Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım-uçakta güç hesabı?
merhaba arkadaşlar
özellikle havacı arkadaşlardan yardım bekliyorum,3D olmıyan bir modelde (tahmini ağırlık 400-450 gr) güç hesabı nasıl yapılır ? neyle ne çarpılır? ampere mi bakıcam volta mı bakıcam motorumun kaç turn olduğuna mı bakıcam..bu konuda fazla bilgi bulamadım.yardıma ıhtıyacım var. 450 gr lık bir uçağı kaldırmak ıcın yaklaşık 130 wattlık bır güce gereksinim var sanırım
1)bana bu hesapların nasıl yapıldıgını
2)bu gucu elde etmem ıcın en dusuk butceyle almam gereken ESC,brushless motor,li-po pil(kaçlık olucak tabi onuda bilmiyorum) ve tavsiye edeceğiniz pil şarj aleti hakkında bilgi yollarsanız çok memnun kalırım(tam anlamıyla demirbaş değil osadece iş görür şeyler arıyorum)
not:özellikle pato ve dellycemden yardım bekliyorum :) dellycem ya senin helici olduğunu biliyorum,ama bu konularla ilgili de bilgin varsa paylaşırsan sevinirim...şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar
DeLLyCeM
29-10-2006, 14:19
Pervane ebatlarından bahsederken 2 değer verilir.
Bunlardan birincisi diameter-çap yani pervanenin bir ucundan diğer ucuna olan toplam uzunluğu (inch cinsinden), ikincisi ise pitch-hatve yani pervanenin bir tam tur attığında kaç inch yol katedebileceğini gösterir.
Örneğin 12x6 değerlerinde bir pervane:
diameter=12= pervanenin toplam uzunluğu 12 inch (yaklaşık 30 cm)
pitch=6= pervane bir tam tur attığında uçağı 6 inch (yaklaşık 15 cm) çeker/iter.
Buna göre:
düşük diameter + yüksek pitch = daha fazla hız
yüksek diameter + düşük pitch = daha fazla tork
Uçuş stiline ve motor özelliklerine göre uygun pervane seçmek önemlidir.
Hızlı uçaklarda diameter/pitch oranı düşük, akrobasi uçaklarında ise yüksektir.
Pervane ebatlarını değiştirince ne olur?
Uçakta daha güçlü elektrik sistemi isteniyorsa; çap artırılır veya hatve artırılır veya her ikisi birden artırılır (pil, motor ve ESC’nin kaldırabileceği amper ölçüsünde).
Elimizdeki elektronik donanım yeterli akımı sağlayamıyorsa; pervane çapı veya hatvesi veya her ikisi birden azaltılır. Böylece motorun pervaneyi döndürebilmesi için gerekli akım ve güç azalır, uçuş süresi artar.
Bunu saptamanın en iyi yolu, sisteme wattmetre bağlayıp ölçüm yapmaktır. Tam gazda ölçülen akım, motorun, pilin veya ESC’nin maksimum amperini geçiyorsa pervane ölçüleri azaltılır.
Uçuş hızını veya torkunu değiştirmek için:
Güç seviyesini sabit tutarak; çap artırılıp hatve azaltılır veya tam tersi yapılır. Ancak bu oran eşit değildir.
Çap arttığında - güç ihtiyacı geometrik olarak artar.
Hatve arttığında – güç ihtiyacı aritmetik olarak artar.
Örneğin; hatveyi %50 artırdığımızda güç ihtiyacı da %50 artar. Pervane çapını %50 artırdığımızda ise güç ihtiyacı %100’den fazla artar.
Motorlar, dakikadaki dönüş sayısını optimum sınırlarda tutabilmek için belli çap/hatve aralıklarındaki pervaneye ihtiyaç duyarlar.
http://img122.imageshack.us/img122/8678/propsel1eh5.jpg (http://imageshack.us)
Forumda farklı farklı yerlerde Gürman Bey'in bilgileri mevcut.
