Orijinalini görmek için tıklayınız : ***sakarya***
timur_polat
04-05-2004, 22:56
Hobbyrc Aİlesİ GİttİkÇe BÜyÜyor GelİŞİyor.modelcİlİĞe GÖnÜl Verenlerİn Sayisi Her GeÇen GÜn Artiyor.ve Hepİmİze GÖrev DÜŞÜyor ArkadaŞlar.baŞta İstanbul Ve İzmİt Olmak Üzere TÜrkİyenİn DÖrtbİr KÖŞesİ Artik Model Araba HastaliĞina Yakalaniyor.sakaryada ModelcİlİĞn Bİr BaŞka Kalesİ Olmaya Hazirlaniyor.bu Kalenİn Komutanlari Bellİ Zaten.tacİ Ve Fatİh (barracuda)
Ben Ve GÜrkanda Hendek İlÇesİnde DİĞer ArkadaŞalari Bu Konuda Bİlgİlendİrmeye ÇaliŞiyoruz. Sİteye Yenİ OlmuŞ Sakaryali ArkadaŞalarin Mesajlarini Beklİyoruz.
Saygilarimla Tİmur_polat
timur milleti gaza getirmeye başlamışsın.. hayırlısıyla şu okul işleri bi bitsin buradaki RC leri 5-6 ya çıkartacaz.. ozaman görün siz sakaryayı..
Evet kanka aynen dediğin gibi şu okul işi bitsin inletecez sakaryayı. Timur bir ara görüşelim ii bir şekilde destek aldığımız insanlar var. Yani bu işi sakaryaya ciddi anlamda getirmeyi düşünüyoruz. Ama erkendende konuşmak istemiyoruz. Şu okul yakamızdan düşsün bişeyler yapacaz hayırlısıyla.
durduramazsınız "SAKARYA" geliyor!!!!!
!Amorfy.BaRoS+
05-05-2004, 14:05
Evt Sadece bu ıllerle sınırlı kalmamalı ege ve dogu ya yayılmalı belkı bır kar pıstı olsa fılan abı ne Manyak fıkırlerım var ama Keske olsa !!!
timur_polat
05-05-2004, 21:37
Sakaryadakİ Hobbyrcİ ArkadaŞlarla Bİr Ara Organİzasyon Yapmak İsterİz.dİlersenİz Bİr Tarİh Belİrleyelİm.
YoL_GezeR
05-05-2004, 21:41
beyler isterseniz adapazarı merkezde isterseniz hendek te. benim için fark etmez.Ama hendekte olsa daha iyi olur:) hendek'e geldiniz mi hiç bilmiyorum ama hendek bayağı gelişti 2 gün önce burada tırmanma yarışları yapıldı gelirseniz biz de off roadlarla yaparız:) işin şakası buraya gelirseniz çok eğleniriz çok....
Yol gezer adapoazarında buluşalım (caddede) bişeyler yer içer laflarız. Taci yapsın bir organizasyon.
YoL_GezeR
05-05-2004, 22:29
fark etmez buraya gelirseniz canlı müzikte vardı bir tanıdığımızın cafesinde ortam güzeldi eğer araç getirirseniz futbol sahası vardı orada getirirseniz araçları yarıştırırdınız taci yapsın o zaman bir organizasyon bize her durum uyar
timur_polat
05-05-2004, 22:33
Bence Adapazarina Gİdelİm GÜrkan Hendekte Kisilip Kaldik Zaten.hem Tacİnİn Arabasinida GÖrÜrÜz Şİmdİ Adam Arabayi Burayami TaŞisin.
Tacİ Ya Bu Arada Erİk Severmİsİn.hendek'İn ErİĞİ Çok GÜzel.Çok İrİdİr.hemde Sulu Bİr Isirdinmi KÜtÜr KÜtÜr Gİder AĞzinda.bİrde Buz Gİbİ SoĞuk Oldumu Ahhhhhh :D
timur erikle beni kandıracak :D :D
ya arkadaşlar buluşma organizasyonunu hemen bana gazlamışsınız be yaw... şu sınavlarımızı bitirelim yapacaz bişiler... oo hem daha sizlere RC alacaz.. biton işimiz var daha... :D :D
Bence Adapazarina Gİdelİm GÜrkan Hendekte Kisilip Kaldik Zaten.hem Tacİnİn Arabasinida GÖrÜrÜz Şİmdİ Adam Arabayi Burayami TaŞisin.
