PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ka

hako d
27-09-2004, 18:17
arkadaşlar merhaba.her nakadar acemisi olsamda bu işin iyi ve dayanıklı bir modelle başlamak istiyorum.aralarındaki farkları bilmediğim için yardımlarınızı bekliyorum.açıklayıcı yardımlar için şimdiden teşekkürler.

1= 1/8 serpent 950r yada 835.sanırım bunlar sadece kasa.eğer kasaysa sizce hangi motoru almalıyım sanırım biri 21 numaraydı.
2=1/8 hpi proceed w/ o engine sanırım buda sadece kasa.
3=1/8 kyosho evolava 21 on road kit
birde kullanıma hazır bodyli modeller var.

1=1/10 hpi nitro rs4-3 type ss kit w/acura rsx body
2=1/10 hpi rtr nitro rs4-3 w/bmw m3gt,lamborghini murcielaga
3=1/10 hpi rtr süper nitro rs4 w/lamborgihini murcielago

şimdi bu motorlardaki nitro rs4-3,rtr nitro rs4-3,rtr süper nitro rs4 ekleri nedemek oluyo yada aralarında ne gibi farklar var + - leri neler.son olarakta nitro rs4-3 type ss kit nedemek ,diğerleriyle ne farkı var.
yukardaki modellerden hangisi daha hızlı daha sağlam daha iyi yol tutar daha modifiyeye yatkındır ve servisi varmıdır.çok uzun oldu.özür dilerim.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
http://php.hobbyrc.com/forum/images/statusicon/user_online.gif

hako d
28-09-2004, 20:00
vay be 18 okunma 0 cevap.tam bir clup çalışması ve arkadaş dayanışması:)

uçarlar
28-09-2004, 20:06
bence nitro tc3 al derim hem parça sıkıntısı yok hemde hızlı

Walkman
28-09-2004, 20:18
Merhaba arkadaşım ....Acemilik hevesi olsa gerek ki R/c piyasasındaki en profesyonel ,en zor ve en pahalı araçları seçmişsin......İlk 3 senin için bence alsan bile kullanamayacğın araçlar çünkü üstüne takıcağın motorlar çok güçlü olacaktır bu nedenle de tahmin edeceğin gibi kontrolü zor olacaktır.........Senin için en iyi model son daki 1. şık ::: '' 1=1/10 hpi nitro rs4-3 type ss kit w/acura rsx body ''...Bende bu aracı kullandım ve de ilk için hüpper ............................................. Nitro RS4-3 SS kit = Araç kit şeklinde yani demonte bir şekilde geliyor.Kutunun içinde 1hp lik bir motor ve kep var....................Nitro RS4-3 RTR EVO = Nitro RS4-3 RTR nin ikinci versiyonu..Bir kaç küçük değişiklik var.Değişikliker :: 29.000rpm lik bir 15.lik motor((SS in motorun dan daha zayıf ve 15.lik olduğu için yarışlara giremessin)) ,jantlar ve kep değişik......................Super Nitro RS4 ise 1/10 değil 1/9 a yakın bence gereksiz ve baya bir eski model hayatta tavsiye etmem yedek parçalarını çok zor bulursun..........................RS4-3 ün RTR EVO ,SS kit gibi değişk versiyonlarının hepsi modifiyeye çok yatkındır ama yedek parçalarını yrt dışından yani www.towerhobbies.com dan getirtmen gerkicektir.........Hpi ın TR distrübütörü var ama senden bir vida sökmek için bile para alırlar.Kendi arabanın servisi kendin yedek parça servisin (genelde) towerhobbies.com olmalı........................AMA !! Team Associated marka başlangıç için ve ilerisi için çeşitli dereceler kazanmış olan NTC3 ün NTC3 PLUS RTR versiyonu alman bence senin için daha iyi olacktır çünkü yedek parçasını Ankara daki Distrübütöründen rahatlıkla temin edebilirsin................Umarım yardımcı olmuşumdur biraz hızlı yazım eksik bir şey varsa tamamlayın lütfen

platy
29-09-2004, 02:05
Ben bu başlığı sanki bi yerden daha hatırlıyorummm ...

hako d
29-09-2004, 10:31
ya arkadaşım hiç sorma.modifiyem.com da yanlış biyere yanlış bi konu yazınca kitliyolar kimse cevap yazamıyo.banada kimse cevap yazmayınca öyledir heralde dedim bide buraya denedim.ama ikiside açık oldu.konu kalabalığı yaptığım için özür dilerim.cevap yazan arkadaşlarada çok teşekkürler. sanırım 1/10 hpi nitro rs4-3 type ss kit w/acura rsx body alıcam.ama yinede bi hafta bekleyip tüm tavsiyaleri incelemek istiyorum

platy
29-09-2004, 13:12
Anladım :) Önemli değil. Diğerinin altına cevap yazmıştım zaten. Bu arada team associated NTC3 te güzel bir modeldir. Onu da göz önünde bulundurabilirsin...