PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun'da RC ile ugraşan yokmu ?

wtasarim
12-12-2006, 17:32
arkadaşlar samsunda rc ile ugraşan kimse yokmu? Araba heli ucak falan :kütküt:

dk55
15-12-2006, 14:41
Samsun da rc ile uğraşan ve foruma da üye olan birçok arkadaşımız var...Bana özelden ulaşırsan sana yardımcı olmaya çalışırız...

hako d
15-12-2006, 14:57
Duyduğuma göre bikaç tane varmış . Hatta bu arkadaşlar her hafta sonu buluşup , tekne , uçak , onroad , offroad artık ellerine ne geçerse deli gibi kullanıyolarmış . Hatta yeni kurdukları ve resmiyetini geçen hafta aldıkları ama ufak tefek eksiklerinden dolayı henüz model camiasına duyurnadıkları bir dernekleri bile varmış bide bu dernek tanıtımı için demo mahiyetli bir video bilr hazırlamışlar.Bu videoyuda youtube ye yüklemişler birbirlerine nasıl olmuş demek fikir almak için.Hatta bu derneğin genel sekreteride bu forumda drift moderatörlüğümü yapıyomuş öle delinin biriymiş yanlamakla bozmuş kafayı.Aman benden duymuş olma ama ;)

wtasarim
15-12-2006, 19:17
valla kafam karıştı madem varsa samsundan birisi yazsın buraya yaw ben tek başıma kaldım koca memlekette kimseyi bulamıyorum bu işle ugraşan

gokmengozen55
15-12-2006, 21:08
slm
biz varız

daghan_cc
15-12-2006, 21:42
ohooo kardes nerelerdesın sen yaaa bısde senı arıyoz :D:D:D (bende taa amasyalardan kalkıp 100 km yol gıdıyom orada bırılerı var dıe ):D:D:D:D samsun camıasına selamlar ve yenı dernegımız hayırlı olsun ;)

RaMCHoMaNia®
15-12-2006, 21:45
Duyduğuma göre bikaç tane varmış . Hatta bu arkadaşlar her hafta sonu buluşup , tekne , uçak , onroad , offroad artık ellerine ne geçerse deli gibi kullanıyolarmış . Hatta yeni kurdukları ve resmiyetini geçen hafta aldıkları ama ufak tefek eksiklerinden dolayı henüz model camiasına duyurnadıkları bir dernekleri bile varmış bide bu dernek tanıtımı için demo mahiyetli bir video bilr hazırlamışlar.Bu videoyuda youtube ye yüklemişler birbirlerine nasıl olmuş demek fikir almak için.Hatta bu derneğin genel sekreteride bu forumda drift moderatörlüğümü yapıyomuş öle delinin biriymiş yanlamakla bozmuş kafayı.Aman benden duymuş olma ama ;)

öff kafama yine göktaşı yağmış gibi hissettim :hııııııı:

wtasarim
15-12-2006, 23:17
iyi iyi baya varmışız. arkadaşlar msn den tanışabiliriz. sanırım mail adresi yasak degildi. wtasarim@hotmail.com

dk55
15-12-2006, 23:32

Biri sekretermi dedi bana mı öyle geldii....:D ..

hako d
16-12-2006, 09:26
Dedi dedi ama sen ciddiye alma :)
Dostum msn e ekldim seni en kısa zamanda görüşmek üzere

wtasarim
16-12-2006, 12:59
yarın davetsiz misafiriniz olarak yanınızdayım :)

gokmengozen55
16-12-2006, 15:26
yarın buluşmada kimler olacak

dk55
16-12-2006, 17:14
Gökmen yarın araba kullanmıyacağız.teknenin montajını bitiricez....ayrıca arkadaşın arabasının ayar sorunu varmış onu halledicez...

gokmengozen55
16-12-2006, 17:22
tamam abi benim ofnanımda ayarını yaparoz :)

cic55
09-03-2007, 21:56
Selam arkadaslar.
Ben almanyadan yaziyorum.
Samsun/Carsambaliyim.

Ben vallahi Traxxas Revo kullaniyorum burada.
Türkiyeye izine geldimi Revoyu getirmeye düsünüyorum.
Umarimki sizinle bulusup biraz Yaris yapabiliriz.

Sizin belirli bir yeriniz varmi Araba kullanabilecegimiz?

