Orijinalini görmek için tıklayınız : 17 Aralık Selimpaşa
Güzel bir gündü.Ben ilk defa katıldım büyük keyif aldım..
tşk..
abi pist süpermiş vallla haftaya tekrar organizasyon olursa kesin ordayım..
ceyhun34
18-12-2006, 12:50
bulaşma süperdi..off-road aracı olan arkadaşlar çok güzel eğlendiler..başta remzi beye ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler...en kısa sürede organizasyonun tekrarını diliyorum...
mertbasaran
18-12-2006, 13:57
Herşey çok güzel de..
Tam rampanın üstünde yüksek gerilim hattı var. :)
Sizi bilmem ama bana göre değil. :) Hele Ertan ,arabayı kesin takar hatlara , Allah muhafaza........ :)
sariertan
18-12-2006, 15:25
Herşey çok güzel de..
Tam rampanın üstünde yüksek gerilim hattı var. :)
Sizi bilmem ama bana göre değil. :) Hele Ertan ,arabayı kesin takar hatlara , Allah muhafaza........ :)
Muhahahhaha. Yok yav o kadar uçamam ben denedim olmuyor =)
Pist süperdi inanılmaz zevk aldım dün. Benim için süper geçdi. Umarın herkes içinde öyledir. Zemin harikaydı, pistin büyüklüğü çok güzeldi, yarışmak için harika biryerdi =)) En kısa zamanda umarım tekrar gideriz. Ama bu sefer her arabada 5 kişi olacak şekilde =) daha uygun olur.
Mehmet'ede teşekkürler hellfire ile gazlamama izin verdi. Ve hakkını verdim umarım arabanın =))
mehmet kul
18-12-2006, 21:16
Valla dostum o arabanında hakkını bundan fazla verebilecekde çok zor çıkar.Şahsen ben sizi seyretmekden çok zevk aldım.Os motorlu bi ofnaylada bu kadar başabaş kapışabilecekde sayılıdır.
Valla vesile olanada olmıyanada çok çok teşekkürler çok güzel bi gündü.Remzi beye çok çok teşekkürler.
Ayrıca özğür abi iki ısrarla gel dedin .sen israr etmeseydin böyle bi gün yaşıyamazdım heralde.
mehmet kul
18-12-2006, 21:26
Ayrıca ertan kardeşim ve özgür abi sizin için böyle toplantılara herzaman helfayırı getiririm.Yeterki böyle muhabbetli zevkli toplantılar olsun.
Birde firekans sorunumuzu gitmeden birbirimize hatırlatalımda yanımızda birkaç kıristal getirelim.Bende birkaçtane var hatırlatırsanız sevinirim.
abi biz yiğitle dün gazeteciler sitesindeydik.haftaya kesin geliriz :) bide abi saat kaçta orada oldunuz sabah akşam kaç gibi geri döndünüz? malum saat 3 te yiğit ve ben gitmemiz lazım :)
sariertan
19-12-2006, 09:33
abi biz yiğitle dün gazeteciler sitesindeydik.haftaya kesin geliriz :) bide abi saat kaçta orada oldunuz sabah akşam kaç gibi geri döndünüz? malum saat 3 te yiğit ve ben gitmemiz lazım :)
Biraz geciktik aslında.
Saat 11.30 gibi ordaydık herhalde saat 17.30 yada 18.00 gibide çıkdık ordan.
Ama ışık olsa saat 24.00a kadar gazlanır orda o kadar güzeldi yahu =)
ceyhun34
19-12-2006, 10:40
remzi beyin aydınlatmayla ilgili parlak fikirleri var inşallah hayata geçirir.olursa yazın orada gece 02.00-03.hatta sabah namazına kadar gazlanablir..:D :D :D
Bu nasıl bir hastalıktır arkadaşlar:confused: ..Dün gece saat 02:00 ye kadar motoru sebepsiz yere temizledim :ahhahyt: .Ve saat şu an 14:00 ve bu saate kadarda işyerinde arabayla uğraştım.Sonuç olarak debriyajı değiştirdim,bujimi değiştirdim yıkadım yağladım Selimpaşa tekrarını bekliyorum :yuppiyuv: .. Benim klasmanda arkadaşlar arıyorum :D :D
sariertan
19-12-2006, 14:17
Bu nasıl bir hastalıktır arkadaşlar:confused: ..Dün gece saat 02:00 ye kadar motoru sebepsiz yere temizledim :ahhahyt: .Ve saat şu an 14:00 ve bu saate kadarda işyerinde arabayla uğraştım.Sonuç olarak debriyajı değiştirdim,bujimi değiştirdim yıkadım yağladım Selimpaşa tekrarını bekliyorum :yuppiyuv: .. Benim klasmanda arkadaşlar arıyorum :D :D
Ama uğraşdığınada değmiş. Tertemiz olmuş araban. Tekrarını bende bekliyorum tadı damağımda =)
Aşı fena tutmuş anlaşılan :eyaaaaa:
Selimpaşa buluşmasından onceki hafta ben 1 hafta icinde 3 kez arabayı söküp topladığım için hic sasırmıyorum. :)
Abi bu haftasonu da varmı yine buluşma? Vallla pist süper görünüyo vallla çok canım çekti.
turkishjob
19-12-2006, 23:03
Abi bu haftasonu da varmı yine buluşma? Vallla pist süper görünüyo vallla çok canım çekti.
VALLA bende aynı fikirdeyim senle Yiğitcim:eyweyw: :ıggcck:
muratiqua
19-12-2006, 23:08
çok kıskandım sizi çok!..
yakın bi zamanda başlicam yanınıza katılmaya selimpaşada..
bende ggelmek ıstıyorum rampa mı getırcem ama orda yer varsa orda kalır hep saglam bı rampa bulusmalrda bende zorluk cekmem ama ısterlerse
mehmet kul
20-12-2006, 00:04
Yiğitcim ve gelemeyen diğer arkadaşlar,neler kaçırdığınızı formdanda görüyorsunuz.Oraya gidipde tadı damağında kalmayacak bi ofrotcu tanımıyorum.
İnanın sırf ofnayla diğer arabaların ,savagelerin birbirleriyle kapışmalarını seyretmek için bile gidilir.
Pistin okadar güzel zemini varki taklada atsan havada tersde düşsen zemin araçları yıpratmıyor.Sanki darbe emici bir toprak.
