Orijinalini görmek için tıklayınız : benzin
arkadaşlar model uçak motorlarında arabalarda kullandığımız benzini kullanabiliyor muyuz?? Kullanamıyorsak benim nasıl bir benzinle başlamam gerekiyor?? Marka ve ayrıntıları belirtirsenz sevinirim
model uçak araba helikoter hemen hmen aynı yakıtı kullanmakla beraber.hazır satılan ki özellikle uçakçıların (ankaradakiler)hep kullandığı yerli bi yakıt var.neyse markaya girmiyorum,yuzde 5 nitro iyidir.ama yuzde 1 de kullanırım dersen kullanabilrisn.yuzde 20 ye kadar yolu var ama bence eger ekonomik olsun diyosan yuzde 1 bile işini görür.yok eger nitro severim dersen yuzde 5 ideal.daha yuksek nitro gereksiz.tornado kullandım onu deneyebilirsin.
teknikmodelin yakıtını da kullanabilrisn.kargoyla yolluyorlar.motor üreticisinin tavsiye ettiği oranlara yakın bir yakıt secersen de olabilir.araba farketmez yani.nitrosu düşük olsa yeter.hatta ben yuzde 1 nitrolu benzini arabada bile kullanıyordum.
!Amorfy.BaRoS+
06-09-2004, 12:02
UÇakta fazla serilik oNemli degildir her tepkiye cevap vermesi beklenmez genelde bazı bolumlerde gazla oynanır oralardakı gaz aralıklarında fazla serilik beklenmez ama illa cok prof bir 2*2 alıcam dıyısan ılla nıtronu 20 ye cıkarabilirsin ama ben genelde ucakta nıtrrosuz ve en fazla %5 kullandım gayette memnunum Tavsiyem 5 i geçmemen...
ben bu is den birsey anlamadim benim bildigim ozel yakiti oluyor ama bu nitron filan dediyiniz seyler ne oluyor normel benzinemi koyuluyor.
hayır o bahsettikleri özel olarak üretilen nitormetan lı rc yakıtı.. yani o oranlarda yakıtın içindeki nitrometan oranı.. ama kısaca nitro deniyor..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.