Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceza - Yerlİ Plaka
Cezanin Yerlİ Plaka AlbÜmÜ 5 EylÜlde Çikti Emİnİm TÜrkÇe Rap Dİnleyenlerİn Kesİn Elİnde Vardir Yorumlari Beklİyorum
Not:albÜm BakirkÖyde 1000 E Yakin SatmiŞ Sadece İmza GÜnÜnde Megavİzyonda 150-170 Tane SatmiŞ
ewt bende sadece 1 tane şarkısı var ama oda çok güzel
rap severlerin dinlemesini tavsiye ederim
ceza ya başarılar. ama underground rap te sağlam rapciler var! bakınız imzam :D
link varsa koyun bizde dinleyelim ;)
RoyalFlush
09-10-2006, 22:03
Gidip albümü alın :D Türk rapine destek.
Buarada cok guzel şarkılar war.
Benim favorlerim:
1- Once kendine bak
2- Yerli plaka
3- Acı biber
4- Dark places feat. Tech Nine
5- Gelsin hayat bildiğin gibi feat. Sezen Aksu
6- Saskin oğlan feat. Ayben
Buarada Eko fresh feat Ceza Killa hakan Yener - Gheddo Turk sarkısını indirip dinleyin cok guzeldir. Google a yazın "Ceza gheddo" diye cıkar
buyrun arkadaşlar
ceza-yerli plaka{2000+6}
tüm albüm
http://www........bazı sebeplerden dolayı link kaldırılmıştır........BY_RApoR
indirirken downland yazan logoya tıklıyorsunuz sonra sizi bir sayfaya yönlendiriyor oradan en üstte zaten yeşil şarkı ismi yazıyor sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyorsunuz ve şarkıyı indirebiliryorsunuz
güzel vakitler dileğiyle
:fifufifu: indirmek serbest:eyweyw: :fifufifu:
ceza da dinleyin ama asıl underground takılın bu benim sahsi gorusum bandrollu cd alırım ama sırf destek mahiyetinde bi kerede takıp dinledigim yoktur underground da bunnardan cok cok daha saglam trackler var...Turkce rap cezadan ibaret degil...
buyrun arkadaşlar
ceza-yerli plaka{2000+6}
tüm albüm
http://www.....
rapor seni bu davranısından dolayı kınıyorum bu ne yaaa korsan takılmayın lutfen...bandrolsuzse albumleri onnarı bile yapanların elinden alın....
rapor seni bu davranısından dolayı kınıyorum bu ne yaaa korsan takılmayın lutfen...bandrolsuzse albumleri onnarı bile yapanların elinden alın....
ok sana katılıyorum ama sana bir sorum olucak ve anında cevaplamanı dilerim
ne tür müzik dinliyorsun veya hangi şarkıcıları dinliyorsun
cevabımı sonra vericem
rap dinliyorum 8 senedir ceza ile basladım şimdi undergroun rap dinliorum ve gusel oln tum albumleride alırım korsan dinlemeyin lutfen...
hayatında hiçmi internetten şarkı indirmedin video indirmedim sadece onu soruyorum sana
hayatında hiçmi internetten şarkı indirmedin video indirmedim sadece onu soruyorum sana
cok indirdim ama underground parcaları cezanın albumlerinde olmaya yada baska mc lerin albumlerinde olmayan underground parcalarını indirdim video resim dersende rap dısında indiririm arkadaslarım için cunku pop muzigin bana ihtiyacı yok ama rap in dinleyicisi az...
valla orasını bilemem sonuçta oda rap buda rap indirdinmi indirdin o zaman bişe diyemeyizz
bende paşa paşa linki koyarım isteyen herkez indirebilir
valla orasını bilemem sonuçta oda rap buda rap indirdinmi indirdin o zaman bişe diyemeyizz
bende paşa paşa linki koyarım isteyen herkez indirebilir
sitede bu tur selerin linkini vermek yasak diye biliyorum...ama nese sen ver..
niye yasak olsun.. burası her türlü paylasıma acık bi yer.. ayrıca artık kimse bedava mp3 indiren siteleri aramıyo.. bende 2 tane indirme programı var gerek film gerek mp3 gerek program her türlü ihtiyacımı buradan karsılıyorum.. herkeste bööle yapıyo.. ayda en az 1000 tane mp3 indiririm en az 20 , 30 tane film indiririm niye indirmiyim her ay 100 ün üzerinde adsl ödüyorum.. tabiiki indirecem...
