Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selam
CaN_RCnitro
05-09-2004, 00:24
Merhaba arkadaşlar.ben can.17 yaşındayım.İstanbulda oturuyorum.RC EP konusunda biraz bilgim var.Ama GP konusunda yeniyim.hepinizle tanışmak isterim.umarım sorularımdan sıkılmazsınız :).kendinize iyi bakın.
engine02
05-09-2004, 00:27
aramıza hosgeldin can foruma katıldıkca gp ile de ep ile de daha cok bilgiye sahip olacaksınızdır
Saygılarımla . . .
Merhaba ben Zafer sizlerin arasına Kıbrıs'tan katılıyorum. Bu hobiye kücüklügümden itibaren ilgi duyuyorum vakit bulamadığımdan kendime gercek benzinli araçlardan bir tane almadım. :) Eee artık bana yardımcı olacağınızı ümit ediyorum. Bu arada acemi olmadığımı ve arkadaşım sayesinde bu araçları kullandığımı da belirteyim. Benim ricam tower'dan bana uygun iyi ve de modifiye edebileceğim bir araç tafsiye etmeniz. Bu iş için yakalşık 250 ile 350 dolar ayırdım arkadaşlar. Saygılar Zafer :fisdua:
Arkadaşlar ikinizde aramıza hoşgeldiniz...
zafer;
öncelikle RC Acemi ve Hangi Arabayla Başlamalıyım başlıklarını bir incele... Sonrasında zaten istediğin modele kara verebilecek bilgiye sahip olacaksın... Sonra Hangi Arabayla Başlamalıyım başlığına bir konu açıp oradan destek bulabilirsin... İyi seyirler...
Forumda sıkça görüşmemiz dileğiyle...
arkadaslar aramıza hos geldınız bızımle tanısma fırsatını bulabılecegınız bır organısyon yapıyoruz 12 sınde sanslısınız katılısanız orda gorusebılırz bılgı alısverısede daha ıyı yaparsınız
tekrar hobbyrc ailemıze hos geldınız
iyi seyirler bulusmaya katılmak ıstersınız lısteye adınızı hemen ekleyın lıng asagıda
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?p=17128#post17128
100kmh2sn
06-09-2004, 11:43
Can & Zafer ,
Sıcak aile ortamımıza hoşgeldiniz,forumumuzdan RC hakkında gereken desteği alacağınıza emin olabilirsiniz,en yakın organizasyonda görüşmek üzere,iyi seyirler
Arkadaşlar sizlerle birlikte olmak fikir alışverişinde bulunmak cok güzel, ah birde yakın bir yerlerde kalsam da görüşebilsek ne kadar güzel olurdu. Neyse tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılar Zafer.
Zafer hoşgeldin! Adaşım sende hoşgeldin:D:D
YoL_GezeR
08-09-2004, 20:47
Hoşgeldin iyi seyirler....
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.