PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hepinizin yardımını istiyorum(acil)!!!

axi_welet
07-05-2004, 13:56
benim bir arkadaşım var.bademciklerinin alınması lazım.alınmazsa %90 kanser olma ihtimali varmış.ama bu gün o arkadaşım öksürdüğünde kan geldi.bunun anlamı ne?kurtulma ihtimali ne?bilgili arkadaşlara duyurulur...

YoL_GezeR
07-05-2004, 14:05
peki niye hemen almıyorlar ki bir riskimi var ameliyatın bademciklerinde bir intihap olabilir sert öksürmüşse bu yüzden kan gelmişte olabilir tam olarak bir şey diyemem Allah acil şifalar verisin.Kurtulma ihtimali konusundaysa eğer ki bademciklerini almadan bu risk ortadan kalkmıyorsa alsınlar tabi bunu kişiyi rahatlatmak içinde söyleyebilirler.Eğer ki almıyorlar bekliyorsa kesin başka bir şeyler olabilir ama fazla bir bilgim yok bu konuda tekrar Allah acil şifalar diliyorum inşallah kurtulur

!Amorfy.BaRoS+
07-05-2004, 14:07
Ya Bademcık Onm degılkı 20 dakıkalık amelıyatla alınıyhor neden aldırmadı kı cocuk benım yok mesala sımdı :(

axi_welet
07-05-2004, 14:08
sağol.o arkadaşım bir kaç kez doktora gitti.bademciklerinin alınması gerekiyormuş.neredeyse her gün tahlil yapılıyor.sonuç;bademcikleri alınacak...doktorlar şimdilik bekliyor.bir risk varsa alınmayacak.size bir sormak istedim...teşekkürler.

timur_polat
07-05-2004, 14:25
Öncelİkle Allah Acİl Şİfalar Versİn.arkadaŞin Ne Zamandan Berİ ÖksÜrdÜĞÜnde AĞzindan Kanlar Gelİyor.ayrica AĞzindan Her Kan Gelenİn Kanser OlacaĞi SÖylenemez.bu Sadece LÖsemİde GÖrÜlÜr.eĞer Bademcİkte Bİr İltİhaplanma Varsa Ve Bu KonuŞmasini GÜÇleŞtİrİyorsa Sertbİr ÖksÜrÜkte
BoĞaz İÇİndekİ Damarlardan Kan GelmİŞ Olabİlİr.kanserlİ Hastalarda Kan AkcİĞerlerden Gelİyor.atrica Artik Her Kanserİn Tedavİsİ Var.tabİkİ Erken TeŞhİs Edİlİrse.erken Tani Çok Önemlİ.moralİnİzİ Bozmaniza HİÇ Gerek Yok.

axi_welet
07-05-2004, 14:41
zaten doktorlar bademcikleri alınmazsa kansere yol açar diyor.fazla detaya girmedim.konuşmak istemedi.bende fazla yormadım.

ecatik
08-05-2004, 05:29
kardesim umarım en kısa surede arkadaşın şifasına kavusur ama sende fazla kafana takma benim çevremde bademciği olanların sayısı olmayanların sayısının 3 de 1 i bile değil..

mhmtg
08-05-2004, 14:22
aramizda doktor olan yoksa bu konu ile ilgili fikir (yorum) belirtmesin. Hos, doktor olanlar da gormeden birsey soyleyemez ama ben de arkadasina gecmis olsun diyorum. Acil sifalar.

axi_welet
08-05-2004, 19:02
benim derdim bademcik değil,kanser.dediğim gibi o arkadaşımın bademciği alınmazsa kansere yol açar ama alınmasının kanseri önliyeceğinden pek emin değiller.bu bilgi elime yeni geldi.

timur_polat
09-05-2004, 20:55
sanırım mehmet abinin bu iletisi bana. bundan şüphem yok.
yanlız bilmediğim konularda asla konuşmam.
*sevaplı olmak için peygamber olmaya,
*erkek olmak için sakal bırakmaya,
*insan olmak için konuşmaya GEREK YOKTUR.
HERKEZE SAYGILAR DİLERİM...................