Orijinalini görmek için tıklayınız : Nedir bu cektigimiz alisveris sitelerinden?
Gecen gun bi hesap yaptim
365$ t-maxx
-30$indirim
75$ kargo
40$gumruk
ve diger parcalar
soyle bi bakıyorsun aman bune diyosun abi ben bi araba alcam gidip amerikadan alsam daha ucuza gelir hesabi oluyor. peki bildiginiz avrupa sitesi var mı bari kargodan biraz yirtalım??
omer_yildir
20-09-2004, 18:42
avrupa sıtelerınden alsan bıle sonucta koca bır canavar getırecen kargo pek degısmez... bır de dusunsene tower felan olmasaydı sadece buraya muhtac olsaydık ne olurdu 1000 dolara alamazdın yazdıklarını:)
Arkadaslar lutfen konu acmadan once forumu guzelce okuyunuz.Bu konu konusuldu tartisildi.
Birincisi ´Nedir bu cektigimiz alisveris sitelerinden?´basligi dogru bir tabir degil.Eger o alisveris siteleri olmasaydi bugun burada bu kadar kisi rc sahibi olamazdi.Ben alisveris sitelerinin daha dogrusu internetin olmadigi zamanlardada TRde bu hobbiyi yapmaya calisan kisilerden birisiyim ve inanin imkansizliklar icindeydik o donemlerde.Yatip kalkip dua etmemiz lazim o alisveris sitelerine.
Ikincisi;Avrupadaki alisveris siteleri Towerhobbiesden genelde daha pahali ve cesitlilik yok.
Ucuncusu;Avrupadan TRye kargo gondermek Amerikadan gondermekle hemen hemen ayni fiyat.
denizfeneri
21-09-2004, 13:41
Hatırlıyorumda bir hobby shop 2 adet standart servo için beni tam 1.5 ay bekletmişti. Tower ve diger alış veriş siteleri iyiki var...
mrserhan
21-09-2004, 16:56
Arkadaslar lutfen konu acmadan once forumu guzelce okuyunuz.Bu konu konusuldu tartisildi.
Birincisi ´Nedir bu cektigimiz alisveris sitelerinden?´basligi dogru bir tabir degil.Eger o alisveris siteleri olmasaydi bugun burada bu kadar kisi rc sahibi olamazdi.Ben alisveris sitelerinin daha dogrusu internetin olmadigi zamanlardada TRde bu hobbiyi yapmaya calisan kisilerden birisiyim ve inanin imkansizliklar icindeydik o donemlerde.Yatip kalkip dua etmemiz lazim o alisveris sitelerine.
Ikincisi;Avrupadaki alisveris siteleri Towerhobbiesden genelde daha pahali ve cesitlilik yok.
Ucuncusu;Avrupadan TRye kargo gondermek Amerikadan gondermekle hemen hemen ayni fiyat.
ben gecen nisanda hollanda dan 705 getirttirdim ve full kepiyle start boxı bi dunya ıvırzıvır. kollarımın arasına ancak sıgabilen bi koli ve odediğim tutar 12 yuroydu bunun 2 yurosuda kargo için alınan vergiydi. bence avrupa turkiye arası kargo daha uygun. Fakat genel olarak avrupada araba fiyatları biraz daha yuksek. Su ana kadar bildiim en uygun yer tower.
Su anda normal paket posta ile Turkiyeye 3-4 kilo agirliginda bir koli gondermenin fiyatini hesapladim ve yaklasik 45 euro tutuyor.45 euroda yaklasik 55 dolar eder.;)
sana katılıyorum sarı bu arada ben can
amerika'ya da pahalı diyorsanız diyecek bi sey yok
ben halen tower a kızgınım 29 günde geldi siparişim hatta AİR ile kargo yu seçmiştim bidaha sipariş verecem 2 gün sorna bu seferde öle olursa açıp sövcem adamlara yani tmm 30 gün mühdet vermişin ama olmaski abi herkezin 2 haftada gelio
100kmh2sn
22-09-2004, 15:47
Doğukan sakin ol ,
adamlar gönderme süresini mesela 2 hafta-30 gün arası vermişler
diyelim siparişin erken geldi,demekki Türkiyeden siparişler olmuşki senin ürünüde hemen o gruba aldılar ve yolladılar,diyelim geç geldi,işde o zamanda ellerinde Türkiyeden siparişlerin birikmesini bekliyorlar ve öyle gönderiyorlar
geçen seneydi sanırım arabalarımla ilgili bazı siparişler vermiştim,400-500 dolar gibi bi rakam tutuyordu,10-15-20-25 gün derken paket gelmedi bende paketin gelmediğine dair mail attım, adamlarda size 2 hafta -45 gün aralığı verdik 45.gün gelmezse paketiniz,bize tekrar mail atın dediler.Daha sonrasında 45.gün oldu ve paket hala ortada yoktu,adamlara maili o gece attım ve adamlar 8 gün içinde ne aldıysam hepsini gönderdiler.Açıkcası kolinin gelmemesinden şikayetçiydim ama sonrasında müşteri memnuniyetini sağladılar
işallah görecez bakalım 2.siparişimde neler olacak :) kimbilir :D
!Amorfy.BaRoS+
22-09-2004, 21:05
YA bu aralar tower baya geçiktiriyor siparişleri milleet kışa giriyo diye siparişe mi abandı ne :)
denizfeneri
23-09-2004, 07:29
Artık ispariş vermekten korkar hale geldim. Bir türlü gelmek bilmiyor.Kaç gün olduğunu bile unuttum. Acayip gecikmeye başladı...