RoyalFlush
09-10-2006, 23:50
internetten muzik indirmekte bir problem yok bence herkes indirip dinlesin ancak sevdiginiz sanatçıların albumunu almanız dha yararlı olucaktır. Mesela albumu alamadı ama netten cektik mp3leri dinledik ve beğendik sonra gidip albumu alabiliriz ki o sevdigimiz sanatcı ileride daha iyilerini yapsın. Ben bu şekilde düşünüyorum gerisi size kalmış düşünceme katılabilir veya katılmayabilirsiniz.
her müziği parayla satın alabilme diye bi şansım var mı peki?? örneğin ben mıchael jackson ın ilk çıkan albumunu almak ıstıyorum varmı yok.. o zaman tek care teknolojının bu guzel nımetını kullanmak..
diğer türlü gercekten biras abes kacıyo yani yeni çıkan bi albumu para almadan belese ındırmek... ama yapıyoruz işte hemde hergün 10 larca 100 lerce defa .. kendı adıma konusuyorum..
bence adsl yetkılılerı topladıkları paraların bır bolumunu örneğin %5 ini şarkıcılara ayırmalı
böylece emek hırsızlıgıda ortadan kalkmıs olur...
ben underground da dinliorum ama emeğe saygı duyuyorum ve bu saygıdan dolayı rapordan linki kaldırması istiyorum lütfen zaten aramızda netten indircekler var onlar indirsin ama lütfen burda olmasın bide benim açtığım bi konu yüzünden albümün netten indirilip yayılmasını istemiyorum lütfen , saygılar...
BURADAN MODLARA SÖYLÜYORUM. O LİNKİ KALDIRIN! ÇOK BÜYÜK CEZASI VAR. PAYLAŞIM YAPAN SİTELER KAPATILIYO! TAMAM BİZ PAYLAŞIM SİTESİ DEĞİLİZ AMA ARACI OLDUĞUMUZ İÇİN BAŞIMIZA SORUN AÇAR!
Bu arada RAPOR. sözüm sana! internetten 1-2 şarkı neysede bandrollü full albüm indirmek gerçekten çok ..... bişey bence! :mad: insanlar ne emeklerle uğraşıyolar. Türkçe Rap in biyerlere gelmesinde çok büyük katkısı olan CEZA'yada bunu yapmak gerçekten çok ayıp. :fire:
BURADAN MODLARA SÖYLÜYORUM. O LİNKİ KALDIRIN! ÇOK BÜYÜK CEZASI VAR. PAYLAŞIM YAPAN SİTELER KAPATILIYO! TAMAM BİZ PAYLAŞIM SİTESİ DEĞİLİZ AMA ARACI OLDUĞUMUZ İÇİN BAŞIMIZA SORUN AÇAR!
Bu arada RAPOR. sözüm sana! internetten 1-2 şarkı neysede bandrollü full albüm indirmek gerçekten çok ..... bişey bence! :mad: insanlar ne emeklerle uğraşıyolar. Türkçe Rap in biyerlere gelmesinde çok büyük katkısı olan CEZA'yada bunu yapmak gerçekten çok ayıp. :fire:
katılıyorum maddox şuan bizim bi rap gurubumuz var amatörüz daha bi kaç kaydımız var düşünüyorumda ilerde bi yere varsak albümlerimi nette görsem lirik için yapılan uığraş ses tellerini okadar yorman stüdyo müzik sna 2 saat te dinlenilip bitçek bi albüm gibi gelebilir ama 2 yıldır uğraşıyolar cezanın başına gelenleri çektiklerini bilenler bilir
kusra bakmayın arkadaşlar gerçekten fazla abartmışım
ve msjı yeni gördüm kaldırıyorum
tekrar forum ahlakını bozduğum için
kusra bakmayın arkadaşlar gerçekten fazla abartmışım
ve msjı yeni gördüm kaldırıyorum
tekrar forum ahlakını bozduğum için
sağol dostum :ahhahyt:
sariertan
11-10-2006, 21:21
hepimizin yaptigi bir yanlistan konusalim biraz. Internet'den sarki indirmesi okadar kolay ki insanlar bu sarkilar icin verilen emegin farkina varmiyorlar. Ancak bir sarkiyi üretmek onu internet'den indirmek kadar basit bir olay degildir. Her müzik dalinin kendi zorluklari vardir, canli calinan entrümanlar, bilgisayardan calinan enstrümanlar, kayitlar, mix ve mastering bunlar cok uzun zaman alan ve kolay olmayan calismalar ve hepside uzmanlik ve bilgiye dayali calismalar. Bu isi yapan insanlar cogu zaman uzun yillar kendini bu ise vermis ve ekmegini bu isten kazanan insanlar. Bu rap icin de gecerli.