Tacİ Ya Bu Arada Erİk Severmİsİn.hendek'İn ErİĞİ Çok GÜzel.Çok İrİdİr.hemde Sulu Bİr Isirdinmi KÜtÜr KÜtÜr Gİder AĞzinda.bİrde Buz Gİbİ SoĞuk Oldumu Ahhhhhh :D
ufd uf uf ağzım sulan dı yaw. bu nasıl muhabbet dayanamam Eriğe isterim valla buluşmada hee :D
YoL_GezeR
06-05-2004, 20:45
siz yeter ki erik isteyin size kurban olsun hendek'in erikleri :))))))
timur_polat
06-05-2004, 20:52
Duydunmu GÜrkan Barracuda İkİmİze Rc AlacakmiŞ.ben Revo İsterİm.....
!Amorfy.BaRoS+
06-05-2004, 20:53
Ya bizm de canımız cekıyo alıyoz burdan hormonlu erıklerı Bıseye benzemıyo Bızde Bır bulusma organızasyonu duzenlıycez ızmıtte Maskof free 2 Arkadas daha Burayada beklerız Iyı aksamlar!!!
YoL_GezeR
06-05-2004, 20:58
izmittesin ve erikler hormonlu geyve izmitte diye biliyorum ama yanlışlıkta olabilir oranın erikleri kafam kadar oluyor hımmm hımmm yanım çekti yaw :D şimdi çıkacam netten dalacam komşunun eriğine :D istesem verirde öyle fazla tadı çıkmıyor :D temmuzda izmitteyiz fuarda oraya gelirseniz size getirebiliriz üniv. sınavı var haziranın 20 sine kadar hazırlanmalıyız temmuzda söz ordayız hem siz gelsenize adaya :)
!Amorfy.BaRoS+
06-05-2004, 21:16
Bız farketmez Bızım de sınavım ız var ama Bız Hala geyık ama zekıyız ıste burda sabahlasak ta 65 netın altına ınmmıyoz karı kız ıcın dershaneye gıdıoz Neyse Kesın temmuzdada gorusuruz adayada gelırız!!!
YoL_GezeR
06-05-2004, 21:28
:)) İnŞallah Bu Performansinida Ünİv. Sinavinda GÖsterİrsİn :d
!Amorfy.BaRoS+
06-05-2004, 21:36
Ya sımdı benı assagılıyonmu ezıyon mu hll olsun mu dıyon anlamadım baba :) pes3 5 yıldızda beynım sulandı zaten neyse İzmitteki modelciler birbirinden iyi her ilde oyledırde burda bır baska geldı Rc yayılıyor Gıbı :):):)
YoL_GezeR
07-05-2004, 13:48
valla aşağılamadım inşallah 65 neti üniv.e sınavında çıkarırsın hatta daha yükseğini .insan oğlu bir gunu bir gunune uymuyor mesela ben geçen seneki denemelerde (e-a yım) türkçeyi batırıyordum mat. ise mükemmel üniv sınavındada tam tersi oldu mat alıştık zor sorulara geldi önümüze kolay sorular cevabını yapıyorum sonra karar değiştiriyordum bu kadar kolay sormazlar bunun için de bir bit yeniği vardır diye...
keşke rc heryerde yayılsa vanda bile ama ufak bir ayrıntı söylemek istiyorum ileride rc nin merkezi sakarya olabilir :D burada yayılma değil ürüyor be :D
!Amorfy.BaRoS+
07-05-2004, 14:06
keske Turkıye merkez olsa:)
timur_polat
12-05-2004, 15:54
işte bizde bunu keşkede kalmaması için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.iller içinde buluşmalar düzenlemek olsun yarışlar tertiplemek v.b aktiviteler bu arada BÜYÜK SAKARYA BULUŞMASI'na az kaldı.Barracuda dan cevap bekliyorum.
YoL_GezeR
12-05-2004, 15:59
evet ya barracuda ne zaman toplanıyoruz? insanın canı hiç mi erik çekmez hele soğuk olursa :) bari amorfy i düşün adamın azı sulanmış bir yerine bir şey olacak :D bekliyoruz cevabını ...
