Orijinalini görmek için tıklayınız : ankarada tekne pisti.
ankarada hemde şehir içinde hemde bayağı büyük bir pist buldum.tekneler çin yalnız.ben bugun bayağı bir kullandım teknemi.neyse yer dikmen vadisinde ki havuz.kocaman bir suru havuz var.ben çetin emece en yakın olan en buyuk havuzda kullandım.gayet uygun.tekne havuzun ortasında kalsa bile suya dizinize kadar girer gider alırısnız.gayet yakın ve zevkli oldu.
karakartal_aykut
27-07-2005, 19:25
slm millet
aleykumselam da.. bu şekilde olmaz bu iş :)
forumumuzun tanışma bölümünde kendini tanıtabilirsin...
ayrıca tarihi çok eski konulara boş mesajlar atmamalısın..
iyi seyirler..
mrserhan
27-07-2005, 23:19
nerdeyse 1 sene olmus :)
bakayım dedim de ne yazılmış diye çok güldüm :D
!Amorfy.BaRoS+
28-07-2005, 00:54
Moda oldu yeni girenlerde zaten nerde bi topluluk görseler bana bi ep önerin lafı sıkışıyo araya ve benimde çok hoşuma gidiyor birden gülüyorum :) mesela Rc resim galerisi ve arkasından bana sokak için bi yakıtlı tavsiyte edin lütfen acil gibi yazıalr o kadar çokki neyse içimden geldi yaziyim dedim :)
m-tech sendeki teknenin modeli ne.... bendde de kyosho catamaran varda.. fakat ne bilyiim hatırladıgım kadarıyla dikmen vadisindeki havuzlar küçük gelir gibi geldii.. bende şimdii bir tane elektrikli nikko var onu kurtarma botuu gibi tasarlayıp diger kyoshoy suda kalınca onunla alıp getircem.. vee otnamak içinde harikalar diyarı uygun diyorlar oraya gitcem.. eger birgüün ayyarlarsak birlikte sürelim..
tekne robbe diabolo- şu an modifiye için istanbulda( prorc) ömer abi bakacak icabına:D
çift 700 kasa rulmanlı motor- tek rulmanlı şaft- karbon pervane ve 24 pil bağlancak...
araştırmalarıma göre teknein standart hali 700 kasa motorla 40-50 km yapıyor.. modifiyeden sonra minumum 70 km hız elde etmeyi planlıyoruz... tekne işi bitince sincana gideriz tabiki...
waww senin tekne çok iyii olucak yaa.. neyseee umarıım en kısa zamanda senin tekne gelirdee.. birlikte sürmek nasip olur.. acayiipp merak ettiim.. nasıl olucak acaba..... bende bu hafta sonuu akçakocaya gitcem.. orada denizde ssürmeyi planlıyorum.. bakalıım nasıl olucak ..
İnfinity_DREAM®
02-08-2005, 15:49
24 tane pil baya ağır olmazmı :D bence yarıdan fazla gömülebilir baya okkalı bir şey olcak gibi :D :D
24 pil ağır olcak evet- onu da ilerde başka şekilde çzömeyi düşünüyorum...sanırım lipo pillerden yüksek amper çekmek nimh yada nicd lar kadar kolay değil.. ama ilerde glipo teknolojisi gelişirse onları kullanabilirm.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.