DeLLyCeM
29-10-2006, 14:27
http://img252.imageshack.us/img252/4565/400xtfv2.jpg (http://imageshack.us)
Gürman Bey'in incelemelerde değindiği motor verileri.
eyvallah cem ugrasmıs bulup cıkarmıssın ama bunlar pervane ıle ılgılı hep bana esc brushless motor ve lipo pil hesapları lazım...gürman abi biliyo onları ama online değil sanırım suan...inşallah görüp cevap yazar yoksa işim iş :(
ok cem şimdi yazıyı yazınca :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:lendi sayfa..son yolladığın tablo baya işime yarar ..teşekkürler
SwTaArRs
29-10-2006, 15:41
bu sayfadaki türden bir bilgi arıyorsuuz herhalde.
http://www.modelflight.com.au/eflite/e-flite_article.htm
kısaca pilin gerilimi ile motorun çektiği akımı max akımı çarpıp elde ettiğini gücü elde ediyorsunuz. bu gücün uçağın ağırlığına oranına göre motorunuzun o uçak için hangi tür uçuşa elverdiğini tespir edebilirsiniz.
pound başına
50-70 watt: mini olması gerkeen güç miktarı, park flyer, slow flyer
70-90 watt: trainer, slow flyer
90-110 watt: spor, akrobatik, hızlı modeller
110-130 watt: ileri akrobasi ve yüksek sürat gerektiren uçaklar
130-150 watt: ducted fan ve hafif 3d uçaklar
150 ve üstü watt: sınırsız performans ve 3d akrobasi
eyvallah anakin abicim...bunlarda baya işime yarar..bi şey daha rica edicem bu li po pillerdeki 3C 6C 12C deki C ne ne işe yarar alırken nesine dikkat edicem?...link için tekrar sağol
SwTaArRs
29-10-2006, 15:54
ne demek padawan :)
c pilin akım sağlama kapasitesidir. mah olarak verilen değer c değeri çarpılır.
1500 mah 20c bir pil: 1500x20 = 30A akım sağlayabilir.
pilde iki c değeri verilir biri sabit olarak sağlayabildiği akım miktarı, diğeri de anlık olarak, genelde 10 saniye gibi, sağlayabildiği akım miktarıdır.
Büyük harf ile yazılan "C" kapasite anlamındadır ve ingilizcede Capacity'den gelir. Bu harf pillerin deşarj akım oranını ifade etmek için kullanılır. Hücre sayısını ifade eden küçük harf "c" ile karıştırılmamalıdır. Örneğin 10C akım oranına sahip bir pil, kapasitesinin (amper) 10 katı kadar akım verebilecek demektir. Yani 1500mah 10C lipo pil, kapasitesinin 10 katı olan 15 amper akım verebilir. Motor bu akımı çektiği zaman, pil nominal kapasitesinin %80-90'ını güvenli bir şekilde (pilin sınır sıcaklık değerleri aşılmadan) sunar.
SwTaArRs'ın yazdığı gibi 2 akım oranı söz konusudur. Sürekli ve anlık. Lipo piller için ilk verilen C değeri sürekli verebileceği, ikinci değer ise anlık (genellikle 10 saniye kadar-kaliteye/markaya göre değişir) verebileceği akım oranlarını ifade eder. Örnek olarak aşağıdaki 1000mah 20C/30C pil; 20 amper sürekli, 30 amper anlık akım verebilir.
http://img164.imageshack.us/img164/5198/hxt1000jf7.jpg (http://imageshack.us)
gurman abi hızır gibi yetiştin valla..bugün yapıcağım hydro foam araç için elektronik aksamlarla ilgili bilgi topluyorum..
bana yolladığın fransız adamın uçurdugu modeldeki malzemeler:
-flyware rex 220-1300 motor----1350 tur volt başına
--------------------------------10-12 Amper
-flyware BEC 12A ESC-----------12 Amper
-Kokam HD li-po pil--------------11.1volt
--------------------------------740mAh
---------------------------------20C/ 15A (bunu anlamadım???)
benim bulduklarım (türk bir model uçak sitesinden):
-GWS marka brushless motor----1030tur volt başına
--------------------------------8-13 amper
-ESC--------------------------18-22Amper
-PİL---------------------------11.1volt
-------------------------------720mAh (???)
-------------------------------devamlı 11A anlık 15A (yetermi)
----sorular-----
-O fransızınki ile aynı gücü elde edebilirmiyim?
-720 lik pil 60 gram,1450lukler 150 gram ama 1450lik olan 20C-30C,720 lik ise 16C-20C bu iki pilin bana sağlıycakları güç ve kullanım süresi çokmu farklı?
-720 yerine o 1450 liği alsam ESC mi yada motoru ykarmıyım?
