Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul anadolu yakasinda offroad icin alanlar
Arkadaslar selamlar,ben daha yeniyim ve arabamla nerede oynasam acaba diye dusunuyorum.Daha onceden gittiginiz ve begendiginiz yerleri yazarsaniz sevinirim.Tesekkurler.
sariertan
08-02-2007, 15:57
Anadolu yakası için Bostancı ve caddebostan sahilinde nerede gazlarsan gazla heryer güzel.
ben moda da oturuyorum biz salı pazarında sürüyorun ama Ertan Abi'nin de dediği yerler çok güzel. Aslında ben cumartesi sürmek istiyorum ..
Arkadaslar taysiyelerinize uydum ve bir aydir Caddebostan ve saskinbakkalda arabamla gazliyorum.Arac MT2 18ss olunca heryer guzel.Lakin haftada 3 gun oralarda olmama ragmen henuz baska bir rc kullanan kimseye rastlamadim.O bolgede oynayan arkadaslar bu isi daha cok ne zaman yapiyor acaba??Tek basina oynamak 4 depodan sonra sıkıcı hale gelebiliyor.Cevaplarinizi bekliyorum,hepinize zevkli surusler,
sariertan
08-03-2007, 12:04
Arada bir biz iniyoruz oralara. Ama genelde arkadaşalr Avrupa yakasından geldiği için çok buluşamıyoruz. Bir gün buluşursak sizede haber veririz beraber eğleniriz.
bizde ilhuns'la suadiye sahile iniyoruz genelde ben yaklaşık 1 aydır falan ara vermiştim ama tekrar başlayacağız herhalde gazlamaya
evet kesin kes artık verdiğimiz bu arayı acil olarak kaparmamız lazımm
Arkadaşlar geçen gün Sahrayıcedid e gidiyordum. Orada çok büyük bir alan var gayet hoş google earth dan bulmaya çalışayım.
arkadaşlar sanırım burası
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.