Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya BuluŞma Resİm Ve Vİdeosu
Arkadaşlar biz hep kendi başlığımız altında paylaşım yaptığımız için siteden başkaları girip bakmıyo... bende derleyip toplayıp tüm siteyle paylaşayım dedim...
bu son buluşmadan video.. aslında ep yarışıydı ama nasıl olduysa araya benim t-maxx de karıştı :D
http://rapidshare.com/files/1243205/RCC_ANTALYA_2.wmv.html
bunlarda farklı tarihlerdeki buluşma resimleri....
MaTrExXx
30-10-2006, 22:22
son resimler yokmu bu haftanın yaw ??
son hafta genelde video kaydı oldu.. fazla resim çekilmedi.. eğer ekleyen olursa ben buradayada koyarım....
SUBARU_WRC_07
30-10-2006, 22:59
Hepinizden çok ama çok özür diliyorum. Birtakım sebeplerden dolayı aranızda olamamaktan inanın çok büyük üzüntü duyuyorum. Şimdi çok daha iyi anlıyorum resimlere bakıpta ah keşke bende orada olsaydım diyenleri. Gerçekten keşke bende aranızda olsaydım, yazın hiçbir buluşmayı kaçırmazken en önemli ve kalabalık toplanmalarınızda aranızda olamadım. Gerçekten çok ama çok güzel organizasyonlara imza atmışsınız resimler için uğraşıpta siteye koyan abilerimize çok ama çok teşekkür ederim. Hepinize saygılarımla. Bu pazar aranızda olmam dileğimle.
mini_cooper_07
31-10-2006, 20:32
resımlerın bı baslık altında toplanması cok ıyı olmus boylece arşiv nıtelıgıne sahıp olur bu baslık ve vıdeolardanda plotajlarımızdakı gelısmelerı takıp ederız...emegı gecen arkadasıma cok tesekkur ederım..saygılar
Pistiniz çok güzelmiş
en güzel sürüşlerde kullanmanız dileğimle.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.