Orijinalini görmek için tıklayınız : Telekİnesİs Mucİzesİ
timur_polat
06-05-2004, 21:23
Telekİnesİs ,belkİ Bu Kelİmeyİ Bİr KaÇ Kere DuymuŞunuzdur.ama Bu Aralar Benİm Üzerİnde BayaĞi Bİr YoĞunlaŞtiĞim Bİr Konu Bu.
Telekİnesİs:maddeye YoĞunlaŞarak Onu DÜŞÜnce Yolu İle Harekket Ettİrebİlme YeteneĞİdİr.
Bununla İlgİlİ Bİr KaÇ Örnek Vermek İstİyorum.japonyada İkİ Bardak Su Üzerİne Yapilan Bİr Deneyden BahsedeceĞİm.
1. BardaĞa AĞzina Kadar Su Doldurulup Bİr Masanin Üzerİne KonulmuŞ Ve Masanin Etrafinda Oturan Bİlİm Adamlarina Suya YoĞunlaŞarak Onun Hakkinda KÖtÜ DÜŞÜnmelerİnİ Ve Suya Hakaret Etmelrİ İstenmİŞ.
2. BardaĞa İse TÜm Bİlİm Adamlarinin YoĞunlaŞarak İltİfat Etmelerİ Ve Onun Hakkinda İyİ Şeyler DÜŞÜnmelerİ GerektİĞİ SÖylenmİŞ.
1. Ve 2. Bardaklardakİ Su Üzerİnde Yapilan Kİmyasal AraŞtirmalarda...
Hakarete UĞrayan Suyun MolekÜllerİnde Krİstallenme BaŞladiĞi GÖzlenmİŞ Ve Suyun Tadini BozulduĞu SaptanmiŞ
İltİfat Alan Suyun İse DoĞal Tabİ Kaynak Suyu OlduĞu GÖrÜlmÜŞ.
Buradanda İnsanoĞlunun Maddeye HÜkÜm EdebİldİĞİ AnlaŞilmiŞ.zaten Beynİmİzİn Çok KÜÇÜk Bİr Kismini Kullanabİlİyoruz.
Bunu Daha Bİr Somut Örnekle AÇiklamak Gerekİrsek Bİz Bİr Kİtabi Masadan Almak Ve BaŞka Bİr Masaya GÖtÜrmek İstersek.kİtaba DoĞru YÖnelİr Ona Elİmİzİ Uzatir Onu Kavrar Ve Onu GÖtÜrmek İstedİĞİmİz Noktaya GÖtÜrÜrÜz.yanİ Beyİn Ele Emİr Verİr.
Burada Merkezİ İŞlem Bİrİmİ Beyİn El İse Aracidir.telekİnesİste Araci Olmadan Dİrek Beyİnle Cİsİmlerİ Oynatmaktir.ben Bunu Çay KaŞiĞi Üzerİnde Denedİm Yamultmaya ÇaliŞtim.ama Yapamayinca Sİnİrden KaŞik Yamuldu Zaten :d
forumda bunu yapabilen arkadaşlar varmı acaba?
!Amorfy.BaRoS+
06-05-2004, 21:39
haha Ben boyle seylere cok meraklıyım okurken boyle seylerı gozlerım doluyor yas degıl ama garıp bır sey boyle matrıx e ozenme kasık fılan on oyle ya Japonyada duymustum ben Beyın gucuyle Havalanabılıyorlşarmıs ne kadar ılgınc bence bu yetenege herkez sahıp olamaz ben sahıp olsam neler yapmam kı pıstte yarıstıgım arabaların ters frekans vermelerını saglarım ılk basta :) kıkı kI
Ben yapıyorum mesala 10 metre ilerden kulağına vura bilirim noolduğunu annamazsın öğretebilirim..
forum ortamında öğretebiliyorsan tabiki öğrenmek isteriz. Dimi yaww:)
!Amorfy.BaRoS+
06-05-2004, 22:04
Bende Burdan sana aparkat atrım sen ın gozun sıser Haha Beklıyoruz baba Hadı :)
Car_Maniak
06-05-2004, 22:05
ya ben yaptim sanirim :) eski bilgisayar beni deli ediodu bayaa yavas fln di icimden karsisina gecince devamli kotu kotu dusunuodum modemi bozuldu puahaua :P ya deisik bi olay bu keske biz de yapabilsek :)
!Amorfy.BaRoS+
06-05-2004, 22:12
Ahah Turklerde vardır Ya Şom agızlı dıye bırseyder hemen cıkar sonrada dayak yer :) Buda galıba benzer TelekInesıse :_)
japonlar demektense yogacilar yapiyor demek daha iyi olur.turkiyedede boyle biri vardi yogi kazim die.beyin gucuyle yerden 10-15 cm yukselebiliyordu.ayrica 30 dakika su altinda durup,kalp atisini durdurabiliyordu.bu adam hatirladigim kadariyla 35 seneden fazla bu ise adamis kendini.
!Amorfy.BaRoS+
06-05-2004, 22:16
Yuh bu adam Kalbını durduruyorsa Hıc bır yasam afaalıyetı olmaz o zaman Olur Bu adam olen bır adm nasıl ayılıyor bı de (GAVUR yapıyo ) atasozune dondu zor olaylar bunlar ya :)
zor degil aslinda o beynin calistirilmayan kismi ile ilgili 3000-4000 sene sonra ki nesiller beyinlerini dahada calistircaklar ve imkansiz gibi gorunun herseyi yapacaklar.bu yogi kazim lenf kanseri olmus raporu falanda vardi.hicbir ilac vs doktor yardimi almadan 3.5 senede kendi kendine iyilestirmis mesela.yada sezen aksunun pozitif dusunce ile sikintilarindan kurtulmak icin azerbaycanli bir beyin egitmeninden ders aldigi gibi.isin bazi puf noktalari var ama ok kafa yormak lazim.bu arada ygi kazim 78 yasindaydi 2-3 sene once.
yoga kazımı bende bılıyorum.
bır tanıdıktan duydum 5 10 yıl oncemı almanyada tanıtım amaclı bır gosterı yapmıs.
ıstedıgı zaman mesela sag tarafını omuzdan parmaklara kadar dondurabılıyor yanı kan gıtmıyor.
ve herhangı bırsey hıssetmıyor o bolgede flan.
degısık seyler arastırmak lazım cok
hadi 30 dakika suyun altında durmayı anladım da yerden nasıl yükseliyor yaa yoksa yerçekimi bitti de biz mi bilmiyoruz?:):D
kuslar havada kalınca yer cekimi bitmis mi oluyor yada zeplin vs gibi seyler.manyetik alanlarlada yer cekimini yenersin mesela.
timur_polat
07-05-2004, 13:59
Telekİnesİs Olayini Bİr Çok Kaynakta Desteklemektedİr.gerÇİ Telekİnesİs Hobbyrcİlere Pek Uzak Bİr Kavramda Sayilmaz Hanİ.elİmİzde Bİr Kumanda Ve Kumandayla Somut HİÇbİr BaĞlantisi Olmayan Bİr Araba.onu Uzaktan Hareket Ettİrebİlİyoruz.ama Telekİnesİs İŞİnİ BaŞarsaydik Ne Kadar GÜzel Olurdu.ne Şarz Derdİ Nede Yakit DÜŞÜn Araba Gİtsİn.
