Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu cumartesi USS Selimpaşa pisti
landjump
23-01-2007, 23:19
Arkadaşlar geldiğimden beri hergün pisti kontrol ediyordum bugun istibari ile psit tamamen kurumuş durumda. Hatta çatlamadığı için yazınki halinden bile daha iyi:ahhahyt:
Bu cumartesi tekra bir buluşma düzenlesek nasıl olur? Ben de aranızda olabilirim. Hemen hemen hergün gazlıyorum pistte ama Remzi abiden başka rakip yok:) Gece ışıklandırması tamam hava hortumları da hazır. Bu buluşmada yeterli sayıya ulaşırsak eğer bir yarış provası da yapmak istiyoruz. Ulaşım için B.çekmeceye kadar gelebilen arkadaşlara ben yardımcı olabilirim. Şimdilik 4 tane buggyciyiz geçen buluşma gününe göre pist ve hava gerçekten mükemmler offroadçuları bekliyoruzzz
Pek imkan dahilinde gorunmuyor.
Hava sıcaklıgı hafta sonu dusuyor,hatta pazar gunu -1 lere kadar dusuyor.
Cuma aksamı yagmur baslıyor ve tum hafta sonu İstanbul'da yagıs var. :(
http://www.koeri.boun.edu.tr/meteoroloji/tahmin/ik0012.htm
Selamlar.
Pisti hafta içi kullanmada bir mahsur varmı. ( Bireysel ).
tşk..
cumartesi değilde pazar günü yapılabilirse süper olur.
Yanlış hatırlıyor olabilirim. Remzi beydi sanırım.
Pistin durumu bugun için nasıl.. Hava iyi yağmur başlamadan gelmek istiyorum. ( bugün ).. Yetti artık canıma arabayı alalı 15 gün oldu daha toprak yüzü görmedik :D . ( rodaj hariç ).. İşi felan bırakıp takım elbiselerle geleceğim piste.. Varmı bugun gelen beyler:) ...
Tşk.
landjump
24-01-2007, 11:09
Hava kapalı ancak yagmur yok. Pist suan super. Toz bile kalkmıyor. Gelirseniz eger haberleşelim ben de orda olurum
Ben saat 12:20 gibi 4.Levent ten çıkıyorum..Sanırım saat 13:00 gibi orda olurum.. Ok.
???pen tabelasından içeri giriyorduk.. O pen ne pendi ??
tşk.
landjump
24-01-2007, 14:10
USS Penmar. Ben de ora olurum
darkhorse
24-01-2007, 17:20
Ben saat 12:20 gibi 4.Levent ten çıkıyorum..Sanırım saat 13:00 gibi orda olurum.. Ok.
tşk.
Silivride degil miydi bu pist? 40 dakikada nasil?? :ddd:
serkanyildiz
24-01-2007, 18:25
40 dakikada çok rahatlıkla oraya gidilir.Tabi istanbul burası havasına suyuna bide trafiğine güvenmiycen:):):)
Ohhh Beeeee.
7 Depo gazladım stres felan kalmadı valla.... Otobana girmedim 50 Dk da gidebildim..
Syg..
darkhorse
25-01-2007, 09:23
Ohhh Beeeee.
7 Depo gazladım stres felan kalmadı valla.... Otobana girmedim 50 Dk da gidebildim..
Syg..
ben de 4 levent'teyim, kac kilometre tutuyor yaklasık olarak, yakıt maliyetini hesaplayacam da :) TEM'den girince nerden çıkmak gerekiyor tam olarak bir de?
çok teşekkürler..
selamlar
Kesin selimpasa da bulusma yapılacak mı? ona göre bende gelmek istiyorum.
ben de 4 levent'teyim, kac kilometre tutuyor yaklasık olarak, yakıt maliyetini hesaplayacam da :) TEM'den girince nerden çıkmak gerekiyor tam olarak bir de?
çok teşekkürler..
4.Levent - Selimpaşa ( E5) = 73 Km.
Bilg.
Bildiğim kadarıyla hafta sonu için şu an bir organizasyon yok.Nedeni malum hava durumu ..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.