Ya ne gıcık bir işmiş bu video upload etme olayı :fire:
4 adet video var elimde.Ancak birincisi bitti.
Cok komik video bu.
Ben Hellfire kullanıyorum,ancak hayatımda ilk kez pistol tip kumanda ile kullandım.Her halimden belli oluyordur :)
Savage kullanan arkadasımız ise Mehmet Kul.
Buyrun linki :
http://www.youtube.com/watch?v=6XhetmtKptk
2 de resim var bende.
Birincisi Erhan kardeşimiz süper sıfır çizen buggy'si ile :ahhahyt: :
http://img336.imageshack.us/img336/4817/resizeofresizeofcimg023ew4.jpg
Diger fotoda ise ben,Ertan ve Arif DSM Spektrum hakkında istişarelerde bulunurken :lol: :
http://img130.imageshack.us/img130/9536/resizeofresizeofcimg023xb0.jpg
serkanyildiz
20-12-2006, 00:37
cidden buluşma süper olmuş belli bende aracımı sattığıma o kadar pişman oluyorumki sizi kıskanıyorum kardeşim.:):):):)ama yakın zamanda hemen bi araç alıp yanınızda toz duman atıcam ben hız manyağıyım:):):):)
mehmet kul
20-12-2006, 00:53
Abi çok güzel ya.Diğerlerinide koyabilseydik.Senin savage in motorunu iyice zenginleştirince (gücü yarıyarıya düşürünce) ancak yetişebiliyorum.Onlarıda koysaydın güzel olurdu.Ellerine sağlık.
Ertanın ofnayla kapışmasını çekmemişiz heralde.Oda güzeldi.
landjump
20-12-2006, 01:28
Merak ediyorum performans farkı nasıldı 1/8 buggy ile M/t ler arasında? Aynı klasmanda yarısabilirler mi??
Merak ediyorum performans farkı nasıldı 1/8 buggy ile M/t ler arasında? Aynı klasmanda yarısabilirler mi??
Bu tarz bir pistte hicbir M/T bir Buggy ile zaten kapısamaz.
Tüm dünyada olduğu gibi.
Ancak truggy sınıfında Hellfire'ın performansı bu pistte iyiydi.
Ofna ile 3-4 tur kapıştılar,pek pabuç bırakmadı Ofna'ya.:ahhahyt:
Tabii Ertan'ın pilotajının da bunda etkisi büyük.;oleeea:
Olay tamamen agırlık merkezinde bitiyor.:fifufifu:
landjump
20-12-2006, 02:02
Pistin olculerinde sorun yok cok emegimiz gecti o yuzden laf soyletmem duzlukler yeterınce uzun Bir dahaki bulusmaya orda olursam eger ben de 26lık motorla denemek istiyorum sansımı
:confused:Zaten piste laf etmediki hicbirimiz,aksine çok beğendik biz pisti ;oleeea:
Ancak bu tarz pistlerde (doğası gereği) zaten bir M/T nin bir buggy gibi performans göstermesini beklemek hayalcilik olur.
Bu pistte 7 adet viraj var ve bunların 4 tanesi 90 dereceden daha dar ve keskin.
Bir M/T nin ise avantajı olabilecek 2ci vites sansı ise sadece kule önündeki düzlükte oluyor.O da ancak 2 ye atar atmaz viraja giriliyor.
Yani MT nin avantajına olacak bir durum yok,ama pistin basından sonuna suspansiyon,yatay salıncaklar ve agırlık merkezinin dogası geregi buggy'nin avantajı bariz.
sariertan
20-12-2006, 09:24
Evet buggy zaten 1-0 maça çıkıyor orda mt lere karşı.
Ama buggy işde, tip yok arabada =)) Hellfire olabilecek en zevkli araç piste. Yada aynı klasman arabalar. Ben MT hastası olduğum için trugy ler benim favorim olur pistte herhalde. Bir bugy kadar iyi yol tutmasa bile piste bir trugy kullanırım. Rampadan felan atlamalardan sonra yere düşmeleri daha iyiydi. Tipi güzeldi =))) İnşaALlah yenisini yaparız buluşmanın.
selam arkadaşlar ben remzi;
gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, bukadar yol kat edipte buradan memnun ayrılmanız benide çok mutlu etti.ileriki tarihlerde tekrar görüşmek üzere.
gerçekten buluşmayla ilgili yorumlar çok pozitif.alıntı resimlerde güzel fakat ben buggy min videosunu istiyorum kimdeyse:=) lütfen.
Arabamında hakkını vermişsiniz hepinize teşekkür.Ertan sen tipini beğenmemişsin ama:=)
tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakın.:ahhahyt:
remzi abi bu off-road pistine giriş ücretlimi? bide pazar günü sabah saat 06:30 gibi açık olur mu ?:)
sariertan
20-12-2006, 10:48
remzi abi bu off-road pistine giriş ücretlimi? bide pazar günü sabah saat 06:30 gibi açık olur mu ?:)
Ücretsiz giriş.
Ve bu buluşmadan sonra sanıyorum orası baya aktif bir hale girecek.
Ve Türkiye'de bir benzeri olmadığından en iyi offroad pisti.
Gerçekden toprağı sünger gibiydi. Darbe emici toprak =)))
modelci54
20-12-2006, 12:01
tüh beeee kaçırmışık güzelim buluşmayı video da mehmet in direksiyonuna hayran kaldım doğrusu muhahahaha harika gidiyor kestirmeler felan yani :D neyse arkadaşlar bayramdan hemen sonra burada bir buluşmaya ne dersiniz bende gelicek olan lst-baja5b-savage 25 ofna 26 var bi organizasyon ertan sanırım burada organizasyon işi sana düşüyor aç bakalım bi bulşma topiği hade görelim moderatörlüğünü :D zuhahahaha
Bayramdan sonra nasip olursa yakısıklı Truggy'lerimizle gerekli yanıtları verecegiz Buggy kardeslerimize :)
sariertan
20-12-2006, 14:04
Bayramdan sonra nasip olursa yakısıklı Truggy'lerimizle gerekli yanıtları verecegiz Buggy kardeslerimize :)
Ben MT ile vermeyi düşünüyorum desem =)
landjump
20-12-2006, 14:35
Eylenceli olacak o zaman birdahaki bulusma. Isıklandırma da tamamlanırsa zaman sorunumuz da olmaz. Yagmur da olmassa tam super olur...
