PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. El Araba???

captainkidd
27-08-2004, 12:10
Selamlar
Bu işe yeni başlayacak biri olarak arkadaşlar size danışmak istediğim birşey var. Benzinli bir arabayla başlamak istiyorum bu işe ve arabamı kendim sıfırdan yapmak istiyorum. Fakat daha doğru düzgün birşey bilmediğim için acemiliğimi bir 2. el araba alarak atmam daha mantıklı olur mu sizce? Alacağım bir 2. el araba ile RC arabaları tanımam ve böylece daha rahat bir şekilde sıfırdan bir araba kurmam daha doğru olmaz mı? Hem böylece sıfır bir arabanında içine etmemiş olurum acemilik esnasında. Birde ikinci el araba ile sıfır araba arasında kayda değer bir maliyet farkı var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

engine02
27-08-2004, 12:14
simdi arabanı kendin toplamak istiorsun o saman sıfır alman lasım cunku 2. eller genelde yapılmıs oluor yane ve ilk basladıgın icin sıfır arabanın icine fln etmessin ole bisi olmaz kucuk hatalar olr onlarıda bizlersana yardımcı olunca duseltirsin bnce sıfır al derim

Cydia
27-08-2004, 12:19
alacağın sıfır arabaların RTR (ready to run) olanları toplanmış şekilde kullanıma hazır olarak geliyorlar... bu senin bütçene bağı biraz.. tavsiyem sıfırdır tabii...

nasıl bir model düşünüyorsun... offroad mı onroad mı.... buna karar verdinmi?... alacağın arabanın elektriklimi yoksa benzinlimi olmasını istiyorsun.. bunada karar vermelisin...

iyi seyirler captainkidd....

Outlander
28-08-2004, 14:35
bence kitapçığı olan biraraba alırsan komple söküp tekrar yapabilirsin