Orijinalini görmek için tıklayınız : 24/12/2006 Adanarc buluşması.
stranger
21-12-2006, 15:42
bence yer uygun yalniz nasil gidilcek malum aramizda arabasi olmayanlar olabilir (ben) :)
1 jon
2 samet
serkansabri
21-12-2006, 22:05
arkadaşlar molada frekans sorunu yaşasamda sorun değil sizleri yanlız bırakmam bende gelirim (tabi yagmur yagmazsa )
kovulana kadar carefor diyorum ben ama yinede siz bilirsiniz molada alabilir ama serkan binin dedigig gibi frekans sorunu
mehmet kul
22-12-2006, 00:53
Ooooo yusufcum sen bizim buradaki parkuru görsen aracı hiç çıkartmazsın.Ama
yalan yok maşallah o kepi bırak parkur seçmek arabaya takmaya kıyamam.
Ooooo yusufcum sen bizim buradaki parkuru görsen aracı hiç çıkartmazsın.Ama
yalan yok maşallah o kepi bırak parkur seçmek arabaya takmaya kıyamam.
eywallah mehmet abi sağolasın :)
ben bu hafta arnızda olurum ama arbasız bi şekilde :( pullstart sorunu yaşıorum serkan abiden acil yardım bekliorum :D o bu konuda uzmandır...ama bence mola cok sakat yani...yusuf iyi bir secim deil bence ..... ama yine de gelirim yani :)
Bizim olayımız yawaş yawaş adana bireysel rcye dönüyo takımla alakası kalmadı benim takım bildigim öneriler olur yorumlar olur ortak paydada buluşulur ama bu yok biri bir yer seçiyo uysada uymasada zararlı olsada olmasada ordaya gidicez diye diretiliyo benim bildigim team olayı bu deil yoksa Adana Rc Team sadece yazı olarak mı var ?
Aranızda olmıcagım için yer konusunda bir yorumun olmıcak ama gelicek olsam emin olun ortak bir yer olur ben gidiyorum hadi sizde gelin benin aracım offroad sizinkisi onroadsa benim suçummu demem
stranger
23-12-2006, 18:13
Aranızda olmıcagım için yer konusunda bir yorumun olmıcak ama gelicek olsam emin olun ortak bir yer olur ben gidiyorum hadi sizde gelin benin aracım offroad sizinkisi onroadsa benim suçummu demem
;oleeea: :ahhahyt:
rsardaslar
23-12-2006, 20:39
bugun Ege abi ile gorustum. Geçen haftalarda molaya gitmiş, orası için carrefour dan pek farkı yok orası da tozlu dedi. Son karar ve saat belirtirseniz katılmaya çalışırım.
syg.
stranger
23-12-2006, 23:52
abı evde net yok.onun ıcın takıp edemıyorumm.yarın kacta nerde bulusacagınızı bu gece veya yarın sabah haber verırsenız sevınırım farketmez.05442891638 mesaj atsanız yeter
serkansabri
24-12-2006, 00:00
Çagrı çok dogru sen bu laflarla bireysel rc oluşumu için bir öncü oluyorsun tebrikler
varsa buluşma yeri veya zaman konusunda bir derdin veya şikayetin yazarsın forma ortak nokta bulunur ama bu şekilde bize takım dersi vermeye kalkmak sana kalmadı ayrıca adana rc diye tanımlayabilecegim toplasan 10 kişi olmayan toplulukda bir eksik bir fazla önemli değil uyarsın uymazsın keyfin bilir, zaten senin aracın offroad sana diledigin yerde kırımsız sürüşler
Çagrı çok dogru sen bu laflarla bireysel rc oluşumu için bir öncü oluyorsun tebrikler
varsa buluşma yeri veya zaman konusunda bir derdin veya şikayetin yazarsın forma ortak nokta bulunur ama bu şekilde bize takım dersi vermeye kalkmak sana kalmadı ayrıca adana rc diye tanımlayabilecegim toplasan 10 kişi olmayan toplulukda bir eksik bir fazla önemli değil uyarsın uymazsın keyfin bilir, zaten senin aracın offroad sana diledigin yerde kırımsız sürüşler
abi parmaklarına, klavyene sağlık.
