Orijinalini görmek için tıklayınız : ntc3 rtr plus
arkadaslar bende bu aracı almaya karar verdim bu aracın teknik ozelliklerini yazarmısınız acaba ingilizcem pek iyi olmadıgı icin sizden yardım istiyorum vites mevcutmu acaba diilse linkini verirmisiniz şimdiden cok teşekkürler.hee bu arada kac km hız yapar bu arac saolun aracın linki http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXGZJ4&P=ML
ayrıca yazmayı unuttum bu araca gereken yedek ler daha dora onemlı yedekler ve alınması gerekn seyler neler savage 25 im var o yuzden buji kızdırıcım var ayrıca bu arac starter box la calısırmı cok sordum ama kusura bakmayın.
İyi bir seçim yapmışsın bence. Görünen o ki, sadece benzin ve kumanda için pile ihtiyacın olacak. Üzerinde 2 vites takılıymış ama bazı yerlerinde rulman yerine bushing olduğu yazılı, ileride onları rulmanlarla değiştirmen gerekebilir. Bildiğim kadarıyla .15 motorla 1/10 kategorisi yarışlara girilemiyor, belki ileride onu da değiştirirsin. Starter-box konusunu daha önce bu arabadan kullanmış olan arkadaşlar söyleyecektir...
RTR araçlardan çıkan küçük blok, .15 motorlar yarışlarda serbest
ozan abi icime serin bir su serptin cok saol
:D peki ekstra lastik ne almalıyım sizce ve kac mm on ve arka farklı heralde bunları bana acıklarsanız sevinirim starter box a cevap verebilecek bir arkadas yokmu?
alınması gerekn yedek parcalar hakkında birşey solemicekmisiniz acaba?lutfen yardıma ihtiyacım var on-road lar hakkında hic bir bilgim yok
engine02
09-09-2004, 18:05
starter box la calısır ntc3 ler
lastiler de sanırım 26mm idi ole biliorum bn yanlıs ise duseltiwerin :)
4 lastik birdenmi 26 mm arkalar 30 onler 26 olmasın ya kafam corba gibi oldu bi aydınlatın sunu arkadaslar.
Aynen dediğin gibi, arkalara 30mm önlere de 26mm max genişlik yarışlarda izin verilen ölçülerdir. Temiz asfalt pistte kullanacağın zaman foam lastik (detayları Wolf'e sorabilirsin), caddede-sokakta kullanacaksan normal dişli radyal lastik, toprakta ralli yapacam diyorsan (ki hiç tavsiye etmem) ralli lastikleri alacaksın. İstersen 22mm, 24mm ve 26mm genişlikteki lastikleri de dört tekerde kullanabilirsin, sana kalmış bişey. Tower'in HPI sayfalarında 1/10 HPI tire diye aratırsan sanırım birçok çeşit bulabilirsin...
cok saol mcagis teşekkürler.
lastikler 26, ayrıca starter box şart değil bende NTC3 var motoru aşağı almak gerekiyor starter box için alınabilirmi denemek lazım ben denemedim normal ateşleyici ile çalıştırıyorum aleti.
o zaman starter bax ı almiyim ben motoru asa cek falan ugrasılmaz pullstart la yaparı saol bu arada
yigit1905
10-09-2004, 10:22
araban1n volani saseye göre yan dir ondan
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXCLZ9&P=0
starter box pahali ama sen istersen onu pull start bittikten sonra al derim gerci benim ki ole oldu da ama starter box alirsan valla rahatlarsin.birde ya 2 tane pil lazim yada bi tane akü sana sonra onlari gösteririm
yigit1905
10-09-2004, 10:25
lastikler 26, ayrıca starter box şart değil bende NTC3 var motoru aşağı almak gerekiyor starter box için alınabilirmi denemek lazım ben denemedim normal ateşleyici ile çalıştırıyorum aleti.
arkadas1m bendede ntc3 var ve motoru falan asagi almadan cup die oturdu starter a
benim ntc3 üm yeni geldi süper b araba gibi gözüküyo :P ama daha benzinim yok.
yigit1905
10-09-2004, 18:38
cepcity sakin araba rodajini aceleye getirme.rodaj i biliyorsundur herhalde
rodajı MALESEF bilmiyorum ama PAZAR günü buluşmada ÖĞRENECEĞİM. BÜyüklerim yardımcı olurlarsa .:) (tabi bide benzin sorunu var ) :)
engine02
10-09-2004, 18:58
yaparız senin rodajı pzr gunu bn sana yrdmcı olrm merak etme
rodaj onemli bisi ya tabe senin benzin isini halletmen gerekir bilesin :) yoksa rodajı ruyanda gorursun :)
ya autodrom daki hobbyshop ta benzin satılmıyormu.
:eyaaaaa: ewet satıyo ben geçen hafta gördüm shopta eminim
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.