Şaka Bİr Yana İnsan Beynİnİn Sinirlari Daha KeŞfedİlmemİŞ ArkadaŞalar.daha Öncedende BelİrttİĞİm Gİbİ Beynİmİzİn Çok KÜÇÜk Bİr BÖlÜmÜnÜ Kullanbİlİyoruz. Beynİnİn %25'nİ Kullanan Bİr İnsanin Bİr Şehrİn TÜm Telefon Rehberİnİ Aklinda TutabİleceĞİnİ,5 Ve 6 Hanelİ Sayilari Çarpip BÖlebİleceĞİnİ 1 Sene Gİbİ Kisa Bİr SÜrede 5'İ AŞkin Dİl ÖĞrenebİleceĞİnİ Bİlİyormusunuz.dÜŞÜnÜn Bİrde Bu Oran %50 Veya %75 Olsa.hele Bİrde %100 OlduĞunu DÜŞÜnÜn.dÜŞÜnmek Bİle ÜrkÜtÜcÜ.bİr BakiŞta Sİnİr OlduĞumuz Bİr İnsanin Kalp Krİzİ GeÇİrmesİnden Tutun 9 10 Basamakli Bİr Sayinin FaktÖrİyelİnİ Almasindan TÜm Fİzİk Kİmya Kanunlarini Ezberlemekten Bİr Çok Bİlgİyİ Aklimizda Tutabİlİrdİk.Öss Sinavini Bİle 1,5 Saatte Yapip Çikardik.(İlk 1,5 Saat Çikmak Yasak Ya O Bakimdan Yoksa Ben Beynİmİn %100 NÜ Kullanicamda O Sinav 30 Dakİkada Bİter. :D )
KUTSAL KİTABIMIZ KURAN-I KERİMDE BİLE İNSANOĞLUNUN NEKADAR MUCİZEVİ VE ZEKİ BİR VARLIK OLARAK YARATILDIĞI BUYRULMUŞTUR.
BEYNİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM VE SINIRLARINI ZORLAYABİLDİĞİMİZ KADAR ZORLAYALIM.
freeman1209
07-05-2004, 14:23
siz ne diyorsunuz benim kumandanın pilleri bittiğinde arabayı beynimle sürüyorum :D :D :D şaka bir yana böyle şeyler olduğunu duydum ama hiç görmedim.
ama düşündüğüm bişey var bazı şeyler nasıl hareket edeceğini biliyor yoksa hayat bu kadar kusursuz devam etmezdi
mesela zigot bölünmeye başlayınca her hücre ne yapacağını biliyor.hepsinin hareketleri kontrol ediliyor.ama ortada bu işi yapan bi mekanizma yok.bu olay müthiş bişey
!Amorfy.BaRoS+
07-05-2004, 14:30
Ya bence dogruya dogru ben beynımın yok yuzde 4 u yok bılmem kacı varda bız mı kullanmıyoruz gıbı aptal hıssedıyorum.Bence Yaratan Butun Yeteneklerımızı KUllanmamızı saglıyor suan ınsan sadece 100 100 kullanıyor ama Gelısen ve degısen dunyaya Kolaylıklar yenı zor seylerı doguruyor.Boyle bır arastımada ben yapmıstım ama Ben bıle ınanmıyorum 100 Kullanan INsan aya yuruyerek cıkar fılan ıMKansız ben ce BOYle seyler :)
freeman1209
07-05-2004, 14:37
onur bi düşün einstein beyninin %20 (normal bi insanın 2 katı) sini mi ne kullanıyordu.
ama uzayda hiç görmediği şeyleri buldu ve kanunlaştırdı.
uzayda bir noktadan bir noktaya olan kısa mesafeleri keşfetti.bunun gibi birçok şey.şimdi anlıyabiliyormusun insanın neler yapabileceğini
YoL_GezeR
07-05-2004, 14:44
telekinesis sadece bir örnektir insan oğlunun yapacağı şeylerin.Akşam bir tv programında izledim adam durup dururken ibranice konuşmaya başlıyor hemde oranın ibranicesiyle.Bunu reelkarnasyon altında incelediler ben reel karnasyona inanmam Allah bu evreni 18000 alem olarak yaratmış bırakında bu kadarda mucize gerçekleşsin
!Amorfy.BaRoS+
07-05-2004, 14:50
Free Bende eınteının %8 ini Kullandıgını okumustum MusTafa:) Uzayda Gormedıgı seyler degıldı .Einstein'ın ününü kurtaran kötü hava koşulunun öyküsü, satır aralarından kalma. Görelilik teorisinin en dramatik öngörülerinden biri de, geniş bir plastik tabakanın gülleyle kıvrılması gibi, uzay-zaman madde adacıklarının bulunduğu çevrede uzayın eğriselleşmesi (veya kıvrılması) ilkesiydi. Einstein 1912'de, bu görüşünü kanıtlamak için bir deney yapmaya karar verdi.
Gökyüzünün aynı bölümündeki yıldızların Güneş gibi, az da olsa yer değiştirdiğini ve yıldızların yaydığı ışıkların, Güneş'in büyük hacmiyle eğriselleşmiş uzay-zamanın dış hattını izlediğini kanıtlamak istiyordu. Bu yer değiştirme, Ay'ın Güneş'i kapattığı Güneş tutulması sırasında ölçülebilirdi. Yer değiştirmenin boyunu ölçtü, çok küçük bir açıyla gerçekleşiyordu. Einstein'ın deneyinin doğru olup olmadığını kontrol etmek isteyen bilim adamları, Güneş tutulması sırasında yıldızları gözlemlemeye koyuldular. Ancak, tüm çabalarına rağmen kötü hava koşulları ve savaş nedeniyle bunu gerçekleştiremediler. Aslında bu durum Einstein için şans sayılabilir. Çünkü, 1915'te ilk hesaplamasının yanlış olduğunu fark etti.
Yani bazı Seylerı gormesıne gerk Yok.Yanı Her hava Kotu olduktan sonra yagmur yagıyorsa Hava kapalı olunca yagmur yagabılır dememız A Olayına baglıdır anladın mı mustafa Yanı uzayı gormeden degil Olayların Sonuclarına baglı kalarak Soyledı bunu kendısıde soylemısır..:)
freeman1209
07-05-2004, 14:51
reankarnasyon aslında herkesin doğduğunda bir cin'i oluyor.ölünce bu bi başkasına geçiyor.böylece ipnotize olunca bununla konuşulabiliyor.diye biliyorum.ama öğrenirim yakında
SpEEd_dRiVeR
07-05-2004, 18:35
ya TEBOL abi 10 metre ilerden nasıl vuruluyor... bi söylermisin merak ettim...
ya telekinesis denince aklıma hep stephen king in kitabından filme uyarlanmış "ROSE RED" adlı film geliyor..seyredenler bilir ordaki küçük otistik kızın neler yapabildiğini.. ama tabi o artık aşmış konuyu :) şaka bi yanada benim istanbuldaki bir arkadaşım odanın ışığını beyin gücü ile açıp kapayabiliyor..biliyorum görmeden inanmak biarz zor ama.. :) ben çok denedim ama olmadı.. birgün denerken elektirkler kesilirse belki olucak :):)
baya bi uçmuşsunuz yaw
kaşığı yamultmalar, 10-15 cm yükselmek filan...
axi_welet
07-05-2004, 19:17
daha çooook uğraşırız.insan beynini tamamiyle kullanabilseydi tahminen m.s. 5.yılda kesin şimdiki hale gelirdik.belki de daha da ileri...arkadaşlar mesela ben sağ tarafımı her bakımdan daha iyi kullanırım.bu yüzden beynimin sol tarafı çalışır.eğer hem sağ hemde sol tarafımı kullanabilseydim beynimin iki tarafını da kullanamazdım.o yüzden asla hem sağ,hem de sol tarafı kullanmaya çalışmayın.allah korusun sonra beynin iki tarafı da gider...
timur_polat
10-05-2004, 19:51
Beynİmİzİn Daha BÜyÜk Bİr Kismini Kullanmak Aslinda Bİze BaĞli;
* SatranÇ Oynamak
* Bİlİm Kurgu Romanlari Okumak
* Bİlİm Teknİk Dergİlerİnİ İncelemek
* Resİm Yapmak
*yanliz Kalip Kendİ Sorunlarimizla YÜzleŞmek.
