Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirdeki hobbyshop
izmirdeki bir mağza os engines işbirliği ile çok ama çok ucuza hatta towerla aynı fiyata kdv artı kargo dahil motor satmaya başlamış,helal olsun yani,nihayet birileri ülkemizde kazıklamadanda satış yapılabilceğini gördü galiba
diğer ürünlride çok ucuz ya,adamlar sürümden kazanıyro galiba,mesela buraya gelişi 250 dolar olan heliyi 259 euroya satıyolar.tr içn gelişme,üstelik ertesi gün elinizde,no cargo no tax,no waiting
HAngisi bana kalırsa ikiside kazıkçı ama. Bana özelden atsana hangisi merak ettim
hani şu araba yarışıda olan varya:) shumacher falan
motor fiyatlarını towerla karşılaştır ve ağzın açık kalsın,sor mesela rocco 46 ax i kaça almış towerdan
120 dolara aldım . burada 170 dolara geliyor orada 50 dolar fark var . fakat 20 dolar yol parası artı 15 dolar gumrukle arada fazla bir fark kalmıyor . alacagım zamanda biliyordum ama benim baska siparislerim de oldugu icin ucuza gelmis oldu . ayrıca dedigin motor su anda 105 dolar towerda..
M tech banada özelden atabilirsen çok sevinirim. Sırf o adamlar yüzünden vazgeçiyordum ben bu işten. Ama sonra tower fln keşfettim. Para biriktiriyorum şimdi. Msjını bekliyorum.
!Amorfy.BaRoS+
20-09-2004, 11:29
Ya arklar bu yeni bir şey değilki formula ne zamandır osin disbiritörü ve bence fiyatları biraz fazla ama çok ucuk değil.Ben motor söylemek için aradıgımda faks çekmemi söylediler fiyat gelmesi için onlarda başka bayilerine çektiler 3 gün sonra cavep bgeldi motor şu bide bunun manıfoltu var egsozu var kıl yun tabıkı yabancı ulkeden almak yerine 20-30 dolar fazlasını verip türk shoplara yardım etmeliyiz ama fiyatlar o kadar uygunmu ....(Emin olmak lazım)
bende destekten yanayım onun için dedim,xibalba eğer komple uçak alacaksan kumanda yı towerdan getirceksin zaten,dolayısıyla motoru da ordan al derim,sadece motora ihtiyacın varsa eğer tr deki mağazayı kullan.bu fiyat motor için geçerli çünkü!!
dukenukem18
22-09-2004, 21:02
ya arkadaşlar izmirdeki mağazalardan bildiklerinizin adreslerini bana iletebilir misiniz? şu semtte şunun karşısında gibi tarifler de kabul görür :)
şimdiden tşkler...
sitelerinden telefon numaralarını bularak ulaşabilrisn.araba falan almayı düşünüyorsan boşuna arama bile derim.izmirdekiler yardımcı olacaktır sana.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.