Orijinalini görmek için tıklayınız : rs4 3 ss mi rs4 3 evo mu?
hangsi daha cazip bunlarin bi turlu karar veremedim.benim fikrim evo dan yana arada cok fark varmi.mesela hasank neden ss aldin sen?
aslında aralarında çok büyük farklılıklar yok.özellikle motorları çıkarttığında 2 arabayada üstten baktığında herhangi bir değişiklik gömene imkan yok 2 side aynıdır. öncelikle ilk göze çarpan(tabi bakış açısına bağlı) motor farklılıkları. ss te 0.12 lik 1 beygir gücünde 35000rpm e çıkan bir motor var . evo da 0.15 lik 1.2 beygir gücünde 29000rpm verebilen bir motoru var. bunun dışında evo dan roto start çıkıyo(büyük bi rahatlık) ss ten ise motor pull-startlı olarak çıkıyo.. evo yu aldığın gibi yarım saate kalmadan çalıştırıp rodajını yapmaya başlayabilirsin(pilleri extra olarak alman gerek). ama ss için rahat olarak 2 gününü ayırman gerek çünkü araba tamamiyle parçalanmış bir şekilde geliyo.. ayrıca ss te kep boyanmamış olarak zevke göre boyanabiliyor. evo da kep boyanmış olarak kullanıma hazırdır. ayrıca ss ten kumanda da çıkmaz extradan alman gerek.. sonuç olarak eğer maket yapmayı seviyosan ve parçaları birleştirirken zevk alıyosan ss i tavsiye ederim.. ayırca çok önemli bir konu var eğer ss i alırsan, parçalarını tek tek birleştireceğin için, arabanın başına ileride bişey gelirse az çok neresinde ne olduğunu anlayabilir ve parçayı çok daha rahat monte edersin.. ama ben öyle şeylerle uğraşmayı sevmem alırım direk çalıştırırım dersen evo alıcaksın.. ama ben şahsen arabayı tanıman açısından pek tavsiye etmiyorum. ayrıca evo nun motoru daha büyük gibi gözükebilir ama ss in motoruda 35000 devirlik bi motordur bu gözünden kaçmasın..bende ss var ve çokta memnunum.. sadece pull-startını kırdım yerine roto start aldım ve hiç bir problem yok düğmesine bastığım gibi çalışıyo :) eksikler yada yanlışlar varsa arkadaşlar düzeltir yada tamamlar zaten ok.
Mtech ben tüm parçaları tanımak ne nerde öğrenmek ve kendim montajını yapmak istediğim iğçin ss aldım çokda keyifli olacağını düşünüyorum geldiğinde yani açıkçası ben hazır alıpta direk gazlamak istemedim önce arabayı tanımak istediğimden ss aldım sanada tavsiye ederim Orient çok iyi anlatmış aralarındaki farkı zaten aralarında 50 dolar gibi bir fiyat farkı var neyse seçim senin...Kısaca hemen kutuyu açıp pillerini takım motor rodajını yapıpta gaza basmak istersen EVO al yok ben arabayı sıırdan manueline bakıp yapacapğım arabayı öğreneceğim sonra rodaj yapıp pilleri takıp gazlicam dersen SS al ok sanırım gayet açık ve net oldu...
valla ben pek sevmem maket muket isini aldimmi evo ailirim galiba madem onemli bir fark yok.bu arada 36000 devir cevirmesi riskli olmuyormu.
35000 devir çevirmesi zaten motora güzel bi performans sağlıyor.. şuana kadar motorda herhangi bir olağan dışı olay yada problem göremedim herhalde olmuyo..
Rc motorlarinin maksimum 40000 devir ustune cikanlarida var.36000 devir neden problem cikarsinki?
aytugcaglar
07-05-2004, 11:02
mtech t-maxx motorları 50.000 devır donuyor sakınca yok zaten normal araba devrınde olsa bu kadar verım alamazdın arabandan
honda civic vtecler de 7800 devirde 160 hp uretiyor,bmw 320lerde 5500 devirde 172 hp uetiyor.sizce hangisinin motoru uzun omurludur. bu arada yuksek devirli motorların garanti suresi 90 gun falan.
bence dusuk devirde yuksek hp daha mantikli hem motorun omru acisindan hemde daha kolay ulasir maksimum devre
aytugcaglar
07-05-2004, 11:58
rc arabanı normal arac gıbı dusunme mtech tabıkı yuksek devır donmesı omru acısından dogrudan etkıdır. senın kullanadıgın motorlar tek pıston 2 zmanlı motor mtech
Konumuz 1/1 arabalar diil rcler.Zaten karsilastirdigin aracalarda birbirleriyle alakasiz motorlara sahip.iki zamanli motorlar her zaman daha yuksek devir cevirir.Dort zamanli rc motorlari cok daha dusuk devirli ve daha komplike makinalar.
!Amorfy.BaRoS+
07-05-2004, 15:22
SeLam Bırde Dıkkat edılmesı gereken Bu Motor Sabıt haldeyken o devırı verıyor Ama Tekerlerkler agırlıklar dıslıler devrı dusuruyor bunun ıcın yuksek devır yuksek guc bence en ıyısı :)
!Amorfy.BaRoS+
07-05-2004, 15:25
Cem komplıke derken abı gucten bahsedıyosun DImı Daha guclu olması anlamına gelıyor yanılmıyorum dıMı?
komplike demek karisik demek.peki neden yuksek devirli motorlarin garanti suresi sınırlı oluyor.formula motorlarinin sadece 1 yarislik oldugunu soylememe gerek varmi bilmiyorum.
4 zamanli rc motorlari daha torklu, az yakit tuketiyor ancak maksimum devirleri cok dusuk ve tamirati 2 zamanlilar gibi kafayi sok arka kapagi ac la bitmiyor. 4 zamanli aletlerde subaplar,cam lar var.Garanti surelerine takilma mert cunki uzun garantisi olanida alsan nasilsa belli bir zaman sonra piston gomlek degistirmek durumundasin ve piston gomlek garanti kapsaminda diil.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.