Video'lara devam :
Arif'in yaptığı kaza sonrasındaki olay yeri inceleme ekibinin çekmiş olduğu gizli görüntüler :lol: :
http://video.google.com/videoplay?docid=1532705246432571754&hl=en
Burada da Ofna fena tozutmuş ortalığı :eyaaaaa: :
http://video.google.com/videoplay?docid=7835590703053086374&hl=en
landjump
20-12-2006, 16:00
Burada da Ofna fena tozutmuş ortalığı :eyaaaaa: :
http://video.google.com/videoplay?docid=7835590703053086374&hl=en
Bravo vallahi Remzi abi Colin Mcrea gibi kesiyorsun virajları arbanın sesi cıkmıyor ama eksoz dumanının uzunlugu 8-10m var ;oleeea: ;oleeea:
Abi valla bende gaza geldm ve bu gun Graupner in 1/8 buggysini aldım valla bu haftasonu denemeyi planlıyorum. Bu arada bu haftasonu böyle bi organizasyon varmı? Kemal ile ben bu haftasonu hava elverişli olursa alana gidip biraz toz kaldırmak istiyoruz. Birde otobüs ile oraya ulaşım mumkun mu?
orhantekkan
20-12-2006, 16:45
oh oh hiç kimze bizden bahsetmemiş iyiki kamera foto getirmedik kimsede bizi çekmemiş iyi öyle olsun bakalım ama darıldım ona göre. çok güzel bir gündü ve t-maxximle ortalığın tozunu arttırdım ve kimse karşımda 5 dk bile dayanamadı değilmi:)))))
sariertan
20-12-2006, 17:19
Hafta sonu hava yağmurlu görünüyo ve yağmurda pek gazlanmaz orda.
Orhan, Ceyhun abi (1/5 kendi yapan) senin arabana bayılmış. Arabanın orası kopuyor uzuyor, burası çıkıyor fırlıyor gidiyor dediydi =)
dinçerciğim(landjump) teşekkür ederim ,senide pistlerde görmek isteriz..
Abi peki biz bu haftasonu gitmek istesek oraya nasıl ulaşabiliriz? Otobusle fln
Hafta sonu hava yağmurlu görünüyo ve yağmurda pek gazlanmaz orda.
Orhan, Ceyhun abi (1/5 kendi yapan) senin arabana bayılmış. Arabanın orası kopuyor uzuyor, burası çıkıyor fırlıyor gidiyor dediydi =)
Egzosu bile cıkardı en sonunda.Egzossuz RC superdi.
Eeeee tabii egzosla benim makinanın egzos sesinin gerisinde kalınca söktü attı egzosu.Ama deli ses veriyodu o haliyle :)
turkishjob
20-12-2006, 20:09
Egzosu bile cıkardı en sonunda.Egzossuz RC superdi.
Eeeee tabii egzosla benim makinanın egzos sesinin gerisinde kalınca söktü attı egzosu.Ama deli ses veriyodu o haliyle :)
ABİ VALLA BAYAĞI kıskandım hee ne eğlenceli bir buluşma olmuş neler kaçırmışızda haberimiz yok neyse bidahaki sefere ne diyelim:kütküt: :kütküt:
orhantekkan
20-12-2006, 21:03
yorumlar için sağolunda resim ve videolarımıda bekliyorum eğer çektiyseniz boşuna atlamış olmayalım bu arada inşaalah kar yağarda ferahevlere devam ederiz
Abi vallla yağsada benim paletliyle biraz kar sektirsem. Bu arada au haftasonu nerde toplanıcaz abi varmı bir etkinlik?
Bundan boyle Selimpaşa pistini güzel havalarda sık ziyaret ederiz gibime geliyor.Çünkü gercekten cok iyi yapılmış,zevkli ve bol atraksiyonlu bir pist.Ayrıca Buggy sahibi arkadaşlarla birlikte olabileceğimiz bir pist.Remzi Bey'de sağolsun,çayımızı eksik etmedi ve misafirperverliği süperdi.Hele hele bir de ışıklandırma yapılırsa gerçekten Türkiye'de ses yapar bu pist.
Sonuç olarak herkese tavsiye ediyorum...
Muhakkak gidip gazlayın bir ara.
landjump
20-12-2006, 21:53
Bos alanda bash yapmaktansa pistin tadı bambaska. Herkes piste adapte olduktan sonra ilk fırsatta yerel bir yarıs düzenleyelim ne dersiniz. Tabiki unlimited class herkese acık olsun buggy truggy truck rally 1/10 1/8
mehmet kul
20-12-2006, 22:43
Evet pist bambaşka.Hele benim için,ilk defa piste çıkmış bir insan için gayet normal.Sonlara doğru biraz ilerleme oldu ama busefer hava karardı.Buyüzden vidyoda kötü çıkmış olabilir.
TABİ HERKEZİN Bİ ARTISI VE EKSİSİ OLABİLİR BENİMDE EKSİĞİM PLOTAJ BUNU KABULEDİYORUM.(BAZI ARKADAŞLARA DUYRULUR)
Ama Tamir ve yaratıcılık konusunda bayağı iyiyimdir.
Bos alanda bash yapmaktansa pistin tadı bambaska.
İkisinin yeride, zevkide başka.
Pist çok zevkli kabul.Ama bir rampadan 3m. havalanıp,havada takla atıp,yere 4 teker düşmenin de zevki, veya çok yuksek ve zemini çok bozuk olan bir tepeye sürat kesmeden bodozlama dalıp,o tepeden tekrar aşağıya atlamanın,yani kısacası bashing'in zevki de bambaşka :)
Sen rock'n roll seversin,ben tango.
Ama ikisini de yapabilmek en güzeli.
Onun için bizler MT'lerimizi çok seviyoruz. :yuppiyuv: :ahhahyt:
landjump
21-12-2006, 01:56
İkisinin yeride, zevkide başka.
Pist çok zevkli kabul.Ama bir rampadan 3m. havalanıp,havada takla atıp,yere 4 teker düşmenin de zevki, veya çok yuksek ve zemini çok bozuk olan bir tepeye sürat kesmeden bodozlama dalıp,o tepeden tekrar aşağıya atlamanın,yani kısacası bashing'in zevki de bambaşka :)
Sen rock'n roll seversin,ben tango.