*tabİkİ Dengelİ Beslenmek En Temel Gereken Unsurlar........
şu kaşık yamultma olayını israilli bir adam yapıyordu. aslında hindistandaki budha rahiplerinin en üst seviyesindeki rahiple bu işin ustaları. yerden 10 metre yükselenleri ben ya national da yada dicsovery de izlemiştim. bu rahipler için özel bir bölümdü. ama inanılmaz bir çalışma yapıyorlardı. en küçük kasına kadar vücudu çalıştırıyor ve beyin 5 dk süreyle boş kalmıyacak kadar birşeylerle ilgileniyorlardı. max 5 saat uyuyorlardı. hatta şu yukarıda bahsettiğim adam israilli olan, evde otururken yolda giden bir adamın (gözleri bağlanmış) araba kullanırken sadece düşünce gücüyle arabasını idare ediyordu. bu çok ilginç bir şeydi. yanlız bu adam gazetelerde ortaya çıktıktan 2 ay sonra ailesinin bile haberi olmadan ortadan kayboldu ve bir daha haber alınamadı. gazetelerden birisi çok ince bir noktaya değindi; (soğuk savaş zamanı olduğundan) rusların kaçırdığını ortaya attı ve ruslar bu konu hakkında yorum bile yapmadılar.
timur_polat
24-05-2004, 19:17
ayrıntılı bilgi için
http://www.crystalinks.com/telekinesis.html
aykut0202
01-05-2008, 10:52
arkadaşlar ben yapabiliyorum ama isteksiz şeyleri yapabiliyorum dün arkadaşım eve geldi kapıyı açamadım tam gidiyordu biraz güç kullandım onu durdrmak yerine onun pantolonu aşşağıya indi lütfen ben bu güçleri nasıl kullanabilirim
illgnsyyz
01-05-2008, 11:12
şaka mı bu?
arkadaşlar ben yapabiliyorum ama isteksiz şeyleri yapabiliyorum dün arkadaşım eve geldi kapıyı açamadım tam gidiyordu biraz güç kullandım onu durdrmak yerine onun pantolonu aşşağıya indi lütfen ben bu güçleri nasıl kullanabilirim
:lol::lol::lol:
Amerikada bir James Randi Educational Foundation diye vakıf var bilimsel yollar ile acıklanamayan bir olaya 1 milyon usd vermeyi teklif ediyor. Ortalıkta o kadar hayalet, uçan adam vs balonu dolaşıyor bir tanesi gidip 1 milyonu almıyor ordan. Bunların hepsi uydurma..
düzplaka
01-05-2008, 13:14
bende vücudumun bazı organlarını düşüncemle hareket ettirebiliyorum diyecem hepiniz kikirdeyecek yanlış düşüneceksiniz.
isteyeni bilgilendiririm msn:yektabektas@hotm.....
Amerikada bir James Randi Educational Foundation diye vakıf var bilimsel yollar ile acıklanamayan bir olaya 1 milyon usd vermeyi teklif ediyor. Ortalıkta o kadar hayalet, uçan adam vs balonu dolaşıyor bir tanesi gidip 1 milyonu almıyor ordan. Bunların hepsi uydurma..
çünkü bilimsel açıklaması vr quantum fiziii adam mızıkcılık yapar diye ayrıca bu aşırı baskı altında yapılması çok zor bilmem anladınmı:mad::kütküt::hııııııı:
çünkü bilimsel açıklaması vr quantum fiziii adam mızıkcılık yapar diye ayrıca bu aşırı baskı altında yapılması çok zor bilmem anladınmı:mad::kütküt::hııııııı:
yekta, anlatabilirmisin biraz..
prinsdrift
04-05-2008, 18:30
http://www.youtube.com/watch?v=2f583F_Hteo bu bi izleyin:D:D benzer açıklamalar anlatılıyor:D:D:D
dünya bir çok kişinin kabul ettigi bir güçten bahsediliyor ancak yalnış bahsediliyor
telekinazi
psişiklik kavramı bunlar insanların beyin güçleriyle neler yapabilecegini gösteren kavramlardır ben hiç kaşık bükmedim yada 17. kattan atlamadım.
ancak şu varki beyin gücü ile yapılamıyacak hiç bişrey yoktur.
en manyak buldugum kişilik chriss angel psişiklik teorisini bir çok şekilde gösteriyor ne kadarı dogru tartışılır ama yalansa bile gerçekten bundan daha iyi göz boyayabilen yoktur diye düşünüyorum.
illgnsyyz
04-05-2008, 19:08
Bişey anlamak mümkün değilki, cümlenin ne başı belli ne sonu.
ersunsoz
04-05-2008, 19:41
http://www.youtube.com/watch?v=2f583F_Hteo bu bi izleyin:D:D benzer açıklamalar anlatılıyor:D:D:D
dakika 2 civarındaki kılıç tanıtımında katana tahtadan yapılmış ama ilginç bir madenden yapılmıştır, diğer kılıç wazikaşhi dediği olay ise çok tehlikelidir:D:D
şaka bir yana bu filmleri çekerken ne kadar gayri resmi oldukları anlaşılıyor.İnsan bir araştırma yapabilir. Katana ilk çıktığı dönemlerde demirden sonra tek parça ve çift parça çelikten üretilmiştir, diğer kılıç dediği olay ise wazikashi orta boy katanadır(80-110 cm) ve öldürücü gücü daitodan daha azdır...Kısacası cüneyt amca yine saçmalıyor:D:D:D
volkan_uzman
04-05-2008, 19:55
aslında kaşık yok,
herşey matrikis :d
Scorpion_King
05-05-2008, 16:39
bunların hepsi uydurma, insanın sınırı yoktur diye abartılan şeyler. Son günlerde tv dede izliyoruz fenomen diye birşey çıktı, vede bunların hepsi ilüzyon. Neymiş efendim adamın gözü kapalıda birinin elinde tuttuğu kimlikte yazan adı biliyor, numaraları biliyor. madem öyle bir gücün var, katıl varmısın yokmusun'a, al 500bin ytl yi.Bir diğeri geleceği görüyormuş vs. vs. geleceği görüyorsan loto doldurursun. Kaşık bükmeye gelince vay be ammada güçlü demiri bile büküyor, ama silgi çöpünü bile havalandıramıyorlar. Ne bu sadece yatay eksende mi işliyor pisişik, sadece bükme ve öteleme hareketimi yapıyor.
monokotilodon
05-05-2008, 16:57
bende vücudumun bazı organlarını düşüncemle hareket ettirebiliyorum diyecem hepiniz kikirdeyecek yanlış düşüneceksiniz.
bende bende
ayrıca bazıları illa bilimsel açıklaması var demek için quantum fiziğini gösteriyor.
bu süper bişey ya kimse ne olduğunu bilmiyo ya herşey quantumda.
sor bisoru bana mesela peşine 2 quantum çak peş peşe hemen çözerim!
eskiden aspirin her derde devaydı şimdi de quantum
ersunsoz
05-05-2008, 19:31
Bi de kalgonit quantum çıktı biliyorsunuz bulaşık makinasına atıyorsunuz tüm kaşıklarınız U şeklini alıyor:D
cosmicman
05-05-2008, 20:03
:lol::lol::lol:
bizim alt komşuda da vardı öyle bi ayarsızlık :D her bize geldiğin de evdeki elektronik aletler sapıtıyodu, kapanıp acılmalar falan değişik bi hatundu neyse ki taşındı da artık gelmiyo :D
metallce
05-05-2008, 20:44
Telekİnesİs ,belkİ Bu Kelİmeyİ Bİr KaÇ Kere DuymuŞunuzdur.ama Bu Aralar Benİm Üzerİnde BayaĞi Bİr YoĞunlaŞtiĞim Bİr Konu Bu.