Selamlar Cihan ;oleeea:

hako d
10-03-2007, 09:19
Cihan merhaba.İzine geldiğinde mutlaka bizi bul.Bizim %90 ımız offroad kullanıyo samsunda Üstelik bir derneğimiz bile var. www.samod.org.tr den inceleyebilirsin. Orada bizlere nasıl ulaşabileceğin yazıyor.Olmadı ben sürekli forumdayım.Mutlaka gelince bekliyoruz seni .Yakıt yedek parça gibi mevzularda stoğu bol bir Rc cimiz,hava kompresörümüz,her türlü alet edevatın bulunduğu bir tamir atölyemiz,çayımız kahvemiz hepsi var.Gönül rahatlığıyla aracını getirip atlayıp zıplatabilirsin Samsunda. (BMW servisi Oto ÇAMLIBEL'e çalışsanlarına Erol ve Günol Çamlıbel'e tekrar teşekkürler).(Rampalar atlamak için bizleri bekliyo ;))

cic55
10-03-2007, 18:40
Vallahi cok güzel benim gibi bu Rc´lerle Samsunda ilgileneni buldugum icin.
Bu sene Izine gelirsem mutlaka Arabami getirecem.
Bundan emin olun.

Görüsürüz.

aceven
13-03-2007, 11:13
valla güzel samsunumda boyle bir topluluk oldugunu hiç bilmiyodum. keşke daha onceden haberim olsaydı. arkadaslar ben eskişehirde universite okuyom ama yazları aranızdayım. iletişelim. inşallah görüşürüz

ReD_FaZ
31-03-2007, 11:00
Yaw bırakın bu araba işlerini yaaa
deli etmeyin
bende kışlaya WArhead getirecem yakında zaten dayanamayıp :)
duy sesimi başkanım :P
sekreter sende duy :P

EleAnoR28TR
31-03-2007, 12:03
:cool: ®© Kardeşlerim Bende Giresunluyum Bende Giresunda Tekim Tek Başına Uğraşmak Hiç Sarmiyo Sizleri Giresuna Beklerim Buyrun Gelin Misafirim Olun 20 Mayısa Kadar Giresundayım Sonrası Mağlum Askerik Var. Hepinize İyi Günler...

aceven
13-04-2007, 15:18
arkadaşlar tt01 im var artık benimde yazın samsuna gelince beraber gazlamak dilegiyle teşekkürler

TDI_55
23-05-2007, 19:47
bendee bu yaz aranıza katılırım inşallah abilerim... ben bafradan... tt-01 alıyorm drift için...umarım beraber yanlarıs! yazın görüşmek dileğiyle...

xyzal
03-08-2007, 23:25
Selam

Bende rc heli ile ugraşıyorum. Heli ile uğraşan arkadaşlar var mı?

murmura
10-09-2007, 21:45
Selam

Bende rc heli ile ugraşıyorum. Heli ile uğraşan arkadaşlar var mı?

Slm arkadaş

Bende heli işine yeni merak sardım.Şimdilik "simulasyon uçuşları" yapıyorum.Senin hazırda bir heli'n var mı?Varsa benzinli olanından mı yoksa elektrikli mi kullanıyosun? Nerden aldın?Parça sorunun yaşıyomusun?Bu gibi sorularıma cevap verisen sevinirim.

wtasarim
11-09-2007, 00:59
pardon araya giriyorum ama murmura bende heli işine yeni başladım. wtasarim@hotmail.com dan ulaşabilirsin.

xyzal
25-09-2007, 13:13
Selam gecte olsa cevaplayayım sorularınızı
Ne güzel hepimizde acemiyiz. ;))
Benim elimde su anda bir tane trex 450 xl heli ve futaba 6 exhp kumanda var. Ben heliyi ikinci el olarak aldım. Yedek parca isine gelince modelcilerin malum ikinci el sitesinden alıyorum. Tabi takip etmek gerekiyor. Yurt dısından getirtme isini basaramıyorum. Türkiye'de yedek parcalarını satan yerler var. İnternetten bakınca herseyi satıyor gibi gorunuyor fakat tlf edince fos.
Ben heli ye simulasyonsuz basladım. Once ucurmaya calıstım acemice. 3 pal ve 1 pal tutucu kırdım. Bunların sayesinde pal ayarları ve ana şaft mekanizmlarını sokup takmayı ögrendim. Simdi simulasyon programı aldım ve calısmaya baslayacagım.
Belki baslamak için büyük bir heli fakat bu işi ögretecek bir heli oldugunu düşünüyorum.
Peki şu anda helide nerede olduğumu sorarsanız. Heliyi yerden 1 m kadar havada hoverda tutabiliyorum. Ayarlarını tam yapamadığımı için zaman zaman başka yönlere kaçıyor fakat onuda kontrol etmeyi ögrendim.
Simulasyonda hersey 5*5 lik oldugu için refleksleri geliştirecegini dusunuyorum. Gerekli
mail adresim canturkk@kocalar.com daha hızlı cevap verebilirim