mrserhan
23-09-2004, 12:33
acıkcası bende sipariş biriktiriyolar diye dusunuyodum ama bugun murat cagis ile konuştum...
ben siparişimi 3 eylulde verdim 8 eylulde yola cıktı
murat abi siparişi 7 eylulde verdim dedi kargosu 9 unda cıkmış
gelelim ilginç olaya onun kargosu benimkinden 1 gun gec yola cıkıyor fakat kargosu eylulun 15inde turkiyede oluyor
benimki ise hala ortalarda yok 5 defa gittim gumruk postasına isme gore bakıyolar yok gelmemiş diyolar
bana dedilerki gondericiden kargo numarasını istede daha saglıklı bakarız.
bende aradım toweri bi numara verdiler bana
gumruk postası dediki bole numara olmazmış. başında harfler olması gerekiyormuş
tekrar aradım biz size mail cekicez dediler
attıkları mailde de boyle bir numara kendilerinde olmadıgını 30 gunu beklemem gerektiğini soylediler.
bende bilmiom napcaz 3 gun sonra yarış var bizde hala kumanda yok :) artık elimizle manual kontrol yaparız :)
ARkadaslar konunun TOWERla direk alakasi yok.Soyleki;onlar verilen siparisi paketleyip USPS e veriyorlar.Sonrasi USPSin sorumlulugunda ve servis hizina bagli.BAzen bana 3 gunde parca geldigide oluyor,10 gundede
mrserhan
23-09-2004, 14:48
yanlız butun parçalar usps yani united states post ile geliyo aynı kurumla gelmesine ragmen benden sonra verilen sipariş tam 1 hafta once gelmiş benim verdiimse piyasada yok hala. bi yerlerde sorun var ama nerde onu cozemiyorum.
!Amorfy.BaRoS+
23-09-2004, 15:08
Serhan abi bizim şansımız bu millete 6 günde bize 6 haftada kafanı takma gelir ...(işallah)
Ewt bu aralar biraz gecikme söz konusu ama fiyat avantajı açısından beklenmeye de değer bence . benim verdipim motor siparişi 15 gun oldu ama hala gelmedi .
mrserhan
23-09-2004, 16:46
Serhan abi bizim şansımız bu millete 6 günde bize 6 haftada kafanı takma gelir ...(işallah)
doru soluyosun onurcum bizde bole sans olduktan sonra bekle babam bekle:hııııııı:
omer_yildir
24-09-2004, 12:36
hıc bellı olmuyor bıze bazen 5 gunde bazen 15 gunde bazen de 20 gunde gelıyor cok degısıyor:)
abdestiniz falan tam mı:)
denizfeneri
24-09-2004, 14:28
Durum okadar da vahim değilmiş. Evet gecikme söz konusu ancak eninde sonunda geliyor. Bizimki 16. günde geldi...
mrserhan
24-09-2004, 17:25
ya abdes ne kelime ya
zina yasasını bile destekler oldum
gene gelmiyor gene gelmiyor
:kütküt:
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
mrserhan
27-09-2004, 23:36
arkadaşlar kumandam geldi. hepimize hayırlı ugurlu olsun.
demekki gecikme olsada geliyomuş.
ama anlamadıgım şey paketim dun gelmiş işyerime yani pazar gunu guvenlik gorevlisine teslim etmiş bu postacılar pazarlarıdamı calışıyorlar.
hayret dorusu
bende 2 haftadır biyerlerimi yırttım yarışa kadar gelsin kumandam diye.
sen tut yarış gunu gel
olcak iş değil
genede şukur geldi :eyweyw:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.