Telekİnesİs:maddeye YoĞunlaŞarak Onu DÜŞÜnce Yolu İle Harekket Ettİrebİlme YeteneĞİdİr.
Bununla İlgİlİ Bİr KaÇ Örnek Vermek İstİyorum.japonyada İkİ Bardak Su Üzerİne Yapilan Bİr Deneyden BahsedeceĞİm.
1. BardaĞa AĞzina Kadar Su Doldurulup Bİr Masanin Üzerİne KonulmuŞ Ve Masanin Etrafinda Oturan Bİlİm Adamlarina Suya YoĞunlaŞarak Onun Hakkinda KÖtÜ DÜŞÜnmelerİnİ Ve Suya Hakaret Etmelrİ İstenmİŞ.
2. BardaĞa İse TÜm Bİlİm Adamlarinin YoĞunlaŞarak İltİfat Etmelerİ Ve Onun Hakkinda İyİ Şeyler DÜŞÜnmelerİ GerektİĞİ SÖylenmİŞ.
1. Ve 2. Bardaklardakİ Su Üzerİnde Yapilan Kİmyasal AraŞtirmalarda...
Hakarete UĞrayan Suyun MolekÜllerİnde Krİstallenme BaŞladiĞi GÖzlenmİŞ Ve Suyun Tadini BozulduĞu SaptanmiŞ
İltİfat Alan Suyun İse DoĞal Tabİ Kaynak Suyu OlduĞu GÖrÜlmÜŞ.
Buradanda İnsanoĞlunun Maddeye HÜkÜm EdebİldİĞİ AnlaŞilmiŞ.zaten Beynİmİzİn Çok KÜÇÜk Bİr Kismini Kullanabİlİyoruz.
Bunu Daha Bİr Somut Örnekle AÇiklamak Gerekİrsek Bİz Bİr Kİtabi Masadan Almak Ve BaŞka Bİr Masaya GÖtÜrmek İstersek.kİtaba DoĞru YÖnelİr Ona Elİmİzİ Uzatir Onu Kavrar Ve Onu GÖtÜrmek İstedİĞİmİz Noktaya GÖtÜrÜrÜz.yanİ Beyİn Ele Emİr Verİr.
Burada Merkezİ İŞlem Bİrİmİ Beyİn El İse Aracidir.telekİnesİste Araci Olmadan Dİrek Beyİnle Cİsİmlerİ Oynatmaktir.ben Bunu Çay KaŞiĞi Üzerİnde Denedİm Yamultmaya ÇaliŞtim.ama Yapamayinca Sİnİrden KaŞik Yamuldu Zaten :d
Suyun hareketlerinin ve tadının değişmesinin telekinesisle hiç bir alakası yok.Bu suyun kendisine has bir olaydır.Biraz araştırma yapsaydınız suyun insanın iyi yada kötü düşüncelerin ve sözlerinden dolayı kristallerinin değişik şekillere girdiğini öğrenirdiniz.Su bırakın düşünceyi sözden bile etkilenir.Suyun yanında iyi ve güzel sözcükler kullanırsanız suyun kristalleri değişik bir şekil kötü ve küfürlü konuşursanız daha değişik bir şekil alır.Ve su en kötü şekle ve tada yanında "Allah'a küfür edilince" girer.Bunun araştırmasınıda japon bilim adamları yapmış ve saptamıştır.Hatta su kristalleri depremde bile değişik bir şekle giriyor. Bunun aratırmasınıda Japon bilim adamı Prof. Masara Emoto yapmıştır.
Google'a "suyun kristallerinin şekli" yazarsanız bir çok bilgiye ulaşırsınız.Hatta kitapçılara gidip bununla ilgili kitaplarada ulaşabilirsiniz.
Telekinesis olayına gelince bende hep merak etmişimdir ama pek bir araştırma yapmadım.
metallce
05-05-2008, 20:47
Suyun bu şekilleri alması içinde bilim adamı olunmasına gerek yoktur,bu insanın yeteneğinden değil suyun mükemmel yapısındandır.Araştırma için bilim adamı olunması gerekir :)
Scorpion_King
06-05-2008, 16:16
:D:D
komik... daha neler duyacağız bakalım.
metallce
06-05-2008, 16:31
komik... daha neler duyacağız bakalım.
Senin gibilere komik gelir.Daha cok şeyler duyarsınızda kaldıramazsınız diye susar bazı kesimler.
Scorpion_King
06-05-2008, 17:26
evet siz haklısınız, her zamanki gibi.
birkere kaynaklar sızıntı olsun, islamibilgi.com olsun. zaman olsun birbirinden güvenilir kaynaklar, bana laf düşmez. Nedense bukadar önemli olabilecek, ayrıca gayet rahatta gözlenebilir bilimsel birşeyi tübitak bilmemne değilde bunlar araştırıp bulmuş. İlginç.
eğer birgün su işleme tesisi kurarsam yanına tavsiyeleriniz üzerine mutlaka bir imam koyacağım , 24 saat dua okur. müşteriler memnun kalır suyun tadından berraklığından vs. Müşteri memnuniyeti önemli tabii.
Ayrıcada ne siz beni ne ben sizi tanımıyoruz. Senli benli konuşmayın.
evet siz haklısınız, her zamanki gibi.
birkere kaynaklar sızıntı olsun, islamibilgi.com olsun. zaman olsun birbirinden güvenilir kaynaklar, bana laf düşmez. Nedense bukadar önemli olabilecek, ayrıca gayet rahatta gözlenebilir bilimsel birşeyi tübitak bilmemne değilde bunlar araştırıp bulmuş. İlginç.
eğer birgün su işleme tesisi kurarsam yanına tavsiyeleriniz üzerine mutlaka bir imam koyacağım , 24 saat dua okur.