!Amorfy.BaRoS+
12-05-2004, 16:32
Abi gittim 11 kilo erik aldım bı de yanına kiraz.Uff erik kilosu koylulerde 800 bin manavda ne kadar bilmiyorum ama :)
YoL_GezeR
14-05-2004, 21:33
ya ben sana satardım be:D şaka canım hobbyrc ailesinden olan herkese beleş :)
timur_polat
17-05-2004, 20:55
gürkan bu arada mercedes slr yakıyo.bir tur verde kızlarla bir dolaşayım. zaten o araba sana yakışmaz :D
timur_polat
19-05-2004, 14:36
bu arada taci senin sınavlar ne zaman bitiyor.hele ALLAH'IN izniyle hepsi bitsinde güzel bir sakarya turu yaparız.sakarya organizasyonu senden.daha sonra hendek organizsyonuda gürkanla benb düzenleyicem.bu arda amorfy fazla erik yeme bu aralar hendeğin eriklerine yer aç. :D
YoL_GezeR
20-05-2004, 16:03
Sana da viper yakışmıyor be dostum :D hem ben mercedesi daha almadım ve kullanmadımda nasıl anladın ki yakışmadığını :D dersen viper bana nasıl yakışmıyor bende almadım. bana nasıl mercedes yakıştırmıyorsan sana da öyle :D
!Amorfy.BaRoS+
20-05-2004, 16:16
Erikten bıktım burda artık kavun ve kiraz yiyorum sizde amma Nazlısınız bıtane sakarya bulusması duzenleyemediniz Biz burda her cuma Buluısuyoruz Nerdeyse Neyse duzenleyın haber verin bizde gelelim İyi günler:)
timur_polat
21-05-2004, 18:25
BÜYÜK SAKARYA BULUŞMASI
;) HENDEK AYAĞI ;)
SAKARYADAKİ HOBBYRC GÖNÜL VERMİŞ TÜM ARKADAŞLAR.UZUN ZAMANDAN BERİ GÜRKANLA DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BÜYÜK SAKARYA BULUŞMASI'NIN İLK AYAĞI OLAN HENDEK BULUŞMASI ORGANİZESİ İÇERSİNDEYİZ. DAHA ÖNCEDENDE BELİRTİĞİM GİBİ MODELCİLİK RUHUNUN EN ATEŞLİ OLMASI GEREKEN YERLERDEN BİRİ SAKARYA. GEREK YER GEREKSE ORTAM VE ULAŞILABİLİRLİK OLARAK HENDEK'E BÜYÜK BİR VAZİFE DÜŞÜYOR.BUNUN BİLİNCİNDEYİZ.SİZLERİDE BEKLİYORUZ............
ORGANİZE:
1-BULUŞMA VE HENDEK TURU
2-MANGAL PARTY VE ÇAYIR KEYFİ :D
3-RC SHOW. (ÖZEL OLARAK HAZIRLANACAK STADYUMDA)
4-SÖNMEZ MUSİCHOOL CAFEDE "TECHNO PARTY"
BUNLARLADA SINIRLI DEĞİL.........VE DİĞER SÜPRİZ EĞLENCELER....
TÜM SAKARYALI ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ.
SAYGILARIMIZLA TİMUR POLAT & GÜRKAN ÖZ (Yol_GezeR)
timur_polat
21-05-2004, 18:37
Önemlİ Not: GÜnÜnÜ Ortak KararlaŞtiralim. ÇÜnkÜ Organİze SaĞde Bİr TaniŞmadan İbaret Olmayacak.dÜŞÜnce GÖrÜŞlerİnİzİ Beklİyorum.
YoL_GezeR
21-05-2004, 19:39
işte beyler huzurlarınızda hendekten bir görünüm
YoL_GezeR
21-05-2004, 19:40
timur Allah'ın izniyle bu yolda revolarla gövde gösterisi yapacağız :D
timur_polat
21-05-2004, 19:46
peki buna ne demeli?
YoL_GezeR
21-05-2004, 19:53
Evet beyler bu buzdağının su üstündeki kısmı. Tam organizasyon yapılacak harika bir yer. off road arabaları ile yapılacak şov için ayarlanacak pist gerekiyor. Bunun için timurla bir tane bulduk sadece belediye başkanı ile konuşmamız gerekiyor o da kolay iş. Katılımlarınızı bekliyoruz
HeNdEk SeNi ÇaĞıRıYooooOOOoooR.
timur_polat
21-05-2004, 22:46
BÜYÜK SAKARYA BULUŞMASI
HENDEK AYAĞI
SAKARYADAKİ HOBBYRC GÖNÜL VERMİŞ TÜM ARKADAŞLAR.UZUN ZAMANDAN BERİ GÜRKANLA DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BÜYÜK SAKARYA BULUŞMASI'NIN İLK AYAĞI OLAN HENDEK BULUŞMASI ORGANİZESİ İÇERSİNDEYİZ. DAHA ÖNCEDENDE BELİRTİĞİM GİBİ MODELCİLİK RUHUNUN EN ATEŞLİ OLMASI GEREKEN YERLERDEN BİRİ SAKARYA. GEREK YER GEREKSE ORTAM VE ULAŞILABİLİRLİK OLARAK HENDEK'E BÜYÜK BİR VAZİFE DÜŞÜYOR.BUNUN BİLİNCİNDEYİZ.SİZLERİDE BEKLİYORUZ............
