PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'da RC marketleri

alipolatolu
29-08-2004, 17:54
Herkese merhaba arkadaşlar.

Ben Polat, bursaya yeni yerleşicem. Şu anda izmit'te yaşıyorum. 1 Eylül'de bursaya taşınıcam. RC Arabalara çok ilgim var. Benzinli bi model almayı planlıyorum. Fakat ilk önce kullanmayı öğrenmem gerektiği için basit bi RC araba aldım, evde-dışarıda oraya buraya çarpa çarpa öğrendim kullanmasını. Artık uzun zamandır beklediğim an geldi :) Yeni benzinli bir RC Araba alıcam. Fakat bursada yeni olacağım için nereden almam gerektiğini bilmiyorum. Hatta alacağım marka-model'i bile seçmedim henüz. Beginner Set almayı planlıyorum. Eğer bursada RC Araba satan iyi yerler varsa ve bana bildirirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Polat

Cydia
29-08-2004, 18:42
Merhaba....

Öncelikle konuyu yanlış başlık altına açmışsınız.... Satış firmalarıyla alakalı bir sorunuz var.. uygun başlık Toplantılar değil Satış Firmalarıdır.... Buna dikkat ederseniz seviniriz.... Konu olması gereken yere taşınmıştır...

Forumumuzda türkiyeden herhangi bir RC firmasının isminin-adresinin-vs. verilmesi forum kuralları gereği yasaktır... Bursada bu konuyla ilgili arkadaşlar size özelden ulaşıp bilgi vereceklerdir.... Yada siz onlara ulaşıp özelden sorabilirsiniz...

Forum Kurallarının linkini Hatırlatma olması için veriyorum...
http://php.hobbyrc.com/forum/announcement.php?f=10

İyi seyirler....

!Amorfy.BaRoS+
29-08-2004, 19:04
Walla ben Onur izmitteyim ve yaklasık 7-8 kişi civarındayız ama taci beyin dedği gibi yanlış yere açmışsınızn isterseniz bizim bir buluşmamızda gelirsenşz yeterli bilgi sahibi olursunuz...

alipolatolu
29-08-2004, 20:58
Özür dilerim arkadaşlar, forum kurallarını okumadan ve dikkat etmeden mesaj attım.

Bu arada özel mesaj atmak için üye listesini inceledim. Fakat üyelerin çoğunun şehirlerini yazmadığını farkettim. Bu nedenle bursadaki üyelere özel mesaj yoluyla ulaşamıycam. Eğer bursadaki üyeler bana özel mesaj ile bilgi verirlerse sevinirim.

Tekrar özür dilerim,

Polat

pepe
22-04-2005, 01:34
ben bursada yasıyorum adım huseyin bı ara rc araba satan yer vardı ama suan yok sanırım bende almayı dusunuyorum eger bulabılır ve banada cevap yazarsan sevınırım ve senınle tanısmak ısterım bu ıse yenı gırıcem uzun zamandır ılgım var bı turlu baslıyamıyordum bana cevap yazarsan sevınırım....

viaconme
22-04-2005, 09:06
selam pepe öncelikle hoşgeldin aramıza... 24 nisandaki buluşmamıza gelirsen tüm r/c çeşitlerini görmüş ve ayrıntılı bilgi almış olursun... forumun içinde sıkı bir dolaş bu zamana kadar bu tip konular çok tartışıldı.. forumun içinde kimler nerelerden neler alıyor öğrenebilrsin...

mcagis
22-04-2005, 10:29
2.el de alabilirsin, uygun fiyata temiz 2. el arabalar oldukça fazla...

100kmh2sn
22-04-2005, 11:57
Hüseyin hoşgeldin ailemize
Öncelikle kendini tanışma başlığında iyice bi tanıt daha sonrada bursalı arkadaşlara ulaşmak için aşağıdaki linki güncel tutmaya çalış,faydası olacaktır

http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=3079

RoCCo
22-04-2005, 12:05
bursa'da yok rc satan bi yer

arthur
17-05-2005, 18:44
malesef ben çok aradım ama bursada öle biyer yok

RoCCo
17-05-2005, 21:41
önceden vardı ama kapandı yaklaşık 5 sene falan olmuştur heralde . kargoyla falan diğer şehirlerden alabilirsin ama...

elkA
07-07-2006, 12:35
slm arkadaşlar bende bursa beşevlere 1 ay önce taşındım burda hiç arkım yok biyerlrde buluşalım benim yaş daha 16:( benide aranıza alın canım çok sıkılıyo şimdilik elimde nikko war ama daha sora savage fln alıcam msn :tolga_toker@hotmail.com eklein tanışalım

sans
19-07-2006, 02:50
slm arkadaşlar bende bursa beşevlere 1 ay önce taşındım burda hiç arkım yok biyerlrde buluşalım benim yaş daha 16:( benide aranıza alın canım çok sıkılıyo şimdilik elimde nikko war ama daha sora savage fln alıcam msn :tolga_toker@hotmail.com eklein tanışalım

tolga ben şans beşevler tarafına bolca gelirim msn ini ekledim bende bursada modelci arklar la tanşmak isterim...konuşuruz görüşürüz:)

emin_emin
19-07-2006, 08:34
arkadaşlar bu cumartesi bir aksilik olmazsa botanik parkta bir kaç arkadaş gazlıycaz. gelirseniz tanışmış oluruz. msn: emin-yazici@hotmail.com

sans
20-07-2006, 05:08
arkadaşlar bu cumartesi bir aksilik olmazsa botanik parkta bir kaç arkadaş gazlıycaz. gelirseniz tanışmış oluruz. msn: emin-yazici@hotmail.com

hala erzurumdayım yaaa ....ama para yapıorum burda:D

cem
11-09-2006, 17:44
Forumu aramayi dusundunmu hic? Ayrica sordugun yer yanlis

comicboy
14-12-2009, 21:11
başlanıç için ikinci el ucuz bir araba almaktan çok parçaları alıp kendim yapmayı planlıyorum ikici el parça için bana yardımcı olacak veya fiyat konusunda yardım edecek akıl verecek birisi yardımcı olrsa çok sevinirim

sarp100
14-12-2009, 21:27
Parçaları tek tek almak zor olur. Kit halinde bir araç alıp, kumanda servo, pil vs. şeyleri kendiniz alabilirsiniz bence

sarkolemma
14-12-2009, 21:56
Beyler konuya atılan en son mesaj bundan 3.5 yıl öncesine ait :)

crak
15-04-2011, 10:34
arkadaşlar bursada yeni bi rc yeri açıldı isteyenlere yeri söylerim msj atın

hasantetik_11
19-07-2011, 18:26
bana tam adresini mesaj atar mısınız lütfen ismi falan