:lol::lol::lol: bence hiç öle uğraşmayalım barajların yanına imamları dizersek daha kolay olur:D:D
suyun, ses tonu/dalgalarıyla moleküler yapısının değiştiği ispatlanmıştır. yaratıcının verdiği bu harika özelliği modern bilim nasıl kullanıcağını araştırmaktadır, lakin eski veya gerici olarak bilinen ilmin göbeği doğu islam ülkelerinde bu durumdan yüzlerce yıldır faydalanılmaktadır. dua meclislerinde ve camilerde ağzı açık kapta su koyup moleküler yapısı değişen sudan yaratıcınında izniyle şifa bulmak için içen insanlar vardır, bu bir efsane olsaydı yüzyıllar boyu sürmezdi. işler biraz dini konulara dönüyor ama bunlar gerçek, ayrıca düşünce gücüyle birtaraflarımızı hareket ettirebiliriz buda yaratıcının insanlar için verdiği özelliklerden biridir, fakat bir başka cismi hareket ettirmesi ise direk beyin gücüyle olmaz, zaten beyin gücü nedirki arkadaşlar, bukadar maddeye bağlı bir dünyada böyle bir oluşum mümkünmü sizce, herşeyin bir sebebi vardır bir maşası vardır, direk beyin gücüyle bardak kaldırmalar adam uçurmalar bunlar hurafedir, ama dünyamızda bizlerle beraber yaşayan farklı varlıklarda vardır, mesela CİN ler, bu varlıklar gerçektir, ve dünyada insan nufusunun on katıdır, bunu ben söylemiyorum, NASA da bile kaynak kitap olarak kullanılan KURAN-I KERİM yazıyor, öyleyse bu cinlerle alakalı olarak bu güne kadar kulağımıza değişik hadiseler gelmiştir mutlaka, cin çıkarma cin çarpması veya ilişk veya sara olarak bilinen cin musallatından oluşan hastalıklar vardır, bu hastalıkta olan insanlar cin lerle bağlantı kurabiliyro veya LEDUN ilmini öğrenmiş insanlarda cin lerle bağlantı kurabiliyor ise bunlara maddi olarak görev veya iş yaptırmak neden olmasın, ki var zaten. onlarda insanlar gibi müslümanı, hristiyanı, yahudisi gibi değişik ianaçlara ve karakterlere sahip varlıklardır, iyiside vardır kötüsüde insanlardan emir alanıda vardır emredenide.. bildiğiniz büyük ilüzyonistlerin sihirbazların (göz oyunu yapan dandik sihirbazlardan bahsetmiyorum) yeteneklerinide tahmin etmek güç olmasa gerek.:)
bunları yazmak istemezdim ama durum karışıyor bilen bilmeyen yorum yapıyor ve gereksiz polemikler çıkıyor. bunlara gerek yok arkadaşlar dininizin gereklerini elinizden hgeldiğince yerine getirin, ve depo bitene kadar gazlayın:):)
monokotilodon
06-05-2008, 18:54
arkadaşlar dininizin gereklerini elinizden geldiğince yerine getirin, ve depo bitene kadar gazlayın:):)
;oleeea:
Scorpion_King
06-05-2008, 18:56
"şifa bulmak için içen insanlar vardır" efsanenin uzun süredir devam etmesi için gerçek olması gerekmez. öyle düşünürsek, nazar boncuğu koyunca insanın nazardan korunduğunu düşünmek, başımıza gelmesi istenmeyen birşey söylendiğinde elimizlke tahtaya vurmak vs. de efsanedir. O zaman kötü birşey söylediğimzide elimizi tahtaya vuralım, işe yarıyor anlamımı çıakrmalıyız bundan? Yüzyıllardır geçerli buna benzeyen yüzlerce batıl inanç var.
Uzun lafın kısası, ben beyin gücüyle onu bunu bükmeye,havalanmaya, konuşmayla suyun tadını değiştirmeye, nazar boncuğu takmakla başına kötü olay gelmemesine vs. inanmıyorum. Tabiki dünyada inanılmayacak derecede ilginç mucizeler var ama herşeyden bir ilahi anlam çıkartma çabasıda bence çok gereksiz.
Birde suyun canlı olduğuna inanmak, nazar boncuğuna inanmak falan dinin gereğimidir, oda tartışılır.
volkan_uzman
06-05-2008, 18:58
demirci ustam,
+1905...
bu su meselesi için bazı islami kaynakların yazdıklarına inanmayanlar için soyluyorum.
bu deneyi Discovery Channelda Mythbusters adlı programda denediler.
aynı suları aynı ortamlarda farklı muzik çeşitleri çalarak denediler.(rock classic...)
aynı muziğe mağruz kalan su damlacıklarında aynı oluşumlar gozlenmişti..
Scorpion_King
06-05-2008, 19:27
peki o zaman, bir deneyde ben yapayım. ilk önce bardağa su doldurup fatiha okuyup içecem(suyun duyabileceği ses tonu ve şiddetiyle) sonrada küfürleri sayıp bir bardak içecem. bakalım tadı, kokusu, berraklığı değişecekmi. Kimbilir belki çok konsantre olursam buharlaştırırım veya dondurabilirim.
"şifa bulmak için içen insanlar vardır" efsanenin uzun süredir devam etmesi için gerçek olması gerekmez. öyle düşünürsek, nazar boncuğu koyunca insanın nazardan korunduğunu düşünmek, başımıza gelmesi istenmeyen birşey söylendiğinde elimizlke tahtaya vurmak vs. de efsanedir. O zaman kötü birşey söylediğimzide elimizi tahtaya vuralım, işe yarıyor anlamımı çıakrmalıyız bundan? Yüzyıllardır geçerli buna benzeyen yüzlerce batıl inanç var.
Uzun lafın kısası, ben beyin gücüyle onu bunu bükmeye,havalanmaya, konuşmayla suyun tadını değiştirmeye, nazar boncuğu takmakla başına kötü olay gelmemesine vs. inanmıyorum. Tabiki dünyada inanılmayacak derecede ilginç mucizeler var ama herşeyden bir ilahi anlam çıkartma çabasıda bence çok gereksiz.
Birde suyun canlı olduğuna inanmak, nazar boncuğuna inanmak falan dinin gereğimidir, oda tartışılır.
efsanenin gerçekliğini elbetteki yaşı belirlemez, nazar boncuğu ve tahtaya vurmanın tarihini bi araştırmak lazım, ama bu hurafe oldukları gerçeğini değiştirmez. ancak, hak ile batın'ı birbirinden ayırmak lazım ki burada ilim devreye girer, ne sen nede ben bunu ayıramayız bu işle meşkul ömürlerini ilime adamış nice insanlar var, onlar bile butip mevzularda 10 kere düşünüp 1 kere konuşuyorlar..
beyin gücü diye bişey yoktur, yada şöylesi daha doğru olur; beyin gücüyle maddeye kinetik enerji vermek diye bişey yoktur. burada mutabıkız zaten, ama söylediğim gibi görünmeyen varlıklara hükmetmek vardır, bunu tartışmaya gerek yok zaten. fakat suyun ses dalgalarıyla moleküler yapısının değiştiğide batılı modern olarak bilinen bilim adamları tarafından açıklanmıştır.
ayrıca suyun canlı olduğu gibi bi saçmalıkda düşünülemez zaten, zira su bir bütün değil bir topluluktur ve vücuda getirilmemiştir. her molekülde görevli bir melek vardır, bunu "necip fazıl kısakürek"
Atomlarda cümbüş, donanma, şenlik;
Ve çevre çevre nur, çevre çevre nur,
İç içe mimari, iç içe benlik;
Bildim seni ey Rab, bilinmez meşhur.
mısrasıyla açıklamıştır, burdan yola çıkarak, her atom zerreciğinde bir meleğin görevli olduğuna göre suda göreceli olarak canlıdır, ama vücuda getirilmemiştir. kaldıki insan vücudunda 313 tane melek görev yapmaktadır, bunlar kalp mide ve hareket olmak üzere başlıca görevleri vardır, insanın olmazsa olmazı boşaltım sisteminde dahi melek görev yapmaktadır, mesela insanın normal bi tuvalet saati vardır, buna dr.lar biyolojik g.t saati derler:) bu durum yolculuk veya olası bir düzen dışı durumda değişiyormu değişmiyormu, ben askere ilk gittiğim zaman 3-4 gün tuvalete gittiğimi hatırlamıyorum, ama ona keza yemeklerimide ama az ama çok öğününde yiyordum, sanırım bununda bir bilimsel açıklaması vardır ama ben orada görevli melekler olduğuna inanıyorum, hatta çocukken veya sonrasında mutlaka duymuşsunuzdur, gözün bekçisi vardır denir, bu bekci acaba nedir:)
neyse arkadaşlar bunlar dini konular, aslında dini ne olursa olsun herkezin bilmesi gereken mevzulardır, ama yeri burası değil, ben yıllarca bu ilimleri amötör olarak araştırdım butip insanlarla oturdum kalktım, hatta birçok doğaüstü olaylara şahit oldum ama bundan hiç kimseye bahsetmedim, neden çünkü burası HOBBYRC yani model araçlarla ilgili bilgilerin paylaşıldığı bi site, en azından ben öyle görüyorum..
ersunsoz
06-05-2008, 20:22
bakın size telekinetik olaylar örnekleyeyim.
