Orijinalini görmek için tıklayınız : Bosch Cup 2004
engine02
26-09-2004, 19:31
arkadaslar gunumuz cok gusel gecti yarıs fln gayet ii ve cekismeli gecti bnm yasadıgım cok sorun wardı duvarlara patlayan patlayana idi walla ama olsun cok gusel bi gundu :)
Resimleri ayarladıgım saman foruma koyacagım sizi mahrum bırakmayacagım sukru abi fln cekti o da koyar forum cosar ;)
ewet çok iyi olur valla ben gelemedim mesela ama resimlere bakarak kendimi avutacağım yane:)
100kmh2sn
26-09-2004, 20:20
gün gerçekten çok güzeldi emeği geçenlere teşekkür etmek gerekiyor
birbirinden güzel resimleri ve videoları yarın forumda bulabilirsiniz
evet beyler cok guzel yarıslar kaçırdınız valla 100 kmh de cok guzel videolar var hele bi tane var ki eger saglam cektiyse muthıs
gas on road yarısı ozellikle sağlam gecti tam yarım saat arabalar yetmiş tur civarı attılar patlayanlar duvara vuranlar falan sıkı geçti artık 10 ekimde cıkar acısı ınsallah
ben gelemedim ama videoları sabırsızlıkla bekliyorum lütfen 100 km acele edin gerekirse 300km ye çıkın walla:))))))))))))))))))))
MeksikAli
27-09-2004, 09:29
Offf offf hakketten güzeldi ama bir durum var akşam eve gittim ama halen egzoz kokusu burnumda idi ...:D
Hade bakalım arkadaşlar sesimler videolar bakalım onlar nasıl oldu sabırsızlıkla bekliyoruz ....:)
Şükrü benim resimlerde nikimi göbeğime yazacan unutma ....http://www.turkeyforum.com/satforum/images/smilies/puah.gif
mrserhan
27-09-2004, 10:08
arkadaşlar cok guzel bi organizasyon oldu. seyirci desteği mukemmel seviyede idi :)
cok heyecanlıydım ve heycanımı pit sonuna doru noktaladım :eeeeyoo: (ben bunu hep yapıyorum anlayanlar anladı sanırım )
mcagis ve maksikalı abilerime cok teşekkur ediyorum. bana hem teknik hem taktik hemde ekipman saglamada cok yardımcı oldular. her ikisinin de hakkını nasıl odiycem bilmem (allah razı olsun).
sukru abime de kaza sonrası parcalanmış arabamın fotolarını cektiği için cok teşekkur ediyorum :D
bugun içerisinde cektiğim fotoları foruma ekliycem.....
Serhan'cım geçmiş olsun, şanssızlıklar yakanı bir türlü bırakmıyor ama inanıyorum ki bir gün şeytanın bacağını kıracak ve sorunsuz yarışlar çıkaracaksın. Bu şekilde azimle çalışmaya devam et, eninde sonunda senin de kazanma sıran gelecek.
Bu arada gerçekten çok güzel bir yarış günü yaşadık, emeği geçen herkesi kutlamak gerek. Pistle ilgili korktuğum sorunlar gerçekleşmedi diyebilirim ve bu da oldukça sevindirdi beni. Neyse, herşey güzeldi, gelecek seneki yarışlarda daha çok katılım ve güzel organizasyonlarla RC olayı gitgide büyüyüp gelişecek inşallah...
ya bu videolarda daha iyi bi görüntü alamayacak mıyız uzun olsun ama kaliteli olsun çoğu kişide adsl flan var zaten bekleriz indirir bu konuyu ele almanızı diliyorum
100kmh2sn
27-09-2004, 12:37
dün akşam arkadaşın makinasından nete girdiğim için alelacele bişi yazamadım
harika bir gündü..murat,ali,serhan,orçun,fatih,emirhan,fırat, tolga ordaydık,pist alanına Bosch yaka kartı olmadan girilmediği için,orçun,emirhan,fırat ve tolga giremedi,ben HobbyRC Yaka kartıyla aralardan girebildim :D
içerde süper bi telaş vardı,pitteki heyacan,kuledne yarışanların yarışma stresleri,ortalıkda organize olmuş insanların bekleyişi görülmeye değerdi,havada gayet güzeldi herhangibir sıkıntı yaşanmadı..fotoğraf ve video çekimlerim harici serhan,murat aliyle beraber durmaya çalıştım..
en knalı bıçaklı yarış heralde gas on road dı :D memory stciklerim bitmeseydi size bol kazalı bi yarış videosu çıkaracaktım ama artık bir dahakine,gelemeyenler çok şey kaçırdı,gelenlerde çok güzel vakit geçirdi,organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,nice organizasyonlu günlere..
26-09 Bosch Cup resimleri ;
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=1648
26-09 Bosch Cup Video Klip ;
http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=1649
100kmh2sn
27-09-2004, 12:40
ya bu videolarda daha iyi bi görüntü alamayacak mıyız uzun olsun ama kaliteli olsun çoğu kişide adsl flan var zaten bekleriz indirir bu konuyu ele almanızı diliyorum
daha iyi kalitede eklemeyi bende isterim ama o zaman boyutu yaklaşık 100 Mb tutuyor,bu boyutta forumda kullanıcılar için sıkıntı yaratabilir,kimbilir belki ilerde buluşmalarımıza ait güzel güzel resimleri,videoları HobbyRC VCD'si yapıp sizlere dağıtırız ;)
Beyler,
Tek kelimeyle süpersiniz. Herkese örnek gösterilmesi gereken bir organizasyon, yardımlaşma ve birlik kabiliyetiniz var.
