Orijinalini görmek için tıklayınız : Maltepe Üniversitesi
Buğra A.
19-02-2007, 01:03
Kimler kovalıyor bu işi okulumdan =)
G.İ.T bölümünden ben ve 3-4 arkadaş var hatta en kısa zamanda bi rc kulübü kurmayı planlıyoruz. Msnden ulaşabilirsin bana.
bende maltepe fov 3 teyım bende ugrasıyorum
TheMISFIT
02-08-2009, 11:52
Selamlar....
Geçen sene bir gün Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda gazlarken bir arkadaş yanıma gelmiş, bir süre konuşmuştuk...
"Ben Maltepe Üniversitesi'nde okuyorum...Bizim kampüsün yarısı hala inşaat halinde deli gibi boş alan var, tam böyle bir arabayla gazlamalık her taraf" demişti.
Sonra zaman geçti devran döndü, ben geçen hafta Maltepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü'ne araştırma görevliliği başvurusu yaptım :)
ve başvuruyu Marmara Eğitim Köyü'ne bizzat gidip yaptım.
Gittiğim anda gördüm ki, arkadaş gerçekten çok haklıymış...ve gerçekten çok büyük içerisi.
Sağlam bir organizasyonla, her türlü modelcilik aktivitesi için inanılmaz fırsat yaratılabilir.
Gider gitmez bu aklıma geldi hemen (zaten giderken de aklımdaydı da) ...burada da paylaşayım dedim. :)
Daha belli değil oraya gelip gelmeyeceğimiz ama, siz yine haberdar edin bizleri ne oldu ne bitti Maltepe Üniversitesi'nde, buradan.
Selam ve sevgiler.
Selamlar
Guzel gelisme oranın varsa bir kac goruntusunu buradan bizimle paylasin sabit rampala falan yapılırsa gayet keyifli olabilir , Kavacıktaki yerde guzel yuksek rampalar vardı atlamak zevkliydi duz genis bir arazi sıkıcı olur kısa bir sure sonra
Bekliyoruz,
Selamlar....
Geçen sene bir gün Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda gazlarken bir arkadaş yanıma gelmiş, bir süre konuşmuştuk...
"Ben Maltepe Üniversitesi'nde okuyorum...Bizim kampüsün yarısı hala inşaat halinde deli gibi boş alan var, tam böyle bir arabayla gazlamalık her taraf" demişti.
Sonra zaman geçti devran döndü, ben geçen hafta Maltepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü'ne araştırma görevliliği başvurusu yaptım :)
ve başvuruyu Marmara Eğitim Köyü'ne bizzat gidip yaptım.
Gittiğim anda gördüm ki, arkadaş gerçekten çok haklıymış...ve gerçekten çok büyük içerisi.
Sağlam bir organizasyonla, her türlü modelcilik aktivitesi için inanılmaz fırsat yaratılabilir.
Gider gitmez bu aklıma geldi hemen (zaten giderken de aklımdaydı da) ...burada da paylaşayım dedim. :)
Daha belli değil oraya gelip gelmeyeceğimiz ama, siz yine haberdar edin bizleri ne oldu ne bitti Maltepe Üniversitesi'nde, buradan.
Selam ve sevgiler.
yüksek ihtimal benle konusmus olabılırsınızz :)
VectraOPC
23-09-2009, 16:13
Geçtiğimız temmuzda mezuun oldum Ama gene Maltepe liyim.. :D
Mımarlık Fak. İçmimarlık bölümü.. Kampüsün içinde çok kullanım nıtrolu araçlarımı..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.