Evinizdeki televizyonu bir hıza ulaştırın telekinetik olsun, durdurun; telestatik olsun
0800 ********ı arayın telekinetiklerle konuşun,
Bilgisayarınızın ekranına iyice odaklanıp alt f4 yapın ve asıl telekinetiği görün:)
peki o zaman, bir deneyde ben yapayım. ilk önce bardağa su doldurup fatiha okuyup içecem(suyun duyabileceği ses tonu ve şiddetiyle) sonrada küfürleri sayıp bir bardak içecem. bakalım tadı, kokusu, berraklığı değişecekmi. Kimbilir belki çok konsantre olursam buharlaştırırım veya dondurabilirim.
biz ne diyoruz sen ne anlıyorsun. konu din işlerine donmesin. bu zaten burda tartışılıcak bir konu değil.ama inatla oraya çekiyorsun.
burda bahsedilen şey sesin su uzerindeki etkisi. kısık seste suyun kristalleşmesi farklı yuksek seste farklı. imkanım varsa aynı kaynaktan 2 bardak su doldur bardaklara. 1 hafta boyunca birine istediğin gibi konuş diğerinede slow muzik dinlet. daha sonra onları incelemeye goturt. bakalım sonuç senin dediğin gibi mi olacak?
ersunsoz
06-05-2008, 23:26
kinetik dediğin
1/2 m V(kare)dir arkadaşım...:D
tele dediğin bir tel üstünden gidendir...
tele x kinetik= Kablo boyu/2 x kütle x hızın karesidir...:)
Scorpion_King
07-05-2008, 17:27
biz ne diyoruz sen ne anlıyorsun. konu din işlerine donmesin. bu zaten burda tartışılıcak bir konu değil.ama inatla oraya çekiyorsun.
burda bahsedilen şey sesin su uzerindeki etkisi. kısık seste suyun kristalleşmesi farklı yuksek seste farklı. imkanım varsa aynı kaynaktan 2 bardak su doldur bardaklara. 1 hafta boyunca birine istediğin gibi konuş diğerinede slow muzik dinlet. daha sonra onları incelemeye goturt. bakalım sonuç senin dediğin gibi mi olacak?
Ben metallce nin dediklerine yanıt verdim, ve belirttiğim kaynaklarda yazanlar bunlar, savunduğunuz kaynaklarda.Her yazılana gocunmak zorunda değilsiniz, Din konusuna dönmesini inanın hiç istemiyorum, sizlerle din tartışmasına girmek isteyeceğim en son şey.
Laftan bilmemneden etkilenmesine inanmıyorum, fakat dedikleriniz metallce ninkilerle uyuşmuyor. Birine yüksek ses 1 hafta boyunca diğerine kısık sesdiyorsunuz. uzun süre yüksek sese tabi olan su doğal olarak çokd aha fazla titreşime maruz kalacağından belki bir farklılık oluşabilir. Eğer böyle bir özelliği varsa(örneğin katı hali sıvı halidnen daha az yoğun olan tek maddede sudur,bundadamı ilahi mucize var? ) bunun ilahi bir amaç içerdiğini düşünmüyorum.Sizde bukadar emin konuştuğunuza göre daha öcne bu deneyi yapmış olacaksınız...
Beni daha çok atomların ilginçliğine şaşırmaktan ziyade suyun bilmemne özelliğine(varsa) şaşırmanız şaşırtıyor. Herneyse kimsenin düşüncesine karıştığım yok, benimde düşünceme müdahale etmeyi bırakırsanız çok sevinirim. Ha eğer böyle şeyleri ""bizim gibilere" kanıtlamaya ülkü edindiyseniz buyrun kanıtlayın, ama bunu lütfen vakit, islamibilgi.com, sızıntı.com dan boş yazıyla yapmayın. Kalın sağlıcakla...
Ben metallce nin dediklerine yanıt verdim, ve belirttiğim kaynaklarda yazanlar bunlar, savunduğunuz kaynaklarda.Her yazılana gocunmak zorunda değilsiniz, Din konusuna dönmesini inanın hiç istemiyorum, sizlerle din tartışmasına girmek isteyeceğim en son şey.
Laftan bilmemneden etkilenmesine inanmıyorum, fakat dedikleriniz metallce ninkilerle uyuşmuyor. Birine yüksek ses 1 hafta boyunca diğerine kısık sesdiyorsunuz. uzun süre yüksek sese tabi olan su doğal olarak çokd aha fazla titreşime maruz kalacağından belki bir farklılık oluşabilir. Eğer böyle bir özelliği varsa(örneğin katı hali sıvı halidnen daha az yoğun olan tek maddede sudur,bundadamı ilahi mucize var? ) bunun ilahi bir amaç içerdiğini düşünmüyorum.Sizde bukadar emin konuştuğunuza göre daha öcne bu deneyi yapmış olacaksınız...
Beni daha çok atomların ilginçliğine şaşırmaktan ziyade suyun bilmemne özelliğine(varsa) şaşırmanız şaşırtıyor. Herneyse kimsenin düşüncesine karıştığım yok, benimde düşünceme müdahale etmeyi bırakırsanız çok sevinirim. Ha eğer böyle şeyleri ""bizim gibilere" kanıtlamaya ülkü edindiyseniz buyrun kanıtlayın, ama bunu lütfen vakit, islamibilgi.com, sızıntı.com dan boş yazıyla yapmayın. Kalın sağlıcakla...
bu işin sonu banlanmaya gider zaten kimse düşüncesinden dönmeyeceğine göre bırakalım dağınık kalsın.
Konu nerden nereye geldi ama baya da bilgilendik. Sara hastalığına beyin hücrelerinde oluşan sorunların değil cinlerin sebeb olduğunu öğrendim. Bilmiyordum. Demekki sara hastaları boşuna hastaneye gidiyorlar CİNCİ HOCA ya gitmek yerine. (büyük yazdım çarpılmamayım diye) Ayrıca bundan sonra vucudumda oluşacak herhangi bir problemde (mide ağrısı,dolaşım bozukluğu v.b.) hastane yerine ilgili melekten sorumlu HOCA ya gidiceğim.
Düşünmeye başladım şimdi kaçıncı yüzyılda yaşıyorum diye,
3 atomun sapık ilişkisinden (2 hidrojen 1 oksijen. 1/1 olsaydı normal ilişki olurdu grup yapıyorlar) ortaya çıkan su için yazılanlara bakın. Birde arama kısmına zemzem suyu yazın ve yazılanları okuyun.
Bu yazdıklarınıza gerçekten inanıyormusunuz, merak ettim.
metallce
09-05-2008, 11:40
Niye yazılanları çarpıtıyorsunuz anlamıyorum.Ben yapılan araştırmayı yazdım vede suyun bu hareketlerinin telekinesisle alakası olmadığını yazdım.Yok komiksin yok sen buna nasıl inanırsın.İnanıyorum kardeşim inancımdan dolayı kimseye hesap vermem vede inancıma komik diyeneden cevabımı veririm.Herşeyden gocunan bizmiyiz yoksa sizmisiniz anlamadım.BU araştırmayı yapanlar müslüman bile değil siz hemen yok imam koyalım yok okuyalım üfleyelim yok sara hastası hocaya gitsin felan filan hemen carpıtın lafları bravo helal olsun.Ben yazılan bir araştırmayı söyledim bende duyunca cok şaşırdım ama araştırdım kitapları okudum(dini değil bilimsel kitapları) ve inandım.
Olay telekinesis olarak açılmış ama örneğin bununla hiç bir alaksı yok ortada bir yanlış var. Yok konu nereye cekildi yapmayın felan diyorsunuz örnek yanlış ise konu tabi değişir.
