Orijinalini görmek için tıklayınız : Siparişimi verdim
CaN_RCnitro
23-09-2004, 19:37
Arkadaşlar sizlerin vermiş olduğu bilgiler sayesinde almaya karar verdiğim ntc3 rtr plus'ı dün geceyarısı doğukan arkadaşımın yardımıyla tower hobbiesten sipariş ettim!Verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim :) .İnşallah en kısa zamanda siparişlerim gelir:fisdua: .Sizlerle en kısa zamanda görüşme dileğiyle. CaN
100kmh2sn
23-09-2004, 19:40
hadi hayırlı olsun can,işallah biran önce eline ulaşır
mania_rc
23-09-2004, 19:48
Hayırlı olsun, güle güle kullanman dileğiyle...
CaN_RCnitro
23-09-2004, 20:11
çok saolun. inşallah :)
Hayırlı olsun.güle güle kullan......
doğukan ben oluyorum :) :) eheheh hayırlı olsun can işallah 10 ekime kadar gelirde 2 tc3 kapışırıs: D
yigit1905
25-09-2004, 11:03
çok yerinde bir siparis ve tam arabasi.simdiden hayirli olsun.aslinda forumumuzda associated die bi konu acilsa daha ii olmazmi mesela serpent gibi
bencede açılması lazım çünkü associated arabası olan çok kişi var
ÇOĞALIYORUZZ :D associated lar çoğalıyor bendede ntc3 var aranızda benim cillopu gören vardır buluşmada :D
YoL_GezeR
25-09-2004, 18:47
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler Trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım! :D ;)
engine02
25-09-2004, 18:59
can hayırlı olsun hade bakalım bi karar werememistin sonunda werdin ntc aldın ne dielim kazasız belasız kullanman dilegi ile :D
larrybird
25-09-2004, 21:36
hayırlı olsun...iyi günlerde kullanma dileğiyle...;) :)
arkadaşlar bu ntc3 harbiden nasıl yaa bendemi alsam acaba off-road istiyorum ama maddi olarak bayağı zor olacak hem ntc3 ün fiyatıda gayet iyi ne yapsam acaba :confused:
maddi ve manevi olarak:)tc3 al derim tabi on-road düşünüyosan
off-road düşünüyorum kullanım alanı daha fazla ama hiç fark etmez on-road da olur ama nerlerde kullanabilirim bilemiyorum izmirliyim yollar mağlum ama 2-3 ay sonra ehliyet almış olcam olmazsa arabayla giderim düz alanlara neyse ben yinede off-road yani revo yada t-maxx alcam kafaya daha çok yatıyo ama maddi olarak ilk tercihim ntc3 olcak galiba
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.