Orijinalini görmek için tıklayınız : paintball ve mükemmel off road yeri
serkanyildiz
05-01-2007, 11:02
merhaba arkadaşlar bayramda çocukluk arkadaşlarımla paintball oynamaya gittik ve çok güzel geçti.Tabi oynadığımız yer ormanlık yer içerisindeydi ve çok güzel bir yerdi.Paintballı aranızda bilmeyenler varsa linkten baksınlar ve ne kadar zevkli bir oyun olduğunu görsünler www.akaypaintball.com/tr
Tabi gittiğimiz yerde piknik alanı ve tam bir offroad alanı vardı ve aklıma hemen bir buluşma şekli geldi ve süper olur dedim ve forumda konu açıyım dedim.((((şükrü abiden izin aldım))) .Bence en kısa zaman içerisinde buraya gidip hem paintball oynayalım hem piknik mangal yapalım hemde arabalarımızla tam bir offroad yapalım.Zaten paintball oynamak ayrı bir zevk veriyo biz sadece bunun için oraya gidiyoruz offroad yapmak ve mangal yapmakta cabası olur diye düşünüyorum.Eğer gelmek isteyenler varsa burda bir liste oluşturalım ve kişi sayısına göre ben oranın sahibiyle görüşiyim sonuçta tanıyolar bizi azda olsa bi indirim yaptırırım.Daha sonrada gün belirleriz ve hepberaber gider güzel bir gün geçiririz.
Eminim oraya gittikten sonra herkes bidaha bidaha diye bağırcaktır.
hadi bakalım listeye başlayalım
1-serkanyıldız-SERKAN YILDIZ-OFNA ULTRA LX COMP BUGGY
serkanyildiz
05-01-2007, 16:17
yokmu talep hadisenize yahu
serkanyildiz
06-01-2007, 17:51
arkadaşlar burayı okuyan yokmu hiç
SwTaArRs
06-01-2007, 17:58
aslında güzel fikir ama ne zaman, nerede olur, ya da yaklaşık ne kadara mal olur belli olmadan listenin oluşması zor.
serkanyildiz
06-01-2007, 18:05
valla yer olarak kilyos veya rumelifeneri tarafı olur.Fiyatı ise 2 saat 25 ytl 50 adette mermi veriyolar ama bu 2 saat içinde sadece 45 dakika oyun oynama süren var diğer sürede giyinme mola ve taktikler felan derken 2 saati dolduruyosun.Eğer 50 mermiyi bitirip yeniden mermi almak istersen ayrıyetten 7.5 ytl ödüyosun ve bidaha 50 mermi alıyosun.Tabi biz topluca gidersek ben orayla görüşüp fiyatı düşürtmeye çalışcam.Ve ayrıca adam bize kendiside şöle bi teklifte bulunmuştu,ben size mermileri 50 şer olarak değil torba olarak veriyim dedi hem daha ucucza gelir hemde daha çok mermi atıp daha çok zevk alırsınız dedi ve mantıklı geldi.Yani fiyatı kişi sayısına göre halledicez.liste oluşturalım ve gelecek kişi sayısına göre ben bi görişiyim.
Abi valla bence cok iyi bi organizasyon olur. Ben varım.
serkanyildiz
06-01-2007, 19:36
hadi beyler yokmu daha aramıza katılan
Bulusmaya t maxx i yetistirirsem bende varım...
benim off roadm yok ama arkadaşlarla paintball a gitmek istiyoruz tam adresi var mı buranın ?
erhanzeynel
06-01-2007, 23:29
bende varım. Biri sevabına listeyi düzenlesin.
Paintball da karşı takım korksun benden. ;)
Ama Cem abi (Dellycem) gelirse herkes ondan korksun (lisanslı atıcıydı yanılmıyorsam.)
kilyos'taki o yeri biliyorum. paintball oynamak için birkaç kere gitmiştim. ortam offorad için mükemmel, fakat paintball pahalı bir spor ve indirim yapmıyorlar
erhanzeynel
07-01-2007, 06:55
eğer forum halinde kalabalık bir organizasyon düzenlersek ve pazarlığı da iletişimi kuvvetli biri yaparsa illaki indirim yaparlar yeterki kalabalık olalım. (ondan sonra da kimvurduya gideriz ;)
serkanyildiz
07-01-2007, 07:23
arkadaşlar ücret olayını ben görüşcem diye yazdım zaten o yüzden o tarafını siz düşünmeyin evet biraz pahalı bi oyun fakat böyle bir organizasyon içinde değer yani vede kesinlikle bi indirim yaparlar .....değillerdir heralde:):)
Tarihi kişi sayısına göre ve isteğe göre belirliycez ben listeye başlıyorum.