cybersound
05-12-2007, 15:52
bende aranıza katılıcam sitenizi ziyaret ettim çok guzel.tt-01 alıcam bende.en kısa zamanda derneğinize gelicem. adresim s_ozturk_ts@hotmail.com

darraider65
21-01-2008, 02:35
Samsunda Rc modellerden satan yerler varmı?

candane
21-03-2008, 00:50
Selamlar bende yeni yeni bu işlerle uğraşmaya başladım. Henüz uçurmaktan çok kırmakla meşgul olduğum helilerim var.
Ben Termedeyim. Fırsat olduğunda tanışmak isterim.

murmura
14-04-2008, 13:35
Yeni açılmış bir RC dükkanı buldum bende SAMSUNDA.Uçak,araba,helikopter,tekne falan ne isterseniz var.İlgili bir arkadaş var dükkanda.Emniyet Müd.yolu üzerinde.İlgilenen arkadaşlar bakabilirler dükkana :)

suhandemiroz
05-05-2008, 18:42
En Iyi Samod Başkasını Tanımam

ardentlion
07-05-2008, 03:36
arkadaşlar oto çamlıbele rc araç almak isteyen arkadaşları bekleriz onroad ofroad heli veya rc ile aklınıza ne gelirse her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek bir alt yapı var yedek parça tamir bakım ilgi alaka yeterki rc ye gönül vermiş olun oto çamlıbele bir uğrayın ve bizlerle tanışın hafta sonları aktivitelere katılın bu daveti herhangi bir ticari amaç için yapmıyorum başka bir yerden rc almış veya alacak olsanız da uğrayın zaten samsun ve yakınlarındansanız elbet bir gün uğrayacaksınız ama umarım geç kalmış olmazsınız.sevgiler

hay58
17-07-2008, 12:24
var hafta sonları rc ni al mert plajının karsındakı piste gel öğlenleri

manas
01-02-2009, 16:43
mrb arkadaşlar bende samsun havzalıyım merzifonda oturuyorum bu işe merak saldım rc heli almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba

apahan
02-02-2009, 00:03
Merhaba arkadaşlar ben Samsun/Bafra'lıyım.Aranızda rc planörcü(2m) veya rc uçağı olan var mı?Tanışalım.

serdarbora
27-04-2010, 13:45
selam bende samsunda heliciyim serdarbora2004@hotmail.com görüşmek dileğiyle

kunth
30-05-2010, 01:20
Helikopterler ile ilgileniyorum. mesutaslan@gmail.com dan ulaşabilirsiniz. merkez de ikamet ediyorum.

med_cezir197
19-07-2010, 17:48
Yeni açılmış bir RC dükkanı buldum bende SAMSUNDA.Uçak,araba,helikopter,tekne falan ne isterseniz var.İlgili bir arkadaş var dükkanda.Emniyet Müd.yolu üzerinde.İlgilenen arkadaşlar bakabilirler dükkana :)

yerinibirazdaha açık tarif edermisiniz acaba? google maps den ?

