snadboy
24-12-2006, 18:23
deprondan q-tee yaptım fakat kanatta takıldım. sinirlikleri falan herşeyi hazırladım kanadın iskeleti bitti balsadan yaptığımızda yaptığım gibi oldu sadece kaplamak kaldı fakat 3mm depron ile kanadı kaplayamıyorum kırılıyor. fön makinası ilede denedim fakat gene kırıldı. balsa kanatlar gibi kaplama malzemesi ile kaplamayı düşündüm fakat acaba depron dayanırmı? iskeleti 6mm deprondan yaptım ve ortadan bisiklet teli geçirdim esnemesin diye ama emin değilim dayanacağına.
bu şekilde olmazsa başka nasıl yapabilirm?rezistans ile köpükten kesmek son çarem çünkü kesici yapmam gerekecek onları almak istemiyorum uraşmakta. deprondan kanat yapmak kaldı bir tek diyer herşeyim tamam gövde elektronik vs. bu arada ağırlık sorunum yok diye dusunuyorum.
başka bir forumda daha ilginç bir kanat şekli gördüm onu yapabilirm fakat acaba uçarmı?
tavsiyeleriniz acilen bekliyorum...saygılar
bu şekilde olmazsa başka nasıl yapabilirm?rezistans ile köpükten kesmek son çarem çünkü kesici yapmam gerekecek onları almak istemiyorum uraşmakta. deprondan kanat yapmak kaldı bir tek diyer herşeyim tamam gövde elektronik vs. bu arada ağırlık sorunum yok diye dusunuyorum.
başka bir forumda daha ilginç bir kanat şekli gördüm onu yapabilirm fakat acaba uçarmı?
tavsiyeleriniz acilen bekliyorum...saygılar