Yarışın hemen ertesi günü, yarışın bu kadar iyi anlatıldığı, aktarıldığı başka bir ortam yok. Kesinlikle iyisiniz. Başta Şükrü olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum, ve hepinize teşekkür ediyorum
2004 Türkiye Model Otomobil Şampiyonasının her ayağına katıldınız. Belki iyi belki kötü dereceler yaptınız ama kesin olan birşey var çok eğlendiniz çok keyif aldınız.
Aranızda çok iyi pilotlar var, yeni başlayanlar var ama ortak yönünüz, ki bu hepimizin ortak yönü; bu işten çok zevk alıyor olmanız.
Neyse lafı uzatmıyım, seneye çok daha büyük bir bütçeyle çok daha iyi yarışlar organize etmeyi planlıyoruz. 2005'te artık siz de bu organizasyonların içinde yer almalısınız. Eksik gördüğünüz yerleri düzeltmek için, daha çok katılım, daha sorunsuz yarışlar için 2005 te çok daha fazla irtibat içinde olmamız gerekiyor.
MODEL, bu seneki hedeflerine ulaştı. 2005 yılı için hedeflerimizi çok daha büyük tutmalıyız ve bunu beraber yapmalıyız.
Tüm HOBBYRC camiasına saygılar, sevgiler
Alpaslan SAVACI
MODEL Otomobil Sporları Derneği
Başkan Yardımcısı
asavaci@hatgis.com.tr
100kmh2sn
27-09-2004, 13:36
Övgü dolu sözler için teşekkür ediyorum, bu güzel sözlerin hepsi HobbyRC'nindir,üyelerimizindir.
HobbyRC olarak kurulduğumuz günden beri amacımız hep aynıydı..Herşey RC için dedik ve yola çıktık.Bir insan demedik ilgilendik,sevdirmek için saatlerimizi verdik,ama o insanı kazandık,bu tek insanlar aramıza katıla katıla işde sonuç ortada.Tabiki bu yolda ilerlerken dikenler oldu ama birbirimize kenetlenmemiz dikenleri aşmamıza sebep oldu. Düşüncemiz her zaman üyelerin birbiriyle samimi,yardımsever ve sürekli irtibat halinde olmalarını sağlamaktı.
En önemlisi ; arabasıyla,uçağıyla,teknesiyle,helikopteriyle olsun veya RC nin diğer dallarıyla olsun uğraşan insanları bir araya getirmek ve kopamayacakları,heyecanla neler oldu neler bitti diye merak edecekleri sıcak bir ortam kurmaktı. Bunu başardık desem sanırım büyük konuşmamış olurum.
Her zaman diyorum,insan dünyanın en değerli varlığıdır,herşey insanlar içindir,herşey insanlarla olmaktadır. Bizlerin birbirleriyle samimiyeti ve yardımsever birçok arkadaşın aramızda olması sanırım hem RC'nin hemde HobbyRC'nin güzel yerlere gelmesine sebep oldu. Biz hiçbir zaman günümüzü düşünmedik hep ileriyi düşündük, RC'nin geleceğini düşündük.
Yapılanmamızda,organizasyonlarda/organizasyonlarımızda fedakarlık yapanlara ve üyelerimizin hepsine birkez daha teşekkür ediyorum.
HobbyRC olarak hiçbir zaman aramızdaki diyologda,fedakarlıkda,yardımlaşmada sorun olmadı böylede devam etmesini diliyorum. Bizlerle,sizlerle RC Türkiye'de en güzel noktaya gelecektir
Saygılarımla
Şükrü Balcı
mrserhan
27-09-2004, 14:04
abi bizdeki heyecan ve yardımlaşma bitmesin yeter... gerisini her halukarda halledeceğimize inanıyorum.
hobbyrc gercekten de bu anlamda cok başarılı.
hobbyrc uyesi oldugum ve burdaki arkadaşlarımla tanıştıgım içinde cok ama cok memnunum.
100km sizde haklısınız ama benim gibi kaliteli video isteyen ve bağlantıları hızlı olanlar var o yüzden aynı videoyu 2 parça olarak yapabilirsiniz biri 100mb civarı diğeri 10 mb civarı olur böylece herkes kendine uygun olanı izler
100kmh2sn
27-09-2004, 15:03
100km sizde haklısınız ama benim gibi kaliteli video isteyen ve bağlantıları hızlı olanlar var o yüzden aynı videoyu 2 parça olarak yapabilirsiniz biri 100mb civarı diğeri 10 mb civarı olur böylece herkes kendine uygun olanı izler
sen şimdilik böyle idare et,bunlarda yoktu zamanında,yavaş yavaş herşey daha iyi olacak
sizde haklısınız nereye yetişeceğinizi şaşırıyosunuz ama bu konuyu ihmal etmeyin derim çünkü videolarınızı kime izletsem çözünürlükten bahsediyo 2 seçenekli videolar izleyebilmek dileğiyle:) alakanız için teşekkürler
engine02
27-09-2004, 15:56
eet bnm bu hobby grodugum we baska hicbirseyde gormedigim birsey war oda yardımlasma bu da bnm cok hosuma gidiyor herjkes birbirine yardımcı oluor kimse hyr demior o yuzden bu İSİ COOOOOK Seviorum bu yarısta cok gusel herkese tesekkurler :)
100kmh2sn
27-09-2004, 19:23
serhan ve emre bu sefer çıkmadık falan demeyin hem arabanızı hem sizi çektim :D
100kmh2sn
27-09-2004, 19:24
bu arada emre resimde nickini yanlış yazmışım onu düzelticem ;)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.