ORGANİZE:
1-BULUŞMA VE HENDEK TURU
2-MANGAL PARTY VE ÇAYIR KEYFİ
3-RC SHOW. (ÖZEL OLARAK HAZIRLANACAK STADYUMDA)
4-SÖNMEZ MUSİCHOOL CAFEDE "TECHNO PARTY"
BUNLARLADA SINIRLI DEĞİL.........VE DİĞER SÜPRİZ EĞLENCELER....
TÜM SAKARYALI ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ.
SAYGILARIMIZLA TİMUR POLAT & GÜRKAN ÖZ (Yol_GezeR)
YoL_GezeR
13-06-2004, 19:38
Evet arkadaslar bir bulusma icin gec kalmadik mi? sakarya izmit istanbul farketmez siz yeterki gelin.En güzel sekilde sizleri agirlariz.
!Amorfy.BaRoS+
15-06-2004, 13:27
Selam Mıllet Tarıh BelırlensıN Ben kesın Gelırım İzmittenim bildiginiz gibi 45 dakıka Burdan orası suruyor zaten Yanı Kesın Gelırım Ç:)
YoL_GezeR
16-06-2004, 19:59
saol amorfy bizde geleceğiz izmite tarihi biz açıklarız.Çünkü bu aralar bayağı yoğun oluyoruz. Geldiğiniz de unutamayacağınız bir gün olacak buna eminim. çok eğleneceğiz.
Gezikolik
29-06-2004, 20:07
Yakında sakaryada bir buluşma varmı?
YoL_GezeR
07-07-2004, 18:38
Gezikolik ayın 10 dan sonraki pazar günü hendekte bir kaç arkadaşla toplanacağız eğer gelmek istersen senide bekleriz.
YoL_GezeR
09-07-2004, 14:54
Arkadaşlar ayın 18. de sakarya hendekte buluşacağız
Gelenler
YoL_GezeR(Gürkan)
timur_polat[timur(mapusta)]
amorfy (Onur)
freman1209(Mustafa)
!Amorfy.BaRoS+
09-07-2004, 18:59
Abı benım tam olarak gelıp gelemıycem bellı degıl Benım ıs Bıraz daha Uzadı burda Onemlı problemler var Ama Kesın gelınce sOYlemek Isterım.
Gelenler
YoL_GezeR(Gürkan)
freman1209(Mustafa)
YoL_GezeR
10-07-2004, 15:30
Abı benım tam olarak gelıp gelemıycem bellı degıl Benım ıs Bıraz daha Uzadı burda Onemlı problemler var Ama Kesın gelınce sOYlemek Isterım.
Gelenler
YoL_GezeR(Gürkan)
freman1209(Mustafa)
Abi etme da o zaman daha kesin olması için 18. den sonraki hafta içine alsak daha iyi olur. Sensiz olmaz be amorfy.O zaman tarihi sen yazarsın amorfy çünkü bizim için her tarih olur bundan sonra..... gelmek isteyenler isimlerini yazarsa seviniriz.
YoL_GezeR
28-07-2004, 12:08
Abi etme da o zaman daha kesin olması için 18. den sonraki hafta içine alsak daha iyi olur. Sensiz olmaz be amorfy.O zaman tarihi sen yazarsın amorfy çünkü bizim için her tarih olur bundan sonra..... gelmek isteyenler isimlerini yazarsa seviniriz.
İş yoğunluğu yüzünden buluşma iptal edilmiştir. Saygılar....
freeman1209
28-07-2004, 14:26
pardon arkadaşler biraz geç kaldım galiba.bu konuyu bugün okdum.ama iş işten geçmiş.ben zaten 1 ay yokum.trabzona gidiyorum.
Sizde canınızı sıkmayın.toplu bir buluşma oldumu hep beraber oraya gidersiniz tmm byeee
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 14:33
Yol Gezer İlgisizLik OLsa Hic Cevap Vermem Ama Ben buLUsma İçin Herseyİ Yaparım Ama İş yogunlugunDan Aileme Yardım eTMek ZorUNdayIm Lütfen Msgni İş yoguNLugundan Olarak duzenlersen SewİnİriM ama Rahat zamanda Ben senİ zaten arıycam Ama Bu İşlerde aceleden daha cok crahatlık ONemlıdır BuNUn Icın Ugrasmak GerekIr Sen CalısıyosuN Ve BelirLi zamanların Bos ama Ben Sabah 9 Aksam 11 30 calısıYOruM AlILeme Yardım edıYOruM bIraz da benİ dUSuN Gorsumek UZere !!!