Evet madem konu açıldı çağrıcım burda konuşması gereken en son kişi sensin. Neden diye soracak olursan. AdanaRc için en ufak bir atılım bile yapmayan bir kişisin şimdide kalkmış bize afra ve tafra yapıyorsun bu tavırların hiç hoş deyil.:mad: ve şimdi git aracını istediğin yerde sürrrrrrr.
abi parmaklarına, klavyene sağlık.
çağrıcım burda konuşması gereken en son kişi sensin. Neden diye soracak olursan. AdanaRc için en ufak bir atılım bile yapmayan bir kişisin.
Atılımdan kastın senin gibi davranmak mı yusuf abi peki yardımı seven sen yusuf abi neden sametin motoru kullanılmaz hala geldiginde elini bile sürmedin bahadıra aracı sattıkdan sonra neden ilgilenmedin haklısın ben senin atılım içinde deildim.......Sert uslup için üzgünüm..Serkan abi iyi dileklerin için tşkler.
Atılımdan kastın senin gibi davranmak mı yusuf abi peki yardımı seven sen yusuf abi neden sametin motoru kullanılmaz hala geldiginde elini bile sürmedin bahadıra aracı sattıkdan sonra neden ilgilenmedin haklısın ben senin atılım içinde deildim.......Sert uslup için üzgünüm..Serkan abi iyi dileklerin için tşkler.
Sen sametin avukatı mısın? osorun sametle benim aramda ve ben samete sıfır motor aldım verdim. Bahadıra gelince aracı ben aldım diye aracını her çarptığında ve kırdığında bana getirecek diye bir sözleşmemi imzaladım ben aracı bahadıra sapa sağlam teslim ettim. Peki sana yaptığım iyilikleri neden söylemiyorsun? Daha bir hafta önce yurt dışından 4.1 motor almadımmı sana?. işte hayırsız lık bu demek. Ben burda yapmış olduğum yardımları saymak istemiyorum sen zorluyorsun beni. Senin zaten bir karın ağrın vardı devamlı Günser gir seni dışladığında ben ve serkan abi arka çıkmıştık sana aslında buna deymez bir kişiliğin varmış.
Foruma samet ve bahadır yorumlarını yazınca durumun ne olacak merak ediyorum.
stranger
24-12-2006, 00:41
konu nereye gider bilmem ama çağrının yardım etmediği kimse yok diye düşünüyorum en azından yeni gelen herkese
ilgilenen tek kişi serkan abi ona sözüm yok
"yer konusuna gelince" (özellikle tırnak içine aldım ) çağrının haklı olduğunu düşünüyorum bundan önceki hafta yazdığını unutmamak lazım yusuf abinin sonuçta bu hobi toplu yapılınca güzel ve en çok katılım nereye olursa orası seçilmeli kişisel düşünülmemeli
cagrının bunları solemesi bence ayrımcılık için değil birşeyleri düzene koymak içindir eminim bence çözüm bulmalıyız örneğin her hafta kovulana kadar aynı yerde buluşmak ve sonraki buluşma için anket yapmak
ben bahadır bu arada saygılar...
serkansabri
24-12-2006, 00:49
Arkadaşlar bireysel rc hareketini başlatıyorum ve ben yarın 10:00 ile 11:30 arasında carrefoursada olacagım team olmak isteyen olursa beklerim
yani bu durumda bahadır ben size hiç yardım etmedim öylemi? elindeki arcı kim aldı verdi sana? 2 gün kim sendeki ntc3 toplamak için uğraştı?
stranger
24-12-2006, 01:04
bu arada yusuf abinnde hakkını yememek lazım bizi bu topluma sokun o sonucta :cool:
SUBARU_WRC_07
24-12-2006, 01:05
Tüm Adana'lı abi ve arkadaşlarıma selamlar. Bana düşmeyerekten sohbetinize katıldım ama rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Bu rc işi tüm yurt geneline yayıldıkça göğsümüz bir fazla kabarıyor. Forumda devamlı Antalya buluşma, İzmir buluşma, İstanbul buluşma adları geçiyor. Tabiki bunu içinde artık gözde bir memleketimiz olan Adana'nın da geçmesi inanın göğsümüzü kabartıyor. Bizde önce sizin gibi bir iki kişiydik inanın sırf topluluk olsun diye iki saatlik yolu geride bırakıp arkadaşlarımız ile buluşmaya gidiyordum. Üç derken beş derken şimdi sayımız hafife alınmayacak kadar çok. Bunun olması için hep birlik ve beraberlik içinde olduk. Umuyorum ki sizinde sayınız hafife alınmayacak kadar çok olacak. Adana rc de adını duyurmaya başladı artık hep birlik olun hep beraber olun tüm sorunların üstesinden geleceğinizden eminim. Eğer ukalalık edip işinize burnumu soktuysam gerçekten çok ama çok özür dilerim. Tek isteğim bu rc tutkunluğunun bir veya iki kişide kalmasını önlemek bunu herkese aşılamak. Beni her zaman aracımı kullandığım yerden kovdular sırf birkaçtane geri kafalı insan yüzünden. Sebep duman atarak kötü koku yaymasıymış. Antalya Rc Team'dan saygılar.