Ama ikisini de yapabilmek en güzeli.
Onun için bizler MT'lerimizi çok seviyoruz. :yuppiyuv: :ahhahyt:
Tabiki zevkler tartısılmaz. Ama bizim icin saglamlık-kesinlik-bakım kolaylıgı once geldigi icin pisti ve buggylerimizi cok seviyoruz :ahhahyt: :ahhahyt:
erhanzeynel
21-12-2006, 05:18
Abi bi de benim buggy'e sor durumu. Her akşam sök tak yalama oldu zavallıcık elimde. :eyaaaaa:
Sonuç olarak;
Arka sol süspansiyon başı kırık, yapıştırılacak.
Ön dif. Dişlisi tornacı bir arkadaşta yenisini yapacak.
Aks milinin pimi uçmuş, Aynı arkadaşta pim uyduracak.
Shaft sisteminden vida düşmüş yerine vida uydurucam.
Gaz-fren ayarları ince ince yapılacak.
Yani kısmetse bu hafta sonu 4 çeker olarak (isteksiz 0 çizmeden) piste hazır olacam.
Klasman fark etmez. Yarışmak isteyenlere duyrulur :D
erhanzeynel
21-12-2006, 06:05
Buluşalım, Görüşelim. Bi aksilik olmaz da benim Buggy tek parça kalırsa en yakın zamanda birbirimize bişeyler öğretelim abilerim. :ıggcck:
MT Truggy hiçbirşey yapamaz o pistte. Buggyleri tek geçerim.
Temiz yarışmam baştan söyliyeyim her türlü çamuru yapabilirim. :ddd:
sariertan
21-12-2006, 09:25
Hellfire için güzel dikenli bir pist lastiği ve ona göre cant, 1 saat kadar antrenman, kralını tanımam kardeşim çıkmayın buggylerle karşıma =)))
Şaka bir yana gene mt ile geleceğim için merak ediyorum, bu buggy ci fanatik arkadaşlardan kaç tur yerim acaba pistte =))) baktım yarış elden gidiyor Erhan gibi bende çamura yatar ezerim bugyleri =)
En kısa zamanda kendi aramızda yarış düzenliyelim sonra istişare yapar daha büyük yarışlar düzenlemeye çalışırız o pistte. Yeterki pist sahipleride bu olaya olumlu baksın.
ya süpermiş... pist çok harika... çok güzel iş çıkarmışsınız.. genişlik-virajlar-rampa-zemin...........hayran kaldım valla... 12 ocak gibi ist. gelme durumum var.. valla hiç üşenmezsem yanımda getireceğim t-maxx i... ama şimdi bide ist. yabancısıyız.. yol yordam bilmem... ben bağcılar tarafında olacağım.. yakınmı buraya pist ?
sariertan
21-12-2006, 09:59
ya süpermiş... pist çok harika... çok güzel iş çıkarmışsınız.. genişlik-virajlar-rampa-zemin...........hayran kaldım valla... 12 ocak gibi ist. gelme durumum var.. valla hiç üşenmezsem yanımda getireceğim t-maxx i... ama şimdi bide ist. yabancısıyız.. yol yordam bilmem... ben bağcılar tarafında olacağım.. yakınmı buraya pist ?
O zamana bir buluşma ayarlarız herhalde. Yeterki hava şartları uygun olsun.
Yiğit oraya otobüs yok sanırım. Çok fazla uzak. Arabanız olmazsa gidemezsiniz.
Bağcılarada bir nebze yakın. Ama araban olmazsa oraya gidemezsin.
ceyhun34
21-12-2006, 11:38
avrupa yakasındakı arkadaşlar toplu taşıma araçlarıylada piste çok rahat ulaşabilirler aslında..yenibosnadan silivri otobüslerine binilir..selimpaşa hamitbey turistik tesislerinde ınılir.indikten sonra tesisin arkasına doğru baktığınızda pisti görürsünüz..3-5 dk lık yürüme faaliyetiyle de piste varılılr..
mutlu olursunuz...:D
sariertan
21-12-2006, 11:49
avrupa yakasındakı arkadaşlar toplu taşıma araçlarıylada piste çok rahat ulaşabilirler aslında..yenibosnadan silivri otobüslerine binilir..selimpaşa hamitbey turistik tesislerinde ınılir.indikten sonra tesisin arkasına doğru baktığınızda pisti görürsünüz..3-5 dk lık yürüme faaliyetiyle de piste varılılr..
mutlu olursunuz...:D
Bunu bilmiyordum bak =) İyi oldu ama otobüslede iki saatta ancak gidilir oraya.
mehmet kul
21-12-2006, 11:59
Evet ertanında söylediği gibi biraz dikenli parkur biraz engebe biraz idman sonrası bugyler finiş.Bendede İNFERNO vardı neler yapıp neler yapamıyacaklarını ,artılarını ve eksilerini çok iyi biliyorum.Sonuçda böyle bi parkurda iyi giderler ama parkuru biraz değiştirelim o zaman gör.
Bu arada Özgür abi ve Ertan kardeşim buluşmaya Allah izin verirse(eğer hava iyi olursa)yine iki araçla gelicam bilginiz olsun.
Esas uzun ve elimdeki son video burda,buyrun iyi seyirler :)
http://video.google.com/videoplay?docid=-1968416111083554878&hl=en
Bir daha video upload'mı? Allah korusun :)
sariertan
21-12-2006, 14:19
Esas uzun ve elimdeki son video burda,buyrun iyi seyirler :)
http://video.google.com/videoplay?docid=-1968416111083554878&hl=en
Bir daha video upload'mı? Allah korusun :)
Bu video iyiymiş. Keşke diff. dağılmasaydıda bütün gün savage ile toz yuttursaydım size =))))
Ne kadar gaza gelmişim =)
orhantekkan
21-12-2006, 17:12
Bu video iyiymiş. Keşke diff. dağılmasaydıda bütün gün savage ile toz yuttursaydım size =))))
Ne kadar gaza gelmişim =)
ha ha ha heralde benden fazla gaza gelememişsin nasıl toz yutturmuşum ama evet ya çok zevkliydi artık ferahevlerede bir pist yapalım :(
sariertan
21-12-2006, 18:42
ha ha ha heralde benden fazla gaza gelememişsin nasıl toz yutturmuşum ama evet ya çok zevkliydi artık ferahevlerede bir pist yapalım :(
Ferahevelr felan deil. Ayda bir iki toplanalım bir arabaya 5 kişi, atalım yakıt parasını basalım gidelim piste. Hazırı varken elimizdekini geliştirme yollarına gidelim.
erhanzeynel
21-12-2006, 21:28
Hellfire için güzel dikenli bir pist lastiği ve ona göre cant, 1 saat kadar antrenman, kralını tanımam kardeşim çıkmayın buggylerle karşıma =)))
Bu arada biz de armut toplamaya gitmeyeceğiz herhalde.