YoL_GezeR
28-07-2004, 14:40
Yol Gezer İlgisizLik OLsa Hic Cevap Vermem Ama Ben buLUsma İçin Herseyİ Yaparım Ama İş yogunlugunDan Aileme Yardım eTMek ZorUNdayIm Lütfen Msgni İş yoguNLugundan Olarak duzenlersen SewİnİriM ama Rahat zamanda Ben senİ zaten arıycam Ama Bu İşlerde aceleden daha cok crahatlık ONemlıdır BuNUn Icın Ugrasmak GerekIr Sen CalısıyosuN Ve BelirLi zamanların Bos ama Ben Sabah 9 Aksam 11 30 calısıYOruM AlILeme Yardım edıYOruM bIraz da benİ dUSuN Gorsumek UZere !!!
Amorfy şu şekilde anlattığın gibi bana anlatsaydın. Sanki siz istemiyormuşsunuz biz sizi zorla getiriyormuşuz gibi oluyor. Sizin öyle yapmadığınız biliyoruz ama birazda bizim tarafımızdan... Görüşmek üzere...
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2004, 14:50
AnlaatıgıMIza SewINdıM dOstum En KIsa Zamanda Gorusmek Uzere :)
YoL_GezeR
03-08-2004, 21:19
Sakarya da üye sayımız çok arttı. buluşma düzenlemek istiyormusunuz? İsterseniz hendek veya adapazarı fark etmez isteyenler yazarsa sevinirim
YoL GezeR kardeşim şimdi ben yeniyim de siz 3-4 aydır forumdasınız anladığım kadarı ile hiç buluşamadınız şimdi sakaryalıları nasıl buluştururuz bir formül bulmak lazım
YoL_GezeR
04-08-2004, 13:09
YoL GezeR kardeşim şimdi ben yeniyim de siz 3-4 aydır forumdasınız anladığım kadarı ile hiç buluşamadınız şimdi sakaryalıları nasıl buluştururuz bir formül bulmak lazım
Selim abi adapazarındamı oturuyorsunuz? Ben hendekte oturuyorum. Su anda hendekten bağlanan üye sayımız 4 adapazarında ise 4-5 var her halde. Size uygun bir tarih yazarsanız sevinirim. Çünkü ayarlanan tarihin herkese uygun olması lazım bence. Hendek'e gelmek isterseniz sizi en güzel sekilde ağarlayacağımızdan şühpeniz olmasın. Size nasıl uygun olur. Fark etmez aslında adapazarınada geliriz biz.Asace sakaryadan değil başka illlerden gelmek isteyen arkadaşlar sizide davet ediyoruz...
YoL GezeR gerçek ismini bilmiyorum yazarsan sevinirim.Evet Adapazarında oturuyorum,Camili,yi biliyorsun kalıcı konutlar oradayım işim gereği hergün başka bir il veya ilçedeyim fakat sizin ayarlayacağınız bir buluşmaya mutlaka gelmeye çalışırım.Çünkü ben ve oğlum bu işi gerçekten sevdik ve hatta en samimi arkadaşımı bile rc meraklısı yaptım.Şu anda prof bir aracımız yok bu rc ci olamayacağımız anlamına gelmemeli.aslında biz siparişimizi şimdiye kadar belkide vermiştik ama bu forumu gördükten sonra iyiki vermemişiz diyorum.Çünkü şimdi ne istediğimize daha iyi karar verebilicez.En azından tr de kazıklanmycaz.he adapazarı hendek benim içinde fark etmez, biz zaten oğlum ben ve bir arkadaşım geliriz zannedersem.Tarih konusuns siz belirleyebilirseniz sevinirim.
timur_polat
05-08-2004, 22:01
selim abi elbette yakın bir zamanda buluşmak isteriz.biz YoL_GezeR'LE (Gürkan) bir gün belirleriz sana bildiririz.ister biz geliriz ister sen gel.ama biz gelsek daha iyi hem benim işlerim var adada zaten baracuda'yı ziyaret etmek istiyordum çoktandır.
biz sana özelden msj atarız............
YoL_GezeR
08-08-2004, 21:02
hadi sakaryalılar
Abi bu aralar çok yoğunum 4-5 gün. Bilindiği gibi fındık sezonu ve bizim fındık tarlalarımız var. fındık toplamak için adam tuttuk. Yarın başlayacak onların başında durmamız gerekiyor. Bu pazar geliriz. Sana nasıl ulaşacağız. Barracuda selim abiyle yanına geleceğiz ha bir yere ayrılmak yok ;) Pazar günü saat kaçta nerde olursun ?
timur_polat
08-08-2004, 21:03
tamam selim abi.bu pazar buluşuruz gürkanla zaten kararlaştırmıştık gününü. sadece bize özelden adresini ve telefonunu verirsen seviniriz. yada bir yer söyle biz oraya gelelim.
