Orijinalini görmek için tıklayınız : 1GB Mail İsteyenlere Duyurulur (GMail)!!!
Arkadaşlar elimde 5 tane Gmail davetiyesi var isteyen varsa lütfen hakangunay@gmail.com a mail atsınlar ve buraya attıklarına dair msj bıraksınlar. Sonra yok ben attım ama sen bana vermedin demesinler:) Mail atan ilk beş kişiye yarın 1 er adet 1 GB Gmail :)
ben attım arkadasım simdi attım daha yeni saol teşekkürler.
SpEEd_dRiVeR
11-09-2004, 10:01
bende Gönderdim...
100kmh2sn
11-09-2004, 10:58
hadi bakalım bizde attık mail ;)
Arkadaşlar 3 ünüzede yolladım davetiyelerinizi hayırlı olsun hepinize;)
SpEEd_dRiVeR
11-09-2004, 11:37
teşekkürler SPOOK...
100kmh2sn
11-09-2004, 11:51
bana mail gelmemiş
Outlander
11-09-2004, 12:42
bende attım :D:D
omer_yildir
12-09-2004, 18:35
ben de attım bugun:)
!Amorfy.BaRoS+
13-09-2004, 12:29
Walla Benım de 5 hakkım dogmak üzere bende atarım dogunca solerim isteyenlere yollarım bende Güzel google mail label yaratma olayı filan baya hoş...
MeksikAli
13-09-2004, 12:45
Arkadaşlar benimde ihtiyacım var fazlası olan banada verirse çok memnun olurum ....
agenc@atv.com.tr
arkadaslar nasıl oluyor bu iş 5 mail hakkı dogma işi spook kardesimiz saolsun bizede verdi bu maildende bizdede 5 mail hakkı dogacakmı?
SpEEd_dRiVeR
14-09-2004, 21:36
harbi ya nasıl oluyorki bizde dağıtırız...
biri size davetiye yolladıktan ve sizde mail olayına girdikten 1 hafta sonra sizinde 5 kişiye davetiye yollama hakkınız doğuyor.
Olay hoş tabi 1 gb mail. Nerde görülmüş. Ama anlamadığım nerden dağıtıyolar bu mailleri. Yaygınlaşıyo şu an. Millet giriyo. 5er 5er dağıtıyo. Hatta gazıları 5 hakkında 1isine gene kendi başka mailine yollıyıp bi 5 tane daha davetiye yollama hakkı kazanıyo. Gerçi çokta araştırmadım. Bana da bi arkadaşım yolladı girdim ölesine ama bi enteresanlık var gibi geliyor bana bu işte... Belki de yoktur. Bilmem :)
ya bana da lazım yeni edinen arkadaşlardan biri banada bi davetiye yollayabilir mi??
osepet@hotmail.com
ömer mailini kontrol et,yollandı
meksikalı sende bi zahmet kontrol edersen...
banada gönderirmisiniz
mail:canberk_demirkol@msn.com
elimde kalan son davetiyede sana gitti
Arkadaşlar davetiye varsa banada yollarmısınız?
MeksikAli
20-09-2004, 09:28
meksikalı sende bi zahmet kontrol edersen...
Selam...
İlgi ve alakana çok teşekkür ederim ama bana mail gelmemiş M_tech ... :confused:
agenc@atv.com.tr
meksikali@hotmail.com
arkadaslar bana spook arkadasımız yolladı aradan 1 hafta gecti ama hala 5 davetiye hakkı dogmadı yada dogdugu zaman bunu nasıl ogrenirix tesekkurler.
agenc@atv.com.tr adresine atmıştım maili? junk mail falan varsa kontrol edn,elime davetiye gecerse atarım bir daha.
gmail e girdiğinde görürsün orda ,you have 6 davetiye gibi birşey yazıyor.
MeksikAli
29-09-2004, 15:24
GMAİL kimsede kalmadı galiba yawww ...
Arkadaşlar davetiyesi olanlardan rica ....
agenc@atv.com.tr
meksikali@hotmail.com
yolladıklarıma davetiye gelmiş olması lazım---hadi sizde ihtiyacı olanlara verin
MeksikAli
29-09-2004, 17:18
Arkadaşlar ben bir şekilde GMail sahibi oldum artık .... yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim ...
meksikali@gmail.com
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.