PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kastino scooter



M_tech
23-09-2004, 02:23
bu nasıl fiyat anlamadım,çalıntı falan mı acaba?

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=347493

YoL_GezeR
23-09-2004, 14:40
M_tech sende de benim gibi motorsiklet hastalığı var herhalde :) Hakikaten ya bir scooter in fiyatı bu kadar düşük olmamalı motorun özelliklerinde birşeyler var bence ....

umitp
23-09-2004, 17:12
bence kastino okadar iyi bir marka değil ondan olabilir ayrıca 50 cc yani olabilir ama calıntıda olabilir.http://www.yildizticaret.com.tr/id.php?name=urunlerimiz&pa=showpage&pid=33 sunlara bir bakın hız mototru tipindekilerden eminönü nde gordum 1 milyar 350 milyon istediler ama cok tatlı seyler

M_tech
23-09-2004, 23:15
link için saol,100 kilo altına düşersem alcam bitane bunlardan,bu arada neden beygir gücü kw cinsinden verilmiş?

Coky 46
24-09-2004, 10:33
M_tech gittigidiyor %100 güvenebileceğin bir site. Ben bütün satış ve alışlarımı oradan yapıyorum. Mesela bir şey aldın ya bunu üç gün deneme süren var. Üç gün içinde iade edebiliyosun. Artı orası bir açık artırma sitesi ama. Eleman son fiyat olarak 930 milyon yazmış.

M_tech
24-09-2004, 14:13
dostum site güvenli olabilir ama malların nerden bulunduğu konusunda kimse garanti veremez.çalıntı olsa kim nerden bilcek sonuçta ama trafikte falan yakalandınmı senin başın belaya girer

Coky 46
24-09-2004, 15:01
Abi bunun motor seri nosu felan yokmu. Yada ne biliyim ruhsat'ı. Benim bildiğim scooterların da ruhsatı. Yoksa dediğin gibi ciddi bir problem yaratır haklısın.