özelinize msj atıyorum ulaşmıyor tekrar deniycem ok.
YoL_GezeR
08-08-2004, 21:21
özelinize msj atıyorum ulaşmıyor tekrar deniycem ok.
Tamam abi geldi. Cevap bile yollandı :)
tamam ctesi de olabilir pazarda size bağlı ona göre ayarlayın kendinizi
özel msj larınız geldi anlaştık ok.
YoL_GezeR
08-08-2004, 21:27
özel msj larınız geldi anlaştık ok.
Abi dediğimiz gibi gar meydanında buluşuruz. Saat 12:15 gibi olabilir çünkü burdan 11:30 da çıksak 45 dakikalık yol ancak varırız. Sakaryadan o kadar üye var 3 kişimi buluşacağız yaw. Hey sakaryalılar nerdesiniz....
ee bugün pazar ve sessizlik devam ediyor
YoL_GezeR
15-08-2004, 10:54
Geliyoruz seni arayacağız abi oraya vardığımızda sni arayacağız....
YoL_GezeR
15-08-2004, 17:56
timur_polat(timur) Selim (selim abi:) ) YoL_GezeR (gürkan)
http://img53.exs.cx/img53/3500/PIC_9.jpg
Amorfy (onur) Selim (selim abi:) ) YoL_GezeR (gürkan)
http://img53.exs.cx/img53/3728/PIC_0009.jpg
timur_polat
15-08-2004, 22:14
ya bir resimde doğru çıksam gözüm açık gitmeyeceğim :D
en karizmatik selim abi çıkmış bir de AMORFY YoL_GezeR bize bir makro ayarı lazım. :hımm:
YoL_GezeR
15-08-2004, 22:17
ya bir resimde doğru çıksam gözüm açık gitmeyeceğim :D
Abi hakikaten ya kendinden geçmişsin hele ben istifimi bile bozmamışım :D İnsanlar değişiyor ama ben hala aynı kalmışım dikkatimi çeken birşey mi olmuştu acaba :hımm:
timur_polat
15-08-2004, 22:19
Abi hakikaten ya kendinden geçmişsin hele ben istifimi bile bozmamışım :D İnsanlar değişiyor ama ben hala aynı kalmışım dikkatimi çeken birşey mi olmuştu acaba :hımm:
ya zaten miğdem arıyordu o zaman SELİM abi saolsun bir ilaç verdide geçti.
asıl sen kendine bak gürkan AMORFY seni güzel çıkartmak için ne kadar ter döktü :D
YoL_GezeR
15-08-2004, 22:22
ya zaten miğdem arıyordu o zaman SELİM abi saolsun bir ilaç verdide geçti.
asıl sen kendine bak gürkan AMORFY seni güzel çıkartmak için ne kadar ter döktü :D
Abi ne yapalım izmitin havası dokundu sana. Bir ara zannedersem nefes almayı bırakmıştın :D Amorfy oranın havasına alışık ben izmit havasında resim çekilmeye alışmamışım :yuppiyuv:
timur_polat
15-08-2004, 22:23
bu arada unutmadan birinci resimde selim abi karşıdan gelen bir sarışına 34 numaralı bakışını yapıyor.
daha sonra sarışının yanına yarma gibi bir adam gelip elele selim abinin önünden geçiyorlar..sonra selim abinin yüz ifadesi nasıl mı oluyor ikinci resme bakın :D :D :D
timur_polat
15-08-2004, 22:26
Şaka Tabİkİ Selİm Abİmİz Yengeye Yamuk Yapmaz
YoL_GezeR
15-08-2004, 22:27
Şaka Tabİkİ Selİm Abİmİz Yengeye Yamuk Yapmaz
:aaaoovv: Yapmaz tabiki
YoL_GezeR
15-08-2004, 22:30
en karizmatik selim abi çıkmış bir de AMORFY YoL_GezeR bize bir makro ayarı lazım. :hımm:
Abi ne kadar aydınlıkta yapsan benim parlamam imkansız :D
hahaha alemsiniz siz yaw daha şimdi geldim baktım resimlere
yaw kim kimdir kimseyi tanımıyoruz bi tanıtsanız bi zahmet be...
YoL_GezeR
16-08-2004, 18:16
yaw kim kimdir kimseyi tanımıyoruz bi tanıtsanız bi zahmet be...
