PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007 Ocak Dergileri ve HobbyRC..

100kmh2sn
29-12-2006, 18:50
Arkadaşlar yeni yıla HobbyRC olarak birkaç gün önceden bomba gibi girdik :)

Öncelikle TR Tuning Dergisinde İstanbul,Antalya ve Adana 'da 3 Aralık'ta yapılan buluşmalarımızın herbirine ayrı ayrı karelerle yer verilmiş.Ayrıca yine TR Tuning'de Hakan Dinçer kardeşimize ait Subaru tam sayfa yayınlandı

Tuning Türkiye Dergisinde yaklaşık tam sayfa İstanbul,Antalya ve Adana buluşmalarımızın ayrı ayrı görselleri ve bültenleri çıktı

Tuning World Dergisinde, İstanbul, Antalya ve Adana buluşmalarımızın görselleri ve bülteni, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen ferahevler buluşmalarından birinin görselleri ve RC Araçlarla ilgili 3.yazı dizim çıktı.Yaklaşık 2,5 sayfa ayırmışlar

Her 3 dergininde Ocak sayıları dolu dolu ve birbirinden güzel modifiyeli araçlar tanıtılmış, en kısa sürede temin etmenizi tavsiye ederim

Ayrıca; 1 dergide daha buluşmaların bülteni çıkacaktı, henüz elime geçmedi geçince onunda duyurusunu yapıcam

TR Tuning, Tuning Türkiye ve Tuning World Dergilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve yeni yılın kendilerine hayırlı olmasını diliyorum

Saygılarımla

SUBARU_WRC_07
29-12-2006, 21:15
Evet Şükrü abicim ben çıkacağımızı bildiğim için haftalar öncesinden dergimi ayırttım iki gün önce elime geçti. Mükemmel organizasyonlar başarmışız abi bizim rc lerimizin oyuncak olmadığını ve bunun bir hobi olduğunu bize sayfalarında yer ayıran dergilerimizi okuyan tüm abi ve kardeşlerimizin anlayacağından eminim. Ve bizim çalışmalarımızı dergilerinde yer almasını sağlayan ve emeği geçen tüm abi ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Saygılarımla ANTALYA RC TEAM...:hannhan:
NOT: Artiz gibi çıkmışız geleceğimiz parlak dizi tekliflerine açığım.:eyweyw:

rapor
29-12-2006, 23:23
Bende Trtuning Özcan abiden duydum ama alamadım...

HobbyRC'nin AdanaRC'ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz...inşallah sizin sayenizde dahada güzel yerlere çıkacağız...

saygılarımızla...

Adana RC Te@M

landjump
30-12-2006, 00:25
Selimpasa bulusması neden yok Sukru

muratiqua
30-12-2006, 02:34
Kızdırmayın Dinçer'i!.. :D
Evet Selimpaşa'yı da görmek isteriz..

100kmh2sn
30-12-2006, 11:25
Dinçer;

Çıkan organizasyonlar 3 Aralık'da yapılan aktivitelere ait, sizin buluşmanız 17 Aralık'ta yapıldı..Dergiler 10-12 sinden sonra dökümanı genelde almıyorlar, alsalar bile ayrılan yer ufacık birşey oluyor.Zaten Ocak sayısı için kotamızı fazlasıyla doldurduk.

Ayrıca; bana bu konuda görsel ulaştırdınız mı ? veya Selimpaşa ile ilgili güzel bir yazı hazırlayalım dergiye sunalım dediniz mi ?

Kızdırmayın beni :D

landjump
30-12-2006, 13:19
Tamam birdahaki aya artık

100kmh2sn
31-12-2006, 11:55
Henüz yeni elime geçen Tuning Torch Dergisi'nin 2007 Ocak sayısında sayfa 64'ün tamamı HobbyRC'ye ayrılmış..HobbyRC İstanbul, Antalya ve Adana buluşmalarına kapsamlı olarak yer ayıran derginin içeriğinde de birçok modifiyeli aracın tanıtımı var..Meraklıları kaçırmasın derim.

Tuning Torch Dergisine teşekkür ediyor, yeni yılın hayırlı olmasını temenni ediyorum

Saygılar

rapor
03-01-2007, 21:25
Buda örnek sayfa...

http://img357.imageshack.us/img357/4067/p1030015ug1.jpg

freesky
03-01-2007, 22:27
Ehueh dergi resmen bana torpil yapmış:Büyük resimdeki Wrangler ve rampa resimlerinin tamamı bana ait :)

stranger
04-01-2007, 23:10
:D banada rx-8 ntc3 de benim

orhantekkan
04-01-2007, 23:36
Ehueh dergi resmen bana torpil yapmış:Büyük resimdeki Wrangler ve rampa resimlerinin tamamı bana ait :)

evet ya olmuyorki böyle bizde meşhur olmak istiyoruzz

tyido
08-01-2007, 23:16
Hehe Benimde nitro Blizaardım çamur içinde kıvranırken çıkmış:). Valla emeği geçen herkeze teşekurler.