PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba Tafsiye Edermisiniz?

zafer
09-09-2004, 10:18
Merhaba arkadaslar, ben aranıza Kıbrıs'tan katılıyorum Rc araba alemine yeni katıldım. Alacağım Aracı on road nitro olarak alamak istiyorum fakat araba konusunda acemiyim ancak sürüş konusunda gayet iyiyim. İleride modifiye edebileceğim güclü bir araba almak istiyorum, yani anlıyacağınız aracı tekrar degiştirmek istemiyorum. Bu is için 250 ile 350 dolar arası bir para ayırdım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılar Zafer.

:confused: :confused: :confused:

YoL_GezeR
09-09-2004, 11:19
linkleri tıklayarak bakabilirsin 350 doları aşma konusunda pek bir şey diyemiyorum gümrük kargo falan var bunlar hakkında tam olarak bilgiye sahip değilim....
HPI RTR Nitro RS4 3 --> http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXFSK3&P=ML
HPI R40 Nitro Pro Touring Car --> http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXEAV5&P=ML
(350 doları aşarmı emin değilim) Associated Nitro TC3 Factory Team --> http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXGLB6&P=ML

viaconme
09-09-2004, 11:21
selam zafer ... aramıza hoşgeldin...
öncelikle forumda yeni başlayanlar için ve yeni araç almak isteyenler için konu başlıkları var onları incele ve forumu şöyle bi gözden geçir sorunun cevabını mutlaka bulacaksındır...bukonular defalarca açıklandı tartışıldı sana daha çok yardımcı olacaktrır...

YoL_GezeR
09-09-2004, 11:23
selam zafer ... aramıza hoşgeldin...
öncelikle forumda yeni başlayanlar için ve yeni araç almak isteyenler için konu başlıkları var onları incele ve forumu şöyle bi gözden geçir sorunun cevabını mutlaka bulacaksındır...bukonular defalarca açıklandı tartışıldı sana daha çok yardımcı olacaktrır...

Doğru söylüyorsun viaconme gas on road almak isteyenlerin (biride ben :) ) çok konusu var onlarıda inceleyebilirsin zaten genelde aynı şeyleri tavsiye edilir yeniler için...

Clnmcry
09-09-2004, 11:55
Walla su anda bende araba alcam bayğı bir araştırdım ve Associated Nitro TC3 RTR Plus a karar verdim. Fiyatı 310$ Özelliklerine şu adresten bakabilirsin

http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXGZJ4&P=ML

engine02
09-09-2004, 14:38
o saman senin rs4 3 type ss alman daha makbul 350 dolar maksimum ayırdı isen r40 350 i rahat rahat gecer ntc3 te modofiye sase yol gezer in yazdıgınız o da bayagı yuksek cıkar en makbulu rs4 3 alması bnce :)

zafer
09-09-2004, 16:38
Arkadaşlar formu daha once bayağı gezdim kendimi geliştirdim ve sadece tavsiye istedim, cünkü ne kadar da olsa insanın içinde şüphe oluyor alacağı araç hakkında ayrıca kaldı ki burası uzak bir yer getirdiğin malzemeyi bir defa da tam, eksiksiz ve iyi bir şekilde getirmen gerekiyor bu konuda hem fikiriz herhalde! Sonuç olarak Hpi RS4 3 ve TC3 arasında kaldım, ayrıca bunlarla birlikte ne gibi malzemelere ihtiyaç duyacağımı da yazarsanız sevinirim.
Saygılar Zafer.

engine02
09-09-2004, 16:51
simdi rs4 3 icin konusayım buji ısıtıcı 12 adet pil alıcan ama pi,lleri turkiyeden alırsın sonra benzin koyma kabı al e tabi kumanda alacaksın baska aklıma gelenleri soylerim sana

Dr. Mini-Z
09-09-2004, 22:29
tc3 almanı tavsiye ederim modifiye ye açık bir araba ve RCCUP 2004 open kategori birincisi aynı zamanda :)

zafer
10-09-2004, 12:34
Evet bende tc3 almayı düşünüyordum ama birçok ekstra malzeme gerekiyor, motor falan yani pahalıya patliyacak gibi, galiba rs4 3 alacağım gibi gözüküyor halen kararsızım cünkü rs4 alırsam beni tatmin etmiyecek diye düşünüyorum lütfen yardımcı olun.
Saygılar Zafer.:confused:

traxxas
10-09-2004, 18:08
tatmın etmez dıye vır sey yok araba bır gordukten sonra zatıı anlıcaksınn ama soylede bır sey var ılk basta cok hızlı bır alett kullanmak zatıı cok akıl karı degıll yavas bırr seylerden hızlı seylere yonelmek daha mantıklı bu arada senın alacagın veya almayı duuusndugun rs 4 70-75 km hız yapar guzel ayarla yane hıc te oyle az bır hız degıll bencee

engine02
10-09-2004, 18:35
rahat rahat rs4 ler ayarlar makul ve ii olrsa cok rahat sekil 90 a cıkar soliim cunku saglam gidior we murat bn sana katılmıorum yavastan hızlı arabaya gecmek fln bn de ilk arabam direk type ss we alısıorsun arabaya cunku hızlı oldugu icin baslangıcta yavas kullanmaya calısıorsun ondan sonra yavas yavas hızlandıgında artık pilotaj gelistirmeye calısıorsun yane bnce hec gerek yok ilk yavas almakmıs fln gerek yok ama tabe bu alacak arkadasa baglı

zafer
10-09-2004, 22:01
Evet arkadaşlar sonuna kadar haklısınıs sizlere katılıyorum kararımı verdim en erken zamanda rs4 3' ü alıcam. Peki bu araçla birlikte nelere ihtiyacım olacak onaları da yazarsanız sevinirim. Yorumlarınız için tskrederim.:confused:

engine02
10-09-2004, 22:16
buji ısıtıcı , kumanda ilk bsta alman gerekn we de 12 adet sarjlı pil

