Orijinalini görmek için tıklayınız : !!! Merhaba !!!
Arkadaslar Merhaba..
Yaklaşık 24 saat önce (6 Eylül 2004) internette birşeyler ararken Rc'lerle tanıştım ve o an tanıştığım mrserhan adlı arkadaşdan aldığım bilgiler doğrultusunda artık bende bu işin içindeyim dedim,Acemi Cesareti Olsa Gerek (: hiha
!!! Saygılar !!!
100kmh2sn
07-09-2004, 15:01
Sıcak aile ortamımıza hoşgeldin,RC'lerle ilgili aradıklarını sitemizde bulabilirsin,merak ettiğin konular ilgili forumlar altında mutlaka vardır,takıldığın noktalarıda sorabilirsin,sana iyi seyirler demeden önce kendini biraz daha tanıtmanı rica edicem
Not : 12 Eylül Pazar yani bu hafta sonu bir buluşmamız var,düşünürsen gelebilirsin,ayrıntılar için ;
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=1268
Sıcak aile ortamımıza hoşgeldin,RC'lerle ilgili aradıklarını sitemizde bulabilirsin,merak ettiğin konular ilgili forumlar altında mutlaka vardır,takıldığın noktalarıda sorabilirsin,sana iyi seyirler demeden önce kendini biraz daha tanıtmanı rica edicem
Not : 12 Eylül Pazar yani bu hafta sonu bir buluşmamız var,düşünürsen gelebilirsin,ayrıntılar için ;
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=1268
Teşekkür ederim..
12 Eylüle gelmeyi çok istiyorum yanıma bir arkadaş bulursam kesin gelirim zaten.o gün hakında genel bilgiyi aldım zaten :)
bu arada ben ist.bakırköyenim.daha 1982 doğumluyum adım akın.
bu kadar işte...unutmadan birde bu konuda çok acemiyim daha arabaların sınıflarını ve markalarını bıle bılmıyorum ama ogrenecem işallah :)
100kmh2sn
07-09-2004, 17:03
12 Eylüle Avrupa yakasından gelecekler var,listede yanlarında nereden gelecekeleri yazıyor,yanına birini bulamasan bile HobbyRC den illaki bir arkadaş çıkar gelirsiniz,farklı farklı modelleri göreceğin güzel bir ortam olacak,gelme imkanın olursa bana cumaya kadar bilgi verki listeye kaydediyim
mrserhan
07-09-2004, 17:34
akıncım ismimi vererek reklamımı yapma lutfen :D sonra ayşe teyze gibi olmak istemiyorum :) ney se şaka yaptım belki bende gelicem 12 eylule eger gelirsem ve sende orda olursan sana daha ayrıntılı yardımcı olmaya calısırım .
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.