Orijinalini görmek için tıklayınız : GUPPY nin tasarımcısından başka bir model.
http://www2.arnes.si/~cetim6/slike/akro001.jpg
http://forum.modelarji.com/datoteke/akro_6_224.jpg
Eğer depron uçak yapmaya karar vermez isem sıradaki projem bu balsa uçak.
Green aerobat.
Plan ekleyeceğim yakında...
not: çocuğun tuttuğu uçak plandakinin türevi..atası diyelim.
esesli_bth
17-11-2006, 19:28
güzel plan ama biraz ufak geldi bana plan büyütülerekte yapılabilir.. :D
bu orjinal plan bu değil... :) sadece fikir versin diye koydum. orjinal plan PDF formatında ve basılabilmesi için sayfalar halinde. Tasarımcısı bana email attı planı.
Scorpion_King
17-11-2006, 21:41
güzel bir plan. teşekkürelr paylaştığın için.
arkadaşlar evden upload edemiyorum, ofisteki makinadan yapacağım. bağlantı sorunu var.
esesli_bth
17-11-2006, 23:10
bu orjinal plan bu değil... :) sadece fikir versin diye koydum. orjinal plan PDF formatında ve basılabilmesi için sayfalar halinde. Tasarımcısı bana email attı planı.
yoo ben o anlamda demedim çocuğun elindeki uçak biraz küçük orjinal planı biraz büyülterek yapılabilir demek istedim:)
mmm kem küm ... anlaşıldı kule :D
yaaa.... belkide çocuk büyüktür yaşıtlarından?
http://d.turboupload.com/d/1231992/green_aerobat.pdf.html
işte plan dosyası linki, bugün upload etmeyi başardım.
KLL link çalışmıyor tekrara upload etme imkanın varmı yada msn gibi programlardan yollama şansın???
sonra tekrar yükleyeyim bu makinada yok malesef.
bu planı nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
sabez bana email adresini gönderirsen sana gmail hesabımdan yollarım planı. adam bana yollamıştı uçağın planını.
hakanoncul
03-04-2007, 23:29
KLL, sizden bu planı bende rica edecektim.
Linkten açamadım.
bana emailinizi gönderirseniz yollarım size. 5 6 mb lik bir plan dosyası.
hakanoncul
04-04-2007, 18:51
hakan.oncul@hotmail.com
ilginize teşekkür ederim.
KLL bu planı bende rica edecektim sizden. malum link açılmıyor. mailime yollarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler... egedizli@hotmail.com
sizlere email attım arkadaşlar
selamlar bende sizin gibi depron uçak yapmayı düşünüyorum malzemeleri temin ettim fakat plan sıkıntısı var bildiğiniz çalışılabilecek planlardan gönderebiirseniz yada yol gösterebilirseniz sevinirim başarılar.
ama ben depron uçak yapmıyorum, hep balsa çalışıyorum. PATO depron konusunda uzman.
Ne uzmanı Coşku yahu :).
Kolaya kaçtığım için, bir de balsa inşaata geçiş hazırlığı için depronla biraz uğraştım, hepsi o.
KAOS; forumun uçak bölümünde depron modellerle ilgili inşaat ve detaylı notları içeren konular var, istersen bir araştır. Bunlar yeterli gelmezse, plan sitelerinin linkleri yine forumda mevcut. Mutlaka hoşuna giden bir model planı bulursun.
hayret birşey, fazla alçak gönüllü olmaz öyle sanırlar derler abi.. lütfen ya yapma böyle :)
savsat2000
06-04-2007, 12:14
bu plani banada yollayabilirmisiniz rica etsem
tesekkurler
savsat2000@yahoo.com
email adresimi unutmusum
yolladım sizede. ancak yaparsanız fotolarını sergilersiniz burada değilmi?
sanırım gmailde sorun var gitmiyor sonra tekrar deneyeceğim...
gmail de sorun var plan mailimde o nedenle yollayamıyorum hala.
savsat2000
10-04-2007, 12:07
tesekkur ederim
hemen bakayim mailime
kendinize iyi bakin
savsat2000
10-04-2007, 12:08
evet banada gelmemis
savsat2000
10-04-2007, 12:19
tekrar denerseniz cok sevinirim
anlamadığım bir nedenden ötürü gmail maillerimi forwardlamama izin vermiyor hata 717 diyor tekrar deneyin diyor. çok sıkıcı bir durum dosyaları indiremiyorumda bilgisayara... belki önceden gönderdiğim arkadaşlar yardımcı olabilirler paylaşım konusunda...
savsat2000
10-04-2007, 15:01
tesekkur ederim su anda indiriyorum
bu yaz yapmayi planliyorum veya bu gunlerde bakalim vakit bulabilirsem
cok istiyorum
ve yaparsam tecrubelerimi paylasirim
cok tesekkurler
planı tekrardan inceledim adam süper çalışmış. ayrıca hem akrobasi uçağı gibi orantıları hemde kanat üstte. kanopi aldatmasın. sanırım bende üreteceğim bundan birtane.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.