BU arada sitil merakını gidereyim evet inanıyorum.İko rap barajların yanına imam koymaya gerek yok inançlı bir insan suyunu içerken zaten besmele çeker.
Şimdi siz bana dersiniz,konuyu saptırdın diye neyse inşallah sadece konular sapar,insanlar sapmasında.
bu işin sonu banlanmaya gider zaten kimse düşüncesinden dönmeyeceğine göre bırakalım dağınık kalsın.
sayın metallce korkmayın cevabınızı çok güzelde verebilirim aslında...
ersunsoz
09-05-2008, 17:39
bizim sınıfta robot var çok deli telekinesis yapıyo geçen telefonun şarjı bitmiş koydum yanına beyin gücüyle şarj etti.Robotun cattleı falanda var çar may demliyor çok işlevsel bir alet yakında fenomene salıcaz:D
Niye yazılanları çarpıtıyorsunuz anlamıyorum.Ben yapılan araştırmayı yazdım vede suyun bu hareketlerinin telekinesisle alakası olmadığını yazdım.Yok komiksin yok sen buna nasıl inanırsın.İnanıyorum kardeşim inancımdan dolayı kimseye hesap vermem vede inancıma komik diyeneden cevabımı veririm.Herşeyden gocunan bizmiyiz yoksa sizmisiniz anlamadım.BU araştırmayı yapanlar müslüman bile değil siz hemen yok imam koyalım yok okuyalım üfleyelim yok sara hastası hocaya gitsin felan filan hemen carpıtın lafları bravo helal olsun.Ben yazılan bir araştırmayı söyledim bende duyunca cok şaşırdım ama araştırdım kitapları okudum(dini değil bilimsel kitapları) ve inandım.
Olay telekinesis olarak açılmış ama örneğin bununla hiç bir alaksı yok ortada bir yanlış var. Yok konu nereye cekildi yapmayın felan diyorsunuz örnek yanlış ise konu tabi değişir.
BU arada sitil merakını gidereyim evet inanıyorum.İko rap barajların yanına imam koymaya gerek yok inançlı bir insan suyunu içerken zaten besmele çeker.
Şimdi siz bana dersiniz,konuyu saptırdın diye neyse inşallah sadece konular sapar,insanlar sapmasında.
Önce sunu belirteyim bu yapıldığını söylediğin araştırma hangi litaratürde var söylersen sevinir ve öğrenirim. Sözleri çarpıtma işine gelince birkaç mesaj öncesi demirci bey'in yazdıklarını olursan sara hastalığının cinler tarafından gerçekleştirildiğini sende öğrenirsin. Suyun ses frekansıyla (insan sesi) moloküler yapısının değişmesine gelince (ki hangi yüzyılda yaşıyoruz diye yazdım neden se üstüne alınmadın) sen suyu içerken besmele de çeksen sabaha kadar hatim de indirsen senin ses tonun (anlayacağın dilde yazıyorum) o suyun moloküler yapısını değiştirmeye yetmez. Elbette ses dalgaları ile maddelerin moleküler yapısı değiştirebilirsin ama gırtlaktan çıkan insan sesi ile mümkün değil. Örnek istersen, türbün (jet) motorlu herhangi bir uçak yeteri kadar alçaktan uçarsa üzerinde uçtuğu şehrin evlerinde bulunan tüm camların moleküler yapısını değiştirir yani kırar anlatabildim mi,
ve ben hala soruyorum hangi yüzyılda yasıyoruz ?
İşin aslı bu konunun Türkiye'de tartışılması çok zor. İnsanların bu konular için milyonlarca hurafeleri varken... İşi tamamen bilim altında incelemek gerekiyor. Din konularını sokarsak zaten mümkün değil bir yere varılamaz... "He var" diyip geçmekten başka birşey gelmez elden.
yekta, anlatabilirmisin biraz..
UYGULAYIN
Telekineziye başlayın.
Bu bölümde KAĞIT-İĞNE ve KAŞIK BÜKME yöntemlerini, telekinezinin olası yada bilinen zararlarını öğrenceceksiniz. Başarılar.
1. Vakit seçimi
Telekineziye amatör olarak başlarken konsantrasyon önemlidir. Bu yüzden vakit seçimi uygun olsa daha iyi olur. Telekinezi için sabah vakti uygun olabilir. Beyne henüz konsantrasyonunuzu dağıtacak bilgiler yüklenmemiştir. Uykulu iseniz konsantrasyonunuz uykuya kayacaktır. Bu yüzden kalktıktan ortalama bir saat sonrası daha uygundur.
* KAĞIT-İĞNE YÖNTEMİ
2. Malzemeleri hazırlayın.
Telekineziye yeni başlayan biri kendisine daha kolay nesneler seçmelidir. İğne ,kağıt ve iğneyi sabitleyecek bir cisim bunun için gayet uygundur. 5x5 boylarında küçük bir ince yapılı parşömen kağıdı kesin. Bu kağıdı aşağıda gördüğünüz tüm katlama çizgilerine göre katlayıp açın. Açarken kağıdı tam düzeltmeyin. Çalışmamız bir şemsiyeye benzemeli.
http://www.beyingucu.net/alt1.jpg
Not: Kağıdı dikdörtgen kesmeniz fiziki döndürücü kuvvetin gereksinimini azaltır. Ve şekilde gördüğünüz X biçimindeki katlama işini yapmayın sadece + biçiminde kenar orta noktalardan katlayın. Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır. Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.
Elde ettiğimiz şemsiyeyi herhangi bir yere dik olarak sabitlediğimiz iğnenin sivri ucuna hafifçe koyun (Hiç batırmadan sadece bırakın). Kağıt hafif bir harekette dönecek kadar serbest duracaktır.
Not: Bu andan itibaren odanızı rüzgarla buluşturmayın. Asla kapı veya pencerelerinizi açık bırakmayın. Kapı altlarınıda yumuşak bir malzemeyle kapatın.
3. Konsantrasyon
Eğer konsantrasyonunuz tam olsun istiyorsanız düşüncelerinize mani olacak herşeyi aklınızdan çıkartın. Gözünüzü kapatıp bir süre bekleyin. Aklınıza her ne gelirse gelsin onu atmadan gözünüzü açmayın. Konsantrasyonunuz sadece aklınızın düşüncelerden arındığı yönünde olsun.
4. Artık başlayalım.
Bu gün telekineziye başladığınız ilk gün. Sonuç almak için elinizden geleni yapın.Fakat sakin ve sabırlı olun. Sonuç alamazsanız üzülmeyin. Zaten ilk sefer için sonuç almanız zor olacaktı. Şimdi kağıda 30 derecelik açıyla yukarıdan bakın. Kağıda konsantrasyonunuzu etkilemeyecek kadar yaklaşın. Kağıda uzaklığınız yaklaşık birbuçuk karış olsun. Kağıda odaklanın. Onu sizin bir organınız gibi hareket ettireceğinizi düşünmeniz yarar sağlayacaktır. Gelelim işin en heyecanlı kısmına. Şimdi kağıdı sadece bakarak döndürdüğünüzü düşünün. İster sol için komut verin ister sağ. Önemli olan sizin kağıdın döneceğini düşünmenizdir. Sadece hayal etmeyin. Çünkü hayal etmekten öte kağıdı siz döndüreceksiniz. Kağıda bir süre böyle bakın. Unutmayın! Sakin olmalısınız. Bu gün dönmezse yarın dönecek demelisiniz :) Bu biçimde günde 10 dakika uğraşabilirsiniz. 5 dakikada bir teneffüs yapın. Hatta bu teneffüsler bir kaç saat sürebilir.
