Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen acil yardım
ımpact_m2
17-02-2007, 23:17
arkadaşlar bende impact m2 var debriyajla ilgili bir problem var aracı çalıştırıyorum pinyon dönüyor vites dişlileri dönüyor fakat araba gitmiyor fakat enteresan bir durum sözkonusu aracı stop ediyorum vites dişlilerini elimle çeviriyorum hiç kaçırmıyor fikri olan varsa yazarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler:agla:
debriyajın bitikmi acaba:)
ımpact_m2
17-02-2007, 23:31
walla kardeşim debriyajdada problem vardı onu giderdim ama anlamadım aracı çalıştırıyorum debriyajı yaptıktan sonra pinyonu penseyle tutmaya çalışıyorum hiç kaçırmıyor debriyajda sorun yok sanırım anlamadım gitti valla:(
ceyhun34
18-02-2007, 00:02
motoru çalıştırmadığınız halde pinyonu çevirdiğinizde krank mili dönüyorsa debriyaj balatalarınız kovana sarmış olabilir.kovanı söküp debriyaj balatalarına bir bakmanızda fayda var.
sen debriyaj balatarını ve yayını deiştir .
yayın eskimiş olabilir bende de aynı durum olmuştum yeni takım aldım çozuldu sorun :)
ımpact_m2
18-02-2007, 00:17
kardeşim aracı çalıştırdığım zaman pinyon normal dönüyor vites dişlileride dönüyor ama ne hikmetse lastikler dönmüyor stop ettiğimde de elimle vites dişlilerini döndürüyorum kaçırma felan ok anlamadım gitti
ımpact_m2
18-02-2007, 00:19
ali peki yay nerden bulabilirim hangi sitede bulabilirim daha doğru m2 parçaları nerde vardır
tamam aynısı benim sorunumun :)
bende soktum baktım araba kullanılmadğı için yay bozulmuş o yuzden tam kavramıyomuş.
ben tam takım aldım ama sadece yay da satılıyo.
hobby shoplarda bulursun yayı.
ımpact_m2
18-02-2007, 00:44
site olarak bildiğiniz varmı arkadaşlar
:censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:de debriyaj yayı var ama eline numune ni alıp gitmen gerekli başka yolu yok :(
ATLANTİS
20-11-2007, 19:27
Kardesİm Yukardakileri Unut Senin Problemin Vites Supurlarinin 1 Vitesinkinde Vanvey Rulman Var Ondan Deyistir Yada Temizleyip Tekratr Vanvey Yagi Sur Duzelir serpent parcaları ********bulunur cozemessen ramazancokgoren@hotmail.com mail at istanbuldaysan bizzatda yardım edebılırım
Forum kurallarini okumanizi tavsiye ederim,forumda yerli sitelerin isimlerinin verilmesi yasak,ikinci bir konu yaklasik 10 aylik bir konuya simdi mesaj atmanin cok anlami olmadigi acik,arac sahibi sorunun cozmustur,ucuncu bir konuda forumda yazarken "MSN" agzi ve yazimi degil,duzgun bir sekilde yazmaya ozen gosteriniz
ben de katılıyorum 1.vitesteki onewayın gitmiş bendede olmuştu. pinyonlar dönüosa debriyajda sorun yok 1.vitesteki onewayı yağla bi eğer probelm geçmezse yenisini alman gerekir
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.