Orijinalini görmek için tıklayınız : Firelap MR02
:ımmm: Merhanba öncelikle kendime
FIRELAP NANORACER 2.0 RTR SET ve FIRELAP I-PRO MOTOR FOR NANORACER 2.0 aldım
ama bu motor çin iwaver ve mini-z ler için fet gerektiği yazıyor alttaki gibi ama firelap yok acaba bir sorun olurmu yoksa fet taktırmammı gerekir birde bu motor xmods evo ya takılırmı ?
(For Iwaver 01, Iwaver 02 and Mini-Zs, Mos Fet may need to be adjusted before use. Otherwise, the electronic board may be burned due to the high current.)
cevaplarınızı bekliyorum ..
SwTaArRs
22-02-2007, 22:25
ben firelap 2 için i-plus motorunu kullanıyorum i-pronun altı modeli normalde kaldırıyordu ama fetler çok çabuk ısınıyor. bir keresinde süreyi uzun tuttum ve boardum kömür. ve işin kötü yanı sadece boardda satılmıyor artık.
i-pro da kesinlikle daha güçlü fetler takmanız gerekecektir.
unformat
23-02-2007, 01:42
Fet modifiyesi gerektirir, aksi takdirde iyi ihtimalle stok fetler kötü ihtimalle Tarkan abinin de başına geldiği gibi board yanabilir. Ben i-plus ile uzun süre kullanmayı denedim ve fetler gitti sadece şansına.
Genelde 4562 numaralı fet kullanılıyor, ancak farklı fetler kullananlar da var. Satın almak için www.rc-tec.de sitesini kullanabilirsin, ben ordan almıştım. Motoru xmods a takarsan kesin olarak şu olur diyemem, ancak kötü şeyler olur emin ol :)
ok saolun öncelikle motoru yanına dahi yaklaştırmıycam vede bu verdiğin siteden fetleri almayı planlıyorum bu fetlerin takımı bana kaça malolur birde stock motrdan farkı %300 deniyo doğrumudur birde bu motorla beraber neler takmamı önerirsiniz. birde en ucuz neredede halledebilirim ist te ?? şimdiden thx
abicim o motor seni biraz aşar gibime geliyo.önce arabana balldiff, rulman, fet vb taktıktan sonra alıştırma yapmanı öneririm.bunlar bile perfoemansı baya etkiliyo çünkü.bu motorda boardını yakmamak için(en az) 2 katlı fet modifiyesine ihtiyacın olacak.kendim iplusla kullanıorum.
ya xmodslara fetli olarak en güçlü hangi motorlar takılabilir ben deli bişey yapmak istiyorum hatta sırf bunun için aldım yoksa mini-z alırdım tekrar cevap verirseniz sevinirim birde yurtdışı olsun(amerika tercihimdir) aslında yurtiçide olsa fark etmez...(pm atabilirseniz sevinirim arkadaşın konusu gitmesin...)
motoru isteyen varmı diyim ozaman satıyorum hakkaten çok aşıcak beni
birde bu xmods ların radioshack mi carson mu olduğu nerden anlaşılıyo nedir bu ayrım bilen varmı. ben dubaiden aldım xmods evo yu nedir bu kalite farkı iyilik kötülük varmı ??
isobadmax
19-08-2008, 09:47
merhaba bende NANORACER 2.0 RTR SET aldım fakat kumandaya ayar çekemedim birde neon u takamıyorum acaba motordaki elektrik çıkışından mı alacağım ? yardımcı olurmusunuz
Dr. Mini-Z
05-10-2008, 23:30
Fetler türkiye de muadil olarak ta bulunabiliyor. IRF7313 sanırsam karaköy piyasasında artık bulunuyor 4562 halen getirten yok bildiğim kadarı ile birde 4562 den daha performanslı Fairchild ın FDS4501H fetleri var bunlar da iç piyasada bulunabilir.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.