PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikan Güreşi

YoL_GezeR
28-08-2004, 17:25
Arkadaşlar her gece 00:00 da flash tv de yayınlanan amerikan güreşlerini izliyorum. Ama bir kaç sey dikkatimi çekti. Adamlar o kadar sert vuruyorlar ama adamlardan en ufak bir kan akmıyor veya bir yerleri morarmıyor.Acaba rol mu yapıyorlar:) Çok güzel dövüşler oluyor. İzlemenizi tavsiye ederim. :)

http://img33.exs.cx/img33/7260/771_abd120copy1.gif

SirWilliam
28-08-2004, 20:04
Büyük ihtimalle rol yapıyorlar bende bi oyun var WCW nitro muydu neydi o oyunda fake fln vardı ama süper yaa

Car_Maniak
28-08-2004, 20:09
evet abi o öyle numara yapıolar o sadece izleyenleri eglendirmek için ben de ark la kusadasına gittiimizde gece odada içerken izlioduk hiç bir gerçek hareket yok. ama bazen gerçek dövüşüyolar cidden birbirlerini yamultuyolar ona rastgelmek manyak güzel oluyo... izle arda sırada gercekleri cıkıo.. kanlı fln...

SirWilliam
28-08-2004, 20:14
Bide gercek yaptıklarını dusunsene adam senin ustune atlıyor :D

Olynth
28-08-2004, 23:49
ya bu zaten en az 5-6 yıldır var.
full + full sahte
yerdekı malzeme yumusacık adamlar dusunce zaten zıplıyorlar.
ve cuneyt arkın fılmlerı gıbı dokunmuyorlar bıle nerdeyse.
adamlar zaten kamyon gıbı bunlar harbıcı vursa kafatası flan kalmaz.

Car_Maniak
29-08-2004, 15:05
bu dediim gercekler olunca cidden deli oluyo... ustune flan atlamak bi hic bi gorsen neler yapıolar...

k@y@
29-08-2004, 16:09
Arkadaşlar forumumula alakası olmayan saçmalık derecesi iyice yüksek bir konu üzerine bukadar muhabbet yapmışınızya helal olsun size yani.... Bu konuyu buraya nie açarsınki gürkan... Sonra nie bana agresif davranılıyor diyorsun...

[Gürkan]
29-08-2004, 17:10
Arkadaşlar forumla alakası olmayan saçmalık derecesi iyice yüksek bir konu üzerine bukadar muhabbet yapmışınızya helal olsun size yani.... Bu konuyu buraya nie açarsınki gürkan... Sonra nie bana agresif davranılıyor diyorsun...Ben YoL_GezeR kaya sadece cevap yazmak için üye oldum bu üyeliğim siline bilir.
Kalp Atışı....
Bu da Kim:D
Komedi Ustası zülküf
***Dream team***
garıp bır olayy
iskele
Dindar PC
neden soğuk içiniz???
3 farkı bulun..
ilginc bi quiz
Sevimli-Şirin :)
Bu Tuwalette Kimse Sıkılmaz :)
Küreselleşme!...
Dev İsketelet...
Bilgisayarda yumurta nasıl pişirilir..
doritos reklamı
Yalan Saati
Kimde Ne Telefon War ? :D
Toplu Araba Yıkama Servisi!...

Dediğin gibi forumla alakasını bana söylermisin bunların. Bir kere bana agresif davranılıyor diye birşey demedim. Sadece ön yargıyla yaklaşılıyor dedim.Bu konuları açanlarla hiç bir sorunum yok sadece bir kaç tane koydum.Bana forumla alakasını söyle!!

platy
29-08-2004, 17:24
Aman beyler sakin olun. Bu arada o güreşler zaten rol. Bu da gizli değil. Adamlar sinemalarda izlediğimiz holywood aktörleri kadar para kazanıyorlar direk. WWF miydi neyi. Amerikadayken full izlerdim. Rol olduğunu bile bile o kadar güzel oynuyolarki gerçekmiş gibi izliyosun...

k@y@
29-08-2004, 21:28
Gürkan seni kendi haline bırakıyorum. Senin yararına yazıyorum senin dediğin gibi olsun insanlar sana ön yargıyla yaklaşıyor olsun böyle devam edersen düzeleceğini hiç düşünme bile.
O kişiler o konuları açtı diye sende illa açmak zorunda değilsin...600 post yazmışın 500ü freezone. Niye sadece beni uyardın diye sorarsan nedeni aynı ilden olmamız ve yaptıklarından Sakarya rc team ın ZARAR görmesidir...

istersen tüm üyelerede yazarım "tüm üyelere sesleniyorum ARKADAŞLAR dışarıda her gördüğünüz konuyu foruma taşımayın... Forumun kalitesi düşüyor ortam iyice basitleşiyor...Üstüne alınanlar alınsın..."

Oldumu gürkan beyendinmi tüm üyelere yazdım.. ne değişti... Bunu kafana yaz bu tür konular açtığın sürece sana bu uyarıları yapacam gerek özelden gerek konudan... Bak yazdığın en küçük bir cevap tartışma yaratıyor.... Uyarılarım bile senin yararına ama bunu anlamıyorsun...
Bir derdin varsa msn imi biliyorsun gel konuş yüzüme bunuda biliyorsunki bende yalan yokkkkkk kıvırma yok...
Konuda fazla uzamasın derdin varsa msn ye gel oda yetmiyorsa yüzyüze konuşalım...

!Amorfy.BaRoS+
29-08-2004, 21:35
Ne kimse alınsın söylediklerimden nede konu uzasın istemiyorum.ne Şu haklı diyeceğim ne de bişey ama gürkan free zone çok yükleniyosun bunun farkındasın sen.Kayaya tepki göstermemelisin belki mod değil ama modlar kadar çok çalışması gözlerden kaçmamalı konuyu dağıtmıyim diycem ama konunun sonu nereye gitceği belli locked olucak.Gürkan Ben rica ediyorum azalt şu free zonu sana tepki gostermiyoruz aslında başka insan yokmu sanıyorsun var ama adı cıkınca inmiyor ben rica ediyorum lütfen azalt herkeze iyi günler..

Cydia
29-08-2004, 21:49
Tartışmaya gerek yok... Kırmayın birbirinizi....

Konu içeriğinin dışına çıktığı için kilitlenmiştir....