PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : az çok yer war

abuzer
29-01-2007, 23:46
avcıların oralarda
kiler otoparkı
sosyete pazarı drift'e belki uyabilir.
Atatürk evi sahilde
entel pazarının oradaki meydan
entel pazarının yanındaki kumluk alan
ve daha birçok hatırlamadığım alan var.
kumluk çember entel pazarının orada
Atatürk evini yanındaki yol
avcılar yakınlarında oturanlar bence gelsin:)
pist bulamıyorum diyenlere uygun ve daha birçok yer var okul bahçeleri de var süpper kaymak gibi(kaymak gibi derken,yani çok yer war anlamında,çoğu yerler ,pürüzlü)

NOT:'w' lar v olarak kullanılmıştır.

GokhanA
29-01-2007, 23:49
EV!!! Türk alfabesi 29 harften oluşur. W buna dahil değildir. Türkçe kelimeler Türkçe harflerle yazılır.

bmw m5
30-01-2007, 00:05
EV!!! Türk alfabesi 29 harften oluşur. W buna dahil değildir. Türkçe kelimeler Türkçe harflerle yazılır.
.

abuzer
30-01-2007, 00:24
pardon arkdşlr msn yüzünden alışkanlık oldu.

GokhanA
30-01-2007, 09:31
Düzeltme yaptığınız için teşekkür ederim. İnanın dikkat etmezsek 5-10 sene içerisinde dilimiz ciddi değişime uğrayacak, ne olduğu anlaşılmayan saçma sapan bir lehçe ortaya çıkacak. Konuyla alakası yok, kusura bakmayın ama elimizden geldiğince engel olalım. Tekrar sağolun, Avcılar'a sevgiler.

abuzer
01-02-2007, 20:19
teşekkürler,iyi akşamlar.

serdaryayan
09-02-2007, 11:49
bunların yanında okul bahçelerinde de sürülebilir bence. hele bizim okulkun bahçesiiiii... büsbüyük bişi uçak indirip kaldırılabiliyor, drift yapılabiliyor (üstelik eğimli U virajları war). ben arabaya iyice alışana kadar piste felan gitmicem...

abuzer
09-02-2007, 14:40
sen avcılar'dan mısın? okul bahçelerine almıyorlar.Şimdi kaçak girsek arabanın sesinden felan duyarlar(gerçi bende yok ama:D ) onun için yazmadım:)

serdaryayan
09-02-2007, 14:52
Hayır. Beykoz/Kavacık'ta oturuyorum. Bizim okuldan içeri serserileri alıyorlar (harbi tehlikeli bi bölgede oturuyoruz. Okuldan mezun olan veya olmayan herkes okul bittikten 1-2 gün sonra elinde tespihle sahneye çıkıyor) beni mi almıcaklar? hem daha önceden de gittim. sabahtan akşama kadar oynadık kimse bişi demedi :D

abuzer
09-02-2007, 15:09
Bizim burada bekçi Mahmut var(OKULUN KAPISINDA),başka okullardan serseriler geliyor,alıyor elektrik borusu ile dövüyor:rolleyes: :D :D çoook kötü dövüyor,birde dilini ısıra ısıra vuruyor.Yani ben o kapıdan girmeye çalışsam:eek: :eek: vay halime benim:D yaşlı boyuda neredeyse cüce kadar ama tam bir terminatör. Valla yaşı maşı dinlemez 80 yaşında adam girse yine döver.

serdaryayan
09-02-2007, 15:20
:) :) :) Allah sabır versin ne diyim :)

abuzer
09-02-2007, 15:24
niye sabır versin ALLAH:D ?

