Orijinalini görmek için tıklayınız : Efsane oyunlar
Rc_BalliStiCs
16-12-2006, 14:12
Arkadaşlar abiler oynadığınız zaman sizi etkileyen ve efsane sayabileceğiniz oyunlar hangileridir?
Benim efsane sayabileceğim oyunlar Gran Turismo serisi,Metal Gear serisi,Heroes of Might and Magic serisi ve re-volt :D
Ahh o eskiler :) Eskilerden GTA2,Midtown Madness,age of empires..Bu oyunlar maalesef yeni pclere yüklenmio..Yenilerdende UnderGround2,hala sıkılmadan oynarım hatta birazdan yine giricem oyuna :)
gta vice city midtown madness 2
1998 yılından beri counter-streak
Full Throttle / Phantas Magoria Serisi ( Tam yazılışını hatırlayamıyorum ) / Grim Fandango / Gabrial Knight Serisi
SwTaArRs
16-12-2006, 17:08
wing commander 4, şu ana kadar gördüğüm en iyi ara videolar. hatta videonun ortada kesilip karakterin ne diyeceğine karar vermeniz de süper birşeydir. sanki bir film izler gibisiniz ama başrolde siz varsınız ve aksiyon sahnelerinde de banshee'nin (o oyundaki favori gemimdi, dragonu alıncaya kadar) kokpitin içindesiniz.
ve monkey islan serisi. 2yi oyanayamadım ama 1 ve 3 çok güzeldir. 4te 3d yapacaz diye oyunun havasını bozmuşlar.
RoyalFlush
16-12-2006, 17:12
1998 yılından beri counter-streak
Counter-Strike olucak ta o :D
Bende Full Throttle i cok severdim ama 2. si yapılacak denildi cok sevindim sonradan birdaha yapılmamak uzere iptal edilince çok üzülmüştürm.
muratiqua
16-12-2006, 17:35
starcraft
stronghold deluxe
colin mcrae 2
Scorpion_King
16-12-2006, 17:58
mario
Colin Mcrae 2 ,Age of Empires 2
unformat
16-12-2006, 19:27
Battlefield çıktığından beri bırakamıyorum..
Ama benim zamanımın oyunları Bomberman, Cisco, Prince of Persia, Lotus, Duke Nukem..
Günümüze biraz yaklaşırsak Time Commando, Disc World 1-2, Midtown Madness, Grim Fandango..
Son zamanlarda ise Toca 3, Flight Simulator, Fear, Battlefield 2, Battlefield 2142..
serhathakan
16-12-2006, 19:30
River Raid
Mario
Starcraft
Baldurs Gate
Fallout I
Fallout II
FaCeLeeS
17-12-2006, 00:33
Red Alert
Sensible soccer
One on One :D
prince of persia (ilki 2boyutlu olanı)
gta serisi
nfs serisi
bide splinter cell(tüm serisi)
Carmagedon, Doom, GTA serisi, GT serisi
nedimsubasi
17-12-2006, 03:43
starcraft,zeus,army men air tactics
hala oynarım hiçde sıkılmıyorum.....
mafia(salier's bar) üstüne tanıdığım oyun yok!
delta force
SwTaArRs
17-12-2006, 12:50
One on One :D
commodore 64de oynardım one on oneı hatta o zaman joystiğimin sol tarafı kırıktı devamlı sağa giderek güzel de basketler atardım :)
bir de yine eskilerden tim: the incredible machine vardır. çok güzel bulmacaları vardı.
bu arada oynama şansı bulamadığım ama adını efsane oyunlara yazdırmış bir oyundan bahsetmeden geçemeyeceğim. TIE Fighter.
landjump
17-12-2006, 13:34
Fallout serisi
X-com enemy unknown ve teror from deep
Syndicate wars
Crusader no regret ve no remorse
Mafia,Elder Scrolls 3:Morrowind,Max Payne 1ve 2 ,bir de ilk bilgisayarımda oynadığım ilk oyun Need For Speed 3:D
1995 ten beri nfs seriisi
Re-volt;Quake arena 3,trok 3,mitdown madness nfs vs vs....
god of war ,metal gear seisi,call of duty,unreal serisi,gta serisi,fifa 200:D
nfs underground 2
gta vice city
age of empires
ps2 de gt4
en krali GT4 oyun da deil similator
Need For Speed Underground 2 çıktığından beri hiç sıkılmadan oynuyorum.Özellikle drift konusunda iyice uzmanlaştım...
En çok oynadığım oyunlar Counter-Strike Nfsu2 Gta Vice City...
Bu 3ünden vazgeçemiyorum.
He bi de Need For Speed Underground 1 var onu da çoooook oynadım ama onda drift konusunda biraz kötüyüm NFSU2 de ''Drift King'' im diyebilirim...
NFS UG2'de drift rekorum 160lı bişeydi tek seferde :) İnanmayanlara
yarım saat içinde printscreen verilir :D
Yalnız araba burda çok önemli.Herkes arkadan itişli Trueno,180SX gibi
modelleri seçiyor ama 4WD araç seçin ug2 de.Nedense oyunun yapımcıları,4 çeker araçları daha kontrolsuz,yol tutuşu düşük yapmış :) Özellikle Subaru 1 numaradır :)
peugeot_406
15-05-2007, 10:23
diablo hala oynuyorum
wing commander 3 ve 4 , Outlaws, Monkey Island 1-2-3, Mechwarrior 4 merceneries, Deus Ex, Anachronox.
mesut akın
15-05-2007, 10:31
Medal Of Honor en uzun soluklu oynadığım oyundur...insan sıkılmadan saatlerce oynayabilir
ensarbaylar
15-05-2007, 10:43
Efsane oyun bir tanedir o da MAFIA dır
Diğer sevdiğim oyunlar;
GTA serileri
Silent Hill serileri
Prience of Persia "sands of time" iyiydi baya "warrior within" konu olarak iyiydi ama çok karışıktı.Tam çözümle bitirebildim.