viaconme
24-12-2006, 01:15
Tüm Adana'lı abi ve arkadaşlarıma selamlar. Bana düşmeyerekten sohbetinize katıldım ama rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Bu rc işi tüm yurt geneline yayıldıkça göğsümüz bir fazla kabarıyor. Forumda devamlı Antalya buluşma, İzmir buluşma, İstanbul buluşma adları geçiyor. Tabiki bunu içinde artık gözde bir memleketimiz olan Adana'nın da geçmesi inanın göğsümüzü kabartıyor. Bizde önce sizin gibi bir iki kişiydik inanın sırf topluluk olsun diye iki saatlik yolu geride bırakıp arkadaşlarımız ile buluşmaya gidiyordum. Üç derken beş derken şimdi sayımız hafife alınmayacak kadar çok. Bunun olması için hep birlik ve beraberlik içinde olduk. Umuyorum ki sizinde sayınız hafife alınmayacak kadar çok olacak. Adana rc de adını duyurmaya başladı artık hep birlik olun hep beraber olun tüm sorunların üstesinden geleceğinizden eminim. Eğer ukalalık edip işinize burnumu soktuysam gerçekten çok ama çok özür dilerim. Tek isteğim bu rc tutkunluğunun bir veya iki kişide kalmasını önlemek bunu herkese aşılamak. Beni her zaman aracımı kullandığım yerden kovdular sırf birkaçtane geri kafalı insan yüzünden. Sebep duman atarak kötü koku yaymasıymış. Antalya Rc Team'dan saygılar.
:ımmm: :ımmm: :ımmm: :ahhahyt:
serkansabri
24-12-2006, 01:24
fatih kardeş haklısın bizde giderek daha fazla nasıl büyür derdindeyiz ve giderek büyüyoruz bu konuda şüpheniz olmasın hatda yazın büyük bir akdeniz buluşması düzenleriz inşallah bu arada sen bizim kovuldugumuz yerleri bir bilsen neyse o işin diger bir boyutu her grupda oldugu gibi ufak tefek çatlak sesler yada anlaşmazlıklar olacakdır elbetde ama onlarda zamanla aşılıp ortak bir yol bulacagız elbet rc bizler için bir tutku halini aldı artık pek çok arkadaşlık ve dosluk kazandırdı ve kazandırmaya devam edecekdir
stranger
24-12-2006, 01:26
eyw abicim bı adanada yasayan "antalyalı" olarak yaz aylarında yanınızda olmaktan gurur duyarım;oleeea:
stranger
24-12-2006, 01:58
Bu arada ermandan da özür dilerim:ddd: sanırım emin olamadığım bi konuda fazla iddalı davrandım bu konuda düşünmemi sağlayan ahmet di.
sanırım herkes çok gergin bence sayılı zevklerimiz arasında olan bu hobide tek tartışacağımız konu nasıl daha fazla insanın kanına girebiliriz olmalı :yazik:
istemedende olsa sinirini bozduğum kalbini kırdığım birileri varsa af dilerim...saygılar
Bahadır abi; iyi dileklerin için teşekkürler . . . umarım ilk buluşmalar gibi birbirini seven saygı gösteren yardımcı olan...en önemlisi birbirimizin arkasını kollayan adana rc team olmak dileğiyle
stranger
24-12-2006, 02:07
Bahadır abi; iyi dileklerin için teşekkürler . . . umarım ilk buluşmalar gibi birbirini seven saygı gösteren yardımcı olan...en önemlisi birbirimizin arkasını kollayan adana rc team olmak dileğiyle
amin:ımmm:
Bu arada ermandan da özür dilerim:ddd: sanırım emin olamadığım bi konuda fazla iddalı davrandım bu konuda düşünmemi sağlayan ahmet di.
