PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Baslayacagim

aykii
11-09-2004, 11:18
Herkese selamlar...

kendimi kisaca tanitayim.. Ankara'da ozel bir firmada calisiyorum.. Bilgisayar programcisiyim.. 76 dogumluyum. Bir Fenerbahce birde Volkswagen hastaligim var..

rc olayina yeni girmeye karar verdim.. daha onceleri nikko nun oyuncaklariyla oynamisligim var..

bu ise cok yabanciyim ama sizlerin yardimi ile off road tarzi bir arac almak istiyorum..
Forum dan Sukru BALCI isimli arkadasimiz ile maillestim.. Benim istedigim aracin adi Traxxas T-Maxx oldugunu soyledi bana (kendisine tesekkur ederim)

Bana gostereceginiz yardim icin hepinize tesekkur ederim..

100kmh2sn
11-09-2004, 11:27
Selam,ben Şükrü
HobbyRC'nin sıcak aile ortamına hoşgeldin,elimizden geldiği kadar sana yardımcı olmaya çalışıcaz,bana resmini gönderdiğin araba T-maxx 'di,istersen Off Road forumu altındaki konulara bir göz at faydası olacağına eminim,takıldığın konuları ilgili konu başlıkları altında sorabilirsin,iyi seyirler

Outlander
11-09-2004, 15:53
aramıza hoşgeldiniz,ii seyirler

mrserhan
11-09-2004, 16:14
hoşgeldin sana soyliyim bunu bana da solemişlerdsi zamanında bende ilk olarak nikko almıştım ve bana dedilerki nikko alanlar muhakkak bu işe daha ayrıntılı giriyorlar şimdi ise bu hobby hastalıgım oldu:) inanıyorumki senide ilerde ii bi model araban olur ve sen de hastası olabilirsin.
fenerli olduuna da sevindim

uçarlar
11-09-2004, 21:39
ben fenerli değilim ama bende de nikko var:yuppiyuv: bende hastasıyım bu işin ama harbi hastasıyım saatlerce günlerce temizliyorum uğraşıyorum arabayı dağıtıyorum topluyorum çok zevkli yaw bende seneye alcam anlarsın para biriktiriyorum:yuppiyuv: bi alayım şu tc4 ü uçacağım coşacağım

M_tech
20-09-2004, 23:22
ben fenerliyim ve hem tekne hem uçak var,t-maxx alırsan herhangi bir sorunda danışacak çok insan var sitede.

YoL_GezeR
21-09-2004, 14:07
Hoşgeldin iyi seyirler....

denizfeneri
22-09-2004, 01:19
Aramıza hoş geldin. Bende Nikko ile başlayanlardanım. Umarım en kısa zamanda istediğin araca kavuşursun...

DeeJay
23-09-2004, 14:25
Hoşgeldin NIKKO oyuncaktan modelciliğe geçişin ilk basamağıdır... yanlız bu iş uyuşturucu gibidir bir bulaşırsan bir daha kurtulamazsın demedi de me... :D

uçarlar
23-09-2004, 21:26
bencede bi hastalık gibi ama paran varsa zevkli bir hastalık...