Efsane oyun bir tanedir o da MAFIA dır
Diğer sevdiğim oyunlar;
GTA serileri
Silent Hill serileri
Prience of Persia "sands of time" iyiydi baya "warrior within" konu olarak iyiydi ama çok karışıktı.Tam çözümle bitirebildim.
Mafia güzel oyundu, ama efsane kavramı görecelidir, 1987 den beri oyun oynarım, ama özellikle pc aldıktan ve ilk CD ROM umu taktıktan sonra iyice bir coşmuştum bundle CD lerimin bir çoğu duruyor halen. Koca bir koli içinde ne oyunlar var :)
Benim için ne Pc nede playstation Amiga'nın yerini tutmadı. Amiga kullandığım zamanlar sanki masal dünyasına girmiş gibi oluyordum. Sensible serileri,barbarian ,gun ship 2000 bunların tadı benim için hiç bir oyuna değişilmez. O zamanları özlemle ve içimde bir buruklukla hatırlıyorum.
Hürricane_06
15-05-2007, 11:14
Fifa 99 :D
fifa 99 en son oynadığım fifa oyunuydu artık fifa yı 99 oynadığım gibi oynamıyorum
MaTrExXx
15-05-2007, 16:31
warcraft 3 frozen throne (battle net)
bence tek efsane half life-half life 2 -quake serisi bu 2 oyun ve serisi tamamen efsane ve oyun dünyasında büyük yeri olan oyunlardır özellikle half life buaralar ne oynuosun dersenizde call of duty 2 derim rakip tanımam :D A.fox
bence tek efsane half life-half life 2 -quake serisi bu 2 oyun ve serisi tamamen efsane ve oyun dünyasında büyük yeri olan oyunlardır özellikle half life buaralar ne oynuosun dersenizde call of duty 2 derim rakip tanımam :D A.fox
Half Life gerçekten harika, nasıl aklıma gelmedi :( Özellikle konusu muhteşemdir, Stephen King'in Mist romanına paralel bir oyundur. Eh Stephen King' in zekasını oyuna yansıtmakta büyük bir başarı.
Oyundaki yapay zeka ise parmak ısırtan cinstendi, ilk half life çıkalı 8 yıl oluyor, şimdi bile askerlerin arka yoldan dolanıp, benim kurduğum tuzağı atlamalarını hiç unutmam.
JetPilot
15-05-2007, 20:47
Heroes 3, rise of nation, age of empires
yaşayan efsane call of duty 2
bence age of serisi ve red alert serisi
bence age of serisi ve red alert serisi
evet red alert :) Halen CD leri duruyor bende, arabamda da hellmarch mp3 ü her daim var :)
Adventure : Full Throttle , Simon the Sorcerer
RPG : Ice wind Tale , Heroes of Might and Magic serisi
Fantasy : Diablo
FPS : Half Life
En eskilerden : 1 boyutlu uçaklı bir oyun vardı uçak sabit ekran akardı ( atari oyunu )
Adventure : Full Throttle , Simon the Sorcerer
RPG : Ice wind Tale , Heroes of Might and Magic serisi
Fantasy : Diablo
FPS : Half Life
En eskilerden : 1 boyutlu uçaklı bir oyun vardı uçak sabit ekran akardı ( atari oyunu )
Valla bunamışım ben :eek: Full Throttle unutulurmu. CD lerimin arasında bir yerde. Harika bir adventure, en iyilerinden, buradan George Lucas amcamın ellerinden öpüyorum.
Ultima Online 7 sene oynadım.
mesut akın
16-05-2007, 09:40
efsanelerden street fighter 2 :D
unreal tournament :)
ensarbaylar
16-05-2007, 10:39
Bu arada kimsenin Resident evil yazdığını görmedim o da süperdir.Hala NEMESIS in "Stars" diyişi kulaklarımda yankılanır.
Ultima Online 7 sene oynadım.
Ultima Online ı bende bir süre oynadım ama gerçek anlamda online oyun çılgınlığını Star Wars Galaxies ile yaşadım. Full Template JEdi karakterim vardı, aylarca uğraştım onun için, sonra baktım ki gerçek hayattan daha fazla vakit harcıyorum oyuna bende sattım char. ımı.
Tabi Star Wars Galaxies in şimdiki hali değil, şu an ki hali berbat ötesi.
350Zlower
11-07-2007, 12:52
undrground2
gta vice city
counter strike
Half-Life 1 ve 2
Prince of Persia warrior within guzeldi
Age of empires 2 hala daha oynarim 3u de oynadim am 2nin verdigi zevk ayri.
NFS Underground 2 ve Most Wanted. Pro street de ciksin da onu da bu listeye ekleyelim :P
lotus, daytona usa, quake, prehistoric, desert strike, jungle strike, hugo, prince of percia( ilk zamanları) , daha eskiye gidersek atari 800XL(klavye joistic ve tape i vardı. 60a kadar felan sayardı tape, kımıldarsan olmazdı :D tekrar baştan saydırmak zorunda kalırdın) 'den swat vardı o süperdi:D
favorim prehistoric2 'dir:D
en son olarak WoW:)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.