1-serkanyildiz-SERKAN YILDIZ-OFNA ULTRA LX COMP BUGGY
serkanyildiz
07-01-2007, 07:24
www.akaypaintball.com dan adrese ve yerin resimlerine oyunun nasıl olduğuna malzemelere burdan bakabilirsiniz.
orhantekkan
07-01-2007, 08:44
2-orhantekkan- Orhan TEKKAN Traxxas revo 3.3
serkanyildiz
07-01-2007, 19:58
3-tyido - YİĞİT BEKİROVİÇ -1/5 carson
serkanyildiz
07-01-2007, 19:59
hadi yokmu daha başka en kısa zamanda buluşmayı yapalım beyler.Çok zevkli olacağını orda göreceksiniz.Ve bidaha gelelim diye konuşcaksınız.
4-traxxas(murat) savage x 4.6 -kyosho ınferno (tabıkı ozamana kadar toplarsak ) am27.255-fm 40.815
4-traxxas(murat) savage x 4.6 -kyosho ınferno (tabıkı ozamana kadar toplarsak ) am27.255-fm 40.815
5-un@l-UNAL KONURALP-savage 4.6 ss-26.995 am
banarama
07-01-2007, 20:54
serkancım bu oyun için ne kadar ücret veriliyo ve ne kadar suruyo ?
valla yer olarak kilyos veya rumelifeneri tarafı olur.Fiyatı ise 2 saat 25 ytl 50 adette mermi veriyolar ama bu 2 saat içinde sadece 45 dakika oyun oynama süren var diğer sürede giyinme mola ve taktikler felan derken 2 saati dolduruyosun.Eğer 50 mermiyi bitirip yeniden mermi almak istersen ayrıyetten 7.5 ytl ödüyosun ve bidaha 50 mermi alıyosun.Tabi biz topluca gidersek ben orayla görüşüp fiyatı düşürtmeye çalışcam.Ve ayrıca adam bize kendiside şöle bi teklifte bulunmuştu,ben size mermileri 50 şer olarak değil torba olarak veriyim dedi hem daha ucucza gelir hemde daha çok mermi atıp daha çok zevk alırsınız dedi ve mantıklı geldi.Yani fiyatı kişi sayısına göre halledicez.liste oluşturalım ve gelecek kişi sayısına göre ben bi görişiyim.
burda yazıyor ??:D
serkanyildiz
07-01-2007, 21:24
arkadaşlar bu oyun için önceden randevu alınıyo ve gün belirliyosun gün içinde hangi saatler boşsa o saatleri seçiyosunuz adamlar 2 saat veriyolar fakat bu 2 saat içinde 45 dakka oyun hakkımız var.diğer geriye kalan zaman ise giyinmeye oyunu anlatmaya taktikler kurmaya ve dinlenmeye gidiyor ve oyun cidden çok yorucu.45 dakikalık oyun zamanını istediğimiz gibi bölme şansımız var ister 15 şer dakikadan 3 er set yaparız ister daha farklı dakika bölümü yaparız bu aralardada dinlenmeleri yaparız taktikleri yaparız ve saatimizi doldururuz.bu 2 saatlik süre için 25 ytl kişi başı fakat bunun içinde kıyafetler ve 50 adet mermi veriliyor.Biz bu oyunu bayramın 3. günü akay paintballda oynadık ve adamın bize teklifleri oldu.mesela mermin bitti ve mermi almak istiyosun bu 50 adet yeni mermi 7.5 ytl,ama biz öyle yapmıycaz torba torba mermi alıcaz ve daha çok mermi atıp daha çok zevk alıcaz ve daha ucuza getirmiş olucaz..ve oraya ne kadar çok kişi gidersek fiyatındada oynatma yapmaya çalışcam.
banarama
07-01-2007, 21:25
burda yazıyor ??:D
bakmayınca gorunmuyo :D eyvallah saol kardeşim
serkanyildiz
07-01-2007, 21:32
ahmet ben yeniden anlattım kardeşim senin için :):):)
sende ekle kendini listeye herkes eklesin hadi savaşmaya gidiyoruz.
banarama
07-01-2007, 21:45
ahmet ben yeniden anlattım kardeşim senin için :):):)
sende ekle kendini listeye herkes eklesin hadi savaşmaya gidiyoruz.
saol canım kardeşim ben yazmayım ne olur ne olmaz ama yuksek ihtimallle gelirim
birsey degıl abi bizim görevimiz bu :D
serkanyildiz
07-01-2007, 22:39
ulen bana teşekkür etti sende nasipleniyosun ordan:):):):)):)
banarama
07-01-2007, 22:47
ikinizede ettim :D
hafta sonu olursa belki arkadaşımla gelirim ...?