Gelelim korsan'in rap'e verdigi zarara. Izlemlerimize göre bir albümün cikmasiyla bir linkler internet'de dolasmaya basliyor. Bu aslinda bedava bir promosyon olarak görünse de, o rap'cinin ve ondan sonra gelen rap'cilerin önünü kesmekten baska bisey degildir. Rap'ciye destek veren plak sirketi bunu satis rakamina göre ya sürdürecek, ya da onunla olan isbirligine son verecek. Ayrica satis rakamlari yüksek olmasiyla diger plak sirketleri de baska rap'cilere destek verecekler.
Ancak internet'den indirdiginiz ve satin almadiginiz her albüm plak sirketlerinin rap'e sirt cevirmesine neden olacaktir. Internet'den albüm indirmek sorun degil aslinda, ama eger o albümü begenip de almassaniz, ozaman bir anlamda hirsizlik yapmis oluyorsunuz, hem de bir kisinin degil, bir cok kisinin emegini calmis oluyorsunuz ve hirsizlik dinimiz geregi HARAM.
Bu yazı www.dehset.de sitesinden alınmıştır.
Bu linkle alakalı yönetim gerekeni yapacaktır.
Bu arada ben liseli yıllarımda CARTEL hastası biri olarak diyorumki,
Rapçi kardeşlerim dinleyin bakalım bu nasıl olmuş =))
http://www.youtube.com/watch?v=pDmz8zbrJls
http://www.youtube.com/watch?v=LMEghmUWYcY
bu bilgiler bize sağladığın için teşekkür ederim ertan abi
umarım bir daha böyle bir hata yapmam bu konudan sonrada emin olunki sanatçıya vs şarkıcıya verilen değeri daha iyi anladım
saygılarımla
Ahmet
hepimizin yaptigi bir yanlistan konusalim biraz. Internet'den sarki indirmesi okadar kolay ki insanlar bu sarkilar icin verilen emegin farkina varmiyorlar. Ancak bir sarkiyi üretmek onu internet'den indirmek kadar basit bir olay degildir. Her müzik dalinin kendi zorluklari vardir, canli calinan entrümanlar, bilgisayardan calinan enstrümanlar, kayitlar, mix ve mastering bunlar cok uzun zaman alan ve kolay olmayan calismalar ve hepside uzmanlik ve bilgiye dayali calismalar. Bu isi yapan insanlar cogu zaman uzun yillar kendini bu ise vermis ve ekmegini bu isten kazanan insanlar. Bu rap icin de gecerli.
Gelelim korsan'in rap'e verdigi zarara. Izlemlerimize göre bir albümün cikmasiyla bir linkler internet'de dolasmaya basliyor. Bu aslinda bedava bir promosyon olarak görünse de, o rap'cinin ve ondan sonra gelen rap'cilerin önünü kesmekten baska bisey degildir. Rap'ciye destek veren plak sirketi bunu satis rakamina göre ya sürdürecek, ya da onunla olan isbirligine son verecek. Ayrica satis rakamlari yüksek olmasiyla diger plak sirketleri de baska rap'cilere destek verecekler.
Ancak internet'den indirdiginiz ve satin almadiginiz her albüm plak sirketlerinin rap'e sirt cevirmesine neden olacaktir. Internet'den albüm indirmek sorun degil aslinda, ama eger o albümü begenip de almassaniz, ozaman bir anlamda hirsizlik yapmis oluyorsunuz, hem de bir kisinin degil, bir cok kisinin emegini calmis oluyorsunuz ve hirsizlik dinimiz geregi HARAM.
Bu yazı www.dehset.de sitesinden alınmıştır.
Bu linkle alakalı yönetim gerekeni yapacaktır.
