Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu da benim Canavar...
cagatayhh
15-11-2006, 19:41
Kesim ve boyada hatalar var ama idare edin artık...ilk kebim ne de olsa...ama siyah stickerla kapattım bazı boya hatalarını;)
mini_cooper_07
15-11-2006, 19:43
hayırlı olsun..güle güle kullan
Çok güzel olmuş Kırımsız kullanman dileğiyle...
bence gayet guzel oldu eline saglik
hayırlı olsun gayet güzel hangi boyayla boyadın
cagatayhh
15-11-2006, 22:39
eywallah;) daha iyisi sizin olsun;)tamiya polycarbonat spray ile...yani standart boya...parlak kırmızı... kaput da siyah...ama kenarlarında siyah sticker var..kırmızı boyayı atınca siyahı akıttı biras...ama stickerla halloldu...
peugeot_406
16-11-2006, 10:32
ellerine saglık guzel olmus gulu gulu kunlan
cagatayhh
16-11-2006, 15:44
http://www.youtube.com/watch?v=XOlBTzX6FnY
http://www.youtube.com/watch?v=58wQzXct9jc
bunlar da videolar...ama kep boyasız burda...boyalı halde videolar gelio...
Hayırlı olsun,güzel olmuş
ellerine sağlık fena değil.
driftte kullandığın lastikler nedir ?
Maşşalah 2. videoda arkadaşlar güzel devir evekti veriyorlar vınnnn bummm diye
güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
RottinLegions
16-11-2006, 19:36
Ellerine saglık...güle güle kullan...
cagatayhh
17-11-2006, 22:30
videodaki lastiker elektrik bandı var...ama dün gece pvc lastik yaptım test ettim fena olmadı...ama snrm orjinal drift lastii alcam...tamiyanın...
RoyalFlush
18-11-2006, 01:35
Drift için TAMIYA LasTIK almayın ya PVC veya ABS boru veya YOKOMO lastik (single veya dual ring) lastik kullanın. PVC ile yapıcagınız drift Tamiyanın hard plastik lastiginden daha iyi drift yapıyor. Yokomolar icin de single ring ler duallara gore daha az yol tutuşu sağlıyor ama sonuc olarak kendi stilinize gore bulmanız lazım.
cagatayhh
18-11-2006, 10:04
hmm...pvc yaptım fena olmadı aslında...ama yokomo olursa ne ala tabi...bakcas bi çaresine artık
ben videoyu göremedim ???
cagatayhh
19-11-2006, 13:56
sizce jantları siyaha boyasam mı?
Selam çağatay öncelikle ellerine sağlık bir uğraş ve emek harcadıktan sonra kendine güzel bir kep hazırlamışsın. ne fotolara baktım nede videona ama eminimki kepte güzeldir. Ama her şeyden önce Bu forumu doğru kullanmazsanız bir takım sorunlar çıkar. Burası Drift bölümü burada tecrübeli arkadaslar rc de drifte yeni başlayanlara tavsiyelerde ve yardımlarda bulunuyor. Yani bu bölümün kendine has bir amacı var ve sizler ne kadar özen gösterirseniz bu bölümde amacına o kadar yakın kalabilir. Bu konunun yeri Drift bölümü değil Üye galerisi diye bir bölümde aracını tanıtabilirsin. Sevgili Moderatör arkadaslar da eminim olayın farkına varıp konuyu taşıycaklardır. Daha sonra Drift ile ilgili bir konu aklına takılırsa buradaki tecrübeli arkadaslardan yardım alabilirsin saygılarımla...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.