Resimlere yeniden bak üstlerine yazdım
ya bende rc merakı aşırı derecede başlatı ben 15 yaşındayım ve atso anadolu ticaret meslek lisesinde hazırlık okudum ve lise 1 e geçtim.ben bu rc lerle ilgili herşeyi geniş bir şekild ögrenmek istiyorum.ya ben bişi sorcam ben şimdi bu araba merakı var ama nasıl nerden alacagımı bilmiyom bu arabaların.araba nasıl olsun ne gibi felem sakaryalı abilerim bana mesaj yazın :)))
ve sakaryanı neresinde bu arabaların güellerini yapıyolar anlamadım yaaaaa
sen bilirsin sakaryalı abi bana bir yer so9le bende alayım birde modifye parçalarını nerden alcam
YoL_GezeR
24-08-2004, 21:53
nosemre bu araçlar yurt dışında geliyor www.towerhobbies.com dan alınıyor başka sitelerde var ama bu site güvenilir bence. Sakaryada bildiğim kadarıyla bu araçların modifiye parçaları satan bir yer yok. Bu araçları kredi kartı ile internet üzerinden alabilirsin he dersen illaki türkiye'den olsun ikinci el alabilirsin satan birilerini bulabilirsen.
Abisi forumda hangi arabayla başlamalıyım diye bir bölüm var. Orada sana çok yardımcı olunur. Sen off road mu alacaksın on road mu ilk önce?
YoL_GezeR
24-08-2004, 23:47
Modifiye parçalar hobi shoplarda varmı bilmiyorum türkiyede ama verdiğim linkte modifiye parçalarda var...
bumerang
20-04-2005, 21:37
Selamlar,
sakaryalım ve şu an ankarada askerlik yapıyorum. yakında bir Rc araba almayı planlıyorum. ve bu forumu bulduğuma çok sevindim. temmuzda inşallah sakaryadaym
görüşmek üzere..
modelci54
08-06-2005, 20:46
merhaba sakaryalı modelci arkadaşım bende sakarya da kendimi modelcilik alanında yalnız hissediyordum ama görüyorum ki yalnız değilmişim bende tekne ile ilgileniyorum modelcilik bana uçak ile bulaştı :) ama sonra uçaktan soğudum biraz masraflı oluyor hem öğrenmeside sanıldığı kadar basit değil daha öğrenemeden uçağı bıraktım şimdi tekne ile ilgileniyorum pazar günleri sapancada zeytin bar önünde yüzdürüyorum teknemi ilgi büyük oluyor ama ilgi sadece seyirde kalıyor icraat yok bence sizide bir gün bekleriz eğlenceli oluyor hem bakarsınız sizede tekneyi aşılarız bir teknede siz alırsınız kapışırız olmazmı :)
timur_polat
09-06-2005, 15:11
merhaba sakaryalı modelci arkadaşım bende sakarya da kendimi modelcilik alanında yalnız hissediyordum ama görüyorum ki yalnız değilmişim bende tekne ile ilgileniyorum modelcilik bana uçak ile bulaştı :) ama sonra uçaktan soğudum biraz masraflı oluyor hem öğrenmeside sanıldığı kadar basit değil daha öğrenemeden uçağı bıraktım şimdi tekne ile ilgileniyorum pazar günleri sapancada zeytin bar önünde yüzdürüyorum teknemi ilgi büyük oluyor ama ilgi sadece seyirde kalıyor icraat yok bence sizide bir gün bekleriz eğlenceli oluyor hem bakarsınız sizede tekneyi aşılarız bir teknede siz alırsınız kapışırız olmazmı :)
bugün antalyaya gidiyorum.geldiğimde bir buluşma yaparız.tekne işini bende düşünmüştüm.çok zevkli bir uğraşı.
sevgiler/saygılar Timur POLAT
arkadaşlar bi sakaryalı daha var artık burda iyide bana yakıtlı araba lazım nerden bulabilirim ki magaza olarak tyaneee
timur_polat
23-06-2005, 16:16
yakıtlı araba derken öncelikle hangi tür araba istiyorsun evela ona karar vermen lazım.
Off-Road,On-Road,Buggy.
mağazadan alıcaksan www.rcteamgo.com ozan abi sana yardımcı olur.