Üstün sabrınızdan dolayı teşekkür ediyorum :)
720'lik ve 1450'lik pillerin sağlayacağı güç ve kullanım süreleri çok farklı olacaktır. Ama HydroFoam için 1450'lik pil çok ağır olur, ayrıca 1450'lik pil 30 amper sürekli akım verebiliyor, listede yazdığın motorlar için gereksiz fazla, yanlış bir pervane taktığında motoru veya ESC'yi yakabilirsin.
720'lik veya eşdeğeri bir lipo daha uygun olur bence. Veya en iyisi kaliteli bir lipo: ThunderPower910mah 11.1v 16/24C 65gram
...3D olmıyan bir modelde (tahmini ağırlık 400-450 gr) güç hesabı nasıl yapılır ?..
Yukarıda bahsettiğin model, HydroFoam dışında bir model herhalde...
-720 lik pille bu motorla ne kadar havada kalabilirim?
-bu ekipman esc yi motoru falan yakmadan çalışır dimi?
(not: yani 3D UÇAK değil demek istemiştim :) )
Ölçüm yapmadan bu sorulara net cevaplar verilemez.
Uçtuğunu varsayıp tahmin etmeye zorlanırsak:
Uçus sırasında motorun çektiği ortalama akım 9 amper olsa, 720mah 11.1v pil ile 4-5 dakikayı geçmeyen bir uçuş süresi olacağını tahmin ediyorum.
2.sorunun cevabı: bu ekipman ESC veya motoru yakmadan çalışır ama modeli iyi uçurur mu(?) emin değilim.
Aslında yazdığın donanım ile 400-450 gram ağırlığındaki full 3D bir model olan HydroFoam'ı rahat uçurmak zor gibi geldi bana. Modeli hafifletebilirsen iyi olur. Hafifletemezsen daha fazla güç (SwTaArRs'ın mesajında verdiği bilgilere göre 150watt'ın üzerinde) gerekecek.
Ama en garantili yöntem ölçüm yapmak olacaktır.
Fransızların yaptığı modelin ağırlığı aklında mı?
o fransız yazğıgı donanımı ile çatır çatır uçuruyo bide kamera takıyo üzerine utanmadan...bende onu baz alarak uçar diye tahmin ediyorum ama uçmazsa dediğin gibi lur butun aksamda elimde kalır....400gr yaptığı araç pil dahil....
işini şansa bırakma sen gel biraz güçlü bir donanım koy dersen tecrübene dayanarak hangi pil-esc ve motoru koy dersin gürman abi?
Çok tecrübeli değilim ama ben olsam neleri seçerdim onu söyleyebilirim.
Kanat yüklemesi çok fazla ve uçurması oldukça zor olan 450 gramlık böyle bir model için 150-160 watt'lık gücü hedef alarak donanım seçerdim.
Motor: Düşük Kv'li 13-15A'de güvenli, en fazla 50-60 gram ağırlığında, 9 inch pervaneyi kaldırabilecek bir outrunner
ESC: 15-18A
Pil: 13 amper sürekli akım verebilecek 900-1000mah civarı 60-70 gram lipo
Eğer modelin iskelet ağırlığını azaltabilirsem, daha konforlu ve uzun uçuş süresi ve pil ömrü için lipoyu 1320 veya 1500mah olarak seçerdim.
motorumun amperi ve pilimin mAh ını arttırırsam olucak yani diyosun göz kararı...ok bunları göz önünde bulundurucam...
son soru :)
-biliyorum istte değilsin ama bu motoru pili falan nerden alamı tavsiye edersiniz? (özel mesaj da atabilirsiniz) herşey için çok teşekkürler herkese :) :) :)
(not:..............) :)
Bu soruyu da bekliyordum:)
Bu arada aşağıdakinin herşey dahil toplam uçuş ağırlığı 210 gram:
http://www.hobby-lobby.com/images/ik4011.jpg
hani benim cevabım o zaman gürman abi ,tavsiye et bi yerler nolur ? :) 20:00 da çıkıcam evden lütfen çabuk
vay adiler nası yapmışlar o ağırıkta yaa :hımm:
Eğer ucuz istiyorsan HiModel gibi Uzakdoğu firmalarından alabilirsin. Ama kalıcı ve kaliteli istersen Tower'da çok seçenek var. Tower Rimfire motorun yeni versiyonlarını çıkardı.
hi model i ilk defa duyuyorum güvenilirmi ? internetten getirtilir mi?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.