Orijinalini görmek için tıklayınız : AeroFly Yardım
:hımm: Emuleden ındırdıgım Aerofly pro deluxe... programını acamıyorum ılk actıgımda
AFPD.addon.ımg ve AFPD.addon.ccd adlı 2 dosya cıktı bunları daemon tools la cozdum bı sekılde ama son yukleme sonunda The Setup detecdet no setup falan fılen bısıler yazıyo... bu adımdan sonra ne yapmam gerekıyo bılen warmı deluxe den once yuklemem gereken bı surum dahamı war acaba?
Img dosyasını decrypt programları ile CD'ye yazın. Sonra bu CD'den Aero'yu install edin. Böylece Daemon'a gerek kalmaz. Ayrıca Crack dosyası olmadan kumandayı tanıtamazsınız. Crack'ini de yükleyin.
Teşkr ederim Crack dosyası takriben kaç Kb cunku gecen ındırdım fake geldı bı daha dusmek istemiyorum bu duruma.. bırde decrypt programları derken warmı bildiğimiz veya indirebileceğimiz... ;oleeea:
Merhaba,
Aerofly'a kumandalarınızı sadece USB porttan mı bağlaytabiliyorsunuz?
Ben Futaba marka kumandamın seri port bağlantı aksesuarı ile denedim fakat bağlanamadım.
Seri portu USB'ye çeviren bir arabirim varmı?
teşekkürler,
Crack dosyasının sıkıştırılmış boyutu 570K, normal boyutu 1.7 MB civarında.
AeroFly, bağlantı seçmiyor. Bilgisayarınız kumandayı tanırsa, Aero da tanır. Seri portu USB'ye çeviren ara kabloyu teknoloji mağazalarında ve bilgisayarcılarda bulabilirsiniz.
bende futaba kumanda ve aerofly similator var similator kutusunda bi usb kablosu var ama o kumandaya takılmıyor ayrıca yine futabanın bi ara kablosu var onla çalışıyor onuda pro modelden aldım zaten hepsini ordan aldım saygılar
http://85.159.66.42/
unutmadan sölim ben similatör e 190 euro verdim sana resimlerini yollıyabilirim ama burdan beceremedim mail ini yollarsan sana atabilirim kablonun resmini saygılar
crack ginide yukledım bu medetın ama yıne aynı sorun tam ınstall a baslıyor sonlarına doru gelınce bı hata mesajı. MESAJDA aynen sole (The Setup Has Detected no version of AeroFly Pro Deluxe ıs ınstalled, This Update requıres that a prevıous version of the applicatıon be ınstalled) bu konuda yardımı dokunabılecek arkadaslar lutfen yardım edın uyuz ettı artık bu medet... :ühühü:
Yüklediğiniz program Aero'nun Addon'u. Addon'lar ve Update'ler çalışmaz. Sadece Aero'nun ilk ana programını yükleyeceksiniz (ilk versiyonun). Crack, sadece bu ana program içindir.
Son bir sorum olucak... Pro Deluxe bir eklentimi yanı... benım sadece Aerofly olan kısmınımı ındırmem gerekıyo... şimdiden ilgilendıınız icin sonsuz teşekkur...
Tam adı: AeroFly Professional Deluxe
Eski versiyonu sadece "AeroFly" idi sanırım ama burada bahsettiğimiz AeroFly Professional Deluxe.
Sizin kurmaya çalıştığınız expension pack. Versiyonla alakası yok. Önce Aerofly Pro. Deluxe kurmanız gerekiyor. Aldıgınız hata da bu zaten. APD' yi kurduktan sonra Exp. Pack yukleyebilirsiniz.
AeroFly Professional Deluxe'un (AFPD) Expansion pack'i yoktur. AFPD expansion pack diye aratırsanız bulamazsınız. Versiyon update'leri, beta update'leri, VPP update'i ile ek uçak, heli ve sahneleri içeren Addon'ları mevcuttur. Ama update'leri yüklerseniz eğer bu durumda crack işe yaramaz. Crack ile çalışan version 1.8.0.9'dur. Bunun yükseltmeleri olan 1.8.0.17, 1.8.0.19, 1.8.0.21 ve 1.9.7.7'den uzak durun, bu update'lerin çalışan crack'ini ben henüz bulamadım. Ayrıca Addon'ların da update'leri var, onları da yüklemeyin.
Eğer AFPD'u orijinal olarak satın aldıysanız tabii ki tüm update'leri yükleyebilirsiniz.
Önceki mesajımda yazdığım simülatörlerinin tam isimleri (IPAC firmasının çıkardığı ve "eski versiyon" diye bahsettiğim programlar):
PiccoFly
EasyFly
AeroFly 1.x
AeroFly Pro.
AeroFly Pro.Deluxe
add_on yazmıyodu işte emule de dırek dıerlerı gibi 600mb kusurluk bir rar dosyası olarak gozukuyodu... bakıcaz bı tane daha ındırıyorum simdi.. inş addon çıkmaz..
afp deluxe.img şeklinde aratırsanız bulursunuz. Boyutu 764MB. Crack ile çalışan doğru dosya budur. İndirdikten sonra CD'ye yazarak AFPD setup CD'si elde etmiş olursunuz veya Daemon ile install edebilirsiniz.
sorunlu; yanı add,on dedığımız dosyada afp.deluxe.img dıye gözukuyor isin kotu yanı neyse bi insinde ikincisi.. bi daha denıyım.. teşekkurler.
Ben prg yükledim, kalibrasyonu da yaptım. Belki komik gelecek ama heli çalışmıyor. Bi çalıştırabilsem uçuracam ama?...
Helinin motoru nasıl çalıştırabilrim?
dosyada verilen config i yükledim kalibrasyon yaptım heliler çalışıyor ama sürekli olarak sola dönüyorlar ve doğal olarak düşüyorlar :S kumandam e-sky 6 kanal
denetim masasına girdim oyun konsol ayarlarına ppm diye görmüş kalibrasyon yapmak istedim ama tuşları ters algılıyor :S
Aşağıdaki konuların yardımı olabilir:
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=12358
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=26150
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=25733
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.