5. Şu psikolojik hali edinin
(Bu maddeki bilgiler size moral vermek için değil gerçekler nazara alınarak yazılmıştır)
Başarmanız için kimse sizi zorlamıyor. Siz başaramamaktan korkmuyorsunuz. Telekinezi zaten basittir. Bir kaç gün içinde nasılsa başaracaksınız. Sonuç alma süreniz çok büyük ihtimalle bir haftayı geçmeyecektir.
İşte hepsi bu kadar.
Kaynak: www.beyingucu.net
Bu foruma zun süredir girmiyordum oks ile meşguldüm
ayrıca parapsikoloji forumu olmaması oumurmda değil öğrenmek isteyenler çok bu arada pantolon olayını abartmış(bayağı bi atmış)
tekrar ediyorum yektabektas@hot...
Sonuçları yazarsanız sevinirim...
hakan_41
04-08-2008, 13:50
kağıt-iğne yöntemini yaklaşık 1-2 ay önce yaptım ve başarılı oldum,sabah kalktım kahvaltımı yaptım odanın kapısını kapattım ve düzeneği kurdum,toplamda 10-15 dk uğraşmışımdır,yaklaşık 2 tur döndürmüşümdür toplam..bıraktıktan sonra insanda feci bir baş ağrısı başlıyo,akşam yatana kadar baş ağrısı durmadı..ama kağıdı döndürünce çok mutlu oluyorsunuz :D:D
bu deneyi Discovery Channelda Mythbusters adlı programda denediler.
aynı suları aynı ortamlarda farklı muzik çeşitleri çalarak denediler.(rock classic...)
aynı muziğe mağruz kalan su damlacıklarında aynı oluşumlar gozlenmişti..
masuru emoto diye bir japon bilim adamı var. bu adam su kristalleri üzerine araştırma yapıyor. iki adet kitabı var. suyun belli düşüncelere belli tepkiler verdiğini ispatladığını söylüyor. bunuda suyu donarken fotoğraflayarak yapıyor. ilgilenen araştırabilir.
Saçmalık bunlar.
Düşünce gücü ile sadece bir tek şeyi kaldırmak mümkün, ama onun da ne olduğunu burada yazmak ahlaka mugayyir olacak. :D
hahahahaha :D alemsin abi sabah sabah güldürdün :D
dachosen
05-08-2008, 10:03
Kağıt-iğne yontemini gerçekten denemek istiyorsanız, bunu kapalı bir cam kabın içine koyun. Yoksa döndürdüğünüzü sandığınız kağıt elinizdeki ısıdan oluşan hava akımından döner.
Denemek için hiç konsantre olmayın , ellerinizi birbirine 30, 40 sn kadar sürtün ve kağıda yaklaştırın sonuç.. :) Eleri birbirine surtmedendende olur eldeki ısıyla tabi, sadece daha yavaş.
Saçmalık bunlar.
Düşünce gücü ile sadece bir tek şeyi kaldırmak mümkün, ama onun da ne olduğunu burada yazmak ahlaka mugayyir olacak. :D
:D:D:D:D:D
Scorpion_King
05-08-2008, 13:39
Kağıt-iğne yontemini gerçekten denemek istiyorsanız, bunu kapalı bir cam kabın içine koyun. Yoksa döndürdüğünüzü sandığınız kağıt elinizdeki ısıdan oluşan hava akımından döner.
Denemek için hiç konsantre olmayın , ellerinizi birbirine 30, 40 sn kadar sürtün ve kağıda yaklaştırın sonuç.. :) Eleri birbirine surtmedendende olur eldeki ısıyla tabi, sadece daha yavaş.
evet durum aynen böyle, bende yazacaktım ama erken davranmışsınız. Bende zamanında denemiştim ve arada dönüyordu sonradan farkettimki nekadar kosantre olsam dönmüyor sonra durduk yerde dönmeye başlıyor. İddalı olan arkadaşlar kavanozun falan içine koyup döndürmeye çalışsınlar.
Scorpion_King
05-08-2008, 13:39
Saçmalık bunlar.
:D güzeldi
hakan_41
20-08-2008, 22:49
Saçmalık bunlar.
abi neyaptın ya kopardın beni :eek: :D
Konu her ne kadar eski de olsa bir kaç şey eklemek istiyorum. Telekinesis öyle sanıldığı gibi bir hayal ürünü değildir. Bunu yapabilen insan sayısı az olduğu için bu düşüncelere insan kapılmaktadır. İşin garip yanı herkes yapabilir.
Son yapılan araştırmalara göre insan beyninin aynı anda %1-%2sini kullanabiliyormuş(Zaman zaman heryerini kullanıyoruz tabiiki) Bunu geliştirmek bize kalmış. Telekinsis yapmak bunu geliştirmek için iyi bir yol. Herkez yapabilir bunu sanıldığı kadar zor da değil. Fakat en önemli nokta İNANMAK telekinesinin yapılabilir ve gerçek olduğuna dair hiçbir şüpeniz olmamalı. Nasıl yapılacağı hakkında bilgi verilmiş zaten.
Diyelimki bir insanbeyninin 10% aynı anda sağlıklı bir şekilde kullanıyor. Yoğun olarak telekinesi çlışırsa yapabileceği şeyler akıl almaz. Hepimize saçmalık gibi gelir. Havadaki molekülleri kontrol ederek rüzgar oluşturmak (direk aklıma gelen şeylerden biriydi) sonuçta maddeyi hareket ettiriyoruz geliştirip neden içindeki moleküllere ulaşmayalım. Aklıma ilk gelen buydu gerisini siz düşünün
volkan_uzman
21-12-2008, 22:18
bence mavi hapı alıp matrikste kalmak daha sağlıklı :D
Evet, mavi hapında bir şeyi kaldırıcı etkisi olduğu bilinmekte. Hatta düşünme etkisi olmasa bile hap hareket ettirebiliyormuş o malum şeyi.
(Aynı mavi haptan bahsediyoruz değil mi :D)
MSenturk
21-12-2008, 23:32
:lol:
volkan_uzman
22-12-2008, 09:04
Evet, mavi hapında bir şeyi kaldırıcı etkisi olduğu bilinmekte. Hatta düşünme etkisi olmasa bile hap hareket ettirebiliyormuş o malum şeyi.
(Aynı mavi haptan bahsediyoruz değil mi :D)
abi öldürdün beni gülmekten yaaaa :lol:
Ben şimdiden kırmızının etkilerini merak etmeye başladım. Deneyen var mı:D
BaTuHaN 06
22-12-2008, 19:29
Egemen abi , koptum.... :lol::lol:
savage_ss_4.6
22-12-2008, 19:42
ayrıntılı bilgi için
http://www.crystalinks.com/telekinesis.html
Ya bu crystalinks sitesini ben bermuda üçgeni, şeytan denizi ve üçüncü göz olaylarını araştırırken bulmuştum, hergünde açar bakarım, bu arada ben bazen evde oturduğum alandaki elektrikli aletlerin voltajlarını bozuyorum biraz dikkatli olmak lazım zorlayınca başarılıyor, bu arada kaşık bükmek çok basit bir uygulama fakat; çok rahat bir biçimde beyninizi geliştiriyor.
Bu arada Egemen abi alemsin ya...:D
BaTuHaN 06
22-12-2008, 20:22
Emre buluşmalarda FM kumandayla AM kumandaların frekanslarını bile karıştırmayı başarıyor. Siz ne diyorsunuz :D:D
savage_ss_4.6
22-12-2008, 20:56
doğru bak o, am 27.145 ile fm 27.045i karıştırdık :D:D:D
Ben şimdiden kırmızının etkilerini merak etmeye başladım. Deneyen var mı:D
Etkisi biraz daha uzun sürüyormuş ama alkol ile alınmamalı diyorlar. :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.