Orijinalini görmek için tıklayınız : yarış mevsimi geldi :)
evet, yarış mevsiminin de gelmesinden dolayı yapılacak yarış organizasyonları hakkında hepimizin söyleyeceği birkaç şey vardır. buyrun... :)
nitro_rs4
07-05-2004, 17:31
Sadece tarafımızdan duzenlenecek aktivitelere değilde, başka yarış organizasyonlarına katılmayı düşünen arkadaşımız varmı aramızda?
eğer ciddi bir organizasyon olursa, belli bir gruba ait değil de ortak düzenlenen bir organizasyon olursa ben katılmayı isterim.
Bu arada ben ilk yaris organizasyonunun adimini attim kendimce, yakinda off road yarisi yapacagiz.
nitro_rs4
07-05-2004, 18:14
Yarışı düzenleyenler belirli bir kesim olabiliyor fakat katılımcılar oldukca karma. Heryerden herkes olabiliyor Ankara - İzmir - Bursa çoğunlukda.
aytugcaglar
07-05-2004, 21:29
oguz abı ben herzaman varım yarıslara bıraz heyecan cekısme hırs katalım ısın ıcıne dımı bızde katılalım org. abı ben herzaman yanındayım
okullar kapanınca olacaksa gelırım ben :)
Car_Maniak
07-05-2004, 23:19
tg-10 la bisiler denerim :)
ben kendim aktivite duzenliyom ankarada,hipodrumda gelin kapisalim arkadaslar.yanniz 50 metre avans isterim:)
bu sene nedense içimden yarış organizasyonları daha bir güzel geçecek gibi geliyor. bakalım, inşallah bu düşüncem boşa çıkmaz da doğru organize edilmiş, herkesin mutlu olacağı, kavganın gürültünün olmadığı bir sezon geçer. en azından ben kendi adıma bunun için üzerime düşen birşey varsa yaparım. eğer yarışlara katılabilirsem benim amacım sadece birilerini geçmek ya da kupa almak olmayacak (tabi almaya çalışacağım orası ayrı :)), güzel dostluklar edinmek, setuplar için yeni birşeyler keşfetmek, gezmek, eğlenmek olacaktır. sizi bilmem ama ben setuplarıma başladım bile :)
Haziran'da olan yarışlar finallere denk geliyor . Temmuz'da da Ankara'da var . Bursa'dan Ankara'ya gitmek kasar arabayla 6 saat direksiyon sallayamam . İstanbul'da olursam uçakla gidebilirim belki ama hiç sanmıyorum . Eylül'de Hazarfen'de olan yarışa yüzde 90 katılmayı düşünüyorum . TG-10 veya 20 gün sonra alacağım 710 ile katılabilirim ama büyük ihtimal TG-10 olucak serpent'i harcıyamam bi yarış için . Zaten ilk yarışım olacağı için ortamı görmüş olurum heralde...
R-40 ım ve ben göreve(yarışa) hazırız........
gordon e-40 ı kaça aldın motoru ıle bırlıkde? hayırlı olsun
bu sezon off-road kılasmanı canlı gecıcek mı acaba
yigit1905
11-05-2004, 18:45
tc3 üm ve bende güzel bir yarış olursa bensiz vııınnn olmaz .bende hazırım bu arada m-tech ben geçen babamla orda makina fuarı vardı gittik işte kepçeler falan,bütün kepçeler yolu mahvetmiş böyle kovayı bi indirmiş direk asfalta girmiş en az 5 cm lik delik ve delikten çıkan oda 5 cm kadar olar asfalt parçaları araba oraya girse ne taklalar atar.yani hipodrumda bişi olabilirmi acaba ama ben sordum birine bize fuardan sonra büyük ihtimalle yaptırırlar yolu dedi ama daha ne zaman ooohoooo
nitro_rs4
14-05-2004, 09:49
ÖNEMLİ...
Arkadaşlar RC işiyle uğraşanlar için, yarışlara seyirci olarak katılmak, yarışcı olarak katılmak kadar önemlidir. Hobbyrc camiasındaki arkadaşlarımızın tecrübe kazanması amacıyla, imkanı olan arkadaşların yarışlara gelmesini öneririm. Bu yarışlar çok sık yapılmıyor biliyorsunuz.
!Amorfy.BaRoS+
14-05-2004, 21:28
Selamlar okullar bır bıtsın su sınava bır gırıp cıkayım ıstersenız yabancı ulkeye bıle gıdebiliriz.
nitro_rs4
14-05-2004, 21:39
www.model.org.tr
dynakaos
19-05-2004, 18:32
son başvuru tarihi nedir?
İlgili sitede tarihler mevcut.
Galiba 21 MAyıs
23 mayıs :) olması lazım .
o tarihte yarış var özgür. kayıtlar ayın 20 ya da 21 inde sona eriyor diye biliyorum. ama siz son tarihe göre ayarlamayın kendinizi. elektrik faturası gibi değil ne de olsa :) bir an önce kaydınızı yaptırın :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.