Ertan abi 2. vitese atabileceğin bir düzlük yok o pistte Şansın yok Buggyler karşısında. Kabul et. :D
Şıışşt bu satırı Ertan abi görmesin. Çaktırmayın. İyice gaza getirelim de bol eğelenceli bir yarış olsun. :D
sariertan
21-12-2006, 21:48
Kısmetse yakında güzel bir CANAVAR KAMYON TAKIMI ile karşınızdayız. Korkun bizden =)
banarama
21-12-2006, 21:49
Kısmetse yakında güzel bir CANAVAR KAMYON TAKIMI ile karşınızdayız. Korkun bizden =)
ne takımı ertan ? hayırlısı bakalım :D
orhantekkan
21-12-2006, 22:05
Ferahevelr felan deil. Ayda bir iki toplanalım bir arabaya 5 kişi, atalım yakıt parasını basalım gidelim piste. Hazırı varken elimizdekini geliştirme yollarına gidelim.
abi basalım gidelim ben varım geçen buluşmayada tek tabanca kaldığım halde geldim yani çok külfetli oluyor böyle 1. Araba benimki minübüs hazır 4 kişilik alet araba ve oturma yerim var yaniiiiii.
abi Bende bu hafta gelicem çok fen gaza geldim.abi benim 18 senelik 21cxl motor sizlere ömür :):):):) pistonu çizdim yarın yiğitle birlikte rodaj yapıcaz aynı motordan bende var :) abi bide ayazağada oturan varmı ? selimpaşaya birlikte gideriz.:)
landjump
21-12-2006, 22:59
3 tane koc gibi 9.5 karsınızdayız gerekli cvp vermek icin :) ben standart motorla bile her 10 turda 1 tur fark atacagıma inanıyorum. remzi abinin 30luk O.S motorlu 9.5 MBX ise her 10 turda 1 tur bana fark atar
Ahahaha hiç şansınız yok yaaaa.
Sizin alçak buggy'ler o pistte kulvarları ayıran boruların ustunden gecemiyo.
Biz bizim MT lerle kestirmeden geciyoruz onların ustunden :)
Hertürlü çamur yapılır.:lol:
Saka bir yana ben 15 gun kadar (bayram sonuna kadar) yurtdışında olacağım.
Sizler toplanırsanız iyi eğlenceler arkadaşlar.:ahhahyt:
mehmet kul
22-12-2006, 00:20
Ahbe ah infernoyu satacak zamanmıydı be .Ama olsun özgür abinin dediği gibi hertürlü çamur yapılır.!!!!!!!
erhanzeynel
22-12-2006, 01:44
3 tane koc gibi 9.5 karsınızdayız gerekli cvp vermek icin :) ben standart motorla bile her 10 turda 1 tur fark atacagıma inanıyorum. remzi abinin 30luk O.S motorlu 9.5 MBX ise her 10 turda 1 tur bana fark atar
Ben zaten Remzi abiye güvenerek buggylerin kuyruğunu dik tutuyorum :D Yoksa ben yeniyim biliyorsunuz :D
Ahahaha hiç şansınız yok yaaaa.
Sizin alçak buggy'ler o pistte kulvarları ayıran boruların ustunden gecemiyo.
Biz bizim MT lerle kestirmeden geciyoruz onların ustunden :)
Hertürlü çamur yapılır.:lol:
Özgür abi sen pisti dikkatli izlememişsin abi. Kaç kere geçtim o borulardan sayamadım :D
sariertan
22-12-2006, 14:06
abi basalım gidelim ben varım geçen buluşmayada tek tabanca kaldığım halde geldim yani çok külfetli oluyor böyle 1. Araba benimki minübüs hazır 4 kişilik alet araba ve oturma yerim var yaniiiiii.
Seninleyim. Hava bu şekilde soğuk ama yağmursuz gitmeye devam ederse pazar gideriz piste beaa =)
landjump
22-12-2006, 14:59
Hergün gidin bence antreman olur anca kapatırsınız açığı :)
sariertan
22-12-2006, 15:03
Hergün gidin bence antreman olur anca kapatırsınız açığı :)
Yakın olsa gideriz hergün. Ama dünya şampiyonalarına katılmak için gideriz =) TR sarmaz =))
mehmet kul
22-12-2006, 15:22
Ertan gidicazmı kesin.Onagöre program yapalım.Özgür abi yurtdışına çıkıyor o yüzden gelemiyecek.Eğer gidersek ulaşım için program yapalım.Geçen seferki gibi boşuna fazla araçla gitmeye gerek yok.Şimdiden hava yağmursuz olursa kesinleşelim herkezde ona göre kendi içinde program yapsın.
sariertan
22-12-2006, 15:38
Ertan gidicazmı kesin.Onagöre program yapalım.Özgür abi yurtdışına çıkıyor o yüzden gelemiyecek.Eğer gidersek ulaşım için program yapalım.Geçen seferki gibi boşuna fazla araçla gitmeye gerek yok.Şimdiden hava yağmursuz olursa kesinleşelim herkezde ona göre kendi içinde program yapsın.
Havalar malum. Biraz bozuk. Şimdi Remzi beylede görüşdüm (pist sahibi) pist baya baya çamurmuş. Monsterlar için çok sorun olmaz ama bir espiriside olmaz =) Pazara kader ne olur bilemiyoruz. Yarın bu saatlerde yeniden kendisinden haber alıcaz. Eğer olumlu bir sonuç olursa gideriz ve yarın akşamda gideceğimiz arabaları ayarlarız.
