Orijinalini görmek için tıklayınız : ankara/sincan harikalar diyarında pist
Ya geçen gün elimde araba gezerken sincan harikalar diyarında model araba pisti diye bi yazı gördüm merak ettim. adamlar çok güzel pist yapmışlar tam on-road için. fakat pistin tam içine baktığımda çocuklar için akülü araba pisti olarak kullanıyolar. ama ''model araba pisti'' yazıyor. yani tam anlamıyla model arabanın ne olduğu hakkında bi fikirleri yok. bunun yanında model uçak pisti ve tekne alanı da var onların durumu daha kötü gibi..
lkoseomur
11-10-2006, 14:57
Ankara'da doğdum. Ankara'da yaşıyorum. Ankara'yı iyi biliyorum. Veee bunu Ankara Büyükşehir Belediyesinden beklerim....... :) :) Altınparkta'da aynı. Model araba pisti. Ancak akülü araba koymuşlar :)
Çünki kimse gitmiyor. Diger pistler gibi oralarda gidilmemekten, varlıklarını sürdüremiyorlar. Harikalar diyarına 3 kere gittim, pist olarak mükemmel denebilir, ancak ilgisizlikten rezil olmuş durumda. Şu anda kimse de orayla ilgilenmeye cesaret edemez herhalde. Okadar masraf yapıp kimse gelmeyecek ve 1 kuruş para kazanamayacaksın.
Malesef kimse babasının hayrına pist açıp işletmiyor. Hal böyle olunca da kapanıyor. Elimizdekilere sahip çıksak yeter de artar bile. Onu bile yapmıyoruz malesef.
berlingo
19-10-2006, 21:27
abi bize çok yakın.birlikte gidip bi konuşsak yada bilgilendirsek ne olur ki?
valla ben gittiğimde kimse yoktu 1-2 tur atayım dedim sahibi geldi bu ne dedi, dedim bu pist bu araba için yapılmış dedim ama nafile akülü araba dio başka bişey demiyo ama kullanırken abi ver bikerede ben süreyim demeyi biliyo. bu arada bana yakın diyen arkadaşım sen nerdesin ben sincanda oturuyorum ve buralarda kullanan kimse yok tek başına sıkıcı oluyo yaf
bmw_m3gtr
04-12-2006, 17:35
selam
ankaralı arkadaşlar her pazar biz gurup olarak ankamalın karşısındaki hipodromda arabalarımızı sürüyoruz.pist öle slalom yapmak için müsait diil ama hız ve gerçek arabalarla drag yapmak için mükemmel bir yer.
gelmek isteyeni bekleriz.biz ordayız
savage_ss_4.6
12-12-2006, 13:24
selam bizde (3-4 kişi) her pazar pistteyiz yıl boyunca isteyen piste gelsin güzel olur ahlatlıbel pistindeyiz biz arada yavrupistede gidiyoruz ama çoğunlukla ahlatlıda
zaragoah
25-02-2007, 14:56
Arkadaşlar konuyu yeni gördüm ve bende birşey söyleyeceğim.ben de bir keresinde harikalar diyarına gittim.Bir güvenlik görevlisine acaba rc (yani uzaktan kumandalı) araba pisti nerde diye sordum.Adam o ne burda öyle biyer yok dedi.Ama orda pist var dedim onlar akülü arabalar için dedi.Gerçi arabam nikko ama pistte deniyim dedim.Adam beni yorma dedi.Ankaralı rc ciler isterseniz birgün topluca gidip sürmek için izin isteyelim.
korayhayirli
25-03-2007, 21:08
Çünki kimse gitmiyor. Diger pistler gibi oralarda gidilmemekten, varlıklarını sürdüremiyorlar. Harikalar diyarına 3 kere gittim, pist olarak mükemmel denebilir, ancak ilgisizlikten rezil olmuş durumda. Şu anda kimse de orayla ilgilenmeye cesaret edemez herhalde. Okadar masraf yapıp kimse gelmeyecek ve 1 kuruş para kazanamayacaksın.
Malesef kimse babasının hayrına pist açıp işletmiyor. Hal böyle olunca da kapanıyor. Elimizdekilere sahip çıksak yeter de artar bile. Onu bile yapmıyoruz malesef.
Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Kimsebabasının hayrına yapmaz oraya o pisti. Baktı ki iş yok, akülü araba koymuş. Bence çok da iyi yapmış..