WOLF
10-09-2004, 22:51
Arkadaşlar,
Birbirimize yeteri kadar bilgimiz olmayan araçları tavsiye etmekten ve yorum yapmaktan vazgeçelim artık. Eminm olmadığımız, kesin olmayan bilgilerle insanları yönlendirmeyelim.
Kimsenin iyi niyetinden şüphem yok ama kimse kusura bakmasın yanlış işler olmaya başlıyor ve ben de rahatsız oluyorum.
Kişi yakıtlı onroad istiyor ve acemi olduğunu belirtip, sürüş konusunda iyi olduğunu söylüyor
Önce bi soralım. Bu nasıl oluyor. Hem acemi hem de iyi. Belki yönlenidrmek için bir bilgi alınacak
Arkasından önerilen arabalar; RS4,R40 şase,TC3 şase
İnsaf. Ne alakası var bu arabaların birbiriyle. Bırakın bunu yeni başlayacak 350 dolar ayıracağım diye kişilere şasesi bile daha pahalı arabayı önermek niye?
Daha sonra fiyatlar üzerine yorum yapılıp karara varılıyor
Bilmeyenler öğrensin. RTR TC3, RTR RS4'den 10 dolar daha ucuz, üstüne üstlük yanında, buji ısıtıcından, benzin şisesine kadar herşeyi beraber geliyor,
Sonuç; Öneri isteyen kişi, istediği ve beğendiği TC3 yerine, fiyat olarak makul olduğunu düşündüğü için RS4 e karar vermiş
Herkes şapkasını önüne koysun, öneri verirken kişileri yanlış bilgilendirme yerine doğru bilgilerle donatsınki kararlar doğru olsun.

Her zaman söylediğimiz gibi
Arkadaşlar;Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmayınız.

Not: Bu yorumlar bu thread özelindedir. RS4,TC3 veya R40 ile alakalı değildir. Buna benzer threadler forumda çoğalmaya başlamıştır ve bu nedenle uyarı yapmak adına bu thread seçilmiştir.

uçarlar
11-09-2004, 15:30
ya şimdi aklıma takıldı gt-4 nasıl bi araba iyi mi yoksa ntc3 mü dersiniz

Walkman
11-09-2004, 22:28
Arkadaşım sen Wolf abinin yazdıklarını okumadın galiba ama neyse ben yazıyım cevabı :::::::: gt-4 profesyonel bir araba....Bu nedenle ben sana şiddetle NTC3 RTR PLUS Tavsiye ediyorum.....

uçarlar
11-09-2004, 23:00
ben zaten arabanın profesyonel olmasını istiyorum çünkü arabayı değiştirmeyeceğim en baştan iyisini istiyorum o yüzden zaten arabaları hırçın kullanam acıyorum az para değil:eeeeyoo: gt-4 güzel yani ama yedek parça bulmada zorlanırmıyım dersin Yokomo GT-4 RTR II HS-GT (http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LH3479&P=1) bu araba hobbypeople.net de
daha ucuz güvenli bir site mi peki
bide gt-4 mü daha iyidir ve parçaları rahat bulunur yoksa nitro 4-tec mi

zafer
12-09-2004, 00:38
Merhaba ilk olarak bana yardımcı olmaya çalışan herkese çok tskrederim. Wolf abi, abi diyorum çünkü benden yaşça büyüksün, konunun başında da belirttiyim üzere araba konusunda acemiyim sürüş konusunda değil cünkü ingiltereden bu yazın iki haftalığına buraya gelen bir arkadaş sayesinde ben bulaştım bu işe ve fazla vakit olmadığından arkadaştan araba konusunda teçrübe edinemedim ve de arkadaşa gittikten sonra bir daha ulaşamadım. Bu iki hafta boyunca hergün o arabayı kullandık, bu yüzden elim fazla olmasa da doydu, sanıyorum açıklık getirdim bu konuya.
Evet esas konuya geleim bugün Kıbrıs'ın güney kısmına geçtim yani rum tarafına gittim veeee aklınıza hangi RC araba, uçak, tekne, yedek parça, ve de modifiye parçaları gelirse herşey var ve fiyatlar ise towerın az üstünde oda zaten kargo parası ödedikten sonra aynıya geliyor gidip gözlerimle ğördüm gerçekten yok böyle bir şey içinde kayboldum Rc Shopun.
Wolf abi son olarak artık paraya pek önem vermiyorum bu işi sağlam yapmak istiyorum bana tavsiye edeceğin arabayı merakla bekliyorum.
Ha unutmadan adamlar rum tarafında aşmışlar kendi aralarında düzenledikleri Rc Cuplar bir yana Dünya kuplarına katılıyorlar.
Saygılar ZAFER.