suskunum55
21-07-2010, 18:01
med cezir o mert ırmanın oralar filan bitti. ben samsunda 5 yıldır bu işin içindeyim. milletin keyfi olcakda senede bir defa bulusacaz diye bekliyoruz. araban varsa al kafana göre sür. yanınada bir tane arkadaş buldunmu fazlasını arama. samsun sayfasının altına pek yazan olmadıgı için her acan 2 3 senelik yazıları okuyo. ben sana yeni yerleri söylim. batıparkta taleferin yan tarafında asvalt alan var. kafasına esen bazen orda arac sürer. ama arac sürene raslarmısın bilemem. biz ise her pazar bir aksilik olmazsa eski havaalnında ucak ve helikopterlerle uraşıyoruz. med cezir istersen bana ulaş. elimden geldince yardımcı olmaya calışırım. bende bir tane onrod ve su an yapım aşamasında oldugum f22 uçak var. ufuk_rc@hotmail.com 05066521240

gezgezgin55
25-07-2010, 17:35
atakumdan merhaba, ben yaklaşık 1 yıldır RC uçak kullanıyorum. Son 3 aydır haftanın en az 2 günü teleferiğin yanındaki helikopter pistinde uçuş yapıyorum. Özellikle hafta içini tercih ediyorum malum hafta sonları orası çok kalabalık oluyor. erdemeser@hotmail.com msn im. uçuş yapacak arkadaşlarla organize olalım tek uçurmaktan sıkılmaya başladım görüşmek üzere....

suskunum55
25-07-2010, 18:02
gezgezgezgin hocam atakumda olmanızdan dolayı samsundaki modelcilerle pek bağlantınız yok sanırım. ucakcısınız ve tek ucuş yapmanız kötü. hocam her pazar eski havalanının orda biz buluşuyoruz. bakın mesela bu pazar toplandık yaklaşık 15 kişiden fazla modelci vardı. fatih abi, mustafa hoca, pilot yusuf hoca, yusuf, serdar abi, oooooo modelci cok hocam siz yeterki gelin. eger numaranızı bırakırsanız ben size mj atarım buluşma oldugunda. çünkü teleferin orda bizim modelci abiler pek uçuş yapmıyor. ufuk_rc@hotmail.com 05066521240

güray
26-09-2010, 21:54
slm bende atakumdayım,heliyle uğraşıyorum,bayada varmış samsunlu :D bende tek ben varım diye üzülüyordum , metinguray@hotmail.com, buluşmalara gelmek isterim..

dryopteris
30-09-2010, 10:34
mrb arkadaslar.bende yeni bi rc helikopter öğrencisiyim:P gerçi şimdiden bir adet e-sky lama v4 ü hallettim bile:P bu sefer daha üst model bi araç almayı düşünüyorum ama karar veremedim.yardım edebilecek arkadaslar varmı acaba? Ayrıca bende zaman buldukça buluşmalara gelmek isterim.

Luca55
10-10-2010, 02:14
merhaba arkadaslar bende hem yeni üyeyim hemde yeni hobici.öğrenecek çok bilgi oldugunu farkettım sadece merakla olmuyormus demekkı.inşallah onuda sizin yardımlarınızla ve sohbetınızle asarım.samsunda bı yedek parça sıkıntısı varmıs gıbı geldi bana yada ben bulamadım. bu konuda sadece camlıbel adını okudum.oraya mı gelmemız gereklı?

suskunum55
08-03-2011, 16:58
beyler havalar ısınmaya başlıyor. 15 20 güne kalmaz eski havalanının orda sezonu acarız. arkadaşlar sizleride bekleriz. foruma pek yazan olmuyor. dah cok telfon ile haberlesiyoruz. genelde bir aksilik olmadıgı müddetce her pazar saat 12- 15 arası eski havaalanında oluyoruz. ufuk_rc@hotmail.com

Tunc55
09-05-2011, 15:55
Selam arkadaşlar bende samsundayım . aranıza yeni katılıyorum , adım tunç. the.green.fairy@windowslive.com msn adresim .

sacid55
16-05-2011, 23:41
selamlar.. samsunda yedek parça sıkıntısı çekmek istemiyorsanız samsundaki rc dükkanlarında satılan araclardan alın, araç seçmeyin..tavsiyem revodur..imam-hatip lisesinin karşısında P.R.O.M.O.D.E.L. diye bir dükkan var... oraya uğrayın.. oto çamlıbel 2006-2008 yıllarında çok hevesliydi fakat şu aralar sıkılmış gibi.. bence onu rahatsız etmeyin... bana da arazi lazım sıkıldım şehiriçinden... revo tarzı aracı olan varsa araziye gidebiliriz...

magellan
27-05-2011, 18:58
Çamlıbel servis işlerinden modele zaman ayıramıyor malesef ama kendi dalında başarılı bir arkadaşımız.