PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi Sureligine Yokum

engine02
12-09-2004, 22:33
arkadaslar yaklasık 7 ay kadar aranızda olamayacagım uni sınavı nedeni ile sadece en fazla cmrts gunleri bilgisayar basına gecebilecegim we gene o samanlar birlikte olabilecegiz sizleri ozleyecegim :D

Saalıcakla Kalın :)
Saygılarımla . . .
Emre Özsöz

Olynth
13-09-2004, 00:03
hadı kolay gelsın :)

[C]ane[X]
13-09-2004, 01:59
ALlah yardımcın olsun kardeş, işin zor...

100kmh2sn
13-09-2004, 10:07
emre sana kolay gelsin,fırsat bulduğun heran seni aramızda görmek istiyoruz

!Amorfy.BaRoS+
13-09-2004, 12:22
Aynı durumda benim başımda ben sanırım cumarteside giremeyeceğim neyse 7 ay kısıp bütün ömrü hayatımızın kararını vericez üniye girdikmi rahatız zaten bütün buluşmalarda yanınızda oluruz...

YoL_GezeR
13-09-2004, 14:06
Amorfy,engine02 ikinize başarılar şimdiden. Üniv. sınavını kazanmak ve kazanıpta yerleştirilmek dünyanın en zor şeylerinden biri. Çünkü yerleştirmede birnevi kumar oynuyorsunuz. Kimin nereyi tercih edeceğinizi bilmediğiniz gibi sizden yüksek puanlılarında sizin seçtiğiniz bölümleri seçmeleri var. Benden yaşça fazla küçük değilsiniz ama sizden üniv. konusunda tercübeliyim bu yüzden bir kaç tavsiyem olacak kesinlikle ilk konuları tekrar edin ve ve aklınıza girene kadar çalışın. Çünkü sonraki konular hep birbirleri ile bağlantılıdır. İlk başını kaçırdınız sonrası çok zor olur. Devamlı deneme çözün. günlük haftalık aylık tekrarlar yapın. (diyeceksiniz sen yaptın mı ben yapmadım :D) Ama siz yapın. Unutmayın bu öğrenim hayatınız için büyük bir sınav.
Sözü fazla uzatmayayım... Hobbyrc sizden başarı bekliyor hadi kolay gelsin...

Outlander
13-09-2004, 19:34
LGS yüzünden bende bundan sonra fazla giremeyeceğim.Sınava gireceklere başarılar dilerim.Kalbim hep HOBBYRC ile......

platy
13-09-2004, 19:50
Bende bu sene bi daha giricem. Okul olmadığından daha kolay olucak diye ümit ediyorum. Allah kolaylık versin bize :)

uçarlar
13-09-2004, 20:17
arkadaşlar malesef bende bi süreliğine yokum ama hafta sonları arasıra forma girerim hepinize iyi rclerdilerim zuhahah

YoL_GezeR
13-09-2004, 21:13
Herkes nereye gidiyor o zaman bende gidiyorum :) ama benim şansım var üniv. içinde internet var :D neyse platy sanada kolay gelsin lgs de öss de herkese başarılar. Hadiyin bakalım gaza basın artık

engine02
14-09-2004, 19:12
ustalar teskkurler saten actıgım saman bilgisayarı sadece forum olcak bnm icin acaip baglandım cunku hade saalıcakla kalın cmrts leri gorusmek dilegi ile :)