Bu arada hava durumu
http://www.koeri.boun.edu.tr/meteoroloji/tahmin/ik0012.htm
Bu adamalr genelde güzel tahmin ediyorlar =)
Bu arada gene bostancı sahil yaabiliriz. Çimende kirlenmez de arabalarımız =)
mehmet kul
22-12-2006, 15:50
Tamam o zaman yarin kesinleşiriz.Bu arada bugyciler önce sana sonra monstırlarımıza diş bilemiş.Bi ara cevap veririz heralde.Ben değilde senin plotaj iyi cevap verirsin heralde.
sariertan
22-12-2006, 19:11
Tamam o zaman yarin kesinleşiriz.Bu arada bugyciler önce sana sonra monstırlarımıza diş bilemiş.Bi ara cevap veririz heralde.Ben değilde senin plotaj iyi cevap verirsin heralde.
Kısmet artık verirmiyiz öğrenirmiyizzz =)
turkishjob
22-12-2006, 19:58
Evet arkadaşlar ortalık bi hayli kızışmış bakıyorumda...
Bu arada FERAHEVLER bayramdan sonra ya kadar kullanım dışıdır duyurulur, çünkü o alan belediyenin kurbanlık satışı için tahsis ettiği bir alan herkeze önemle duyurulur!!!!!!!
serkanyildiz
22-12-2006, 20:06
evet hasan abinin de dediği gibi orada kurbanlıklar ve diğer canlılar dolaşıyo:):):) sonrasındada pis bırakırlarsa hiç şaşmayın neden olsa bizim devletimiz bizim belediyemiz bizim milletimiz.yalansa yalan deyin
orhantekkan
22-12-2006, 20:54
ya bu buggyciler ne kadar gaza gelmiş be kardeşim boruların üzerinden uçmayada gerek yok direk bugyleri yakaladığımız yerde muck muck nasıl ertan
erhanzeynel
22-12-2006, 21:35
ya bu buggyciler ne kadar gaza gelmiş be kardeşim boruların üzerinden uçmayada gerek yok direk bugyleri yakaladığımız yerde muck muck nasıl ertan
Yakalayabilirseniz abi....
... yakalayabilirseniz.
:D :D :D :D :D :D :D :D
Sahil yolu - pist farketmez abi sizinleyim, gazlayalım diyin yeter.
mehmet kul
22-12-2006, 22:14
Arkadaşlar yarın havaya göre bi program yapalım.Eğer hava iyi olursa ki Ertan parkur sahibinden telefonla bilgi alacak yanlış anlamadıysam.Bence eğer olursa hava ve parkur izin verirse son buluşmalardan biri olur.
Mehmet abi bende size katılıcam bu hafta yanlız abi beni alabilecek bi araba varmı yol üzerinden fln?
erhanzeynel
23-12-2006, 00:00
Aynı şekilde benim de ulaşım sorunum var.
mehmet kul
23-12-2006, 00:16
Yiğit eğer gidersek benseni alırım .yeterki hava iyi olsun .Hava olurda iyi olursa dahabaşkalarınıda alırım arabada yer var.
ühhü ühü :kütküt:
Ben niye bu pazar gidiyorum yaaa :bye:
banarama
23-12-2006, 00:55
bende gelmeyi çok istiyodum ama yarın sabah izmire uçuyorum muhtemelen pzt donucem :( hafta içi bagdat yapalım yavf
erhanzeynel
23-12-2006, 01:47
bende gelmeyi çok istiyodum ama yarın sabah izmire uçuyorum muhtemelen pzt donucem :( hafta içi bagdat yapalım yavf
Cadde yapalım. Hatta cumartesi gecesi yapalım da bütün mt. ler devre dışı kalsın. hükmen buggyler kazansın :D
banarama
23-12-2006, 01:51
Cadde yapalım. Hatta cumartesi gecesi yapalım da bütün mt. ler devre dışı kalsın. hükmen buggyler kazansın :D
unutma erhan bende de mt var ulan var ya aldın buggy i hemen sattın bizi yaz bunları kenara :hmmm:
erhanzeynel
23-12-2006, 02:03
unutma erhan bende de mt var ulan var ya aldın buggy i hemen sattın bizi yaz bunları kenara :hmmm:
Çekişmeli bir yarış için biraz provake gerekiyor sanırım :fısfıs:
Mt cileri fena kızdırdım. Çarkıma tükürecekler :eek:
mehmet kul
23-12-2006, 02:07
(((((unutma erhan bende de mt var ulan var ya aldın buggy i hemen sattın bizi yaz bunları kenara .))))))
Dostum çözümü kolay ilk buluşmada birerkere üzerinden geçsek zaten pert.Yeni sloganımız " hertürlü çamur yapılır "
erhanzeynel
23-12-2006, 02:11
(((((unutma erhan bende de mt var ulan var ya aldın buggy i hemen sattın bizi yaz bunları kenara .))))))
Dostum çözümü kolay ilk buluşmada birerkere üzerinden geçsek zaten pert.Yeni sloganımız " hertürlü çamur yapılır "
...Yakalayabilirseniz....
mehmet kul
23-12-2006, 02:11
Aynen Erhancım.İyisimi sen aracını süngerle kaplatdır.Anca buluşmada sağlam çıkar.yoksa yalan olursun.Heeee şaka şaka.
Erhaaaannn,erhaaaan sırtını dayama Ofna'lara :)
erhanzeynel
23-12-2006, 02:22
ofna olmasa da benim buggynin kıvraklığına güveniyorum.
Kaçarken yapcaz bir iki çamur :D
sariertan
23-12-2006, 10:31
Savagemim dişlisini yaptım. Şimdi 18T pinion lazım =( Pistte savage ile gazlamaya devam edecem ben. Her ne kadar yavaş gitsede savage başka =)
abi bu haftada geliyorum benim bugye bişi olmaz zaten bi ara orhan abi üzerine çıktı :) abi ben ayazağa seyrantepe maslak civarındayım pazar günü saat 9:30 gibi yiğitlerin (gazetecilier sitesi) oraya gelirim.yiğitle birlikte gelirim:)
abi bide frekans listesi yazalım
1:Fake(Kemal Aşkan) DEATH-Adder 4Wd (Buggy :)) AM 27.195
serkanyildiz
23-12-2006, 11:26
bende şu ofnayı alırsam parçalarız sizi valla :):):) ben korkmam kafa kafa vuruşuruz araclarla bakalım kim kimin üstünden geçiyo.((((ertan biraz fazl hava attık bunlar bizi ezer valla çaktırma)))) lay lay lom
Abi son durum nedir gidicekmiyiz selimpaşaya?