Senin de dediğin gibi elimizdekilere sahip çıakrsak bu tür sorunlar pek olmayacaktır..
emsalsiz4040
29-03-2007, 00:57
slm arkadaşlar harbi birgün toplanalım hep birlikte elimizde nekadar rc uçak araba varsa getirelim çok güzel olur yaaa........birde harikalar diyarında rc uçak için pist müsaitti yani alan yeterlimi etraf kalabalıkmı yaa ben ovacığa gitmekten usandım uçağımı havalandıracam yoksa sürücü kursiyerlerdenmi sakınacağım şaştım kaldım...............
ankamall in karşısındaki hipodroma hafta içi giriş serbestmi???
ankamall karsısındaki hipodromda rc modellerinizi kullanırken dikkat edin. Emliyet sinyal kesici sistem kurmuş. Arkadaşların helikopterkeri pert olduktan sonra ögrendik. Hatta sistemin calışıp calısmadıgını denemek için rc kumandası ile test yapıyorlarmıs.
dj hakan
16-05-2007, 14:50
evet hipodrumda adamlar gercek arabalarla yarış yapıyolar.almazlarsa duvarları hep yıkılmış atlarsınız.
geçen pazar harikalar diyarındaydık. elimizde arabalarla gittik bende teknem için yer arıyodum orda tekneciler için bi bölüm ayırmışlar ama gittiğimde su yoktu:S ayrıca arkadaş arabasını çalıştırdığında gereksiz kuru kalabalık oluştu.
Galindor
27-06-2007, 19:59
Arkadaşlar bende şu an Nikko nun 907 si var cuma günü yeni bi araç alma olasılığım var burdan 5-10 kişi de var yine rc hastası olan bende bir gün belirleyip hep beraber harikalar diyarına gidelim ve en azından belirli günlerde pistin rc lere ayrılmasını isteyelim.Benim evimden harikalar diyarı yürüyerek en fazla 10 dk.Yani erken geliriz.Gün ve saat belirleyelim ve hep beraber gidelim harikalar diyarına ve gerçek anlamda bir yarış yapalım.
arkadaşlar bende ankaradayım eğer bir organizasyon veya böyle harikalar diyarı veya göksu gibi yerlere geliosanız lütfen haber verirmisiniz ben çok merak ediyorum arabları ve sizinle tanışmask istiyorum bi sakıncası yoksa...
yasinacar
02-02-2009, 19:37
Arkadaşlar herkez yazmış ama tel veren veya bişey yapan yok geliba ben sincandayım 0544 871 08 77 arayın sincan grubunu kuralım ve harikalar diyarı için bir girişim yapalım telleri bekliyorum
@@@RC@@@
16-04-2009, 22:16
bn 16 yasın dayım we rc arcım war bn bu hobby 'e ilgi duyuyorum ama uzaktabi gölbasındaki piste gidiyorum bu yakınlarda altınpark.harikalat diarındaki pistlerimiz warmıs ama ilgisizliikten yoq oluo bunu du dememiz lazım türkiyede ilgisizlik yüzründen unutuln bi hobby yakınlarda pist bulur sanız lfn paylasın :igra:
ayrıca arkadaş arabasını çalıştırdığında gereksiz kuru kalabalık oluştu.
bunun olması gayet doğal değil mi sence de :) sincan sonuçta :)
[QUOTE=Rondar;381994]bunun olması gayet doğal değil mi sence de :) sincan sonuçta :)[/QUOTkatılıyorum sincanda olur. bende rc ucak kullanıyorum millet hmen etrafıma dolusuyo.
arkadaşlar bende sincanda oturuyorum ve rc kullanmak veya almak istiyorum nasıl yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz.Harikalar diyarında gezerken biri rc kullanıyodu akülü araba pistinde :D
arkadaşlar bende sincanda oturuyorum ve rc kullanmak veya almak istiyorum nasıl yapabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz.Harikalar diyarında gezerken biri rc kullanıyodu akülü araba pistinde :D
Orası aslında model araba pisti, ancak öyle kullanılmıyor. ve gördügüm en iyi pistlerden olabilir tabiii biraz revizyondan sonra. Ama işletmeci akülü araç kiralayıp para kazandığı için, model araç pistinde, model aracın olması garipseniyor :eek:
ya arkadaşlar buluşma nezaman ayarlancak
arkadaslar isterseniz imza falan toplayıp belediyeye gidelm harikalar diyarındaki pist için.
Ankara Gölbaşı Haymana yolu free pist yakını arsam mevcut ilk başta off road olmak üzere bir proje aklımda ilgilenen arkadaşları bekliyorum !!:hannhan::hannhan:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.