Bu arada ben liseli yıllarımda CARTEL hastası biri olarak diyorumki,
Rapçi kardeşlerim dinleyin bakalım bu nasıl olmuş =))
http://www.youtube.com/watch?v=pDmz8zbrJls
http://www.youtube.com/watch?v=LMEghmUWYcY
abi zamanında bizde dinledik carteli. ama tutmadılar. yada yapamadılar. türkiye böyle bişeye hazır değildi.bence türkçe rapte bi taraf tutmanın zamanı değil. daha okadar gelişmedi.emin ol ozaman bu disslere karşılık gelirdi !
sariertan
11-10-2006, 21:52
=)) muhahaha adam çok hoşuma gitti yahu =)) Kopmuş eleman neyse ben CARTEL in albümünü almıştım. O zaman albümden sözler felanda çıkmıyordu. O dönemde daktiloda yazmıştım bütün sözlerini bütün arkadaşlarıma dağıtmışdım. Ne günlerdi be. Ben onlar gibi rap yapan ve albümündeki her parçası güzel olan bir kaset görmedim =) Zaten artık rapde dinlemiyorum sadece elemanlar çok ilginç geldi =)
maffayla cartel in bi şarkısı vardı. 45 lik (sanırım) kasette elime geçmişti. tek kasette aynı şarkının (Albüm-club mix - club instrumental - radio edit ) olmak üzere 4 farklı versiyonu vardı. çok acayip ya..... ozamanın single ı oluyo galiba.......
eğer cezanın albümü bir tek linkte yayılacaksa varsın yayılsın..
şuanda binlerce onbinlerce yüzbinlece insan programlardan indirim yapıyor.. bu sadece mp3 değil aynı zamanda film ve programda dahil..
biliyorsunuzki artık bedava mp3 indiren siteler yok denilecek kadar az hatta kapandı.. sebep ise emek HIRSIZLIGI.
peki bu program üreticilerine dur diyebileceklermi... soruyorum interneti olupta bu programın yüklü olmadıgı bir bilgisayar varmı....
amacım sizin laflarınıza zıt gitmek değil ama ortada gercekler varsa bunları belirtmekte fayda var....
sariertan
11-10-2006, 23:28
Asıl olayın özü şudur.
Biri birşey yapıyor. Ve diyorki,
KARDEŞİM BEN BUNA EMEK HARCADIM. BU BENİM ÜRÜNÜM. BEN BUNA BU KADAR PARA İSTİYORUM. VE SEN BUNDAN İSTİFADE EDECEKSEN BANA BU PARAYI VERECEKSİN. VE EĞER BENİM İSTEDİĞİM MİKTARI BANA VERMEZSEN BUNU KULLANMANDAN DOLAYI SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
olay bitmişdir. Ortada bir hak davası vardır. Herkes de programlar olabilir. İnternetten değişik şeyler indiriyor olabilir. Herkes yapıyor diye bu illegal yol deildir. Herkes bunun yanlış olduğunu biliyor ve bile bile yapıyor. Oysa yanlış olan bu hareketin yanlışlığı bile bile yapmaya devam eden ve doruymuş gibi hareket etmektir. Herkes emeğinin karşılığını ister onun için kimse kimsenin hakkını yiyemez bu yanlışdır.
Ama bu devirde şu imkanımız vardır. Bir ürünü beğenirsiniz ve netten bir şekilde temin edersiniz. Kullanırsınız bakarsınız güzelse onu satın alırsınız. Bakarsınız güzel deil onu yok edersiniz. Bu şekilde para kazanmak isteyen ve bir kaç güzel reklamla ürününü satmak isteyen kötü niyetli insanlarında tuzağına düşmüş olmazsınız. Yukarda Can'ında dediği olayda bunun gibi birşeydi.
Ama işin özü, asla bir insan bile olsa onun hakkını yememektir.
Bubu bilen ve buna önem vermeyen insanlarında Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
RoyalFlush
11-10-2006, 23:34
Ertan abi walla sen de cok kaptırdın bu rap olayina DEHŞET Crew ile :D Youtube da dinliyorsun hep :D
sariertan
11-10-2006, 23:38
Ertan abi walla sen de cok kaptırdın bu rap olayina DEHŞET Crew ile :D Youtube da dinliyorsun hep :D
=) Muhahahah deme yavv. Ne yapayım adamlar DEHŞET =)
Neyse olay cezadan başka yerlere kaymasın bilgi paylaşımı için teşekkürler. Umarım yazılanlar dikkate alınır =)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.