Orijinalini görmek için tıklayınız : 17 Mayıs Kadir Has Üniversitesi Bahar şenliklerinde HobbyRC..
100kmh2sn
05-05-2004, 11:27
Arkadaşlar Kadir Has Üniversitesinin 17 Mayıs'da Silivri tarafında düzenleyeceği bahar şenlikleri için bugün davet aldık,bizimde katılmamızı istiyorlar,hatta tanıtım harici arabalarla ufak çaplı bir gösteride yapabilicez,bunun kararını bize bıraktılar
Şenliklere 3000 den fazla öğrencinin katılacağını söylediler,HobbyRC'nin tanıtımı için faydalı olacak diye düşünüyorum,17 Mayıs tarihi Pazartesi gününe denk geliyor,bu konuda tarih dezavantaj gibi görünsede gelmeyi düşünen arkadaşlar olabilir
Gelebilecek arkadaşlar isimlerini yazarsa bende ona göre bir program çıkarıcam ?
Not : Şenlikler 17 Mayıs Pazartesi günü sabah 11:00'dan akşam 19:00'a kadar sürecek
ne güzel olurdu ama pazartesi işbaşı
Evimin yakın olması avantaj. Yardıma ihitiyaç olursa ayarlamaya çalışırım
abi pazartesi çok kötü bi gün ya... boşluk olursa yardımcı olmaya çalışırız...
aytugcaglar
05-05-2004, 13:00
şükrü gelmeye çalışıırm tarih uygun benım ıcın guzel olabılır sıte ıcın ıyı bır tanıtım baya meraklı ark. cıkabılır ordan
!Amorfy.BaRoS+
05-05-2004, 13:55
Selam Bizide Kocaeli üni.Cagırdılar 10 -13 tarıhlerı arasında senlıklerde araba kullanıcaz burda bıze cok destek gelmeye basladı Ufak caplı bır pıst ısı var.Eger Olursa Turkıyede onemlı bır pıst ızmıtte acılacak.Bursadan Arkadasları cagırdık Barrracuda Gelırsen ıyı olur ama Isın Var mıs Gelen varsa benı ararsa ıyı Olur Saygılar!!!
vala sukru is gunu ve hafta bası oldugunda yogunluk cok oluyor gelemem büyük olasılık
100kmh2sn
10-05-2004, 15:21
ilginize teşekkürler fakat bende iş durumumu ayarlayamadığımdan bu organizasyona katılamıcam,şuan için HobbyRC bu organizasyona katılamıyor
Abi kadir has unı Sı nerde?Ben gelmeye Calısırım
chems;
organizasyona hobbyRC team olarak gidemiyoruz... hem final sınavları hemde hafta içi çalışma zamanına denk geldiği için...
17 mayıs askerden dönüş tarihim ma anca öğleden sonra geleceğim istanbula arabanın durumu nedir meçhul. ama ilerideki buluşmalara artık gelebilirim :)
kadir has ın silivri kampüsü kalktı diye biliyordum ben...yeni yeri unkapanında....gidilseydi bence çok iyi olurdu bizim tarzımızda çok arkadaşımız mevcut o okulda...silivrideki yerine gitmiştim 2002de güzel arabalar vardı bahcesinde....(tabi orası silivri ise b.çekmecenin daha ilerisinde tam sahilde bir yerdi)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.