Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana 21/01/2007 buluşması
arkadaşlar bu hafta pazar günü
ilk başta carrefour arkasında toplanacaz we ordanda amerikan adasına gidecez amerikan adasındada mangal yakacaz herkez yanında sucuğunu ekmeğini kolasını getirsin 1 kişide mangal getirsin amerikan adasına gidince mangalımızı yakarız herkez kendisi sucuğunu pişirir falan işte
saat 13:00 da carrefour arkasında toplanıp 13:40 ta carrefour dan çıkacaz we amerikan adasına doğru konvoy halinde ilerlicez..14:00 dada amerikan adasında oluruz
nedersiniz ? ofroadcılarda iki zıplatma hareketi filan :D tabi bu sağdece bir tekliff, hava şartları ve durum neyi gerektirir bilemem.
saygılarımla.
hayırdır yusuf abi akdeniztuningclub lemi anlaştın onlarda aynısını yapıyor :)
yok anlaşma deyilde kalabalık olsu diye mucadele veriyorum. akdeniztuningclub deki arkadaşlarda rc lerimizi görsünde onlarde rc virüsüne bulaşsın :D
Ama senden önce davrandım:eeeeyoo: Rc katagosiri bile açtırdım:cilgin:
fark edermi ha sen haben :yazik:
Birimiz hepimiz, Hepimiz birimiz.. Biz tek bir yüregiz :D
bana uyar benim ofna atlayıp zıplamak icin can ataıyor ztn...diger ofrroadculara uyarsa olur......gerci ben her türlü gelirim...:D ne de olsa sucuk var mangalda:D
serkansabri
19-01-2007, 20:16
Allah beeeee banada uyar arkadaşlar yeterki hava yagmurlu olmasın ama onroodlar için 40 dk az değil mi :D şaka bir yana iyi fikir pazara görüşmek üzere bu arada sucuklar ne etinden olacak hehehehe
rsardaslar
19-01-2007, 20:56
Allah beeeee banada uyar arkadaşlar yeterki hava yagmurlu olmasın ama onroodlar için 40 dk az değil mi :D şaka bir yana fikir pazara görüşmek üzere bu arada sucuklar ne etinden olacak hehehehe
:D
herseyiyle katılıyorum sonuçta bende onroad cuyum
o zaman listeyi oluşturalım
1-Jön(yusuf)
2-serkansabri(serkan)
3-rsardaşlar(rüstem)
4-rapor(ahmet)
5-...
1-Jön(yusuf)
2-serkansabri(serkan)
3-rsardaşlar(rüstem)
4-rapor(ahmet)
ya benim aklıma takılan bşey var bu tunning club cılar hiç pazar günü amerikan adasını görmemişmi yaw...bi zorda bırak araba fln sürmeyi yer bile bulamayabiliriz...sizce gitmek ne kdr mantıklı???ben bu durumda gelmeyebilirim...curcuna olsun güzelde ordaki curcuna,curcuna olmaktan cıkar bence...başka bşeyler düşünsek nasıl olur???
serkansabri
20-01-2007, 12:13
bu gidişle havada müsade etmiyecek gibi arkadaşlar yarın hava yagmurlu olacak gibi bakalım sabaha havanın durumuna göre hareket ederiz
sanırım buluşma iptal olucak çünkü yağmur yağıyor
arkadaslar pazar günü hava iyi olacakmış öle diyolar eger öyle olursa bende gelirim
son karar nedir nerdeyiz bugün
valla ben yine gidiyorum atc (AkdenizTuningClub) için mangal felan yapacakmışız..isterseniz sizde gelin yani hepbirlikte gidelim..Adaya konvoyla
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.