Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakırköy Civarı
Bakırkoy civarında oturan arkadaslar veya herkes off-road icin veliefendi hipodromunun karsısında fildamı kultur merkezi var,tavsiye ederim..merkezi sehir ici yerde olması super avantaj.off road icin ideal.acık alan seklinde.futbol sahasından daha buyuk ve yer yer cim yer yer toprak zemin.tek dezavantajı engebeler ve tepelikler yok.ben gecen hafta sonu pazar gunu oradaydım.dileyen olursa bu baslık altında haberleselim,hafta sonları beraber oluruz.
Bu arada soylemeyi unuttum,heliciler icin super bir yer.
Ayrıca etrafında tartan pist var komple ve nitro aracların son surat denemeleri yapılabilir.
thekutlu
28-11-2006, 15:12
merhaba ben bu ise yani hobiye yasam tarzina ne diyorsaniz :) adim adim girmeye calisiyorum okudugum kadariyla ve tavsiyelere gore tt-01 alacagim calistirabilirsem orasi bana cok yakin bende katilabilirim pazar gunleri tabi benim arac uyarsa zemine sanmiyorum ama onuda ogrenicem. en azindan seyretmeye ogrenmeye gelirim.
deepdrastic
28-11-2006, 15:25
merhaba ben bu ise yani hobiye yasam tarzina ne diyorsaniz :) adim adim girmeye calisiyorum okudugum kadariyla ve tavsiyelere gore tt-01 alacagim calistirabilirsem orasi bana cok yakin bende katilabilirim pazar gunleri tabi benim arac uyarsa zemine sanmiyorum ama onuda ogrenicem. en azindan seyretmeye ogrenmeye gelirim.
hosgeldin tt01 duz zemin icin bir arac bende tt01d icin karar verdim benimkide duz zemin icin ve senin modelinden biraz daha farkli forumda yazilanlara gore hatta bizzat bende sormustum tt01 baslangic icin cok iyi mis
Fildamı gerçekten güzel bir yer araç kullanmak için ama insanın başına çok kalabalık toplanabilir orada. Çok gittim geldim, her seferinde niyetlendim orada kullanmak için ama hep de vazgeçtim içeride çoluk çocuk görünce.
İşte bir tek o var.ama çocuğun olmadığı yerde pek yok gibi :)
anadolu yakasına buyrun :P
zeki-savaş
14-01-2007, 10:32
Benimki Rs4 Orda Buna Uygun Yerde Varmi Bİldİrİrsen Sevİnİrİm
ben hemen oranın üstünde oturuprum yani osmaniyede,ama en ideal yer cumartesi halk pazarı.fildamının belki 10 kat büyğündür ister asfalt ister beton zeminde kaymak gibi sürülebilir.
ewet dediğin gibi c.tesi pazarı pist olarak bayağı uygun bnde bakırköyde oturuyoum bu hobbye daha yeni basladım orda kazı çalışmalarıda yapılıyor oraya girebilrsek daha ii olur ama oranın kötü bir tarafı insanlar araba kullanmayı öğrenmek için gidiyolar o biraz zorluk çıkarabilir !
ewet dediğin gibi c.tesi pazarı pist olarak bayağı uygun bnde bakırköyde oturuyoum bu hobbye daha yeni basladım orda kazı çalışmalarıda yapılıyor oraya girebilrsek daha ii olur ama oranın kötü bir tarafı insanlar araba kullanmayı öğrenmek için gidiyolar o biraz zorluk çıkarabilir !
bi de bn sizden yaşça bayağı bir küçüğüm :)
özgür abi ben hazırım sen çağır gelelim yani.buraya yakın oturan mehmet ve ersanda var.güzel bi buluşma yaparız bence.
ya o cumartesi halk pazarının oraya gittim bi kere sağda solda içkiciler var bi tane matorlu çoçuk geldi izliyo hani servis yapanlar oluyo ya lokantalardan çok garip sorular soruyo ver şu kumandayı bakıyım bi kaç tur atayım diyince dedim aha burası tekin deyil:D
onu bilemem ama biraz tekin bi yer oraya gidinde 4-5 kişi fln gitmek lazım :):)
Orasi Çok Rahat MÜkemmel Bİ Yer Bende 1/8 AraÇ Var Ve Gece 1-2 Rahat Rahat Durabİlİyor,evet İÇenler Var Fakat Hepsİ Bİzİm Mahallenİn GenÇlerİ Evlİ Adamlari,rahatlikla AraÇ Kullanilacak Bİ Yer,,yerİ Gelİor İÇenler Arsnda Bİzde Oluoruz..
Orda İÇİlmesİnİn Nedenİ İse Mahale Arasinda CekİndİĞİmİz İÇİn Orda Mangal ArkadaŞlik Vs AmaÇli..
AraÇ Kullanmk İÇİn Bİrebİr Zaten 0 Asfalt Var Şuanda:))
Orasi Çok Rahat MÜkemmel Bİ Yer Bende 1/8 AraÇ Var Ve Gece 1-2 Rahat Rahat Durabİlİyor,evet İÇenler Var Fakat Hepsİ Bİzİm Mahallenİn GenÇlerİ Evlİ Adamlari,rahatlikla AraÇ Kullanilacak Bİ Yer,,yerİ Gelİor İÇenler Arsnda Bİzde Oluoruz..
Orda İÇİlmesİnİn Nedenİ İse Mahale Arasinda CekİndİĞİmİz İÇİn Orda Mangal ArkadaŞlik Vs AmaÇli..
AraÇ Kullanmk İÇİn Bİrebİr Zaten 0 Asfalt Var Şuanda:))
o zmn eylüle doğru buluşursak sevinirim
dandik offcu
23-05-2008, 20:02
ben ataköydeyim oraya gelebilirim
kurekmek
19-06-2008, 20:46
bakırköy devlet hastanesinin ataköy girişindeki boş otopark da (eski postanenin önü)oldukça keyifli olabilir arkadaşlar.tamamı asfalt ama kimi bölgelerin asfaltı bitmiş kum/çakıl gibi olmuş durumda.eğer biraz daha içeri girilirse patika yolda da araç kullanılabiliyor.doğal tümsekler oluşmuş.
geçen pazar oradaydım oldukça keyifliydi...akıllarda bulunsun...
Burayı bilen var mı? her gn geçerken " burda ne muhteşem araç sürülür" demekten bıktım ve sizle paylaştım bir gün deneyelim mi? mekan çok basit
bir yerde...
http://img126.imageshack.us/img126/8554/mekanwt8.jpg
vedatyalcin
07-09-2008, 22:13
beyler bende bahcelievler de otueruyorum bende gelirim gun belirleirse
xssercan
08-10-2008, 11:47
valla bende bakırköye yakınım buluşalım al sana msn adresim ordan konuşalm offroadı yaşatalım :D xssercan@hotmail.com
cigicigi
17-10-2008, 11:58
bakırköy devlet hastanesinin ataköy girişindeki boş otopark da (eski postanenin önü)oldukça keyifli olabilir arkadaşlar.tamamı asfalt ama kimi bölgelerin asfaltı bitmiş kum/çakıl gibi olmuş durumda.eğer biraz daha içeri girilirse patika yolda da araç kullanılabiliyor.doğal tümsekler oluşmuş.
geçen pazar oradaydım oldukça keyifliydi...akıllarda bulunsun...
buraya bende ara sıra gidiyorum.patika yolda çalışıyorum daha çok.köpek sürülerinden korkmuyorsanız ideal bir parkur.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.