sariertan
23-12-2006, 14:41
akşama doru belli olacak
modelci54
23-12-2006, 18:22
eee akşam üstü değil akşam bile oldu ertan cım gidin bakalım siz gidin bayramdan sonrada yapmazsanız böle bi şey gösteririm ben size gününüzü :D okul sezonu sabancı üni. buluşması bayram haftası selimpaşa buluşmaları oh yavrum ohhhh görüceksiniz siz bayramdan sonra he bu arada buggy ciler fazla konuşmuşlar onlar görmezlermi ki kendilerinden 2 kat daha büyük arabaları millet büyük arabalardan trafikte bile çekiniyor kardeşim ben sizi yakalarım pistte o zaman çamuru görün siz bakalım heheheheheee:D
erhanzeynel
23-12-2006, 19:27
abi sormayın ya benim dif dişlisi yetişmedi zaten.
yine 2 çeker 0 çize çize geçecek bu hafta.
Ders konusunda bu hafta MT lere garanti veremem. Nede olsa dersimize çalışamadık. Biliyorsunuz öğretmenler de derse hazırlanıp girerler. Ama biz hazırlanamadık.
YANDIM ANAM :D
sariertan
23-12-2006, 22:53
Remzi beyle görüşdüm şimdide, pist berbatmış arkadaşlar =(
Gelmek isteyen ve gazlayalım diyenler varsa benim tavsiyem bostancı sahildeki futbol sahası kadar geniş olan çimenlik bir alandır. Eskidende orda gazlardık bilenler bilir. Arabalar hiç kirlenmez çimende olduğu için kırımda yaşanmaz ve çimenler ıslak olduğu için arabalar baya bir temizlenecektir =)
Ne dersniniz ?
erhanzeynel
23-12-2006, 22:58
Remzi beyle görüşdüm şimdide, pist berbatmış arkadaşlar =(
Gelmek isteyen ve gazlayalım diyenler varsa benim tavsiyem bostancı sahildeki futbol sahası kadar geniş olan çimenlik bir alandır. Eskidende orda gazlardık bilenler bilir. Arabalar hiç kirlenmez çimende olduğu için kırımda yaşanmaz ve çimenler ıslak olduğu için arabalar baya bir temizlenecektir =)
Ne dersniniz ?
Hehehe
Buggler için durum da öyle olsa keşke.
Biçtiğimiz çimenler bodyplate de kalıyor.
Arabalar zaten alçak sürtüne sürtüne gidiyoruz :D
Bunlar beni yıldıramaz. Geliyorum :hmmm:
sariertan
23-12-2006, 23:54
Yarın resimlerdeki alanda 13-14.00 gibi buluşuyoruz.
Şu anda Orhan, Arif, Ahmet, Mehmet, Erhan, Ertan geleceklar arasında.
Resimdeki yeşil alan B.Gösteri merkezi ve sahildeki yeşil alan gazlayacağımız alandır.
ertan abi bu gazlıycağımız mekan
bizim yazın yaptığımız buluşmayla aynı yerdemi.
su urunlerini geçtikten sonra ki yer.
bende buyuk ihtimal orda olurum :)
orhantekkan
24-12-2006, 12:39
evet yazın yapılan alan
sariertan
24-12-2006, 14:23
http://www.youtube.com/watch?v=hiHs53T9Y3M
17 ARALIK Gününe ait kısa video
bende gittim bugun max 2 dakka kullanabildim spur vidasında problem oldu :(
biraz durdum geri dondum
hava baya soğuktu
bu arada erhan abinin motoru gitti:)
nazar değdirdiler :D
yıl sonu sebebiyle işler çok yoğundu ne foruma girebildim nede aracımla ilgilenebildim bu haftadan sonra rahata ericem inşallah 2 gs araçla geliyoruz. büyükçekmeceden hareket etmeden foruma yazarım teli olanları ararım selimpaşa turu yapabiliriz. dinçer arkadaşım sağolsun bize böyle bir davette bulunduğu için
erhan abı monsterlara gununu gostermeden motor mu gıttı ? :)
erhanzeynel
25-12-2006, 01:33
alan bana göre çok dardı. Çok geniş çimlik alan vardı ama malum buggy. Çimler de uzundu zaten. Ya dururdu ya da 1 kg araç 3 kg dönerdi. Çime çıkmayı gözüm kesmedi.
malesef motorda da bir problem oldu. zaten bir dif. dişlim uzun zamandır sıyrık olduğu için 2 çeker geziyoruz.
Pullstart sıkıştı. önce piston kolu sandık. açtık baktık değil. Krank milindeki pim yuvasında ufak bir kırık varmış. birkaç saat önce motoru komple (bi tek gömleği çıkaramadım) dağıtmayı başardım.
Ve gördüm ki pistonun pim yuvasından parça kırılmış, pistonla gömlek arasına sıkışıp ikisini de çizmiş.
Herkes motora öldü gözüyle bakıyor ama ameliyat devam ediyor.
Bir oto parçacısından öğrendiğim tekniği deniyeceğim.
erhanzeynel
25-12-2006, 01:36
erhan abı monsterlara gununu gostermeden motor mu gıttı ? :)
Bakalım yapıcaz birşeyler. 15 lik Motorumu tamir edemezsem 18 lik motor takıcam. işte o zaman günlerini değil, yarınlarını gösterebilirim :hmmm:
pek kolay olmaz bende arabama pull start buldum hazır hale gelcek o zaman bıde ben bozarım buggylerı:) abı mt lar kahın gıbı masallah
erhanzeynel
26-12-2006, 21:01
motorum halen çalışıyor.
MT lere duyurulur :hmmm:
motorum halen çalışıyor.
MT lere duyurulur :hmmm:
nasıl hallettin motoru :)
mehmet kul
26-12-2006, 22:02
Valla Erhan helal olsun sana be.İnan TÜRK gençliğinin %50 senin gibi olsa dünya karşımızda esas duruşa geçer be (istisnalar harici yine öyleler ya)
Azmine isteğine helal olsun Böyle devamet koçum.
orhantekkan
26-12-2006, 23:25
erhan nasıl yaptın motoru kompresyon yapıyormu anlat bakalım maharetlerini
serkanyildiz
26-12-2006, 23:41
bende ofna buggymi aldım ilk buluşmada buggycilerle size karşı savaşcaz ::):):):):)
mehmet kul
26-12-2006, 23:56
Vayyyyy bize rakip çok anlaşılan.Değerli bugyci arkadaşlar,sizlere duyuru :
İlk buluşmada yanınıza kep ve yedek parça alın . NEOLUUUUUR NEOLMAAAZ
Bakarsın İHTİYAÇ oluverir
Kimbilir.....