Paranoyaa
26-06-2005, 22:19
Sakarya lı arkadaşlar. 1 sene öncesine kadar Sakarya da öğenciydim. ve o zamanlar arabam yoktu ama kampüs halikopter pistinde hep RC araba kullanmayı hayal etmişimdir.eğer ki böle bi buluşma yaparsanız bende bu hayalimi gerçekleştirmiş olurum.
modelci54
29-06-2005, 10:15
arkadaşlar buluşma ne oldu ne zaman olacak bu buluşma yaaa bi buluşalım tanışalım hep birlikte sakaryada modelcilik klubu kurmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olacak insanlar var sizlerde üye olarak bu olayı genişletirsiniz her halde hem bir çatı altında toplanmış oluruz ne dersiniz bana forum da sakaryalıların listesini bi yapsanız her kez aklına gelen ismi yazsında bi görelim sakaryada kaç kişiyizklub işi çokta zor bi şey değil biliyormusunuz bilmiyorum ama emin olun çok basit bi şey bu olay birde int sitesi açtık mı deymeyin keyfimize ne dersiniz sakaryalı arkadaşlar destekçimiz olursa biz bu yolda yürürüz dime ama
timur_polat
05-07-2005, 19:49
sakaryada buluşma yaparız elbette ama şu benim 710 nun bazı sorunları var onları bir halledeyim taci ile beraber bir organizasyon planlanır. Bu arada modelci54 seninle bir özel olarak görüşmemiz lazım rc hakkında...
modelci54
09-07-2005, 10:01
istediğin zaman görüşebiliriz ben sakarya merkezde yim genelde bende bir araba alıcam ve aranıza katılıcam telefon numaramı verebilirim istersen 0533 237 38 73
sakaryalı arkadaşlar bu araclardan alıcam bana yardımcı olacakları msnye davet ediyorum enesyalniz@hotmail.com ben sakarya pamukovadan adapazarında görüşmede yapa bilirik
:)
timur_polat
08-08-2005, 19:59
aramıza hoş geldin dostum.dediğin gibi sakaryada bir buluşma yapıcaz.senide haberdar ederiz. msn adresini hemen ekliyorum. bu arada sakaryadaki rc'cilerin sayısı hatırı sayılır bir rakama ulaştı.Nazar deymesin :D
khaledome
09-08-2005, 09:54
arkadaşlar eşimin ailesi adapazarlı o yüzden sık sık geliyorum, bi buluşmanızda bende gelmek isterim hem ordayken canım sıkılmaz gazlarız biraz :)
güzel bi zamanda haber veririz..
geçen hafta 3 araba çıktık oynadık.. saat8 den gece 11 e kadar.. eğlenceliydi...
2 gün önce tekbaşıma gittim... birkaç arkadaşla eğlendik... bi ara 5 araba toplanıp güzel bi gün geçirecez... iş-güç biraz zaman problemi oluyor...
!Amorfy.BaRoS+
09-08-2005, 12:39
Ya Canım sıkılıyo :) Bende Gelirim düz temiz bir asfalt varsa...Bu pazar izmitte 2 metre planör yarışmamız var cumarteside eğitim filan yaparız heralde ama bidahaki hafta kesin yapalım bişiler :)
modelci54
19-08-2005, 22:00
eee yapalım işte bişeyler biz sanırım bu pazar toplanıyoruz taci melih ben galiba selim abide gelicekmiş yeni bi arabası varmış kyosho timuruda çağırırız eh en az 5 kişi olduk bile onur sende gelsene çok temiz ve çok düz bir asfaltımız var sorun suz bi yer taci ye sorabilirsin neyse bu pazar bi organizasyon yapıcaz artık heyyy sakaryalılar duyun sesimizi
Paranoyaa
23-01-2006, 20:02
merabalr.bende bu hafta sonu yani 30 ocak da sakarya dayım. varsa böle bi planınız tanışmak isterim sizlerle. gerçi araçlarımı getiremem ama en azında bi tanışmış olurz. belli mi olur belkide yazın toplaşıp geliriz veya sizi misafir ederiz bursa da.
nalbantli
29-08-2006, 15:00
slm beyler
beni de yazın sakarya listesine
ben saüdeyim 25inden sonra bol bol görüşürüz...o zamana kadar da iilk aracımı almış olurum inşallah
Merhaba arkadaşlar. Ben 1 senedir. bu rc olayına merak sardım. bilgi konusunda biraz bilgim var. fakat teoride aşağı yukarı sıfırım. :) Bu sene okula başlıyorum. Sakarya/geyvede. Araba almaya niyetliyim. 1-2 ay içerisinde. Ama pro değil. Amatör bişi. 100-200 YTL arası. almaya karar verince sizlerle buluşup. Fikir almak isterim.
Teşekkürler.
(bu arada Sakarya da bi rc kulubü kurarsanız. Web sitesi konusunda biraz yardımcı olabilirim. Elimden geldiği kadar.)
Sakaryalı arkadaşlar msn :anibal@anibal.gen.tr
nalbantli
12-10-2006, 21:39
sakaryadaki arkadaşlar bayramdan sonra bir buluşma düzenlesek güzel olmazmı?
Anthem mod arkadaşımızda forumda gördüğüm kadarıyla sakarya'da. onun öncülüğünde bir buluşma yapalım ne dersiniz??
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.