Orijinalini görmek için tıklayınız : xmods ve xmods evo karsilastirmasi
deepdrastic
22-02-2007, 22:33
merhabalar bazi seyleri merak ediyorum deneyimi olan arkadaslardan yardimci olmalarin rica ediyorum
xmods almaya karar verdim fakat verdigim karar yetmiyo 2 turde sase var xmods ve xmods evo hakkinda genis bilgiye ihtiyacim var
saseler arasindaki farklilik nedir fiziksel yapilari farkli bu acikca belli oluyo ama yeterli degil mekanik ozellikler hangisine gore daha iyidir
elektronikleri ne derece farklidir normal xmodsun donme sorunlari varmis halledilmis gerci direnc degisimi yapilarak baska ne gibi sorunlar var acaba
xmods evo da ne cesit sorunlar oluyo sanirim donme sorunu hic yok
xmods alip ne yapicam ???
malum berlinde yagis pek eksik olmuyo haliyle 1:10 arac evde drift yaptirtmiyo :D
xmods ile drift yapmak istiyorum sadece drift 4wd kiti drift lastikleri motor degisimi ve rulman baslica eklemeler
cesitli modifiyeler de yapicam aldiktan sonra ama once butun bilgileri edinmeliyim ona gore hareket etmek icin
bunlar da sase resimleri
xmods
http://img341.imageshack.us/my.php?image=xmodstn7.jpg
xmods evo
http://img341.imageshack.us/my.php?image=xmodsevoic5.jpg
Bravocuda
23-02-2007, 00:02
Evolar dönüşüm çapı daha rahat ve keskin kabiliyetleri var eski kasalarında yok.
Yeni kasası şase yani pontiacta var mesela bendeki mustangde yok.
Ve yeni kasa biraz daha hıza duyarlı ve yatkın hızlı.
Ama şu var kumandada az gaz yapınca ilerlemiyor eskisinde rolantide bile yapabiliyorsunuz.
Kasa yenisinde korunaklı darbe emici gibi sorunsuz.
Evo almanı tercih ederim.Bilmiyorum 2004 modellerde fordun mustang modelinde eski şase var ama pontiacta yeni evo var?!
deepdrastic
23-02-2007, 02:25
sagolasin cok guzel aciklamissin karar belli o zaman evo yani yeni sase aliyorum :D bide sole bisi var eskisinde piller kenarlarda yeni sasede piller altta ve ortada bunun faydasida vardir tabi denge olarak agirlik merkezi tam ortada
merak etigim bisi daha var fet upgrade acaba eski sasedeki gibi mi yoksa fet upgrade hic gerek yokmu varsada eskisi ile farklimi
dis gorunus olarak lancer alicam mecburen mustang var ama benim asil istedigim skyline yada 350z drift araclari olduklari icin ama sase ile beraberinde bu modeller yok lancer var drift e en yakin arac
deepdrastic
23-02-2007, 19:19
sadece 1 kisimi biliyo koca forumda bir suru kisi var xmods u olan
bende lancer var ve hakikaten bu haliyle bile kısa drift yapılıyo . fette aynı şekilde yapılıyomuş.
deepdrastic
23-02-2007, 19:32
fet upgaredelerine baktim sitelerde 6 tane ust uste falan vardi oha dedim yani ama ayni sekilde degil tam olarak evoda farkli numarada fetler bir taraftaki baska diger taraftaki baska bide entegrenin normal xmodsta tek tarafi tam lehimli yani 4 bacak evoda 2 bacak 2 bacak seklinde
bide kisa drift mesafen nekadar merak ettim metre olarak yazabilirmisin
Bravocuda
23-02-2007, 20:07
Bugün pontiac aldım yeni evo modelinden harika bir araba modifiye olrakta body kitleri led ve lastik jant takımını aldım süper oldu bu evolar gerçekten performans olarakta harika fotoğrafını çeker koyarım.
Almanı tavsiye ederim özellikle evo pontiac rengi bile hoş ledde aldınmı sana laf eden olmaz şekil durur.
Ben koyacağım fotolarını.;)
Scorpion_King
23-02-2007, 20:28
Acaba firelap 2.0 mr-02 kopyasımı alsam xmods evom? ne dersiniz?
deepdrastic
24-02-2007, 15:54
Bugün pontiac aldım yeni evo modelinden harika bir araba modifiye olrakta body kitleri led ve lastik jant takımını aldım süper oldu bu evolar gerçekten performans olarakta harika fotoğrafını çeker koyarım.
Almanı tavsiye ederim özellikle evo pontiac rengi bile hoş ledde aldınmı sana laf eden olmaz şekil durur.
Ben koyacağım fotolarını.;)
sagol da ben once yurur aksam modifiyesi yapicam araci ilk etap olarak 4 wd ye cewiricem drift icin sart pontiac gorunus yerine lancer tercih ediyorum beraberinde o kaporta var aslinda skyline yada 350z isterimde onlar sonraki degisimler basta dedigim gibi 4wd sonrasinda fet upgrade full rulman ve motor ha bide drift kiti lastik jant falan alirim ama sole bisi geldi aklima o kucuk seyede mi pvc lastik taksam :D bide benim vazgecilmezim pil destegi icin kapasitorler 1:10 aracimda ayni uygulama var hele bir alayim su evoyu yapilanlarin resimlerini foruma eklicem
belki saseyi de aluminyuma ceviririm oluyosa
led vs falan kit olarak almicam almam da kendim parca parca alir ole yaparim bulabilirsem rengi kendilignden degisen ledlerden alir onu takarim :D ayri bir sekil olur boylelikle
cengizhan
24-02-2007, 20:05
bende xmods var subaru dönüş açsını saolsun cem halleti ama x moxds yerine mini-z all-drive al kesinlikle pşman olmıcaksın eğer imkanın varsa git bir modelciye xomds u al eline bir bak, sonra evo al bak sonra da mini-z al ozaman anlıcaksın ve şunu unutma ne kdr ekmek o kdr köfte:)
deepdrastic
25-02-2007, 16:24
mini-z bende isterim ama ne adam gibi arabalari var ne de yedekleri alacagim yerde mini-z nin 1 tane parcasi dahi yok o yuzden xmods evo
bide sadece xmods karsilastirmasi icin acildi bu konu konu baska araclara yonelmesin
fark var onu bende biliyorum ama konu sadece xmods icin
saygilar
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.