slm 1 haftadır konuyu takip ediorum ama hiç bşey göremedim bgn ewde yoktum neler olmuş neler :D nese arkdaşlar eger takım olmaya calısıorsak artık böyle şeyleri aşmalıyız...herkes cok yogun zamnalar gecirebiliri her an birbirnin yardımına koşamayabilir ama bu degildirki sdce pazar günü buluşup 2-3 gazlamak ve sonra herseyi unutmak..gecen hafta aramıza yeni katılan bi arkdaşımızın arabasını calıştırdık ve şasnız bir şekilde kırlmasına sebep verdim cok cok üzüldüm cünkü gercekten yeni başlayan biri icin cok kötü bi durum...ama ben burda ne kendime ne de arkadaşımıza suc bulmuorum bu sonucta bir hobi hersey olabilir...bu hafta cok ogun oldugum icin arkdaşımıza hiç yardım edemdim ama bu degilki onu yüzüstü bırakacam demek.....nese yrn saat 10 da careforuda buluşmak üzere diyorum ve herkesi de oraya bekliorum...
bu hobi yalnız başına zevk vermio bunu da unutmayalım lütfen...:aovvvv:
SUBARU_WRC_07
24-12-2006, 08:39
fatih kardeş haklısın bizde giderek daha fazla nasıl büyür derdindeyiz ve giderek büyüyoruz bu konuda şüpheniz olmasın hatda yazın büyük bir akdeniz buluşması düzenleriz inşallah bu arada sen bizim kovuldugumuz yerleri bir bilsen neyse o işin diger bir boyutu her grupda oldugu gibi ufak tefek çatlak sesler yada anlaşmazlıklar olacakdır elbetde ama onlarda zamanla aşılıp ortak bir yol bulacagız elbet rc bizler için bir tutku halini aldı artık pek çok arkadaşlık ve dosluk kazandırdı ve kazandırmaya devam edecekdir Evet abi memnuniyetle hepinizi buraya bekleriz. Yazın bir güne karar verip herhangi bir aksilik çıkmazsa hep beraber büyük bir buluşma gerçekleştiririz. Yazımı dikkate aldığınız içinde çok teşekkür ederim. Rc nin getirdiği en büyük güzelliklerden biride dostluk ve paylaşmaktır. Birimizde araç yoksa diğerimizin aracı onun sayılır ok dakika ben kullanıyosan on dakika diğer kardeşimindir. Aracı kırılan diğer arkadaşım içinde çok üzgünüm. Buluşma resim ve videonuzu mutlaka bekliyoruz. Saygılarımla.
Evet abi memnuniyetle hepinizi buraya bekleriz. Yazın bir güne karar verip herhangi bir aksilik çıkmazsa hep beraber büyük bir buluşma gerçekleştiririz. Yazımı dikkate aldığınız içinde çok teşekkür ederim. Rc nin getirdiği en büyük güzelliklerden biride dostluk ve paylaşmaktır. Birimizde araç yoksa diğerimizin aracı onun sayılır ok dakika ben kullanıyosan on dakika diğer kardeşimindir. Aracı kırılan diğer arkadaşım içinde çok üzgünüm. Buluşma resim ve videonuzu mutlaka bekliyoruz. Saygılarımla.
;oleeea: Adana forumunuda incelenemiz ve yorum yapmanız büyük incelik tşkler;oleeea:
SUBARU_WRC_07
24-12-2006, 09:41
Biz bir bütünüz.
muratozcirpici
24-12-2006, 09:59
Öncelikler Merhabalar ;
Bu Team i tanıyalı pek fazla olmadı açıkçası. Bir kaç haftadır gidip geliyorum. Elbette bu zamana kadar aklıma takılan bir çok şey oldu. Yapamadığım şeyler oldu. Kırımlarım oldu. Bunların hepsini inceleyip söküp, parçaları tekrar takan, takıldığım her şeyde yardımcı olan, elinden gelen her şeyi yapan bana Çağrı'dır.
Bunu kimse inkar edemez. Gecenin bir yarısıda onun evine gittim, sabahın 8 inde de onun evine gittim. Sağolsun çok yardımcı oldu.
Yer olayları, gidip gitmemler için şu an hiç bir şey demiyorum. Bu hafta aranızda olmayacağım.
Saygılar
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.