Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk araba tavsiyeleri
pokerface
04-09-2004, 22:28
Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda rc araba almaya karar verdim ancak daha nasıl bir şey almam gerektiğini tam olarak anlayamadım. Elektrikli bir on road araba düşüyorum. Çok pahalı değil ama ileride değişiklikler yapabileceğim bir şey arıyorum. Ayrıca kit yada RTR dışında neler almam gerekiyor?
Tavsiyelerinizi beklerim
teşekkürler
engine02
04-09-2004, 22:55
simdi elektrikli dusunuorsan tamiya alabilirsin simdi kit we rtr secenegin war baska bi secenegin yok sati :) ama elektriklilerde tamiya dır tawsiyem ama HPI nın pro4 modeli war onlarda bayagı ii :)
towerda hangileri bu ta fln oldugunu anayamadıgım icin link weremiom :) ama bnm tavsiyelerim bu
pokerface
04-09-2004, 23:29
pardon tam olarak açıklayamadım glb Kit veya RTR dışında pil, şarj vs... neler almam lazım
teşşekürler
engine02
05-09-2004, 00:22
hmm tmm anladım ama sonucta alacagın arabaya gore deisio rtr alırsan sanırım bisi alman gerekmior ama bazı kitlerde sadece sase gelior sn topluosun bazısında sn pil kumanda alarak isi kapatıorsun iste modeli secmen gerekior
www.towerhobbies.com buradan biraz arastır istersen forumuda gez oku fln elektrikliler hakkında bilgi bulacaksın
eger rtr alırısan sadece kumanda ıcın 8 adet pıl alman gerekıcek ama kıt olaırasan elektıklı ıcın kumanda takımı esc pıl sarj aletı ıstersen motor yane bunlara ıhtıyacın ben olsam 140 doalra ta 02 alrııdım kıt olarak bır kumanda alrıım 40 doalra pıl vede sarj aletıde 50 doalr desek bırde 20 dolarlık bır motor aldınmı yeterlı senın ıcın ılerıde bırde esc alrısıın setın guzell olurr
valla dostum ben bi tane buggy aldım smartech ustune koydum hpi motor habire gazlıyom sonra ugrasıyom eger zaman harcayacaksan benzinli al derim cunku problem hep çıkıyo bana gore ole basit basit kulanan biri oldugunu da sanmıyom benzinli araçları ben memnunum zevkli bi olay tavsiye ederim
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.