6-freesky-Özgür Evren Ersoy-Savage X-AM 75.450 (Ben komutan olcam yoksa gelmem,zaten yasım da tutuyo dimi hehehe) ve eşi ( arabası yok :) ama attığını vurur,demedi demeyin :) .)
serkanyildiz
07-01-2007, 23:15
hadi arkadaşlar çoğalıyoruz.özgür abim eşinide getircekmiş bakın bende sözlümle gelicem o zaman.eşler eşlerle olurlar bide öle bi savaş yaparız.yada bayanlara karşı erkekler:):):):) bide bizi yenerlermiş rezilliğe bak o zaman
serkanyildiz
07-01-2007, 23:17
--------------------------------------------------------------------------------
1-serkanyildiz-SERKAN YILDIZ-OFNA ULTRA LX COMP BUGGY((sözlüsüyle))
6-freesky-Özgür Evren Ersoy-Savage X-AM 75.450 (Ben komutan olcam yoksa gelmem,zaten yasım da tutuyo dimi hehehe) ve eşi ( arabası yok ama attığını vurur,demedi demeyin .)
herhalde haftaya ..serkan abı banada dedı :D dedi işte :D..
orhantekkan
08-01-2007, 00:04
2-orhantekkan- Orhan TEKKAN Traxxas revo 3.3 eşine ikna turlarında
6-freesky-Özgür Evren Ersoy-Savage X-AM 75.450 (Ben komutan olcam yoksa gelmem,zaten yasım da tutuyo dimi hehehe) ve eşi ( arabası yok ama attığını vurur,demedi demeyin .)
Zulkarneyn
08-01-2007, 13:28
7-Zulkarneyn A. Fuat Karakaya LST2, Tmaxx 3.3 am27.045 am27.145
serkanyildiz
08-01-2007, 17:10
arkadaşlar bu hatfa olmasını istiyosak biraz acele etmemiz lazım.kişi sayısı artınca hemen konuşmaya gidicem ben.Ayrıca bu seferki buluşmaya MANGAL getircem herkesin haberi olsun.isteyen istediği eti getirsin ama bence en güzeli sucuk olur.Pazar günü iyi olur bence o gün için ben yine şimdiden bi konuşıyım yer varmı diye daha sonrada saatleri ayarlarım.sonrada forumda hepinize haber veririm.
arkadaslar bıraz artalım bence cunku bu ısler oyle az kısıyle cok ıyı olmaz
bu arada yerde neredeyse cogu arkadasımıza yakın sayılır
bu arada havalar ıyı gıderken bence bıran once yapalım pazar gunu bencede ıdeal ama baska bır gunde olur cumartesı fılan gıbı ama calısan arkadaslarımız bıraz problem yasıyabılır ama neyse bıraz cabuk olmakta fayda var gıbı gelıyor
serkanyildiz
08-01-2007, 18:05
evet arkadaşlar gideceğimiz yer herkese yakın kilyos tarafında biryer veridiğim linktenden gidilecek yeri görebilirsiniz.
serkanyildiz
08-01-2007, 18:06
özgür abi sen komutan ol bizde senin bitli piyaden olalım:):):):):)
8-???
9-???
abi bu paintball nasıl oynadınız siperler arkasındamı yoksa ormanda düşman avı şeklindemi.gerçi büyük bi aksilik olmazsa gelebilirim.
serkanyildiz
08-01-2007, 22:44
bizim gideceğimizde yerde siperler var onların arkasında duruyosun bitane kule var lastikten yapılmış siperler var bence güzel biyer yani.Zaten bi oynamaya gidelim herkes beğencek eminim bundan.
serkanyildiz
08-01-2007, 22:45
arkadaşlar listeyi kabartalımda fiyatıda ucuzlatalım :):):)
yanlız acele edin bu haftasonu gidelim yaw
evet arkadaslar abiler liste dolsun cok zevklı gececek :)
hadi yaa kimse gelmıyecekmı :(
serkanyildiz
09-01-2007, 16:42
beyler böyle giderse zor gibi görünüyor gelecekler varsa isimlerini biran önce yazsınlar eşleride unutmayın
somerstrda olsa kesin gelcem sınawlar çok yoğun :(
evet yaa nollcakki durum şimdi gidliyomu mınımum kaç kişi serkan abi ::???
serkanyildiz
09-01-2007, 23:32
valla kardeş gitmek istiyosanız hertürlü gideriz minumum olayını aşarız 10 kişi olsak yeter.
