Orijinalini görmek için tıklayınız : Revo mu Savage 25 mi?????
larrybird
25-09-2004, 21:40
Selam ARkadaşlar....Allah'ın izniyle bu hafta veya iki hafta sonra bi off-road alıcam...bende t-maxx var.benim bi yakınıma da bi off road almak istiyorum...o revo istiyor..fakat ben savage taraftarıyım...siz ne dersiniz???
revo alsın bari eski model araba alıp ne yapcak
bende revo derim hem t-maxxin varmiş revo ile t-maxxin rodajı aynı yakınına yardımcı olursun yakının nasıl özellikler istiyo bilmiyorum ama revonun yol tutuşu harika bende alcam 1-2 sene sonra bende t-maxx ile revo arasında kaldım ama büyük bir ihtimal revo alcam M tech in de dediği gibi almışken yeni model alayım diyorum sen yinede yakınına revonun videolarını izlet kesin bi karar verir t-maxx niye düşünmüyosunuz hem çok fazla modifiye parçası var ve kalitesi ortada bence t-maxxide bi düşünün derim fiyatıda gayet iyi şu aralar towerda hadi size kolay gelsin :-)
bence revo derim düşünmene bile gerek yok
larrybird
26-09-2004, 14:13
tamam sağolun arkadaşlar..:)
YoL_GezeR
26-09-2004, 18:11
Revo tabiki Barracudanın dediği gibi nasıl bir soru böyle :D :D :D
SAVAGE25 al derim. nedenlerini açıklamaya gerek yok ;)
http://www.rcteamgo.com/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=39&pos=28 ya ben bu arabayı çözemedim ne abi bu güzelde markası ne hangi model kebinde serpent yazıyo ama serpent değil galiba ama tekerleri tc3 yardım edin
uçarlar o arac serpent. o lastikler slik lastikler jaco marka. bide konuyu dagıtmayalım.
konuyu dağıtmak benimde hoşuma gitmiyo ama yeni konu nasıl açılıyo bilmiyorum.bide serpent ama hangi serisi
forumumuzun ikonları türkçe incelersen göreceksin nası konu açılıyo die yeni konu butonuna tıklayınca acabiliyosun. serpent 705 yada 710 sanırım.
Resimdeki serpent impulse proya benziyo gibi ama benzin deposu bi değişik geldi hatta sanırım 705. Hatta ersin abinin arabası gibi bi his uyandu benim içimde :cool:
Bu arada savage mi revo mu konusuna gelince içimden savage demek geliyo çünkü öncelerde geçen tartışmalar yüzünden revodan soğudum nerdeyse :eek: Ama gene de yeni bir model ve denenebilir. Offroad alıcak alsam revo alırdım...
cinarbey
11-04-2005, 11:04
Selam ARkadaşlar....Allah'ın izniyle bu hafta veya iki hafta sonra bi off-road alıcam...bende t-maxx var.benim bi yakınıma da bi off road almak istiyorum...o revo istiyor..fakat ben savage taraftarıyım...siz ne dersiniz???
nereden aldınız off road u
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.