Orijinalini görmek için tıklayınız : x mods modifiye parçaları ???
başlıkdan anlaşıldıgı gıbı bu parçalar nerdedir ne kadaradır nasıldır bunları ögrene bılecegım alısverıs yapabılecegım guzel bı sıte varmı:confused:
Modifiye Parçalrı trde ve yurt dışında her yerde bulabilrisin amasadece mod parçası eklemk ile birşeyler yapamıyor xmods ev arkadasımada xmods aldık ilk gelen hali berbatt(bir mini-z awd kullanıcı olarak:)arkadas arabayı alırken yanında motor 2 seti ve awd kitinide lamıştı bunalrı araca uyguladık ama dönuşler iğrenç sıkılmaya başladığı anda araçtan biraz arge çalışması yaptık. öncelikler aracın lastiklerinin ortası değilde 2 kenarının değdiğini fark ettik.buna nasıl yapsak diye düşünürken öncelikle lastikleri çuıkarıp elektrik bantını 2 ye keserek 3 kat ortasına bant sardık.üstüne lastiği geçirdiğimizde aracın yol tutuşununa rttığını fark ettik:)(mini-z aracların lastiğinden esinlendik:) daha sonra rot kolunda boşlukların ve sürtünmelerin olduğunu hissettik onuda rot kolu ucuna ince bi şekilde şeffaf bant çekerek sürten yerleride hafiçe zımparalayarak incelttik sürtünmeyi minimuma indirdiksüspansiyonalrdaki akasaklıkları bazı vidaları sıkarak bazılarını gevşeterek çözüm ürettik daha sonra netten buldupumuz servo için direnc çalışmasını uyguladık.ve sonuç lastikelride elektrik bantı ile bantladıktan sonra spor salonunda 2li şovumuzu tüm okulun önunde yaptık:) inanın öğrencilerden daha fazla hocaların dikaktini çekti:)
xmods hakkındaki çoğu yazıyı okudum, benim için gerçekten çok faydalı oldu, teşekkürler.
henüz aracım olmasa da önümüzdeki aylarda bir adet xmods mustang almayı düşünüyorum. yalnız kararsız kaldığım ve size danışmak istediğim bir nokta var. eski model 65 mi yoksa evo 2006 mı tercih etmeliyim. evo modellerde performans adına ciddi bir fark yoksa, klasik görünümü daha çok hoşuma gittiğinden 65 modelini almak istiyorum.
işte burada yardımınız gerekiyor. performanstan ziyade görünüşü ile tatmin eden bir rc olsa da üzerinde çalışarak iç mekanda oldukça eğlenceli bir araca dönüşebilen xmods, mini-z ye göre fiyat/performans bakımından oldukça avantajlı durumda.
sonunda tercihim hangisi olursa olsun 4wd kit, amortisör seti ve drift takımını almayı ve tight turn modifiyesini yapmaya niyetim var. sonradan da eksik kalan takımlarını toplamak istiyorum. ama burada eski modellerdeki parça sıkıntısı ortaya çıkıyor.
sonunda görüntü veya performanstan birini tercih etmem gerekecek muhtemelen; ama yine de sizlere danışmak istedim.
not: yeni konu başlığı açıp kirlilik yapmak istemedim, ayrıca konuyla ilgili bilgilendirmede de bulundum, belirtmek istedim.
ben sana bırkac sey yazmıstım ama bı kere daha yazmak ıstedım sen eger bu arabayı kullanmak ıcın alıyorsan bence evo al ama az kullanır goruntusune bakarım dıyorsan o zaman eskı model alabılırsın onemlı olan nerde ve nasıl kullanmak ıcın aldıgın ona gore secımını yapabılırsın :ddd:
zaten ilk arabansa öğrenene kadar baya bi çarpacaksın kepini buda kep için olumsuz oılur:)öncelikle daha ucuz keplerden al daha sonra ayrı kepte alabilirsin ama unutma xmodsa ne yaprsan yap mini-z ye yetişemez:)
bu keplerin kırılıp dağılması mini-z'de de olur mu? gerçi görmüştüm dağılmış kep ama :D soyulmuş şekilsiz abuş bişe olmuş
:lol:
xmods hakkındaki çoğu yazıyı okudum, benim için gerçekten çok faydalı oldu, teşekkürler.
henüz aracım olmasa da önümüzdeki aylarda bir adet xmods mustang almayı düşünüyorum. yalnız kararsız kaldığım ve size danışmak istediğim bir nokta var. eski model 65 mi yoksa evo 2006 mı tercih etmeliyim. evo modellerde performans adına ciddi bir fark yoksa, klasik görünümü daha çok hoşuma gittiğinden 65 modelini almak istiyorum.
işte burada yardımınız gerekiyor. performanstan ziyade görünüşü ile tatmin eden bir rc olsa da üzerinde çalışarak iç mekanda oldukça eğlenceli bir araca dönüşebilen xmods, mini-z ye göre fiyat/performans bakımından oldukça avantajlı durumda.
sonunda tercihim hangisi olursa olsun 4wd kit, amortisör seti ve drift takımını almayı ve tight turn modifiyesini yapmaya niyetim var. sonradan da eksik kalan takımlarını toplamak istiyorum. ama burada eski modellerdeki parça sıkıntısı ortaya çıkıyor.
sonunda görüntü veya performanstan birini tercih etmem gerekecek muhtemelen; ama yine de sizlere danışmak istedim.
not: yeni konu başlığı açıp kirlilik yapmak istemedim, ayrıca konuyla ilgili bilgilendirmede de bulundum, belirtmek istedim.
:lol:
ya olurmu öyle şey kep sadece değişio 65 le 2006 arasında yani şase aynı şase performans değişimi olmaz merak etme
esasında performansı etkileyebilir..
mini-zlerde etkiliyor çünkü..daha doğrusu dönüş açısını , yol tutuşunu etkiliyor...lastik kepe sürtebiliyormuş bu da takla atmaya sepep olabiliyormuş.....beşiktaşta pistin sahibi söylemişti bize...enzo ferrarinin ki baya iyiymiş mesela, dandik araçlarda takla atma falan oluyormuş dediğim gibi..
mini-zinkiler bir yerde yazıyordu ama x-mods için bilmem...ama hızı cartı curtu etkilemez..sadece lastik teması olabilir..
her kebe göre uygun ofsette jantlar var. kebine uygun jantı takarsan kebe sürtme gibi bir problemin olmaz merak etme. Ofsetin değişmeside aracın genişliğinin değişmesi demek. onun için azda olsa yol tutuşta değişim olur. ama bu çok ufaktır, üsütün seviyede bir plotajla bu fark farkedilebilir.
ya olurmu öyle şey kep sadece değişio 65 le 2006 arasında yani şase aynı şase performans değişimi olmaz merak etme
benim merak ettiğim evo ile eski xmods modelleri arasındaki farklardı. bu konuda istediğim cevapları alamayınca biraz araştırma yaptım ve güzel bir inceleme yazısı buldum. sizlerle paylaşmak istedim. (ingilizce)
evo vs xmods (http://www.biline.ca/evo_vs_xmod.htm)
güzel bir inceleme yazısı. yeni çıkan offroad evo için bişey söyleyemem ancak drift kiti falan almak istiyorsan evo onroad modeli bu iş için çok uygun görünüyo.ağırlık merkezi altta yeni suspansiyon....
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.