mr.r
28-02-2007, 11:18
selamlar bende avcılarda oturuyorum ve onroad kullanıyorum buradalarda yer bulmak sorun bir kaç okul bahçesi gerçekten güzel onlarla izin amaçlı görüştüm ama bekçiler bizim için sorun değil ama kamera var diyorlar bu yüzden ya direk müdürlerinden izin alacağız yada unutacağız okul bahçelerini açık alanlarda ise tek başına pek zevkli olmuyor avcılar civarında oturanlar bi birleşip bereber sürsek nası olur sizce buradan konuşup bi yer ayarlarız artık;)

abuzer
28-02-2007, 13:30
selamlar bende avcılarda oturuyorum ve onroad kullanıyorum buradalarda yer bulmak sorun bir kaç okul bahçesi gerçekten güzel onlarla izin amaçlı görüştüm ama bekçiler bizim için sorun değil ama kamera var diyorlar bu yüzden ya direk müdürlerinden izin alacağız yada unutacağız okul bahçelerini açık alanlarda ise tek başına pek zevkli olmuyor avcılar civarında oturanlar bi birleşip bereber sürsek nası olur sizce buradan konuşup bi yer ayarlarız artık;)

bende model yok henüz:D :D kiler'in otoparkı naslı sence tam on-road'luk:ahhahyt:

muratiqua
28-02-2007, 16:54
Kilerin otoparkı bence çok makul bir çözüm değil. Otopark aynı zamanda ilçe emniyetin önünden geçen yolun E5 bağlantısı olarak da kullanılıyor. Etrafta ne kadar çok insan olursa o kadar çok çocuk gelip elinizdeki kumandaya göz dikiyor..

mr.r
28-02-2007, 16:55
orası uygun ama boş bulmak sorun olmazmı siteler tarafında yapılan pazar alanı var beton ama pek düz değil ama büyük biryer pazar kurulmadığı zaman sadece birkaç araba kullanmaya çalışanlar dışında boş yüksek şasi yada off-road için uygun ama benim gibi alçak şasi için pek değil :( dediğin yeri bir ara yakından görmeye gideyim inşllah boş olur :fisdua: bildiğiniz yakınlarda gazlayabileceğimiz düzlük varsa yazında bizde faydalanım:fısfıs:

abuzer
28-02-2007, 22:10
orası uygun ama boş bulmak sorun olmazmı siteler tarafında yapılan pazar alanı var beton ama pek düz değil ama büyük biryer pazar kurulmadığı zaman sadece birkaç araba kullanmaya çalışanlar dışında boş yüksek şasi yada off-road için uygun ama benim gibi alçak şasi için pek değil :( dediğin yeri bir ara yakından görmeye gideyim inşllah boş olur :fisdua: bildiğiniz yakınlarda gazlayabileceğimiz düzlük varsa yazında bizde faydalanım:fısfıs: valla orası genelde boş oluyor(boş olmasada ön tarafa park ediyorlar). bir düşüniyim ama tam düz zemin yok.okul bahçeleri yasaklı:( aynı zamanda siteler'deki zemin biraz sorunlu ve demir çubuklar var.(sosyete pazarı deniyor galiba)

abuzer
28-02-2007, 22:17
buldum! insa lise'si varya oradaki bahçe'ye istediğin gibi girebiliyorsun.BİZZzzzat ben kendim 3 kere gittim.Bir dene istersen ama zemini tam hatırlamıyorum,uygun olduğundan eminim.o taraflara yolun düşerse bir bak derim:):)

mr.r
01-03-2007, 20:52
insa lisesinin bekcisiylede konuştum ama izin vermedi ama sanırım kendi arabamla gidince okul bahçesinde gerçek araba kullanacağımı zannetti :P ama hafta sonu müsait olursam uğruyacağım oraya

abuzer
11-03-2007, 18:09
insa lisesinin bekcisiylede konuştum ama izin vermedi ama sanırım kendi arabamla gidince okul bahçesinde gerçek araba kullanacağımı zannetti :P ama hafta sonu müsait olursam uğruyacağım oraya

gerçek arabada kullandıklarını gördüm ben ama bekçinin azizliğini uğramışsın:D

NİTROSCOP
11-03-2007, 18:19
abdi ipekçi'de oto parkında süper yerler var hiçkimse'de bişey dmiyo

abuzer
11-03-2007, 21:45
ben bilsem söylerdim.Zaten amacım burada yardımcı olmak.

Jalalaldin
29-03-2007, 02:05
Arkadaşlar ben pek hatırlamıyorum ama avcılar sahilin orada güzel yerler var aslında...Atatürk evinin bahçesi, İDO nun orası...ve de koşu asfaltı...biraz ilerlerde galiba Basket sahası vardı...Sahilin oralar buluşma falan olsa çok harika olur.Buluşur iki sohbet ederiz :D