NOT: Hertürlü çamur mevcutdur....
landjump
27-12-2006, 01:11
Yedek parcaya falan gerek yok M/T ci arkadaslar stok yapmalı bence ozellikle de spur :) Masallah M/T lerin cogu fabrika sabotajlı geliyor :):):)
serkanyildiz
27-12-2006, 11:08
abi valla bende birsürü yedek var.:):):):):)
erhanzeynel
27-12-2006, 21:29
nasıl hallettin motoru :)
erhan nasıl yaptın motoru kompresyon yapıyormu anlat bakalım maharetlerini
anlatalım o zaman.
JB veld diye akla zarar bir yapıştırıcı var. Kimyasallardan, sıcaktan ve basınçtan bozulmayan bir yapıştırıcı.
Önce pistondaki kayıp malzemelerin yerini bununla doldurdum.
Sonra da çizikleri.
Uygulamadaki bir iki hatam yüzünden kompresyon kaçağım var şu anda ama motor çalışyor yinede.
Motoru tekrar söküp bir iki uygulama daha yaptıktan ve sonuçtan emin olduktan sonra çok detaylı olarak foruma yazacağım.
Not: uçak kumandası kullanıyorum. Çamur teçsizatları için 2 tane boş kanalım var :fifufifu:
:fifufifu:
anlatalım o zaman.
JB veld diye akla zarar bir yapıştırıcı var. Kimyasallardan, sıcaktan ve basınçtan bozulmayan bir yapıştırıcı.
Önce pistondaki kayıp malzemelerin yerini bununla doldurdum.
Sonra da çizikleri.
Uygulamadaki bir iki hatam yüzünden kompresyon kaçağım var şu anda ama motor çalışyor yinede.
Motoru tekrar söküp bir iki uygulama daha yaptıktan ve sonuçtan emin olduktan sonra çok detaylı olarak foruma yazacağım.
Not: uçak kumandası kullanıyorum. Çamur teçsizatları için 2 tane boş kanalım var
haydi hayırlısı
pistondaki çizikleride mi bununla doldurdun :eyweyw:
erhanzeynel
27-12-2006, 21:39
evet.
serkanyildiz
27-12-2006, 23:34
vay be ne düşünce akıllıca valla.helal sana erhan
erhanzeynel
28-12-2006, 14:08
vay be ne düşünce akıllıca valla.helal sana erhan
sağolun da teşekkürleri esasında bu yöntemi 1 yıl önce şans eseri 1/1 araçlarda uygulanışını anlatan oto parçacısına :eyweyw: iletmemiz daha yerinde olucak bence. :hannhan:
bu cumartesi buluşacakmıyız bayram olmadan 1 kere daha buluşalım :)
arkadaslar bende aranızda olmaktan cok memnun olurdum ama şuan vatan gorevımı yapıyorum ' izmir /yenı foça 'komando' ıns askerlık bıtınce gelırım kendınıze ıyı bakın:ahhahyt:
orhantekkan
30-12-2006, 23:45
selimpaşada buji anahtarı bulan varmı bulan varsa haber verebilirmiii. Kayıpta !
mehmet kul
31-12-2006, 00:52
orhan bende bitane fazla gibi var ama o günden sonra fazla incelemedim.Benimmi yoksa değilmi diye.İlk buluşmada bakarsın .Ok.
Birde arkadaşlar benim kızdırma bujisi kayıp.Karışmışmı diye bi bakarsanız sevinirim.
modelci54
01-01-2007, 13:53
evet arkadaşlar bayram dedik geldi geçiyor hafta sonu ne yapıcaz gidiyormuyuz selimpaşaya eğer gidiceksek biz sakaryadan 3 arkadaş 3 rc ile gelmeyi planlıyoruz baja5b - savage x- savage 25 birde pendikten bacanağım gelicek ofna buggy si ile şu buggy ciler fazla konuşuyordu yapabileceklerini göstersinler bakalım benim baja var ama buggy cilere karşı savage x ile çıkıcam devasa baja dan sanırım korkmıyan bir rc yok heheheee evet arkadaşlar hafta sonu selimpaşa ya gidiyoruzzzzzzz yog mu gelennnnnnnn
mehmet kul
01-01-2007, 16:35
Uyar gidelim.
Ertancım şimdi sen dersin " memet seninle biyere gidilmez sondakika bizi satıyon "Sana hak veriyorumda inan benim durumumda olmak istemezdin.....
serkanyildiz
01-01-2007, 17:49
abilerim bende ofna buggymi aldım gidelimde gazlıyalım ben sabırsızlıkla bekliyorum haftasonunu yanlız beni arabasına alabilcek birisi olursa sevinirim maslaktan geçen biri olursa da olur yani.şimdiden lastiklerimi sizin monsterlerı ezmek için alıştırıyorum:):):):)
Eveeet bende döndüm yurduma :)
Haftasonu ezilecek buggy'ler varmış diye bir soylentiler dolaşıyor ortalıkta,nedir aslı astarı? :)
landjump
02-01-2007, 21:34
Eveeet bende döndüm yurduma :)
Haftasonu ezilecek buggy'ler varmış diye bir soylentiler dolaşıyor ortalıkta,nedir aslı astarı? :)
Olayın jimnastik degil bir nevi motorsporları oldugunu dusunur ve takla atmaktan vazgecrseniz tur yerken belki:lol: :lol: :lol:
Olayın jimnastik degil bir nevi motorsporları oldugunu dusunur ve takla atmaktan vazgecrseniz tur yerken belki:lol: :lol: :lol:
Yok yok meraklanmayın,biz jimnastik degil tüy sikletlere karşı ağır siklet olarak güreşeceğiz :cilgin:
serkanyildiz
03-01-2007, 22:58
selam bugün ayazağada ben tek buggyciydim ama tek başıma iyi savaştım monsterlarla
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.