serkanyildiz
09-01-2007, 23:32
burdan birsürü arkadaş var onlarda eklense baya bi kişi oluruz fakat hala bir hareket görmüyorum.
sinandear
09-01-2007, 23:37
pazar günü misafirlerim olucak büyük ihtimalle yoksa gelmek isterdim... bu arada sizler hiç paintballda mermi yemediniz galibaa çok iştahlısınız eğer boynunuzdan boğazınızdan mermi yerseniz evliler hanımlarına gözükmesin benceee....
arkadsalar madem 6-7 kısıyız alalım arablarımızı gıdelım kılyos tarafına
mangalımızıda alalım orada pısırelım yıyelım oradan sonrada bıraz oynarız olur bıter yanı olmazmı arkaaslar 6-7 lıstede olnlarda bu ıse sıcak bakarlarmı acaba
serkanyildiz
10-01-2007, 10:54
murat kardeşim bende aynen öyle söyledim sana katılıyorum yani işin açıkçası gelmek isteyen gelir ve 5 10 ytl nin lafınıda yapmaz sanırım.o zaman haftasonu gidiyoruz ben randevu olayını çözeyim bari hadi diğer arkadaşlar sizde gelin kalabalık olalım
serkanyildiz
10-01-2007, 20:39
arkadaşlar bu iş daha sonraya kaldı gibi gözüküyor.önümüzdeki haftalara sarkıtalım.
yaa bu hafta gıdelm yaa paıntball sart dıgıl bı buluşma yapalım ıste selımpasa falan da oolurr yada kılyos fark etmez !!
mehmet kul
10-01-2007, 22:49
Serkan kardeşim kimse 5 10 ytl nin lafını falan yapmıyor.Şahsen bende gelemediğim için bu lafını üzerime alıyorum.Biliyosun arkadaşların çoğu ben dahil evli ve çoluk çocuk sahibi insanlar.Şu bir gerçekki son 2 3 haftadır pazarları buluşuyoruz.İzin verde evimizede zaman ayıralım.Misafirimiz gelebilir,işimiz çıkabilir yada başkabirşey.Hem arkadaşlardan 5 10 ytl lafını yapacak kimseyi ben tenımıyorum.Zaten geçen buluşmalara inanıyorumki herkez mu miktarın 4 5 katı para harcamışdır.
O yüzden kelimelerinin nerelere gideceğinin hesabını yaparak kur.
serkanyildiz
11-01-2007, 00:01
mehmet abi bikere lafımı yanlış anlamışsın açıkçası üzüldüm.Ben gelmek isteyen geldiği taktirde 5 10 ytl nin lafını yapmaz demek istemiştim,çünki çok kişi gelince indirim yaptıracaktık çok kişi olmayıncada indirim olmıycak ve gelen arkadaşlarda artık 5 10 ytl nin lafını yapmazlar diye söledim.Ve 5 10 ytl nin lafını yapacak kişi olmadığındanda eminim.Evet son haftalarda pazar günleri hep buluşuyoruz ve evdekilere zaman ayıramıyoruz.Ama kimseyide zorla gelin diye çağırmıyoruz ama gönül isterki hepberaber olalım eminim sizde istiyosunuzdur ama hayat şartları herzaman her istediğimizi yapmamıza tabiki izin vermiyor.Bu arada ben 26 yaşındayım ve bugüne kadar hiçbir ortamda yanlış cümleler konuşmamaya dikkat etmişimdir ve burdada yanlış bi cümle kurmadığımdan eminim ama yanlış anlaşılmışım yada konuyu tam okumamışsın abi.Yani direk kzımışsın bize ona görede yazmışsın dikkat etmemişsin yani.Ama ben yinede kendi adıma özür dilerim.
mehmet kul
11-01-2007, 00:14
Anlaşıldı kardeşim (yanlışanlaşılma olduğu kesin) :rolleyes:
Estafurullah özür dilemene gerek yok çünkü özür dilemeni gerektiricek bişeyde yok.Seni gayet iyi anladım.Biraz hızlı çıkdım kusura bakma .:yazik:
İnşallah çoğunluğu bulur kalabalık gidersiniz.Size iyi eğlenceler.:) :) :) :)
serkanyildiz
11-01-2007, 09:12
abi zaten bu hafta gitmiycez gibi artık herkes müsait olunca hepberaber gideriz.
serkanyildiz
12-01-2007, 17:28
beyler haftasonu için bişey diyen varsa şimdiden sölesin ona göre hareket ederiz 10 olsak bize yeter kesin gelirim diyeler parmak kaldırsın:):):)
8-Arkın Oflaz-Associated RC18MT am27.255(araba kucuk ama olsun)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.